Μόκο μύκητες μεταφέρονται, μην αγχώνεσαι.
Loukoum4s Ενεργό Μέλος Εγγρ. 23 Μαΐ 2019 Μηνύματα 562 Like 1.435 Πόντοι 206 5 Ιαν 2024 #41 Μόκο μύκητες μεταφέρονται, μην αγχώνεσαι.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1) Ενεργό Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2009 Μηνύματα 1.272 Κριτικές 3 Like 3.050 Πόντοι 456 6 Ιαν 2024 #42 Τι ερωτησεις κανετε μερικοι... Εδω μεταφερεται με τον αερα λετε να μη μεταφερεται με την πιπα;
Ninja Gr Μέλος Εγγρ. 13 Αυγ 2023 Μηνύματα 66 Like 241 Πόντοι 20 6 Ιαν 2024 #43 Αν κολλάει λέει; τον κορονωιος τον αρπάζεις για πλάκα φίλε πόσο μάλλον με ακα τσιμπούκια; βάλτε μάσκες κ φυλαχτειτε την άρπαξα έχει μια εβδομάδα και είμαι χάλια. Πήγαινα έπαιζα πόκερ στα τραπέζια χωρίς μάσκα και να τα αποτελέσματα.
Αν κολλάει λέει; τον κορονωιος τον αρπάζεις για πλάκα φίλε πόσο μάλλον με ακα τσιμπούκια; βάλτε μάσκες κ φυλαχτειτε την άρπαξα έχει μια εβδομάδα και είμαι χάλια. Πήγαινα έπαιζα πόκερ στα τραπέζια χωρίς μάσκα και να τα αποτελέσματα.
BIG_BIG_BEN Μέγας Εγγρ. 28 Φεβ 2024 Μηνύματα 7.230 Like 11.867 Πόντοι 3.556 3 Απρ 2024 #44 filos78 έγραψε: Ήθελα να ήξερα, στο 18ο αιώνα βρίσκεστε;;; Την Fanta με ανθρακικό ακόμα να την ανακαλύψετε;; Το συγκεκριμένο σκεύασμα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους χρόνια τώρα στα πεδία της πιάτσας και όχι μόνο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι, αλλά το κόστος της Fanta είναι δυσβάσταχτο για τόσα και τόσα νοικοκυριά στη χώρα, ενώ τα εμβόλια είναι δωρεάν! *lol* Εδώ και μια επισκόπηση του εμβολιασμού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. • https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker • 22.5 εμβολιασμοί ως τώρα και συνεχίζονται. Πόσες Fanta πουλήθηκαν στο ίδιο διάστημα όμως, δεν ξέρω. :—)
filos78 έγραψε: Ήθελα να ήξερα, στο 18ο αιώνα βρίσκεστε;;; Την Fanta με ανθρακικό ακόμα να την ανακαλύψετε;; Το συγκεκριμένο σκεύασμα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους χρόνια τώρα στα πεδία της πιάτσας και όχι μόνο... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ναι, αλλά το κόστος της Fanta είναι δυσβάσταχτο για τόσα και τόσα νοικοκυριά στη χώρα, ενώ τα εμβόλια είναι δωρεάν! *lol* Εδώ και μια επισκόπηση του εμβολιασμού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. • https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker • 22.5 εμβολιασμοί ως τώρα και συνεχίζονται. Πόσες Fanta πουλήθηκαν στο ίδιο διάστημα όμως, δεν ξέρω. :—)
N nzg Ανώτερος Εγγρ. 1 Μαρ 2008 Μηνύματα 1.269 Κριτικές 36 Like 3.370 Πόντοι 5.595 28 Μαΐ 2024 #45 966 тыс. просмотров · 5,4 тыс. реакций | Όταν έχεις Διδακτορικό | Tolis Ktenidis | Tolis Ktenidis · Оригинальное аудио Όταν έχεις Διδακτορικό. Tolis Ktenidis · Оригинальное аудио www.facebook.com
966 тыс. просмотров · 5,4 тыс. реакций | Όταν έχεις Διδακτορικό | Tolis Ktenidis | Tolis Ktenidis · Оригинальное аудио Όταν έχεις Διδακτορικό. Tolis Ktenidis · Оригинальное аудио www.facebook.com