Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.095
- Πόντοι
- 3.715
Στις περισσότερες περιπτώσεις δίνεις για 2ο δίνεις για 3ο, δώστα από την αρχή και βάλε την σε κυλιώμενο (αν τα έχεις δηλαδή)
κανένα 8άμηνο πίσω είμαι περαστικός από Κηφισού60 και λέω ας μπω να δω τι έχει. Με έτρωγε η τσέπη να δώσω ένα πράσινο χαρτονόμισμα. Βλέπω τις 2 συναγωνιζόμενες στο ποια θα πάρει το 50άρικο και λέω και οι 2 100;
Και μου αρχίζει η τσατσά κάτι αραβικά με φωνήεντα στο εεεε ααααα οοοοο και μοδάτο δίφθογγο αι ου οι ει λέγοντας εν τέλει, μα γιατί και τις 2;
Μένω παγωτό. Τι σε νοιάζει; Γίνεται;
Μα, δώσε σε 1 μετά άμα θες πάρε την άλλη.
Κάτσε να καταλάβω δηλαδή, μόνες του νοικιάζονται, μαζί δεν;
Οι γκόμενες ψημμένες, η τσατσά όχι. Τελικά έφυγα άπραγος και το έδωσα το πράσινο σε ένα παραπέρα μαγαζί που γίνονταν όλα.
Μήπως η τσατσά γλυκάθηκε κι ήθελε να τη γαμήσω; Ποτέ δεν έβγαλα άκρη.
κανένα 8άμηνο πίσω είμαι περαστικός από Κηφισού60 και λέω ας μπω να δω τι έχει. Με έτρωγε η τσέπη να δώσω ένα πράσινο χαρτονόμισμα. Βλέπω τις 2 συναγωνιζόμενες στο ποια θα πάρει το 50άρικο και λέω και οι 2 100;
Και μου αρχίζει η τσατσά κάτι αραβικά με φωνήεντα στο εεεε ααααα οοοοο και μοδάτο δίφθογγο αι ου οι ει λέγοντας εν τέλει, μα γιατί και τις 2;
Μένω παγωτό. Τι σε νοιάζει; Γίνεται;
Μα, δώσε σε 1 μετά άμα θες πάρε την άλλη.
Κάτσε να καταλάβω δηλαδή, μόνες του νοικιάζονται, μαζί δεν;
Οι γκόμενες ψημμένες, η τσατσά όχι. Τελικά έφυγα άπραγος και το έδωσα το πράσινο σε ένα παραπέρα μαγαζί που γίνονταν όλα.
Μήπως η τσατσά γλυκάθηκε κι ήθελε να τη γαμήσω; Ποτέ δεν έβγαλα άκρη.