axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εισαι μια τσουπρα ...heheheheheh
με αυτα και αυτα ξεφυγαμε του θεματος ....
εισαι μια τσουπρα ...heheheheheh
εισαι μια τσουπρα ...
με αυτα και αυτα ξεφυγαμε του θεματος ....
Δεν ξερω αν εχω δικιο. Το σκηνικο εμπεριέχει και ρίσκο
αν δεν την ξερεις και δεν την εχεις ψυχολογησει δεν
μπορεις να το προβλεψεις.
Παρολαυτα αν δεν έχεις πέσει σε υπερβολικά περήφανη τύπισσα
πιστευω θα το καταπιεί.
Πριν βγειτε αν θες να το σιγουρεψεις.... μπορεις με καποιο τροπο
μεσα απο την συζητηση αν μιλατε απο καποιο μσν πχ να το ψαρεψεις...
πχ μπορεις να της πεις οτι ξες εχω ενα φιλο που κερναει συνεχεια και μετα τον κλανουνε
και παραπονιεται και να την αφησεις να κανει παιχνιδι και να αρχισει να ξερναει γνωμες
πανω σε αυτο το θεμα μετα....
Οποτε αν μετα σε κλασει επειδη δεν την κερασες στειλε ενα μηνυμα και πες της
τυπισσα επειδη φοβομουν και εγω μην σε κερασω και με κλασεις μετα επειδη ενδιαφερομαι
αρκετα δεν το εκανα
Είχαμε κ μια συζήτηση με 2 σερριφισες οι οποίες επιβεβαίωσαν την σοβαρή αναδουλειά τους.
επρεπε ηδη να εχουν ρηξει τις τιμες ολα τα στουντιο και δεν μιλαω για ενα δεκαρικο.κ το λεω αυτο με πληρη επειγνωση των κακων επιπτωσεων που θα ακολουθησουν
εγω που εδινα παλαιοτερα 50αρικα για 8 και 10 λεπτα και απο φιλοτιμο-μαλακια γιατι εβλεπα την αλλη να βιαζεται,τωρα ΞΥΠΝΗΣΑ πλεον.Βαράνε μύγες τα περισσότερα.Ποιός μαλάκας θα δώσει 100ρικο για δέκα λεπτά;Τα cg είναι πλέον πολύ φτηνότερα.
εδω φταις και εσυ 10 λεπτα ειναι πολυ λιγο για απλο...επρεπε να τους κραξεις..εγω που εδινα παλαιοτερα 50αρικα για 8 και 10 λεπτα και απο φιλοτιμο-μαλακια γιατι εβλεπα την αλλη να βιαζεται,τωρα ΞΥΠΝΗΣΑ πλεον.
η αυξηση χρονου τουλαχιστον μιση ωρα η μειωση στα 25 αλλιως μπουρδελο μονο
εγω πλεον φιλε το καταλαβα και για να δωσω πλεον τα ειπα πιο πανω.Ρε μην εισαστε κοροιδα... χιλιες φορες μπουρδελακια με 20 ευρω
Τα ιδια πραγματα κανουν ρε σεις .... μην παραμυθιαζεστε ......
τον καλο τον λενε και μαλακα φιλε ταφταρ.εβλεπα την αλλη να δυσανασχετει πχ και βιαζομουνα-αγχωνομουνα και εγω :-.αλλα πλεον οχι.εδω φταις και εσυ 10 λεπτα ειναι πολυ λιγο για απλο...επρεπε να τους κραξεις..
εγω που εδινα παλαιοτερα 50αρικα για 8 και 10 λεπτα και απο φιλοτιμο-μαλακια γιατι εβλεπα την αλλη να βιαζεται,τωρα ΞΥΠΝΗΣΑ πλεον.
η αυξηση χρονου τουλαχιστον μιση ωρα η μειωση στα 25 αλλιως μπουρδελο μονο
καλα πες αυτα που σωστα λες, αντε να παει αλλα στο 80% δικων μου περιπτωσεων να ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ :- :- :-Φίλε ανακάλυψαν και καλά τα προγράμματα για να μαζεύουν τό χρήμα και να εξαπατούν.
Απλό, σύνθετο, πισωκολλητό, πρωκτικό, πισωστριφογυριστό, αχλαδιαστό, ψιλοκομμένο
και πάει λέγοντας.Λές και θα κάνουμε την καύλα μας λογιστή!
Μεγάλη απάτη.
τι στουντιο και μαλακιες!!!τραγουδιστες ειμαστε; μεταξι και 10ρικακι,να γαμας και να πεφτει ξυλο εξω με πακιστανους και σομαλους
σαν τα νραιβ ιν, καρατε και τσοντα!!!τι στουντιο και μαλακιες!!!τραγουδιστες ειμαστε; μεταξι και 10ρικακι,να γαμας και να πεφτει ξυλο εξω με πακιστανους και σομαλους
χα! ετσι ειναι ελπιζω να μην φτασουμε εκειΝα δείς τί ωραία πού θα είναι σε λίγο καιρό πού θα ψάχνεις το δεκαρικάκι και δεν θα τόχεις!Ξέρεις πώς θα ακούς τό ξύλο σομαλών καί πακιστανών;Σαν την 9η τού Μπετόβεν!!!
σημερον 2 εργα!!!!σαν τα νραιβ ιν, καρατε και τσοντα!!!
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα λες!!!Παιδιά μην αγχωνεστε. Οι "Αγορες" εχουν προβλεψει και γι' αυτο. Οταν δε θα σταυρωνουν πελατη, θα πανε την τιμή απο 50 το απλό σε 40 και 35 και 30. Θα φτασει τοσο, οσο και το οικονομικο μας χαλι. Πχ στο χειλος της χρεοκοπιας θα κοστιζει 5 ευρώ. Αρα, καν'τε υπομονη και παρ' ολη την καθυστερηση τα μπουρδελα και τα στουντιο θα ακολουθησουν την αγορα. Ο νομος ειναι παναρχαιος: Αγορα και ζητηση.