Νέα

Στούντιο που έριξαν τις τιμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι μια τσουπρα ...

με αυτα και αυτα ξεφυγαμε του θεματος ....

Παντα ετσι γινεται τυπε... αυτοι συζητανε για πουτανες
και μπαινω εγω και η κουβεντα παει στις εξω γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny:
ο Ροκαβλον θα πρεπει να εχει απηυδησει με την παρτη μου.

Καπου εδω γυρω τον ειδα τον τυπο.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν εχω δικιο. Το σκηνικο εμπεριέχει και ρίσκο
αν δεν την ξερεις και δεν την εχεις ψυχολογησει δεν
μπορεις να το προβλεψεις.

Παρολαυτα αν δεν έχεις πέσει σε υπερβολικά περήφανη τύπισσα
πιστευω θα το καταπιεί.

Πριν βγειτε αν θες να το σιγουρεψεις.... μπορεις με καποιο τροπο
μεσα απο την συζητηση αν μιλατε απο καποιο μσν πχ να το ψαρεψεις...
πχ μπορεις να της πεις οτι ξες εχω ενα φιλο που κερναει συνεχεια και μετα τον κλανουνε
και παραπονιεται και να την αφησεις να κανει παιχνιδι και να αρχισει να ξερναει γνωμες
πανω σε αυτο το θεμα μετα....

Οποτε αν μετα σε κλασει επειδη δεν την κερασες στειλε ενα μηνυμα και πες της
τυπισσα επειδη φοβομουν και εγω μην σε κερασω και με κλασεις μετα επειδη ενδιαφερομαι
αρκετα δεν το εκανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό με το ψάρωμα καλό  :2funny:

Επισκέπτης
Είχαμε κ μια συζήτηση με 2 σερριφισες οι οποίες επιβεβαίωσαν την σοβαρή αναδουλειά τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβαινα από την Ι.Οδό.Ηταν βραδάκι και στην γωνία Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού ένας πάκης μοίραζε διαφημιστικά καρτελλάκια για στούντιο στό φανάρι!
Νόμισα ότι ήταν διαφημιστικό κάποιου μάγου εξ Ανατολής αλλά ήταν στούντιο!Παρατηρούσα
το τρελλό γέλιο πού έκαναν οι οδηγοί μόλις τα έπαιρναν.
Χοντρές αναδουλειές.Σε λίγο θα κουνάνε τα βυζιά τους από τα παράθυρα.  :tits:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
επρεπε ηδη να εχουν ρηξει τις τιμες ολα τα στουντιο και δεν μιλαω για ενα δεκαρικο.κ το λεω αυτο με πληρη επειγνωση των κακων επιπτωσεων που θα ακολουθησουν

Επισκέπτης
επρεπε ηδη να εχουν ρηξει τις τιμες ολα τα στουντιο και δεν μιλαω για ενα δεκαρικο.κ το λεω αυτο με πληρη επειγνωση των κακων επιπτωσεων που θα ακολουθησουν

Βαράνε μύγες τα περισσότερα.Ποιός μαλάκας θα δώσει 100ρικο για δέκα λεπτά;Τα cg είναι πλέον πολύ φτηνότερα.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βαράνε μύγες τα περισσότερα.Ποιός μαλάκας θα δώσει 100ρικο για δέκα λεπτά;Τα cg είναι πλέον πολύ φτηνότερα.
εγω που εδινα παλαιοτερα 50αρικα για 8 και 10 λεπτα και απο φιλοτιμο-μαλακια γιατι εβλεπα την αλλη να βιαζεται,τωρα ΞΥΠΝΗΣΑ πλεον.
η αυξηση χρονου τουλαχιστον μιση ωρα η μειωση στα 25 αλλιως μπουρδελο μονο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μην εισαστε κοροιδα... χιλιες φορες μπουρδελακια με 20 ευρω
Τα ιδια πραγματα κανουν ρε σεις .... μην παραμυθιαζεστε ......

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εγω που εδινα παλαιοτερα 50αρικα για 8 και 10 λεπτα και απο φιλοτιμο-μαλακια γιατι εβλεπα την αλλη να βιαζεται,τωρα ΞΥΠΝΗΣΑ πλεον.
εδω φταις και εσυ 10 λεπτα ειναι πολυ λιγο για απλο...επρεπε να τους κραξεις..

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μην εισαστε κοροιδα... χιλιες φορες μπουρδελακια με 20 ευρω
Τα ιδια πραγματα κανουν ρε σεις .... μην παραμυθιαζεστε ......
εγω πλεον φιλε το καταλαβα και για να δωσω πλεον τα ειπα πιο πανω.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εδω φταις και εσυ 10 λεπτα ειναι πολυ λιγο για απλο...επρεπε να τους κραξεις..
τον καλο τον λενε και μαλακα φιλε ταφταρ.εβλεπα την αλλη να δυσανασχετει :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: πχ και βιαζομουνα-αγχωνομουνα και εγω :-.αλλα πλεον οχι. :birdman:

Επισκέπτης

Φίλε ανακάλυψαν και καλά τα προγράμματα για να μαζεύουν τό χρήμα και να εξαπατούν.
Απλό, σύνθετο, πισωκολλητό, πρωκτικό, πισωστριφογυριστό, αχλαδιαστό, ψιλοκομμένο
και πάει λέγοντας.Λές και θα κάνουμε την καύλα μας λογιστή!
Μεγάλη απάτη.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε ανακάλυψαν και καλά τα προγράμματα για να μαζεύουν τό χρήμα και να εξαπατούν.
Απλό, σύνθετο, πισωκολλητό, πρωκτικό, πισωστριφογυριστό, αχλαδιαστό, ψιλοκομμένο
και πάει λέγοντας.Λές και θα κάνουμε την καύλα μας λογιστή!
Μεγάλη απάτη.
καλα πες αυτα που σωστα λες, αντε να παει αλλα στο 80% δικων μου περιπτωσεων να ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ :- :- :-

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι στουντιο και μαλακιες!!!τραγουδιστες ειμαστε; :2funny: :2funny:μεταξι και 10ρικακι,να γαμας και να πεφτει ξυλο εξω με πακιστανους και σομαλους :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι στουντιο και μαλακιες!!!τραγουδιστες ειμαστε; :2funny: :2funny:μεταξι και 10ρικακι,να γαμας και να πεφτει ξυλο εξω με πακιστανους και σομαλους :2funny: :2funny:

Να δείς τί ωραία πού θα είναι σε λίγο καιρό πού θα ψάχνεις το δεκαρικάκι και δεν θα τόχεις!Ξέρεις πώς θα ακούς τό ξύλο σομαλών καί πακιστανών;Σαν την 9η τού Μπετόβεν!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σαν τα νραιβ ιν, καρατε και τσοντα!!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Να δείς τί ωραία πού θα είναι σε λίγο καιρό πού θα ψάχνεις το δεκαρικάκι και δεν θα τόχεις!Ξέρεις πώς θα ακούς τό ξύλο σομαλών καί πακιστανών;Σαν την 9η τού Μπετόβεν!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
χα! ετσι ειναι ελπιζω να μην φτασουμε εκει :(

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Μια (αρκετα ενδιαφερουσα στις μερες μας) λιστα ζητησε ο ανθρωπος, και μονο δυο τρεις απαντησαν σωστα. Οι υπολοιποι γεμισατε δεκα σελιδες ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ !!!!! Ψαχνουμε να βρουμε λιγο "φως", και διαβαζουμε αποψεις υποκειμενικες, που ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ !!!!! Εδω μεσα, ενα απο τα κυριως ζητουμενα ειναι το VFM!!!! Ας το καταλαβουν αυτο επι τελους ορισμενοι, και ας κρατησουν τις αποψεις τους για αλλα "θεματα". Πιστευω οτι οδημιουργος του οποιοδηποτε θεματος, θα επρεπε να εχει το δικαιωμα σε συνεργασια με τον διαχειριστη (Αντισθενης), να διαγραφει τα εκτος θεματος μυνηματα, για να γινεται ενα θεμα πιο προσβασιμο και χρησιμο. Ασχοληθηκα τοση ωρα σε ενα ενδιαφερον θεμα και διαβαζα αναγκαστικα βλακειες, και οφελος ελαχιστο !!!!!

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Παιδιά μην αγχωνεστε. Οι "Αγορες" εχουν προβλεψει και γι' αυτο. Οταν δε θα σταυρωνουν πελατη, θα πανε την τιμή απο 50 το απλό σε 40 και 35 και 30. Θα φτασει τοσο, οσο και το οικονομικο μας χαλι. Πχ στο χειλος της χρεοκοπιας θα κοστιζει 5 ευρώ. Αρα, καν'τε υπομονη και παρ' ολη την καθυστερηση τα μπουρδελα και τα στουντιο θα ακολουθησουν την αγορα. Ο νομος ειναι παναρχαιος: Αγορα και ζητηση.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα λες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom