sexy kity
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Like
- 0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Όχι μη ζηλεύεις.Θα βρεις λίγο χρόνο να πας κι εσύ.
Έχετε ωραίες παραλίες και στην Αθήνα .
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Όχι μη ζηλεύεις.Θα βρεις λίγο χρόνο να πας κι εσύ.
Έχετε ωραίες παραλίες και στην Αθήνα .
καλησπερα..Μωρακια αυριο απο τις 17.00 μεχρι και τις 23.30 θα ειμαι στο Βουλιαγμενης 68 .Φιλακια πολλα πολλα και ρουφηχτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αγαπεσ μου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!!!! Αυρηο 10.00 - 23.30 θα ημε στο L.VULIAGMENIS 68 ; !!!!!!!!!!! Κει τη ΤΕΤΑΡΤΗ 10.00 - 17.00 θα ημε παλη ΕΔΟ Σασ φιλω μαναρια μου !!!!!!!! :-* :-* :-*
καλησπερα..
http://www.freesmileys.org/emoticons/emoticon-object-055.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ωραια ζουμερα φιλακια που μου εστειλες?Γεια σου τι κανεις?
Καλημερουδια !!!! Τι κανεισ μωρο μου ?Κι από εμένα κούκλα μου, πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.
Καλημερουδια !!!! Τι κανεισ μωρο μου ?
Αχ μαναρη μου , κανε κει για μενα μια ΒΑΘΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ;) !!!!!!!!!!!!Μια χαρά ΟΜΟΡΦΙΑ μου .
Τρώω τη θάλασσα με το κουτάλι .
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αχ μαναρη μου , κανε κει για μενα μια ΒΑΘΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ;) !!!!!!!!!!!!
Αφροδίτη ΜΟΥ, όταν χαμογελάς εσύ και στέλνεις φιλιά, κρύβεται ο ....ήλιος!!!!!Καλημερα μωρακια σημερα μεχρι και τις 17.00 θα ειμαστε εδω μαζι με την αντζελα .Φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολα τα μωρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*