You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο που έριξαν τις τιμές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
περασμα τη παρασκευη απο 2 μαγαζακια της τριγγετοαλυσιδας στην συγγρου.
το τζακουζι μιση ωρα το χρεωνουνε 150 γιουρο.
καλα ποιοι πληρωνουνε σε στουντιο 150 για 1
δυστηχως υπαρχουν πολλοι !!!!!!!περασμα τη παρασκευη απο 2 μαγαζακια της τριγγετοαλυσιδας στην συγγρου.
ζουν αναμεσα μας!!!!!!!!!!
δυστηχως υπαρχουν πολλοι !!!!!!!
ζουν αναμεσα μας!!!!!!!!!!
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
στουντιο geisha αθαννασιας 3 παγρκατι απλο 40...
στουντιο δροσοπουλου και ολα της αλυσιδα που μερικα το εχουν παει το απλο 30...
στουντιο fantasy ιεροφαντων 9 γκαζι
και το αλλο της αλυσιδας
στουντιο fantasy κηφισου 60... παλι το απλο 40..
τα προγραμματα πχ που περιεχουν τζακουζι,μασαζς κλπ που ειχαν απο 90-100 ευρω ειναι πλεον στα 70-80 ευρω..
αυτα μεχρι στιγμης.. ελπιζω ολα τα υπολοιπα
να προσαρμοστουν στην εποχη που ειμαστε...
KamaSutra. Φραντζή 47 40€
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Σπ. Πάτση 27, 40€.
ΓΛΥΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευνειδων 5,γαμας σαν πασας με 30 ευρω με το μεγαλο θετικο(κατ'εμε) πως..δεν εχει μεγαλη κινηση (το αποδιδω στο οτι ειναι σχεδον φατσα καρτα στην Ιερα Οδο κατι που λειτουργει αποτρεπτικα για πολλους να προσεγγισουν).
Ολα τα στουντιο εκει πρεπει να πανε,στα 30 ευρω και ν'ανεβαινουν..Μπουρδελακια στα..15 και οι βιζιτες στα 40-50.
Ο (φθηνος) καιρος γαρ εγγυς...κρατατε τα χρηματα...22% κουρεμα στους μισθους ερχεται-mark my words...
Ολα τα στουντιο εκει πρεπει να πανε,στα 30 ευρω και ν'ανεβαινουν..Μπουρδελακια στα..15 και οι βιζιτες στα 40-50.
Ο (φθηνος) καιρος γαρ εγγυς...κρατατε τα χρηματα...22% κουρεμα στους μισθους ερχεται-mark my words...
Filogeno
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ευνειδων 5,γαμας σαν πασας με 30 ευρω με το μεγαλο θετικο(κατ'εμε) πως..δεν εχει μεγαλη κινηση (το αποδιδω στο οτι ειναι σχεδον φατσα καρτα στην Ιερα Οδο κατι που λειτουργει αποτρεπτικα για πολλους να προσεγγισουν).
Φίλε έχεις να πας καιρό μάλλον...20 ευρώ κάνει στο Ευνειδών 5, αλλά οι περισσότερες κοπέλες που έχει απο τότε που το κατέβασε βαριούνται απίστευτα...Όταν ήταν 30 πέρισυ είχε πιο καλές κοπέλες...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συοψιζω μετα απο προσφατη μεγαλη τσαρκα:
Αθανασιας 3 - 40
Λελας Καραγιαννη - 30
Κωνσταντινουπολεως 94 - 30
Κωνσταντινουπολεως 92 - 40
Ιεορφαντων 9 - 40
Ευνειδων 5 -20
Αχαρνων 106 - 30
θαρυππου 10 - 40
Θησεως 365 - 40
Στο Σπυρου Πατση 27 μου ανακοινωσαν απο 50. Ισως να εξαρταται απο κοπελα σε κοπελα το 40αρι
Το Κηφισου 60 (αδελφακι του ιεροφαντων 9) επισης απο 50, μαλλον ισχυει οτι στο Σ.Π.27
Σε αρκετα μαγαζια που το απλο αρχιζει απο 50, με καποια παζαρι στο ριχνουν στα 40.
Οχι σε ολα αλλα σε αρκετα πλεον
Αθανασιας 3 - 40
Λελας Καραγιαννη - 30
Κωνσταντινουπολεως 94 - 30
Κωνσταντινουπολεως 92 - 40
Ιεορφαντων 9 - 40
Ευνειδων 5 -20
Αχαρνων 106 - 30
θαρυππου 10 - 40
Θησεως 365 - 40
Στο Σπυρου Πατση 27 μου ανακοινωσαν απο 50. Ισως να εξαρταται απο κοπελα σε κοπελα το 40αρι
Το Κηφισου 60 (αδελφακι του ιεροφαντων 9) επισης απο 50, μαλλον ισχυει οτι στο Σ.Π.27
Σε αρκετα μαγαζια που το απλο αρχιζει απο 50, με καποια παζαρι στο ριχνουν στα 40.
Ήταν μονόδρομος να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά από τέτοια πίεση στα εισοδήματα......
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Κουπόνι πήρες;Ήταν μονόδρομος να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά από τέτοια πίεση στα εισοδήματα......
Κουπόνι πήρες;
Δεν δίνω 50 ευρώ για 15-20'. Τα έχουμε πει αυτά.
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ έχω μειώσει τις τιμές μόνος μου κάνοντας το εξής:
Σε 6-7 κοπέλες που ήμουνα καλός πελάτης και πάντα έπερνα ακριβό πρόγραμμα 80-100 ευρώ (ακάποτο-πρωκτικό κτλ)
εδώ και πολύ καιρό δίνω 50 ευρω αλλά στο δωμάτιο ζητάω τα πάντα.
Κάποιες το δεχτήκανε χωρίς πρόβλημα και συνεχίζω να πηγαίνω και κάποιες οχι στις οποίες δεν ξαναπάτησα.
Σε 6-7 κοπέλες που ήμουνα καλός πελάτης και πάντα έπερνα ακριβό πρόγραμμα 80-100 ευρώ (ακάποτο-πρωκτικό κτλ)
εδώ και πολύ καιρό δίνω 50 ευρω αλλά στο δωμάτιο ζητάω τα πάντα.
Κάποιες το δεχτήκανε χωρίς πρόβλημα και συνεχίζω να πηγαίνω και κάποιες οχι στις οποίες δεν ξαναπάτησα.
Τσέγιεν μήν ξεχνάς οτι εχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκεται το καθένα. Οταν κάποιο είναι σχετικά απομονωμένο χωρίς άμεσο ανταγωνισμό (δηλαδή αλλα στούντιο δίπλα) θα ρίξει την τιμή πιο δύσκολα.
Φυσικά διαφωνώ κάθετα σε παζάρια κ.α. Παζάρι κάνεις οταν αγοράσεις συγκεκριμένο προϊόν όχι όταν παίζει να παζαρευεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μαζί με την τιμή.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο. αλλα :Τσέγιεν μήν ξεχνάς οτι εχει να κάνει με την περιοχή που βρίσκεται το καθένα. Οταν κάποιο είναι σχετικά απομονωμένο χωρίς άμεσο ανταγωνισμό (δηλαδή αλλα στούντιο δίπλα) θα ρίξει την τιμή πιο δύσκολα.
Φυσικά διαφωνώ κάθετα σε παζάρια κ.α. Παζάρι κάνεις οταν αγοράσεις συγκεκριμένο προϊόν όχι όταν παίζει να παζαρευεις και την ποιότητα των υπηρεσιών μαζί με την τιμή.
Το Αθανασιας 3 ειναι το μοναδικο στο Παγκρατι και το αμεσως κοντινοτερο ειναι το Καρεα 30 (σχετικά)που εκει ξεκιναει απο 60.
Ομως εχει ριξει την τιμη στα 40.
Το Ιεροφαντων 9 το εχει στα 40, αντιθετα με το Κηφισου 60 (αδελφακι) που το εχει 50.
Εεκει οντως ισχυει η φιλοσοφια σου, παρο ολο που εργαζονται ουσιαστικα οι ιδιες κοπελες.
Για το παζαρι προσωπικα ειμαι αντιθετος, οχι μονο στο studio αλλα ακομα και στο γιουσουρουμ.
Δε εχω κανει πουθενα και για τιποτα.
Ετσι ειναι η νοοτροπια μου. Δεν λεω οτι ειναι σωστο. Απλα ετσι ειμαι.
Εσυ δικε μου αν τη βρισκεις να δινεις 50αρια, δωσε 50αρια...
Εμεις που δεν εχουμε, δινουμε 40...Παζαρεμα ελαχιστες φορες χρειαστηκε να κανω....9 στις 10 η ιδια η τσατσα μου προτεινει 40...Και να τονισω οτι με τη μειωση της τιμης, δεν μειωνεται και η αποδοση... ;)
Φίλε μη σκας.Είναι ευνόητο ποιοι "πελάτες" δεν θέλουν να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και γι'αυτό, τάχα θα σου πούνε ότι φοβούνται μην πέσουν οι υπηρεσίες των κοριτσιών, μην αρχίσουν και πηγαίνουν και Πακιστανοί κλπκλπ. Αυτοί οι καλοί "πελάτες" όσοι θέλουν να μειωθούν οι τιμές, τους βγάζουν γύφτους. Και μόνο "πελάτες" δεν είναι φυσικά...
Φίλε μη σκας.Είναι ευνόητο ποιοι "πελάτες" δεν θέλουν να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και γι'αυτό, τάχα θα σου πούνε ότι φοβούνται μην πέσουν οι υπηρεσίες των κοριτσιών, μην αρχίσουν και πηγαίνουν και Πακιστανοί κλπκλπ. Αυτοί οι καλοί "πελάτες" όσοι θέλουν να μειωθούν οι τιμές, τους βγάζουν γύφτους. Και μόνο "πελάτες" δεν είναι φυσικά...
όντως προτείνω να βρούμε αυτούς τους μπάσταρδους και να τους χαράξουμε την μούρη με ξουράφι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127