Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 248K
  • Tagged users Καμία

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ειναι η υπέροχη ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Ελληνίδα μελαχρινή με εκπληκτικό χαμόγελο και υπέροχα γελαστά μάτια. Και διάθεση 20 στα 10. Ξέχασα κάτι?

Ααα ναι, και επειδή θυμάμαι τα γούστα σου (!!) και πολύ πλόυσιο στήθος.
έχω εγώ τρέλλα με τα μεγάλα στήθη?? :think: :think:

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Εγώ πάντως, μόλις γύρισα απ'τη θάλασσα.
Φυσικά, έκανα κι από μια βουτιά και για σας.
Για να δροσιστούν οι  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:.
Πιστεύω, ότι δροσιστήκατε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αχ σαν να ρθε τωρα λιγη δροσουλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Αλλα τι να το κανεις αν δεν μουλιασεις μεσα στην θαλασσα............................................!Τι κανεις μωρακι μου εσυ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Καλησπερα μωρακια μου γλυκα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.Αυριο απο τις 10.00 το πρωι θα ειμαι εδω  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:.Φιλια πολλα πολλα πολλα πολλα σε ολους και καλο βραδυ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
με τα γυναικεία πόδια έχω τρέλλα... :humpleg: :humpleg:
Αυτο το έχει!! Αλλά ακόμη και  :lheel: και  :s&m_1: και  :s&m_2: και  :s&m_3:
Το χαρτί απο τη μια είναι Νταμα κούπα (Μωράκια μου γλυκά!!) και απο την άλλη ....βαστάτε Τουρκοι...

Στο τέλος της ημέρας αυτο που έχει σημασία είναι το  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτό πρέπει να κερδίσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Αυτο το έχει!! Αλλά ακόμη και  :lheel: και  :s&m_1: και  :s&m_2: και  :s&m_3:
Το χαρτί απο τη μια είναι Νταμα κούπα (Μωράκια μου γλυκά!!) και απο την άλλη ....βαστάτε Τουρκοι...

Στο τέλος της ημέρας αυτο που έχει σημασία είναι το  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτό πρέπει να κερδίσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
λέω να περάσω να τη δω...

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Καλημερα μωρακια μου  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

panos1976

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η Κατερινα απο Τσεχία; Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχουμενη. Ευχαριστώ.

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Οχι μωρο μαλλον απο την αλλη εβδομαδα............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Αχ σαν να ρθε τωρα λιγη δροσουλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Αλλα τι να το κανεις αν δεν μουλιασεις μεσα στην θαλασσα............................................!Τι κανεις μωρακι μου εσυ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα κούκλα :cool2: :cool2: :cool2:
Έχεις απόλυτο δίκιο.Πρέπει να μουλιάζεις στη θάλασσα.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Γι αυτό κι εγώ θα ξαναπάω το απόγευμα, να μουλιάσω  :dancing: :dancing: :dancing:
Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Καλησπέρα κούκλα :cool2: :cool2: :cool2:
Έχεις απόλυτο δίκιο.Πρέπει να μουλιάζεις στη θάλασσα.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Γι αυτό κι εγώ θα ξαναπάω το απόγευμα, να μουλιάσω   :dancing: :dancing: :dancing:
Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  :-*
Αρχισαν τα χτυπηματα κατω απο την μεση. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P!!!!!!!!!!!!!!!Ζηλευωωωωωωωωωωωωωω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αρχισαν τα χτυπηματα κατω απο την μεση. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P!!!!!!!!!!!!!!!Ζηλευωωωωωωωωωωωωωω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Απο μενα και απο τους 1600 επιβατες του κρουαζιεροπλοιου στο βαθος  :birdman:
Καλησπερα και χαιρετισματα :tooth:

Συνημμένα

• Screen 01054.jpg
    Screen 01054.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 30

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Καλησπερα Jo !!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.Τι κανεις?

Γεια σου νταρλινγ ... σορρυ αλλα εκλεισα το λαπτοπ κι επιασα ο κουπι ...
Καλα ειμαι , μολις βγηκα στην στερια παω για ντουζ  :P

:-*

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Πωλινα που ειναι οεο ??? Δεν την βλεπω στο προγραμμα??? :think:

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Καλημερα μωρακια μου  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.Σημερα απο τις 17.00 μεχρι και τις 23.30 θα ειμαι εδω  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:.Φιλακια πολλα πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom