boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μετα το πρωτο τεστ , θα χαλαρωωωωωσεις . Κανεις δεν κοπηκε εκει αν και πολλοι εμειναν μεταξεταστεοι επιτηδες και ξαναδωσαν προφορικες και γραπτες απο μονοι τους
αγχος ααααγχος λες και παω πρωτη μερα στο σχολειο
Ρε παιδες δεν θελω να πρηζω μπαλες αλλα οντας νεοπας πρεπει να φερθω καπως για να μην κανω απλα μασαζακι??τωρα αν παω το μαγαζι θα λειτουργει?απλα χτυπαω κουδουνι μου ανοιγουν διαλεγω κοπελα και μπαινω?φωτιστε τον ασχετοοοο
Μην μπεις μεσα και πεις καμμια μαλακία γεια θέλω την [size=10pt]ΘΕΙΑΕλένη .Ελενάρα ειναι το συνθηματικό,κοίτα τα pm σου πρώτα....Έμπα μέσα και πάρε θεία Ελένη...Τα υπόλοιπα άστα πάνω της..θα φύγεις τρεκλίζοντας...
Kατσε ψηλε κωλογλυφαδα ποιος σε ποιον????Εγώ θα έλεγα να μην ξεκινήσει με την Ελένη γιατι θα μάθει εξ αρχής στη γλυφοκωλάδα και δεν θα του αρέσουν μετά οι άλλες μασατζούδες.
PmΜην μπεις μεσα και πεις καμμια μαλακία γεια θέλω την [size=10pt]ΘΕΙΑΕλένη .Ελενάρα ειναι το συνθηματικό,κοίτα τα pm σου πρώτα.
Και μην λες πολλές λεπτομέρειες εδω μέσα,το διαβάζουν το thread και θα σε παρουν χαμπάρι κατευθείαν μόλις μπείς
Kατσε ψηλε κωλογλυφαδα ποιος σε ποιον????
Tι να σου πω ρε τυπε τοσα χρονια γκομενα δεν μου το χει κανει(ξερεις ταμπου τα πιτσιρικια)ειδικα εδω ελλαδα οποτε ισως και να χεις δικιο και να κολλησω ποτε δεν ξερειςΔεν είμαι ψηλός. Είμαι χοντρός.
Αυτή σε σένα βέβαια. Για το αντίθετο δεν προσφέρεται γιατί δεν είναι πιπίνι. Είναι θεία είπαμε.
Η Ελενάρα είναι ειδικό κεφάλαιο στην Ιστορία των Μασαζοπεριπετειών.Αν εισαι milfhunter είναι τζάκ-ποτ.Πρωτόγνωρες εμπειρίες απο την πρώτη φορά που πήγα σε λαδοφραπεδομπριζολερίTι να σου πω ρε τυπε τοσα χρονια γκομενα δεν μου το χει κανει(ξερεις ταμπου τα πιτσιρικια)ειδικα εδω ελλαδα οποτε ισως και να χεις δικιο και να κολλησω ποτε δεν ξερεις
Παρεπιπτοντως με το που ζησω την εμπειρια θα ενημερωσω παιδες
Tετοια λεγε μου να τρελαθω.Ολοι κρυβουμε μεσα μας ενα μαμακια οοολοι.Αν ειναι σωστο μιλφονι μπορει και να βαλω τα κλαμματα αμα παει να ξεκινησει τα δικα τηςΗ Ελενάρα είναι ειδικό κεφάλαιο στην Ιστορία των Μασαζοπεριπετειών.Αν εισαι milfhunter είναι τζάκ-ποτ.Πρωτόγνωρες εμπειρίες απο την πρώτη φορά που πήγα σε λαδοφραπεδομπριζολερί
Ε ετσι ειναι μικρος και απειρος φιλε μαριε γιατι αν δεν βοηθησετε και παω ετσι(αντιστοιχα και αλλοι στη θεση μου)μας βλεπω χωρις γιουρια στη τσεπη και με την τσαπου στο χερι ωραιος θα προσπαθησω να επικοινωνησωΑν δεν σε πειράζει η ταυτοποίηση, πριν πας στείλε ένα μήνυμα στον "windows" (απάντηση 3630 εδώ μέσα) ο οποίος είναι φίλος με το μαγαζί και νομίζω ότι θα έρθει σε επαφή μαζί τους και θα πας άνετος.
Βλέπεις είσαι νεαρός και σε προσέχουμε.
Οι υπηρεσίες της ειναι αξεπέραστες,το θέμα ειναι να μην σε χαλάει η εμφάνιση γιατί δεν είναι μπεμπέκα.Κατα τα άλλα είναι η προσωποποίηση του υπερσιβηρικούTετοια λεγε μου να τρελαθω.Ολοι κρυβουμε μεσα μας ενα μαμακια οοολοι.Αν ειναι σωστο μιλφονι μπορει και να βαλω τα κλαμματα αμα παει να ξεκινησει τα δικα της
A,δεν συμφωνώ υπάρχουν αρκετά δυνατα μαγαζιά στην Αθήνα,και φυσικά πιο πολύ εχει να κανει με τις κοπέλες παρα με τους υπεύθυνους.Η επαρχία ομως ειναι πάτοςτι λεμε τωρα
συστοιχια S 300 ειναι εκει μεσα
και για να λεμε του στραβου το δικιο δυσκολα θα βρεθει λαδομαγαζο με τις υπηρεσιες του συγκεκριμενου