Νέα

"Στοργική" ιερόδουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vaggos59
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να πάρουμε και την άλλη πλευρά, άμα είσαταν αφεντικά/προΐστάμενοι πάρα πολύ δύσκολο να μη μπείτε στον πειρασμό και οι δεσποινίδες γουστάρουν έτσι και αλλιώς

Επισκέπτης
Για να πάρουμε και την άλλη πλευρά, άμα είσαταν αφεντικά/προΐστάμενοι πάρα πολύ δύσκολο να μη μπείτε στον πειρασμό και οι δεσποινίδες γουστάρουν έτσι και αλλιώς
αν θελεις να εχεις τον ελενχο του εργασιακου χωρου που εισαι υπευθυνος-ιδιοκτητης ΠΟΤΕ δεν μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα,αρα ΠΟΤΕ δεν αποδεχεσαι τις οποιες προκλησεις ασχετως του μεγεθους & της συχνοτητας τους..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχεις βρεθεί ποτέ αφεντικό ή προϊστάμενος;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο τι να σου πω. Έχω βρεθεί και αφεντικό και προϊσταμενος και δεν έκανα τίποτα γιατί δε γούσταρα τόσο πολύ καμία γιανα χαλάσω το situation. Άμα γούσταρα θα το έκανα

Επισκέπτης
Μπράβο τι να σου πω. Έχω βρεθεί και αφεντικό και προϊσταμενος και δεν έκανα τίποτα γιατί δε γούσταρα τόσο πολύ καμία γιανα χαλάσω το situation. Άμα γούσταρα θα το έκανα
εγω δεν το κανω γιατι σεβομαι τον εαυτο μου πανω απο ολα & θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξεφτιλα να εκμεταλευεται καποιος την θεση του για να γαμησει..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φυσικά είναι ξεφτύλα, άμα γούσταρα όντως κάποια και δεν ήμουν αδιάφορος θα "αναστάτωνα" την εργασιακή ειρήνη for sure

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom