Νέα

"Στοργική" ιερόδουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vaggos59
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loverboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη η μικρη ελληνιδα, ας πουμε, κοπελα που πηγε μεταναστρια στη γερμανια, στην αμερικη κλπ και ηταν παρανομη (γιατι καμια δεν βγαζει πρωτα βιζα και μετα παει) νεαρη, μανα, και δεν ηξερε και τη γλωσσα πηγε και εγινε πουτανα........!!!!!!
δηλαδη αν αυριο βρεθει στην ιδια θεση και η κορη σου και αρχισει τις βυζιτες θα ειναι οκ, και θα εχει και την υπερασπιστικη ιδεολογια του μπαμπα, που διαλεξε τον ευκολο δρομο και οχι τον δυσκολο !!!
.....σημεια των καιρων....!!!!!
.......παρα-γιναμε ανοιχτομυαλοι και μοντερνοι............!!!!!!!!!!!!
Πατερ ,η Μασσαλία  μετά το 1922 είχε γεμίσει με Μικρασιάτισες πουτάνες.
Δες και την την τελευταία ταινία ττου Βούλγαρη (παραγωγός ο Skorsese)

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Α μπραβο αυτο λεω κ εγω...οποτε να την κρινετε που αφησε το παιδι μονο του...οχι για την δουλεια...για μενα ειναι αδιανοητο κ δεν δικαιολογιτε με τιποτα...

loverboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Α μπραβο αυτο λεω κ εγω...οποτε να την κρινετε που αφησε το παιδι μονο του...οχι για την δουλεια...για μενα ειναι αδιανοητο κ δεν δικαιολογιτε με τιποτα...
Δεν πηγαν να "δουλέψουν"
Τις πήγανε :birdman:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ ,η Μασσαλία  μετά το 1922 είχε γεμίσει με Μικρασιάτισες πουτάνες.
Δες και την την τελευταία ταινία ττου Βούλγαρη (παραγωγός ο Skorsese)

δε νομιζω να με ειδες πουθενα να υπερασπιζομαι το ελληνικο πνευμα ως εθνικιστης.
εξαλλου δανεικη (οχι δανικη) ηταν η επιλογη της εθνικοτητας για να βγει το νοημα καλλιτερα. θα μπορουσα να μιλαω για λαπωνεζες.. :grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]δουλευο σε βιοτεχνια και το αφεντικο με τον κουμπαρο του αν δεν πηδηξουν  διωχνουν - 24 δουλευουν και εχουν πηδηξει 18 [/size]

Ποια είναι αυτή η βιοτεχνία?
Να έρθω και εγώ να μπω συνεταίρος με το αφεντικό και τον κουμπάρο του. Πουλάνε μερίδιο?

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μακο δουλευουμε και σταθερο κερδος μονο απο της περιοριες που δεν πληρωνουν βγαζουν αλλα η γυναικες υποφερουν ερχονται κοριτσακια αραβωνιασμενα και τα κανουν προσληψη μονο και μονο να τα πηδιξουν  αλλα το θεμα ειναι οτι λιγες το κανουν απο ευχαριστισει ειτε ειναι πουτανες απο την πιατσα ειτε ειναι εργαζομενες απλα η πουτανες εχουν το κεφαλη ορθιο και η εργαζωμενες  χαμηλα εγω προτιμο να πηδιξω απο την πιατσα γυναικα παρα αυτο .. 
Ποια είναι αυτή η βιοτεχνία?
Να έρθω και εγώ να μπω συνεταίρος με το αφεντικό και τον κουμπάρο του. Πουλάνε μερίδιο?

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο πατερ ευλογισων
δε νομιζω να με ειδες πουθενα να υπερασπιζομαι το ελληνικο πνευμα ως εθνικιστης.
εξαλλου δανεικη (οχι δανικη) ηταν η επιλογη της εθνικοτητας για να βγει το νοημα καλλιτερα. θα μπορουσα να μιλαω για λαπωνεζες.. :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σε ολεσ σχεδόν τισ δουλειεσ οι γυναικεσ καθονται κ τρωνε πουτσα απο τον καθε λιγδα,αλλεσ για να σιγουρεψουν την δουλεια,αλλεσ γιατι ελπιζουν να προαχθουν κ αλλεσ απο πουτανια..

Επισκέπτης
ολες πουτανες ειναι οποτε τσαμπα μαλλωνετε για το ποια ειναι η μεγαλυτερη απ ολες,για το ποια εχει τις περισσοτερες/λιγοτερες δικαιολογιες..

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
ολες πουτανες ειναι οποτε τσαμπα μαλλωνετε για το ποια ειναι η μεγαλυτερη απ ολες,για το ποια εχει τις περισσοτερες/λιγοτερες δικαιολογιες..
Πολυ απολυτος εισαι φιλε μου....πρεπει να γνωριζεις πολλα...Θα θελα να μου εξηγησεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα....πως δηλαδη ειναι ολες πουτανες? τις εχεις μαμησει ολες? πως το ξερεις ρε παλικαρι? μηπως τις θεωρεις ολες πουτανες γιατι απλα δεν μπορεις να βρεις μια να σου κατσει....? Τωρα την πληρωνεις εσυ την νυφη,πραμα που ειναι λαθος,για αυτο σου ζηταω συγνωμη,αλλα διαβαζω σε ολο το site,οτι για ολα φταινε οι γυναικες,που ειναι πουτανες....Εμεις οι αντρες δεν φταιμε για τιποτα? εμεις ειμαστε οι αθωοι....? Ας αναλογιστουμε λιγο και τις δικες μας ευθυνες....και την δικια μας μ@λ@κισμενη νοοτροπια του οτι,οτι θυλυκο κυκλοφορει γαμιεται ντε και καλα!! Αντε μπραβο μας....

Επισκέπτης
Πολυ απολυτος εισαι φιλε μου....πρεπει να γνωριζεις πολλα...Θα θελα να μου εξηγησεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα....πως δηλαδη ειναι ολες πουτανες? τις εχεις μαμησει ολες? πως το ξερεις ρε παλικαρι? μηπως τις θεωρεις ολες πουτανες γιατι απλα δεν μπορεις να βρεις μια να σου κατσει....? Τωρα την πληρωνεις εσυ την νυφη,πραμα που ειναι λαθος,για αυτο σου ζηταω συγνωμη,αλλα διαβαζω σε ολο το site,οτι για ολα φταινε οι γυναικες,που ειναι πουτανες....Εμεις οι αντρες δεν φταιμε για τιποτα? εμεις ειμαστε οι αθωοι....? Ας αναλογιστουμε λιγο και τις δικες μας ευθυνες....και την δικια μας μ@λ@κισμενη νοοτροπια του οτι,οτι θυλυκο κυκλοφορει γαμιεται ντε και καλα!! Αντε μπραβο μας....
πουθενα δεν εγραψα οτι τις εχω γαμησει ολες..
ομως καποιος τις γαμαει..
και επειδη τσαμπα δεν το δινει ουτε η μαμμα στον μπαμπα κατα την αποψη μου ειναι ολες πουτανες..
αν βεβαια μου επιτρεπεις να εχω την δικη μου αποψη..

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Οχι μονο σου επιτρεπω αλλα την σεβομαι και την αποψη σου.Απλα ρε γαμωτο μου,δεν μου αρεσει αυτο το "ολες πουτανες".

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή άμα η άλλη το δίνει από ανάγκη επαφής, αυτό τη κάνει πουτάνα; Δηλαδή όποια γαμιέται είναι πουτάνα :2funny: . Και υπάρχει παράπονο μετά που τα εντόπια... όντα ζητάνε έγγραφα από διακόσιες υπηρεσίες και βεβαιώσεις

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε ναι... κ το ρωτας? χαχαχα
ελληνικη νοοτροπια λεμε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάποτε θα στρώσει και εδώ. Για αυτό ρε σας τα τρώνε, επειδή ακόμα νομίζετε της πλατείας του χωριού

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Πολυ απολυτος εισαι φιλε μου....πρεπει να γνωριζεις πολλα...Θα θελα να μου εξηγησεις απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα....πως δηλαδη ειναι ολες πουτανες?[/size]

Επειδή φαίνεται ότι δε το ξέρεις, Μαγκούρα, να σου πω και εγώ κάτι, και θα καταλάβεις ποιές είναι πουτάνες και ποιές όχι:
Η διαφορά πουτάνας και καριόλας:
Πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους.
Καριόλα είναι αυτή που πάει με όλους εκτός απο μένα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Επειδή φαίνεται ότι δε το ξέρεις, Μαγκούρα, να σου πω και εγώ κάτι, και θα καταλάβεις ποιές είναι πουτάνες και ποιές όχι:
Η διαφορά πουτάνας και καριόλας:
Πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους.
Καριόλα είναι αυτή που πάει με όλους εκτός απο μένα.
fantasy-19.gif
…..Με φωναξε κανεις?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
σε ολεσ σχεδόν τισ δουλειεσ οι γυναικεσ καθονται κ τρωνε πουτσα απο τον καθε λιγδα,αλλεσ για να σιγουρεψουν την δουλεια,αλλεσ γιατι ελπιζουν να προαχθουν κ αλλεσ απο πουτανια..

Όντως, και τις βλέπεις να καμαρώνουν κιόλας.

Επισκέπτης
και οι αντρες το κανουν!!δεν τον τρωνε κυριολεκτικα αλλα μεταφορικα!πουλανε και την ιδια τους τη μανα για τους ιδιους λογους που μια γυναικα καθεται να την γαμησει ο καθε λιγδας

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε υπάρχουν και άντρες που κάθονται και τον τρώνε και κυριολεκτικά, αλλά και που το ρίχνουν στο γλείψιμο και τη ρουφιανιά (και που ο λαός αποκαλεί "πούστηδες"). Οι γυναίκες όμως χρησιμοποιούν επιπλέον και το όπλο που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom