Νέα

Στουντιο που να ριχνεις και,δευτερο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.095
Πόντοι
3.715
Στις περισσότερες περιπτώσεις δίνεις για 2ο δίνεις για 3ο, δώστα από την αρχή και βάλε την σε κυλιώμενο (αν τα έχεις δηλαδή)

κανένα 8άμηνο πίσω είμαι περαστικός από Κηφισού60 και λέω ας μπω να δω τι έχει. Με έτρωγε η τσέπη να δώσω ένα πράσινο χαρτονόμισμα. Βλέπω τις 2 συναγωνιζόμενες στο ποια θα πάρει το 50άρικο και λέω και οι 2 100;
Και μου αρχίζει η τσατσά κάτι αραβικά με φωνήεντα στο εεεε ααααα οοοοο και μοδάτο δίφθογγο αι ου οι ει λέγοντας εν τέλει, μα γιατί και τις 2;
Μένω παγωτό. Τι σε νοιάζει; Γίνεται;
Μα, δώσε σε 1 μετά άμα θες πάρε την άλλη.
Κάτσε να καταλάβω δηλαδή, μόνες του νοικιάζονται, μαζί δεν;
Οι γκόμενες ψημμένες, η τσατσά όχι. Τελικά έφυγα άπραγος και το έδωσα το πράσινο σε ένα παραπέρα μαγαζί που γίνονταν όλα.

Μήπως η τσατσά γλυκάθηκε κι ήθελε να τη γαμήσω; Ποτέ δεν έβγαλα άκρη.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Για εμένα δεν αξίζει να ρίξεις επιτόπου δεύτερο εφόσον το κόστος είναι στα ίδια λεφτά με το πρώτο. Καλύτερα να φύγεις και να ξαναπάς αύριο, θα το απολαύσεις καλύτερα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Προφανώς, εννοεί αν προσφέρεται πρόγραμμα σε κανένα με τιμή μικρότερη απ' ό,τι με δύο απλά, ώστε να συμφέρει στον πελάτη. Για να απαντήσω στον τόπικ στάρτερ, μερικά στούντιο διαθέτουν 2 εκτονώσεις της μίας ώρας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.095
Πόντοι
3.715
να πάει Ευνειδών που έχει χαμηλότερη ταρίφα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στις περισσότερες περιπτώσεις δίνεις για 2ο δίνεις για 3ο, δώστα από την αρχή και βάλε την σε κυλιώμενο (αν τα έχεις δηλαδή)

κανένα 8άμηνο πίσω είμαι περαστικός από Κηφισού60 και λέω ας μπω να δω τι έχει. Με έτρωγε η τσέπη να δώσω ένα πράσινο χαρτονόμισμα. Βλέπω τις 2 συναγωνιζόμενες στο ποια θα πάρει το 50άρικο και λέω και οι 2 100;
Και μου αρχίζει η τσατσά κάτι αραβικά με φωνήεντα στο εεεε ααααα οοοοο και μοδάτο δίφθογγο αι ου οι ει λέγοντας εν τέλει, μα γιατί και τις 2;
Μένω παγωτό. Τι σε νοιάζει; Γίνεται;
Μα, δώσε σε 1 μετά άμα θες πάρε την άλλη.
Κάτσε να καταλάβω δηλαδή, μόνες του νοικιάζονται, μαζί δεν;
Οι γκόμενες ψημμένες, η τσατσά όχι. Τελικά έφυγα άπραγος και το έδωσα το πράσινο σε ένα παραπέρα μαγαζί που γίνονταν όλα.

Μήπως η τσατσά γλυκάθηκε κι ήθελε να τη γαμήσω; Ποτέ δεν έβγαλα άκρη.
Και η μοιρασια πως θα γινοταν ?
Αν η μια σου επαιρνε τσιμπουκακι και η αλλη χαιδολογιοταν περισσοτερο δεν θα ριχνοταν η μια ?  :P
Αν την μια την πηδουσες περισσοτερο απο την αλλη ?
Αν αδειαζες στην μια και στην αλλη οχι ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με ενα πρασινο εχεις 10 εκτονωσεις στο μεταξι
5 στην φυλης
Και αν ψαξεις καλα υπαρχουν και στουντιο που εχουν 30 ευρω αν δεν κανω λαθος

Εναλλακτικα την παιζεις στο χερι και το πρασινο το τρως σουβλακια και πιτσες η οτι αλλο θες  :P

Επρεπε να την ρωτησεις την τσατσα αν θελει να μπει κι αυτη στο δωματιο :grin:

Ρε κατι προβληματα που εχει ο κοσμος......

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για χαρά σε όλους !!!
ερώτηση μιας και καινούργιος στο άθλημα....
μερικά μπουρδέλα έχουν πρόγραμμα να κλείσεις την κοπέλα για μια ώρα η και μιση
σε αυτόν το χρόνο (1 ora px) είναι για μια εκτόνωση η όσες φορες κάτσει ?

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
για χαρά σε όλους !!!
ερώτηση μιας και καινούργιος στο άθλημα....
μερικά μπουρδέλα έχουν πρόγραμμα να κλείσεις την κοπέλα για μια ώρα η και μιση
σε αυτόν το χρόνο (1 ora px) είναι για μια εκτόνωση η όσες φορες κάτσει ?
υπαρχουν στουντιο κ δευτερη φορα σε μια ωρα αλλα ειναι απο 200 πχ φυλης 104 αλλα κ αλλα πολλα...

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Και η μοιρασια πως θα γινοταν ?
Αν η μια σου επαιρνε τσιμπουκακι και η αλλη χαιδολογιοταν περισσοτερο δεν θα ριχνοταν η μια ?  :P
Αν την μια την πηδουσες περισσοτερο απο την αλλη ?
Αν αδειαζες στην μια και στην αλλη οχι ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με ενα πρασινο εχεις 10 εκτονωσεις στο μεταξι
5 στην φυλης
Και αν ψαξεις καλα υπαρχουν και στουντιο που εχουν 30 ευρω αν δεν κανω λαθος

Εναλλακτικα την παιζεις στο χερι και το πρασινο το τρως σουβλακια και πιτσες η οτι αλλο θες  :P

Επρεπε να την ρωτησεις την τσατσα αν θελει να μπει κι αυτη στο δωματιο :grin:

Ρε κατι προβληματα που εχει ο κοσμος......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ωραιος!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μπορεις αμα εισαι πολυ καυλωμενος οταν χυσεις να το κρυψεις και να συνεχισεις να γαμας μεχρι να χυσεις δευτερη

δεν το χω κανει αλλα το χω σκεφτει

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μπορεις αμα εισαι πολυ καυλωμενος οταν χυσεις να το κρυψεις και να συνεχισεις να γαμας μεχρι να χυσεις δευτερη

νομίζω δεν γίνεται αυτό όσο καβλωμένος και να είσαι. απαιτείται για την πολύ μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών κάποια ελάχιστη περίοδος ανάπαυλας πριν την επόμενη στύση και εκσπερμάτωση.Βέβαια η τρίτη παράγραφος παρακάτω λέει οτι σε κάποιους γίνεται.

Most men experience a refractory period immediately following an orgasm, during which time they are unable to achieve another erection, and a longer period again before they are capable of achieving another ejaculation. During this time a male feels a deep and often pleasurable sense of relaxation, usually felt in the groin and thighs. The duration of the refractory period varies considerably, even for a given individual. Age affects the recovery time, with younger men typically recovering faster than older men, though not universally so.

However, some men are able to achieve sufficient sexual arousal immediately after ejaculation, and others may have refractory periods of fewer than 15 minutes. A short recovery period may allow them to seamlessly continue sexual play from one ejaculation to sexual stimulation in preparation for the next. However, other men are averse to stimulation during the early part of the refractory period.

There are men who are able to achieve multiple orgasms, with or without the typical sequence of ejaculation and refractory period. Some of those men report not noticing refractory periods, or are able to maintain erection by "sustaining sexual activity with a full erection until they passed their refractory time for orgasm when they proceeded to have a second or third orgasm".

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

Μόνο αν έχει να γαμήσεις, αυνανιστείς και γενικά ακουμπήσεις τον πουτσο σου για 20μέρες πρέπει να γίνεται αυτό. έχω προσπάθήσει με την γυναίκα μου πολλές φορές κια ενώ φαίνεται ότι θα δουλέψει σε πολύ λίγο μετά την εκσπερμάτωση η στύση χάνεται.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μόνο αν έχει να γαμήσεις, αυνανιστείς και γενικά ακουμπήσεις τον πουτσο σου για 20μέρες πρέπει να γίνεται αυτό. έχω προσπάθήσει με την γυναίκα μου πολλές φορές κια ενώ φαίνεται ότι θα δουλέψει σε πολύ λίγο μετά την εκσπερμάτωση η στύση χάνεται.

ειδες για να εχεις γυναικα

κανεις κ προπονηση για τις πουτανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom