Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 248K
  • Tagged users Καμία

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Πολλες αγαπες και φιλακια βλεπω και δε μ' αρεσει
Λιγα με τις φιλες ΜΟΥ πονηρε tenten
Μην αγχώνεσαι ...μέχρι 3 άτομα είναι δεσμος!!!

Επειδή εσύ έχεις δύο .... φίλες στο 42 (μια μελαχρινή και μια ξανθιά), θα κάνουμε μια εξαίρεση. Αντε 4, ΟΚ?

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Μην αγχώνεσαι ...μέχρι 3 άτομα είναι δεσμος!!!

Επειδή εσύ έχεις δύο .... φίλες στο 42 (μια μελαχρινή και μια ξανθιά), θα κάνουμε μια εξαίρεση. Αντε 4, ΟΚ?
Καλημερα στους δεσμους μας λοιπον και απο την μελαχρινη και απο την απο την ξανθια φιλη σας !!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Φιλακια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Καλημερα στους δεσμους μας λοιπον και απο την μελαχρινη και απο την απο την ξανθια φιλη σας !!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Φιλακια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υποθέτω οτι ξέρεις ποιά είναι η ξανθιά και είσαι άνετη....

Εγώ πάντως με τόσα φιλιά έχω καθαρίσει ............

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλημέρα κουκλάρες!! πως την παλεύετε με τη ζέστη?? :rolleyes: :rolleyes:

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
καλημέρα κουκλάρες!! πως την παλεύετε με τη ζέστη?? :rolleyes: :rolleyes:
Καλημερα και σενα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:.εννοειτε με πολλα 'ΥΓΡΑ' και air-condition μαναρι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημερα και σενα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:.εννοειτε με πολλα 'ΥΓΡΑ' και air-condition μαναρι μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν έρχεστε προς τα νότια να κάνουμε καμιά βουτιά?? :grin: :grin: :grin: που διάθεση για σεξ με τόση ζέστη.. :fuck1: :fuck1:

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
δεν έρχεστε προς τα νότια να κάνουμε καμιά βουτιά?? :grin: :grin: :grin: που διάθεση για σεξ με τόση ζέστη.. :fuck1: :fuck1:
Δυστυχως ειναι αδυνατον να γινει λογω δουλειας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Αλλα αφου δεν μπορουμε εμεις κανε πολλες βουτιες και για μας  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δυστυχως ειναι αδυνατον να γινει λογω δουλειας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Αλλα αφου δεν μπορουμε εμεις κανε πολλες βουτιες και για μας  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).
η δουλειά τρώει τον αφέντη!! :2funny: :2funny:μπορεί να πέρασω να σας φέρω κανένα δροσιστικό χυμό... :grin: :grin:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Μια βουτιά στην αγκαλιά σου  :think: :think: :think: :think:................
Και λίγο απο το όνειρο .......

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Μακροβούτι εννοούσα  :) :) :)
Τωρα μου το εθεσες καλυτερα γλυκιε μου tenten  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).Αν και θα προτιμουσα πολλα πολλα πολλα μακροβουτια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Τωρα μου το εθεσες καλυτερα γλυκιε μου tenten  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;).Αν και θα προτιμουσα πολλα πολλα πολλα μακροβουτια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βουτα και εσυ και θα ...βρεθούμε  :-* :-* :-* :-* :-* :-*  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Διπλοβάρδυα σήμερα? καλό κουράγιο!!! Σε αυτό το μαγαζί ή θα έχει 10 κοπέλες ή δεν θα έχει καμμία....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
επειδή είμαι σχετικά καινούριος στο νήμα του μαγαζιού, το όνομα σου ποιο είναι για να σε ζητήσω στο μαγαζί για να περάσουμε μαζί?? :grin: :grin:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
επειδή είμαι σχετικά καινούριος στο νήμα του μαγαζιού, το όνομα σου ποιο είναι για να σε ζητήσω στο μαγαζί για να περάσουμε μαζί?? :grin: :grin:
Ειναι η υπέροχη ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Ελληνίδα μελαχρινή με εκπληκτικό χαμόγελο και υπέροχα γελαστά μάτια. Και διάθεση 20 στα 10. Ξέχασα κάτι?

Ααα ναι, και επειδή θυμάμαι τα γούστα σου (!!) και πολύ πλόυσιο στήθος.

sexy kity

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Βουτα και εσυ και θα ...βρεθούμε  :-* :-* :-* :-* :-* :-*  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Διπλοβάρδυα σήμερα? καλό κουράγιο!!! Σε αυτό το μαγαζί ή θα έχει 10 κοπέλες ή δεν θα έχει καμμία....
Ναι μωρο σημερα διπλη βαρδια...........!Αλλα τυχαινει καποιες φορες ..........!Τωρα μωρο μου βουταω και εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Εγώ πάντως, μόλις γύρισα απ'τη θάλασσα.
Φυσικά, έκανα κι από μια βουτιά και για σας.
Για να δροσιστούν οι  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:.
Πιστεύω, ότι δροσιστήκατε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom