Νέα

"Στοργική" ιερόδουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vaggos59
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εικοσιπεντάχρονη αλλοδαπή, άφηνε το παιδί της ηλικίας 2,5 ετών σε ξενοδοχείο στην Καλλιθέα και εκδιδόταν στα γύρω στενά. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όταν άκουσαν το γοερό κλάμα του παιδιού, μπήκαν στο δωμάτιο και το βρήκαν μόνο του ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Τελικά η «στοργική» μητέρα, εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη. Οπως έγινε γνωστό, εκδιδόταν καθημερινά αντί του ποσού των 20 ευρώ, και στη χώρα μας είχε μπει παράνομα.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και παράβαση του νόμου εκδιδομένων επ αμοιβή προσώπων και Νόμο περί αλλοδαπών.

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
τι να πεις τώρα; τι να σχολιασεις;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πριν αρχίσουμε τις κρίσεις, για να σκεφτούμε λίγο...

Γιατί εκδιδόταν αυτή η γυναίκα; (Δεν νομίζω από hobby...)
Κάνει μια δουλειά που μπορεί να πάρει το παιδί της μαζί;
Είχε κάποιον μαζί της να του το αφήσει; Κρατική βοήθεια;
Το κράτος μεριμνά για τα παιδιά των ιερόδουλων άραγε;
Το κράτος πως αντιμετωπίζει τους παρανόμους αλλοδαπούς;

Κάποια πράγματα μου φαίνονται τόσο, μα τόσο κοινότυπα... Πριν ρίξει κάποιος την πέτρα του αναθέματος ( C Ιστορία Δέσμης, 1997 ), ας μπει για μια στιγμή στη θέση αυτού που κατηγορεί...

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
υπάρχουν και σκάλες να πλύνει...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πριν αρχίσουμε τις κρίσεις, για να σκεφτούμε λίγο...

Γιατί εκδιδόταν αυτή η γυναίκα; (Δεν νομίζω από hobby...)
Κάνει μια δουλειά που μπορεί να πάρει το παιδί της μαζί;
Είχε κάποιον μαζί της να του το αφήσει; Κρατική βοήθεια;
Το κράτος μεριμνά για τα παιδιά των ιερόδουλων άραγε;
Το κράτος πως αντιμετωπίζει τους παρανόμους αλλοδαπούς;

Κάποια πράγματα μου φαίνονται τόσο, μα τόσο κοινότυπα... Πριν ρίξει κάποιος την πέτρα του αναθέματος ( C Ιστορία Δέσμης, 1997 ), ας μπει για μια στιγμή στη θέση αυτού που κατηγορεί...

+1

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
+2 ... κρατος πρόνοιας σου λεεί μετα...

OP
OP
V

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κράτος πρόνοιας; Χαχαχα
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μου το είπαν σήμερα το απόγευμα, και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια:

Ζεύγος Ρουμάνων τοξικομανών, άφησε το μικρό τους παιδί (2 ετών) στο νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί πάσχει από AIDS. Οι γονείς είναι παράνομοι, και γι' αυτό εξαφανίστηκαν.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όπου φτωχός κι η μοίρα του...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
δυστυχώς το θύμα της υπόθεσης είναι το μώρο... :(

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι η κοπελα που εκδιδοταν δεν επαιρνε στο δωματιο μεσα και την κορη της ,ετσι για να βλεπει και να αρχισει να μαθαινει τη δουλεια :grin: :grin: :grin:

VIP_only

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Αυτές είναι μαλακίες...Τη ξεκολιάρα... Ας έπλενε σκάλες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το κρατος είναι το τελευταίο που πρέπει να κατηγορούμε. Ζήτησε η εν λογω κυρία άδεια παραμονής και εργασίας και της απορρίφθηκε??? Τι καρατική πρόνοια και μαλακίες??? Δεν το ξέραμε να προννούμε ως κράτος από τους φόρους μας για την κάθε παράνομη αλλοδαπή πουτάνα....
:idiot:

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι η κοπελα που εκδιδοταν δεν επαιρνε στο δωματιο μεσα και την κορη της ,ετσι για να βλεπει και να αρχισει να μαθαινει τη δουλεια :grin: :grin: :grin:

Ρε φίλε, όχι πλάκα με τέτοια θέματα.....
Έλεος δηλαδή

aladin

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Μπράβο ρε φίλε ωραίο αστείο.
Ξέρεις κανένα άλλο να μας πεις? :jerking:
Δεν ντρεπόμαστε λίγο υπάρχουν και κάποια όρια.
Τι φταίνε τα παιδάκια για τα χάλια μας????

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αυτές είναι μαλακίες...Τη ξεκολιάρα... Ας έπλενε σκάλες...

Ναι έχεις δίκιο...

Αν σε πλησίαζε μια 25χρονη και σε ρωτούσε "να σας πλύνω τη σκάλα κύριε ή να σας πάρω τσιμπούκι;", θα επέλεγες το πρώτο. Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε ποιός είναι το θύμα και ποιός ο θύτης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν είσαι παράνομη, σε ένα μέρος χωρίς γνωστούς και χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα, οι επιλογές σου είναι πολύ λιγότερες απ' όσες νομίζεις.

ΥΓ. Είναι ξεκωλιάρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι έχεις δίκιο...

Αν σε πλησίαζε μια 25χρονη και σε ρωτούσε "να σας πλύνω τη σκάλα κύριε ή να σας πάρω τσιμπούκι;", θα επέλεγες το πρώτο. Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε ποιός είναι το θύμα και ποιός ο θύτης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν είσαι παράνομη, σε ένα μέρος χωρίς γνωστούς και χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα, οι επιλογές σου είναι πολύ λιγότερες απ' όσες νομίζεις.

ΥΓ. Είναι ξεκωλιάρα.

το θεμα νομιζω που αξιζει σχολιασμου, δεν ειναι η επιλογη που θα καναμε εμεις, αλλα η ΕΥΚΟΛΗ επιλογη που κανει καθε ξεκωλιαρικο που γουσταρει ευκολο, γρηγορο και σε μεγαλες ποσοτητες χρημα.
και για να μην ξεχνιομαστε, πολλων παιδιων οι μαναδες, ισως και καποιων απο εμας εδω μεσα, βρεθηκαν σε πολυ δυσκολη θεση σε καποια στιγμη της ζωης τους (ετσι ειναι η ζωη, εχει τα πανω της και τα κατω της) και καθαρισαν σκαλες αντι να κανουν βυζιτες.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα νομιζω που αξιζει σχολιασμου, δεν ειναι η επιλογη που θα καναμε εμεις, αλλα η ΕΥΚΟΛΗ επιλογη που κανει καθε ξεκωλιαρικο που γουσταρει ευκολο, γρηγορο και σε μεγαλες ποσοτητες χρημα.
και για να μην ξεχνιομαστε, πολλων παιδιων οι μαναδες, ισως και καποιων απο εμας εδω μεσα, βρεθηκαν σε πολυ δυσκολη θεση σε καποια στιγμη της ζωης τους (ετσι ειναι η ζωη, εχει τα πανω της και τα κατω της) και καθαρισαν σκαλες αντι να κανουν βυζιτες.

Ωραία που τα λες...

Το πρόβλημα δεν είναι τι θα κάναμε εμείς, αλλά πως μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιου. Αν είσαι οπαδός του "εξ ιδίων κρίνω τα αλλότρια", τουλάχιστον κάντο για να δικαιολογήσεις και όχι για να κατηγορείς κάποιον άλλο.

Κάποια δεδομένα για εμένα είναι σαφή.

Η κοπέλα ήταν μικρή. (συνεπώς δεν μπορείς να περιμένεις θυσίες από κάποιον τέτοιας ηλικίας)
Η κοπέλα ήταν αλλοδαπή. (άρα δεν είχε κανένα να την βοηθήσει)
Η κοπέλα ήταν παράνομη. (άρα δεν θα μπορούσε εύκολα να ασκήσει νόμιμη εργασία)
Η κοπέλα δεν μιλούσε την γλώσσα. (άρα δεν θα μπορούσε να συνεννοηθεί εύκολα)
Η κοπέλα είχε ένα παιδί μαζί της. (άρα και ανάγκες που "τρέχανε").
--------------------------------------------
Αν πιστεύεις ότι με το συνδυασμό όλων, η προφανής λύση ήταν ότι θα έπρεπε να πλύνει σκάλες... το αφήνω ασχολίαστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom