Νέα

Στοματικό σεξ και προβλήματα υγείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
N

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Δεν κατάλαβα την τελευταία ανάρτηση του νηματοθέτη...
Διορθώθηκε η κατάσταση με αντιβίωση;
Φεύγει ο καρκίνος από το σώμα με αντιβιοτικά;;;
Καλησπέρα.
Η πρώτη διάγνωση του ΩΡΛ ήταν ενδείξεις κακοήθειας " αυτό έδειξε και η πρώτη μαγνητική". Από τη πρώτη μέρα μετά τον έλεγχο ξεκίνησα αντιβίωση για τη διόγκωση που υπήρχε στους αδένες και για το έλκος στο τράχηλο " στη βάση της γλώσσας" πριν τον οισοφάγο. Μετά από 2 ημέρες έκανα βιοψία, η βιοψία έγινε σε 2 φάσεις. Δεν έδειξε κάτι η βιοψία.

Είχα ζητήσει από το γιατρό να ξέρω επ ακριβώς οτιδήποτε συμβαίνει. Έτσι λοιπόν από τη πρώτη στιγμή σκέφτηκα να το γράψω.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Τον σάπισες στις φάπες τον ιατρό ή ακόμα;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
OP
OP
N

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα.
Η πρώτη διάγνωση του ΩΡΛ ήταν ενδείξεις κακοήθειας " αυτό έδειξε και η πρώτη μαγνητική". Από τη πρώτη μέρα μετά τον έλεγχο ξεκίνησα αντιβίωση για τη διόγκωση που υπήρχε στους αδένες και για το έλκος στο τράχηλο " στη βάση της γλώσσας" πριν τον οισοφάγο. Μετά από 2 ημέρες έκανα βιοψία, η βιοψία έγινε σε 2 φάσεις. Δεν έδειξε κάτι η βιοψία.

Είχα ζητήσει από το γιατρό να ξέρω επ ακριβώς οτιδήποτε συμβαίνει. Έτσι λοιπόν από τη πρώτη στιγμή σκέφτηκα να το γράψω.

Τον σάπισες στις φάπες τον ιατρό ή ακόμα;
Καλησπέρα, για ποιο λόγο, επειδή του ζήτησα να ξέρω από την αρχή τη κάθε λεπτομέρεια?

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
Kάποιος μου είχε πει ότι άμα γλείφεις εκεί που βάζουν τις πούτσες τους άλλοι είσαι πούστης
Κάποιος άλλος είπε ότι αν η γκόμενα είναι μουνάρα δεν γλείφεις μόνο το κώλο της, αλλά τρως και το σκατό της.
Προτιμώ να μην γλειφω καθόλου και για να έχω την υγεία μου και το όνομά μου καθαρό στην κοινωνία.

Τυπε μονο πουτσοσκαμπιλα κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Στο στοματικό σεξ το HPV θερίζει. Τον νου σας :sunglasses:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
486
Εγώ πάντως το έκανα το εμβόλιο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Εγώ πάντως το έκανα το εμβόλιο

Σε ποιά ηλικία δηλαδή; Αφού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ, δεν συστήνεται μετά τα 26 πλέον(υπάρχουν εξαιρέσεις μέχρι τα 45 αλλά ανοσοκατασταλμένοι και λοιπά) .
Το πληρώσατε;
Πήγατε απλά μια μέρα σε ένα φαρμακείο και ζητήσατε να σας το κάνουν (αν ΔΕΝ το δικαιούστε δωρεάν λόγω ηλικίας, δηλαδή)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
486
Σε ποιά ηλικία δηλαδή; Αφού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ, δεν συστήνεται μετά τα 26 πλέον(υπάρχουν εξαιρέσεις μέχρι τα 45 αλλά ανοσοκατασταλμένοι και λοιπά) .
Το πληρώσατε;
Πήγατε απλά μια μέρα σε ένα φαρμακείο και ζητήσατε να σας το κάνουν (αν ΔΕΝ το δικαιούστε δωρεάν λόγω ηλικίας, δηλαδή)
Σε ιατρείο πήγα και το έκανα δωρεάν λόγω ηλικίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom