takis79patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Νεο στουντιο στην πολη του Αιγιου...λειτουργει εδω και μια εβδομαδα!
ειναι στην ροδοδαφνη αιγιου....διπλα απο το εργοστασιο του κρινου........οσο για φωτογραφιες κ διευθ/σεις ειναι στο αιγιο....και οχι στην νεα υορκη!!!!χαλαρωσε......
όλοι πρέπει να στηρίξουμε την νέα προσπάθειαΕπιτελους τους αφησε ο Αγιος καλαβρυτων....
Ο χωρος καλυπτει ολες τις νομιμες προδιαγραφες (δηλαδη βρισκεται στην μεση του πουθενα!) δεν εχω παει για να εχω αποψη αλλα απο οτι ειδα και στην διαφημιση ξεκινησε με 2 κοριτσια και αυτη την εβδομαδα θα εχει μονο ενα! Φενεται δεν εχει και πολυ δουλεια αλλα ειναι και παραξενη περιοχη το Αιγιο ποτε δεν ειχε μαγαζια τετοιου ειδους και θελει καλη δουλεια για να αποκτησει ικανοποιητικη πελατεια καθε αρχη και δυσκολη, την επομενη φορα που θα κατεβω μονος θα το επισκευτω οχι για κανενα αλλο λογο αλλα "για το καλο" και για να στηριξω την προσπαθεια!
Και να γινεται.. καλο ειναι απεχεις απο τσιγγανες/γυφτισες/ρομα, οπως θες πες τες.. μακρυα γιατι δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω...Καλά τα κωλομπαρα κ τα στούντιο παιδιά αλλά από τσιγγάνες έχω ακούσει εκει στο Αίγιο ότι γίνεται παιχνίδι....
Οπως κ σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου...
Τι γνωρίζουμε ακριβώς;;;