Νέα

Στούντιο που έριξαν τις τιμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εκτός από το Αθανασίας 3, ποια άλλα έχουν μειώσει?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
περασμα τη παρασκευη απο 2 μαγαζακια της τριγγετοαλυσιδας στην συγγρου.
το τζακουζι μιση ωρα το χρεωνουνε 150 γιουρο.
καλα ποιοι  :jerking: :jerking: πληρωνουνε σε στουντιο 150 για 1  :zfuck:

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
περασμα τη παρασκευη απο 2 μαγαζακια της τριγγετοαλυσιδας στην συγγρου.
το τζακουζι μιση ωρα το χρεωνουνε 150 γιουρο.
καλα ποιοι  :jerking: :jerking: πληρωνουνε σε στουντιο 150 για 1  :zfuck:
δυστηχως υπαρχουν πολλοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!!!
ζουν αναμεσα μας!!!!!!!!!!

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
στουντιο geisha  αθαννασιας 3 παγρκατι απλο 40...

στουντιο δροσοπουλου και ολα της αλυσιδα που μερικα το εχουν παει το απλο 30...

στουντιο fantasy ιεροφαντων 9 γκαζι

και το αλλο της αλυσιδας

στουντιο fantasy κηφισου 60... παλι το απλο 40..

τα προγραμματα πχ που περιεχουν τζακουζι,μασαζς κλπ που ειχαν απο 90-100 ευρω ειναι πλεον στα 70-80 ευρω..

αυτα μεχρι στιγμης.. ελπιζω ολα τα υπολοιπα
να προσαρμοστουν στην εποχη που ειμαστε...

KamaSutra. Φραντζή 47 40€

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.891
Πόντοι
10.450
Να προσθεσετε και το Σπ. Πατση 27. Σε αναγνωριστικη επισκεψη που εκανα μου ειπαν για 30 και 40 ευρω. Δεν περασα για να δω το επιπεδο των υπηρεσιων

Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευνειδων 5,γαμας σαν πασας με 30 ευρω με το μεγαλο θετικο(κατ'εμε) πως..δεν εχει μεγαλη κινηση (το αποδιδω στο οτι ειναι σχεδον φατσα καρτα στην Ιερα Οδο κατι που λειτουργει αποτρεπτικα για πολλους να προσεγγισουν).
Ολα τα στουντιο εκει πρεπει να πανε,στα 30 ευρω και ν'ανεβαινουν..Μπουρδελακια στα..15 και οι βιζιτες στα 40-50.
Ο (φθηνος) καιρος γαρ εγγυς...κρατατε τα χρηματα...22% κουρεμα στους μισθους ερχεται-mark my words... :rockon:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
συμφωνωωω με τον φιλοοοοο 1000 %

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Ευνειδων 5,γαμας σαν πασας με 30 ευρω με το μεγαλο θετικο(κατ'εμε) πως..δεν εχει μεγαλη κινηση (το αποδιδω στο οτι ειναι σχεδον φατσα καρτα στην Ιερα Οδο κατι που λειτουργει αποτρεπτικα για πολλους να προσεγγισουν).
Ολα τα στουντιο εκει πρεπει να πανε,στα 30 ευρω και ν'ανεβαινουν..Μπουρδελακια στα..15 και οι βιζιτες στα 40-50.
Ο (φθηνος) καιρος γαρ εγγυς...κρατατε τα χρηματα...22% κουρεμα στους μισθους ερχεται-mark my words... :rockon:

Φίλε έχεις να πας καιρό μάλλον...20 ευρώ κάνει στο Ευνειδών 5, αλλά οι περισσότερες κοπέλες που έχει απο τότε που το κατέβασε βαριούνται απίστευτα...Όταν ήταν 30 πέρισυ είχε πιο καλές κοπέλες...

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.482
Πόντοι
206
Θησεως 40 εχουν παει το 69/μασαζ/ισπανικο/σεξ σοου στα 50 και το ελευθερο στοματικο στα 60

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συοψιζω μετα απο προσφατη μεγαλη τσαρκα:

Αθανασιας 3 - 40
Λελας Καραγιαννη - 30
Κωνσταντινουπολεως 94 - 30
Κωνσταντινουπολεως 92 - 40
Ιεορφαντων 9 - 40
Ευνειδων 5 -20
Αχαρνων 106 - 30
θαρυππου 10 - 40
Θησεως 365 - 40

Στο Σπυρου Πατση 27 μου ανακοινωσαν απο 50. Ισως να εξαρταται απο κοπελα σε κοπελα το 40αρι
Το Κηφισου 60 (αδελφακι του ιεροφαντων 9) επισης απο 50, μαλλον ισχυει οτι στο Σ.Π.27

Σε αρκετα μαγαζια που το απλο αρχιζει απο 50, με καποια παζαρι στο ριχνουν στα 40.
Οχι σε ολα αλλα σε αρκετα πλεον

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε αρκετα μαγαζια που το απλο αρχιζει απο 50, με καποια παζαρι στο ριχνουν στα 40.

Ήταν μονόδρομος να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά από τέτοια πίεση στα εισοδήματα......

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ έχω μειώσει τις τιμές μόνος μου κάνοντας το εξής:

Σε 6-7 κοπέλες που ήμουνα καλός πελάτης και πάντα έπερνα ακριβό πρόγραμμα 80-100 ευρώ (ακάποτο-πρωκτικό κτλ)

εδώ και πολύ καιρό δίνω 50 ευρω αλλά στο δωμάτιο ζητάω τα πάντα.

Κάποιες το δεχτήκανε χωρίς πρόβλημα και συνεχίζω να πηγαίνω και κάποιες οχι στις οποίες δεν ξαναπάτησα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο Σπυρου Πατση 27 μου ανακοινωσαν απο 50. Ισως να εξαρταται απο κοπελα σε κοπελα το 40αρι
Το Κηφισου 60 (αδελφακι του ιεροφαντων 9) επισης απο 50, μαλλον ισχυει οτι στο Σ.Π.27

Τσέγιεν μήν ξεχνάς οτι εχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκεται το καθένα. Οταν κάποιο είναι σχετικά απομονωμένο χωρίς άμεσο ανταγωνισμό (δηλαδή αλλα στούντιο δίπλα) θα ρίξει την τιμή πιο δύσκολα.

Φυσικά διαφωνώ κάθετα σε παζάρια κ.α. Παζάρι κάνεις οταν αγοράσεις συγκεκριμένο προϊόν όχι όταν παίζει να παζαρευεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μαζί με την τιμή.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τσέγιεν μήν ξεχνάς οτι εχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκεται το καθένα. Οταν κάποιο είναι σχετικά απομονωμένο χωρίς άμεσο ανταγωνισμό (δηλαδή αλλα στούντιο δίπλα) θα ρίξει την τιμή πιο δύσκολα.

Φυσικά διαφωνώ κάθετα σε παζάρια κ.α. Παζάρι κάνεις οταν αγοράσεις συγκεκριμένο προϊόν όχι όταν παίζει να παζαρευεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μαζί με την τιμή.
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο. αλλα :
Το Αθανασιας 3 ειναι το μοναδικο στο Παγκρατι και το αμεσως κοντινοτερο ειναι το Καρεα 30 (σχετικά)που εκει ξεκιναει απο 60.
Ομως εχει ριξει την τιμη στα 40.

Το Ιεροφαντων 9 το εχει στα 40, αντιθετα με το Κηφισου 60 (αδελφακι) που το εχει 50.
Εεκει οντως ισχυει η φιλοσοφια σου, παρο ολο που εργαζονται ουσιαστικα οι ιδιες κοπελες.

Για το παζαρι προσωπικα ειμαι αντιθετος, οχι μονο στο studio αλλα ακομα και στο γιουσουρουμ.
Δε εχω κανει πουθενα και για τιποτα.
Ετσι ειναι η νοοτροπια μου. Δεν λεω οτι ειναι σωστο. Απλα ετσι ειμαι.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εσυ δικε μου αν τη βρισκεις να δινεις 50αρια, δωσε 50αρια...  :rockon:
Εμεις που δεν εχουμε, δινουμε 40...Παζαρεμα ελαχιστες φορες χρειαστηκε να κανω....9 στις 10 η ιδια η τσατσα μου προτεινει 40...Και να τονισω οτι με τη μειωση της τιμης, δεν μειωνεται και η αποδοση...  ;)

Φίλε μη σκας.Είναι ευνόητο ποιοι "πελάτες" δεν θέλουν να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και γι'αυτό, τάχα θα σου πούνε ότι φοβούνται μην πέσουν οι υπηρεσίες των κοριτσιών, μην αρχίσουν και πηγαίνουν και Πακιστανοί κλπκλπ. Αυτοί οι καλοί "πελάτες" όσοι θέλουν να μειωθούν οι τιμές, τους βγάζουν γύφτους. Και μόνο "πελάτες" δεν είναι φυσικά...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φίλε μη σκας.Είναι ευνόητο ποιοι "πελάτες" δεν θέλουν να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και γι'αυτό, τάχα θα σου πούνε ότι φοβούνται μην πέσουν οι υπηρεσίες των κοριτσιών, μην αρχίσουν και πηγαίνουν και Πακιστανοί κλπκλπ. Αυτοί οι καλοί "πελάτες" όσοι θέλουν να μειωθούν οι τιμές, τους βγάζουν γύφτους. Και μόνο "πελάτες" δεν είναι φυσικά...

όντως προτείνω να βρούμε αυτούς τους μπάσταρδους και να τους χαράξουμε την μούρη με ξουράφι.  :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom