Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.492
- Πόντοι
- 8.346
Τα κονδυλώματα περα απο την στιγμή που ειναι εμφανη με γυμνό ματι πως αλλιώς μπορουμε να τα καταλαβουμε και να τα προλάβουμε
Κ εγώ από καθημερινό απλό κορίτσι την πάτησα πριν 14 χρονιαΛοιπόν σας μιλάει ο γλειφομουνιξ,ένα όνομα συνώνυμο της απόλυτης ικανοποιησης για τις γυναίκες
Το εμβόλιο δεν πιάνει όλους τους τύπους αλλά προστατεύει από τους πιο καρκινογόνους ,αν είσαι πάνω από 30 ξεχνά το εμβόλιο δεν πιάνει
Γλειφομουνιξ δεν έχει πάρει ούτε ένα παράσημο από κορίτσια του χώρου, ούτε τους έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυτόν τον τρόπο
Αν πιστεύετε όμως ότι τα απλά καθημερινά κορίτσια είναι «καθαρά» γελιέστε τύποι ,αυτές είναι π πρέπει να φοβάστε. Σαν άνθρωπος που έχω περάσει και εγώ κάποιες ταλαιπωρίες να ευχηθώ στο φίλο περαστικά και να προσέχετε που πάτε και τι κάνετε γιατί αυτές θα μας θάψουν
Μην τα ισοπεδωνουμε ολαΚ εγώ από καθημερινό απλό κορίτσι την πάτησα πριν 14 χρονια
πιάνει σε όλες τις ηλικίες. δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά καλό είναι αν μπορεί κάποιος να κάνει κι ας είναι και 40Λοιπόν σας μιλάει ο γλειφομουνιξ,ένα όνομα συνώνυμο της απόλυτης ικανοποιησης για τις γυναίκες
Το εμβόλιο δεν πιάνει όλους τους τύπους αλλά προστατεύει από τους πιο καρκινογόνους ,αν είσαι πάνω από 30 ξεχνά το εμβόλιο δεν πιάνει
Γλειφομουνιξ δεν έχει πάρει ούτε ένα παράσημο από κορίτσια του χώρου, ούτε τους έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυτόν τον τρόπο
Αν πιστεύετε όμως ότι τα απλά καθημερινά κορίτσια είναι «καθαρά» γελιέστε τύποι ,αυτές είναι π πρέπει να φοβάστε. Σαν άνθρωπος που έχω περάσει και εγώ κάποιες ταλαιπωρίες να ευχηθώ στο φίλο περαστικά και να προσέχετε που πάτε και τι κάνετε γιατί αυτές θα μας θάψουν
τα είπα πιο πάνω...Μην τα ισοπεδωνουμε ολα
Οταν μια κοπελλα πηγαινει με 100 το μηνα και μια αλλη με 1 το μηνα, ειναι θεμα μαθηματικων Οι πιθανοτητες ειναι εναντιον της πρωτης
Ας γραψω και εγω την περιπετεια που περναω τους τελευταιους 2 μηνες μιας που ειναι σχετικη με το θεμα μας.
Τελευταια βδομαδα Ιουνιου και πρώτη βδομαδα Ιουλίου έκανα στοματικό σε 2 ιεροδουλες.
Δυο μερες μετα απο αυτο με την 2η & 9 μερες απο αυτο με την 1η, πρήστικαν οι αμυγδαλες (η μια περισσοτερο) με ελαχιστο πυον και στις 2, και μια ενοχληση στο λαιμο χωρις ομως να μην μπορω να καταπιω, να πιω νερο κτλπ απλα μια μικρη ενοχληση και κανενα αλλο συμπτωμα.
Παω σε εναν αλλον Ωρλ, γιατι ο δικος μου ελειπε, (φυσικα και του ειπα οτι εκανα στοματικο για να ξερει) με εξεταζει ενδελεχώς, πιασαμε και κουβεντα και δεν κρινει οτι ειναι απο ΣΜΝ αυτο που εχω, μου χορηγει αντιβιωση για 10 μερες δεν περασε δοκιμασαμε και με 2η και δεν περασε εντελως (dalacil & augmentin). Καναμε και εξεταση για στρεπτοκοκο [Αρνητικη].
Γυρναω απο διακοπες πριν 1 βδομαδα, απο την αρχη εως τωρα το μονο που εχει μεινει ειναι η μια (ελαχιστα πλεον πρησμενη αμυγδαλη με ενα μικρο λευκο στιγμα και μικροενοχλησεις στο λαιμο οπως ανεφερα και πανω). Εδω να πω πως οι ενοχλησεις στο λαιμο ερχονται και φευγουν δεν ειναι καθε μερα. εχω κανει και 15 μερες σερι λες και δεν ειχα τιποτα στο λαιμο.
Εκανα μονος μου εξεταση αιματος για HIV & Υπατ Β & Γ. [Αρνητικα]. Γιατι μπορει να ηταν πρωτολοιμωξη (χεσμενος μεχρι να παρω τα αποτελεσματα).
Παω στον δικο μου Ωρλ αυριο να με δει και αυτος και φυσικα θα του πω να κανουμε εξεταση για τα υπολοιπα ΣΜΝ (ερπη, γονορροια, χλαμυδια κτλπ) που μπορει να είναι να δουμε και απο κει να τελειωνουμε.
Γενικα παιδια και απο γλυφομουνι να μην ειναι αυτο που εχω, τερμα με ιεροδουλες και γενικα με ακυρες εξω αυτα. Η ταλαιπωρεια και το αγχος που τραβας δεν αξιζουν τον κόπο.
Πολυ σωστος..Ας γραψω και εγω την περιπετεια που περναω τους τελευταιους 2 μηνες μιας που ειναι σχετικη με το θεμα μας.
Τελευταια βδομαδα Ιουνιου και πρώτη βδομαδα Ιουλίου έκανα στοματικό σε 2 ιεροδουλες.
Δυο μερες μετα απο αυτο με την 2η & 9 μερες απο αυτο με την 1η, πρήστικαν οι αμυγδαλες (η μια περισσοτερο) με ελαχιστο πυον και στις 2, και μια ενοχληση στο λαιμο χωρις ομως να μην μπορω να καταπιω, να πιω νερο κτλπ απλα μια μικρη ενοχληση και κανενα αλλο συμπτωμα.
Παω σε εναν αλλον Ωρλ, γιατι ο δικος μου ελειπε, (φυσικα και του ειπα οτι εκανα στοματικο για να ξερει) με εξεταζει ενδελεχώς, πιασαμε και κουβεντα και δεν κρινει οτι ειναι απο ΣΜΝ αυτο που εχω, μου χορηγει αντιβιωση για 10 μερες δεν περασε δοκιμασαμε και με 2η και δεν περασε εντελως (dalacil & augmentin). Καναμε και εξεταση για στρεπτοκοκο [Αρνητικη].
Γυρναω απο διακοπες πριν 1 βδομαδα, απο την αρχη εως τωρα το μονο που εχει μεινει ειναι η μια (ελαχιστα πλεον πρησμενη αμυγδαλη με ενα μικρο λευκο στιγμα και μικροενοχλησεις στο λαιμο οπως ανεφερα και πανω). Εδω να πω πως οι ενοχλησεις στο λαιμο ερχονται και φευγουν δεν ειναι καθε μερα. εχω κανει και 15 μερες σερι λες και δεν ειχα τιποτα στο λαιμο.
Εκανα μονος μου εξεταση αιματος για HIV & Υπατ Β & Γ. [Αρνητικα]. Γιατι μπορει να ηταν πρωτολοιμωξη (χεσμενος μεχρι να παρω τα αποτελεσματα).
Παω στον δικο μου Ωρλ αυριο να με δει και αυτος και φυσικα θα του πω να κανουμε εξεταση για τα υπολοιπα ΣΜΝ (ερπη, γονορροια, χλαμυδια κτλπ) που μπορει να είναι να δουμε και απο κει να τελειωνουμε.
Γενικα παιδια και απο γλυφομουνι να μην ειναι αυτο που εχω, τερμα με ιεροδουλες και γενικα με ακυρες εξω αυτα. Η ταλαιπωρεια και το αγχος που τραβας δεν αξιζουν τον κόπο.
Κάποιοι λαμβάνουν απόλαυση με το να γλείφουν ή και με το να βλέπουν τη γυναίκα να το απολαμβάνει... Εσύ το κάνεις σαν αγγαρεία.Πέρα από τον κίνδυνο των ΣΜΝ, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώσω προκειμένου να προσφέρω απόλαυση. Υποτίθεται πως πληρώνουμε για να απολαμβάνουμε εμείς.
Καμία σχέση. Το κάνω σε κάθε ευκαιρία ή τουλάχιστον κάθε φορά που έχω στη διάθεση μου κρεβάτι ή καναπέ. Αλλά προσφέρω απόλαυση στη γυναίκα μου ή σε μια γυναίκα που γουστάρω. Στην άγνωστη, που δε θα σου καθόταν με την καμία αν δεν την πλήρωνες, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.Κάποιοι λαμβάνουν απόλαυση με το να γλείφουν ή και με το να βλέπουν τη γυναίκα να το απολαμβάνει... Εσύ το κάνεις σαν αγγαρεία.
Λάθος λογική και θα στο αναλύσω απλά.Καμία σχέση. Το κάνω σε κάθε ευκαιρία ή τουλάχιστον κάθε φορά που έχω στη διάθεση μου κρεβάτι ή καναπέ. Αλλά προσφέρω απόλαυση στη γυναίκα μου ή σε μια γυναίκα που γουστάρω. Στην άγνωστη, που δε θα σου καθόταν με την καμία αν δεν την πλήρωνες, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
τύπε γλύφε και μη ερεύναΠέρα από τον κίνδυνο των ΣΜΝ, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πληρώσω προκειμένου να προσφέρω απόλαυση. Υποτίθεται πως πληρώνουμε για να απολαμβάνουμε εμείς.
Επειδή ανησύχησα παίδες.. πρέπει δηλαδή να βάζουμε ένα κομμένο προφυλακτικό πάνω στο μουνι της κοπέλας και να γλειφουμε αυτό όταν κάνουμε γλειφομούνι;