Επισκέπτης
Και δεν ανεβαίνει καθόλου ο πυρετός που το 98% των στούντιο ζητούν ένα μεροκάματο και βάλε για 10 λεπτά απόλαυσης, αγαπημένε μου amjik;
Aπ' ότι φαίνεται είναι επιλεκτικός
Και δεν ανεβαίνει καθόλου ο πυρετός που το 98% των στούντιο ζητούν ένα μεροκάματο και βάλε για 10 λεπτά απόλαυσης, αγαπημένε μου amjik;
Έχω να γράψω από το παλιό forum αλλά σας διαβάζω που και που.
Η αλήθεια είναι ότι τα studio ειδικά (έχω να πάω σε μπουρδέλο να πηδήξω πάνω από 6 χρόνια και όποτε πήγα για βόλτα την έκανα για πολλούς λόγους), έχουν βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και ειδικά σε κάποια από αυτά οι τιμές δεν πρέπει να πέσουν (εννοώ ότι studio πεντακάθαρα με ντους-πετσέτες-παντόφλες κλπ με καλούς χώρους-κρεβάτια που δεν τρίζουν) θα μπορούσαν απλά στο βασικό πρόγραμμα να έχουν μια παροχή παραπάνω πχ μασάζ και ίσως περισσότερο χρόνο η προσεκτικότερη επιλογή κοριτσιών αλλά οι τιμές ας μείνουν εκεί. Κάποια βέβαια studio (στα οποία δεν ασχολούμαι καν), χωρίς ντους και γενικότερα πιο κοντά στην κατηγορία μπουρδέλο πρέπει να πάνε τουλάχιστον στα 30 ευρώ. Όσον αφορά τα μπουρδέλα νομίζω ότι 10-15 για μετάξι και 15-20 για φυλής (πάλι δεν είναι όλοι οι χώροι ίδιοι) είναι καλά. θέλω να πω ότι ανάμεσα στα studio υπάρχουν διαφορές δεν μπορούν όλα να είναι στα πενήντα ευρώ, αλλά ούτε και όλα να πάνε στα 40 η στα 30 (μαλάκας είναι ο ιδιοκτήτης που ρίχνει χρήμα στο μαγαζί του?).
Δέν κατάλαβα άκόμα γιατί νά πέσουνε οί τιμές??
Είλικρινά δέν τό καταλαβαίνω......
Όποιος δέν μπορεί νά γαμμμμμμμμμήση άράζη σπίτι του.....
ΤΕΛΟΣ !!!!!!
Είδάλως Μετάξι μέ ένα δεκάρικο !!!!!!
ή νά έρωτηθή ό speed γιά Λιοσίων !!!!!!!
Χτες το βράδυ κάναμε μια βόλτα 3 συναγωνιστές στην Κασσάνδρας , Σπύρου Πάτση , Ιερά κ πέριξ,
αυτό που αντικρύσαμε ήταν η μεγάλη ερημιά κ η απαξίωση , πλήρης είναι η αποχή των πελατών αλλά κ των περαστικών από τα συγκεκριμένα ιδρύματα.
Είχαμε κ μια συζήτηση με 2 σερριφισες οι οποίες επιβεβαίωσαν την σοβαρή αναδουλειά τους.
Μας πρότειναν να περάσουμε με 40 € , ακομα κ με μασαζ , αρνηθήκαμε όμως κ αυτην την προσφορά θεωρώντας πως κ τα 40 € είναι πλέον σεβαστό ποσό την εποχή που διανύουμε.
Είναι θέμα χρόνου πιστεύω να μειωθούν οι τιμές στο 30άρι - στο απλό - στα studio αν θέλουν να παραμείνουν ανοιχτά , διαφορετικά ούτε τα φώτα που καίνε δε θα βγάζουν.
Οι υπηρεσίες δε νομίζω να χειροτερέψουν γιατί πάλι λόγω κόστους ευκαιρίας θα υπάρχουν εναλλακτικές...
Ειλικρινά θα χαρώ να τα δω να κλείνουνε το ένα μετά το άλλο, γιατί τόσα χρόνια νόμιζαν ότι 50 Ευρώ είναι και λίγα για να δίνει κανείς για λίγα λεπτά σεξ.Έτσι, να δείτε κι εσείς λίγο πώς βγαίνουν τα χρήματα...
Και τα εδιναν ?καποτε στη τριγγετα ΄πεκανε 150 το τζακουζι!
Πράγματι.Ολα τα μπουρδέλλα πού αυτοχαρακτηρίστηκαν στούντιο για ευνόητους λόγους, τα τελευταία χρόνια μάζεψαν πολύ χρήμα.Πάρα πολλοί έφαγαν.
Σαν είδος το στούντιο είναι η μεγαλύτερη φούσκα.Σκέτη απάτη.Εκαναν τον κύκλο τους.
Δεν έχουν μέλλον και σύντομα θα εξαφανιστούν.Είναι αδύνατο να ανταγωνισθούν τα αληθινά μπουρδέλλα σε συνθήκες ανταγωνισμού.
Και τα εδιναν ?
Και τα εδιναν ?
Τα 100 ευρώ για κώλο είναι φούσκα ή πολυτέλεια;Να πας να δώσεις 50 ευρώ σ'έναν καθαρό χώρο,σε ένα ωραίο κορίτσι για να το γαμήσεις κι είναι πολυτέλεια η πράξη και φούσκα ο χώρος;
Ντάξει καλώς,ότι πείτε.
Δωσε τον ορισμο του ''ΩΡΑΙΟΥ'' να καταλαβουμε....Να πας να δώσεις 50 ευρώ σ'έναν καθαρό χώρο,σε ένα ωραίο κορίτσι για να το γαμήσεις κι είναι πολυτέλεια η πράξη και φούσκα ο χώρος;
Ντάξει καλώς,ότι πείτε.
Να πας να δώσεις 50 ευρώ σ'έναν καθαρό χώρο,σε ένα ωραίο κορίτσι για να το γαμήσεις κι είναι πολυτέλεια η πράξη και φούσκα ο χώρος;
Ντάξει καλώς,ότι πείτε.
Και τα εδιναν ?
Δεν μας βοηθάς
Εδω πρεπει να παρει θεση ο μαυρεας...Ναι πολυτελεια ειναι. Γιατι σνομπαρεις
ενα καρο συμβατικα γκομενακια απεξω που θα σου κατσουνε
και τσαμπα αμα δεν εισαι μαλακας... για να πας να δωσεις 50 ευρω
για 10 λεπτα.
Αν δεν ειναι αυτο πολυτελεια τοτε για σενα ο ορισμος της πολυτελειας ποιος ειναι?
να χεις δικο σου χαρεμι?
εδω να σου πω δεν εχεις αδικο....άλλος με σκουτεράκι, άλλος με 2κυκλο 15-20 χιλιαρικων. Μπορείς να βρεις αναρίθμητα παραδείγματα.