Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μετα το πρωτο τεστ , θα χαλαρωωωωωσεις :grin:. Κανεις δεν κοπηκε εκει αν και πολλοι εμειναν μεταξεταστεοι επιτηδες και ξαναδωσαν προφορικες :pipa2: και γραπτες :fuck1: απο μονοι τους  :rolleyes:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
αγχος ααααγχος λες και παω πρωτη μερα στο σχολειο :helpplea:

Ρε φιλαράκο γιατί έχεις άγχος? Έχεις τα λεφτά στην τσέπη και σε περιμένουν να στα πάρουν (με την καλή έννοια). Μπαίνεις μέσα λέτε τα τυπικά, βλέπεις τις κοπέλες και διαλέγεις μια, όποια σου αρέσει. Πάτε μαζί στο δωμάτιο και εκεί τη ρωτάς (για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως μετά) τι πρόγραμμα έχεις? Θα σου πει μασάζ και κατά πάσα πιθανότητα και φουλ πρόγραμμα (φουλ είναι με σεξ). Διευκρινίζεις τι ακριβώς θέλεις (όχι ακρότητες, με σεβασμό) και αν σου πει εντάξει λες ο.κ. και γδύνεσαι. Αν σου πει μα και μου (δηλαδή δεν κάνω σεξ, μόνο μασάζ) σηκώνεσαι να φύγεις. Ας είναι και η μις κόσμος. Αν ήθελε να σε ξεπετάξει έτσι θα σου πει "καλά καλά θα κάνουμε" προκειμένου να χάσει το χρήμα. Αν δεν πει τίποτα και σε αφήσει να φύγεις καλλίτερα γιατί έχεις γλυτώσει το χρήμα. Πας αλλού.
Αυτά για να ξέρεις να κινήσαι στα μαγαζιά αυτά. Τώρα στο συγκεκριμένο δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα πάντως.
Πιστεύω όταν πας να μας πεις εντυπώσεις. Καλό βόλι και να θυμάσαι. "Εσύ είσαι ο δυνατός που έχεις το χρήμα. Αυτές πρέπει να δώσουνε για να πάρουνε."

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Ρε παιδες δεν θελω να πρηζω μπαλες αλλα οντας νεοπας πρεπει να φερθω καπως για να μην κανω απλα μασαζακι??τωρα αν παω το μαγαζι θα λειτουργει?απλα χτυπαω κουδουνι μου ανοιγουν διαλεγω κοπελα και μπαινω?φωτιστε τον ασχετοοοο :headbang: :headbang:

...Έμπα μέσα και πάρε θεία Ελένη...Τα υπόλοιπα άστα πάνω της..θα φύγεις τρεκλίζοντας...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
...Έμπα μέσα και πάρε θεία Ελένη...Τα υπόλοιπα άστα πάνω της..θα φύγεις τρεκλίζοντας...
Μην μπεις μεσα και πεις καμμια μαλακία γεια θέλω την [size=10pt]ΘΕΙΑΕλένη  :2funny:.Ελενάρα ειναι το συνθηματικό,κοίτα τα pm σου πρώτα.
Και μην λες πολλές λεπτομέρειες εδω μέσα,το διαβάζουν το thread και θα σε παρουν χαμπάρι κατευθείαν μόλις μπείς

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα έλεγα να μην ξεκινήσει με την Ελένη γιατι θα μάθει εξ αρχής στη γλυφοκωλάδα και δεν θα του αρέσουν μετά οι άλλες μασατζούδες. 

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ θα έλεγα να μην ξεκινήσει με την Ελένη γιατι θα μάθει εξ αρχής στη γλυφοκωλάδα και δεν θα του αρέσουν μετά οι άλλες μασατζούδες. 
Kατσε ψηλε κωλογλυφαδα ποιος σε ποιον???? :huh: :huh:

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μην μπεις μεσα και πεις καμμια μαλακία γεια θέλω την [size=10pt]ΘΕΙΑΕλένη  :2funny:.Ελενάρα ειναι το συνθηματικό,κοίτα τα pm σου πρώτα.
Και μην λες πολλές λεπτομέρειες εδω μέσα,το διαβάζουν το thread και θα σε παρουν χαμπάρι κατευθείαν μόλις μπείς
Pm

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι ψηλός. Είμαι χοντρός.
Αυτή σε σένα βέβαια. Για το αντίθετο δεν προσφέρεται γιατί δεν είναι πιπίνι. Είναι θεία είπαμε.
Tι να σου πω ρε τυπε τοσα χρονια γκομενα δεν μου το χει κανει(ξερεις ταμπου τα πιτσιρικια)ειδικα εδω ελλαδα οποτε ισως και να χεις δικιο και να κολλησω ποτε δεν ξερεις

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παρεπιπτοντως με το που ζησω την εμπειρια θα ενημερωσω παιδες

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Tι να σου πω ρε τυπε τοσα χρονια γκομενα δεν μου το χει κανει(ξερεις ταμπου τα πιτσιρικια)ειδικα εδω ελλαδα οποτε ισως και να χεις δικιο και να κολλησω ποτε δεν ξερεις
Η Ελενάρα είναι ειδικό κεφάλαιο στην Ιστορία των Μασαζοπεριπετειών.Αν εισαι milfhunter είναι τζάκ-ποτ.Πρωτόγνωρες εμπειρίες απο την πρώτη φορά που πήγα σε λαδοφραπεδομπριζολερί  :dancing: :dancing: :dancing:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παρεπιπτοντως με το που ζησω την εμπειρια θα ενημερωσω παιδες

Αν δεν σε πειράζει η ταυτοποίηση, πριν πας στείλε ένα μήνυμα στον "windows" (απάντηση 3630 εδώ μέσα) ο οποίος είναι φίλος με το μαγαζί και νομίζω ότι θα έρθει σε επαφή μαζί τους και θα πας άνετος.
Βλέπεις είσαι νεαρός και σε προσέχουμε.

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελενάρα είναι ειδικό κεφάλαιο στην Ιστορία των Μασαζοπεριπετειών.Αν εισαι milfhunter είναι τζάκ-ποτ.Πρωτόγνωρες εμπειρίες απο την πρώτη φορά που πήγα σε λαδοφραπεδομπριζολερί  :dancing: :dancing: :dancing:
Tετοια λεγε μου να τρελαθω.Ολοι κρυβουμε μεσα μας ενα μαμακια οοολοι.Αν ειναι σωστο μιλφονι μπορει και να βαλω τα κλαμματα αμα παει να ξεκινησει τα δικα της :booty: :booty:

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν σε πειράζει η ταυτοποίηση, πριν πας στείλε ένα μήνυμα στον "windows" (απάντηση 3630 εδώ μέσα) ο οποίος είναι φίλος με το μαγαζί και νομίζω ότι θα έρθει σε επαφή μαζί τους και θα πας άνετος.
Βλέπεις είσαι νεαρός και σε προσέχουμε.
Ε ετσι ειναι μικρος και απειρος φιλε μαριε γιατι αν δεν βοηθησετε και παω ετσι(αντιστοιχα και αλλοι στη θεση μου)μας βλεπω χωρις γιουρια στη τσεπη και με την τσαπου στο χερι  :2funny: ωραιος θα προσπαθησω να επικοινωνησω

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Tετοια λεγε μου να τρελαθω.Ολοι κρυβουμε μεσα μας ενα μαμακια οοολοι.Αν ειναι σωστο μιλφονι μπορει και να βαλω τα κλαμματα αμα παει να ξεκινησει τα δικα της :booty: :booty:
Οι υπηρεσίες της ειναι αξεπέραστες,το θέμα ειναι να μην σε χαλάει η εμφάνιση γιατί δεν είναι μπεμπέκα.Κατα τα άλλα είναι η προσωποποίηση του υπερσιβηρικού

Συνημμένα

• the-main-attractions-of-sevastopol-L-fxBWy8.jpg
    the-main-attractions-of-sevastopol-L-fxBWy8.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
τι λεμε τωρα
συστοιχια S 300 ειναι εκει μεσα

και για να λεμε του στραβου το δικιο δυσκολα θα βρεθει λαδομαγαζο με τις υπηρεσιες του συγκεκριμενου

Συνημμένα

• s300v.jpg
    s300v.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 47

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
τι λεμε τωρα
συστοιχια S 300 ειναι εκει μεσα

και για να λεμε του στραβου το δικιο δυσκολα θα βρεθει λαδομαγαζο με τις υπηρεσιες του συγκεκριμενου
A,δεν συμφωνώ υπάρχουν αρκετά δυνατα μαγαζιά στην Αθήνα,και φυσικά πιο πολύ εχει να κανει με τις κοπέλες παρα με τους υπεύθυνους.Η επαρχία ομως ειναι πάτος

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε πολύ κουβέντα και από κοκο τίποτα......
Περιμενουμε εντυπώσεις  :grin:

Υ.Γ. Θυμάμαι την πρώτη φορά σε μασατζίδικο στη Φρατζή ............ χαχαχα πόσο αγχωμένος ήμουν!!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Συμφωνώ για το μαγαζί για τις υπηρεσίες του,αλλά κατ' εμέ τα κορίτσια που έχει τώρα δεν είναι και ότι καλύτερο τουλάχιστον έτσι είδα ένα μήνα πριν που είχα πάει.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Από την σιωπή που έχει πέσει να υποθέσω ότι συμφωνείτε;

Stories

Νέο!

Stories