Νέα

Στοματικό χωρίς προφύλαξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.801
Πόντοι
19.795
Εχουμε και λεμε. Οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι απο ακαποτο στοματικο ειναι
μια στις χιλιες.Μια φορα την εβδομαδα επι 54 εβδομαδες το χρονο παει 54 στις χιλιες.
Επι εικοσι ας πουμε χρονια που παμε; :idiot:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος θέλει 100% προφύλαξη μόνο  :bigdick:
Όλα τα άλλα ενέχουν κίνδυνο. Εγω δεν το ασπάζομαι αυτό αλλά άμα φοβάσαι και να ακουμπήσεις την γυναίκα .......

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τι έγινε ? αύξησε η τρόϊκα τις εβδομάδες του χρόνου ?

μια στις χιλιες.Μια φορα την εβδομαδα επι 54 εβδομαδες το χρονο παει 54 στις χιλιες.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Για την ακρίβεια 51 στις χίλιες, να αρπάξεις παράσημο μια μόνο φορά ετησίως. Ακολουθεί διωνυμική κατανομή όπου η πιθανότητα επιτυχίας είναι 0.999 (να την γλιτώσουμε) και 0.001 η πιθανότητα αποτυχίας (να αρπάξουμε παράσημο), δηλαδή: 54*p[sup]53[/sup]*(1-p) = 54*0.999[sup]53[/sup]*0.001 = 0.051
ποιά είναι όμως η πιθανότητα να την βγάλουμε καθαρή, χωρίς παράσημα στην διάρκεια ενός έτους; Είναι 0.999[sup]54[/sup]*0.001[sup]0[/sup] = 0.947
Άρα η πιθανότητα να κολλήσεις τουλάχιστον μια φορά παράσημο με την συγκεκριμένη συχνότητα συνευρέσεων, είναι 5.3% ετησίως.
Έχω όμως την εντύπωση ότι η πιθανότητα να αρπάξεις παράσημο από στοματικό χωρίς την χρήση προφυλακτικού σε μια ερωτική συνεύρεση, είναι υψηλότερη από 1 στις χίλιες. Για παράδειγμα ο έρπης έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, όπως και ο HPV. Ειδικά ο HPV έχει αρχίσει να γίνεται μάστιγα. Και κάνω και γλειφομούνι σε μερικές ο μαλάκας. Ρε πούστη ούτε αυτό δεν μπορείς να απολαύσεις...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τελικα ωραιο το παιχνιδι με τις πιθανοτητες :jerking:

Να δω οσοι παιζουν μαυτες και στο τελος βρεθουν χαμενοι τι θα κανουν...

Επισκέπτης

θα ανοιξουν θεμα πως κολλησαν παρασημο! και θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να παιζουμε με τις πιθανοτητες  :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
θα ανοιξουν θεμα πως κολλησαν παρασημο! και θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να παιζουμε με τις πιθανοτητες  :grin:

Καπως ετσι ;)
Και οτι φταινε οι τανες που δεν τους το ειπαν πριν :grin:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Εσύ δεν έχεις δώσει ούτε μια φορά ακάποτο; Βέβαια η πρώτη ερώτηση είναι αν πηγαίνεις με πουτάνες. Φυσικά και επιλέγω που θα δώσω ακάποτο ή που θα κάνω γλειφομούνι. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει αναπόφευκτα ένα σχετικό ρίσκο. Η πιο ασφαλής μέθοδος είναι η αποχή.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
δεν ξερω τη λετε εσεις παντος τα ακαποτα πανε κ ερχονται κ στα μπυρδελα και εκτος τωρα τα συμπερασματα δικα σας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ δεν έχεις δώσει ούτε μια φορά ακάποτο; Βέβαια η πρώτη ερώτηση είναι αν πηγαίνεις με πουτάνες. Φυσικά και επιλέγω που θα δώσω ακάποτο ή που θα κάνω γλειφομούνι. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει αναπόφευκτα ένα σχετικό ρίσκο. Η πιο ασφαλής μέθοδος είναι η αποχή.
Ετσι ειναι ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.και την υγεια του.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες που ειναι παντρεμενοι,η εχουν γκομενα και αναζητουν τα ακαποτα και με πουτανες.Εκει θελουν σφαλιαρες η δεν θελουν;

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ετσι ειναι ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.και την υγεια του.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες που ειναι παντρεμενοι,η εχουν γκομενα και αναζητουν τα ακαποτα και με πουτανες.Εκει θελουν σφαλιαρες η δεν θελουν;

Μιλάμε για ακάποτο στοματικό έτσι; Το θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι η διείσδυση γίνεται ΠΑΝΤΟΤΕ με προφυλακτικό. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω μπει σε γυναικείο κόλπο ασκεπής. Τώρα για τους παντρεμένους και αυτούς που έχουν σχέση είναι ένα θέμα. Αλλά και η γκόμενα ή η γυναίκα σου, είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει με κάποιον ο οποίος δεν είναι και τόσο προσεκτικός; Ξέρω πραγματικό γεγονός από γνωστό στο στρατό που άρπαξε παράσημο από κοπέλα που φαινόταν σοβαρή κιόλας!!! Άσε, σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχουν στεγανά. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός και να κάνει αυστηρή χρήση προφυλακτικού και πάλι να την πατήσει με έρπη ή κονδυλώματα.
Άλλη περίπτωση. Η σύζυγος ενός γνωστού, έβγαλε κονδυλώματα στον πρωκτό. Αυτός όμως ήταν σίγουρος ότι δεν πήγε με κάποιον. Εγώ μεταξύ αστείου και σοβαρού του έλεγα ότι όχι μόνο πήγε, αλλά γαμήθηκε και από τον κώλο. Πήγαν στον γιατρό και συμπέρανε ότι κάνουν πρωκτικό και ότι μάλλον αυτός είναι φορέας. Όμως δεν έκαναν πρωκτικό, απάντησε αυτός στον γιατρό. Αυτός είπε, αποκλείεται γεμάτος απορία... Πόσο πολύ θα ήθελα να δω αυτή την σκηνή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά κατέληξαν ότι το κόλλησε από εκεί που πήγαινε και έκανε αποτρίχωση μπικίνι.

Γενικά οι κοπέλες που κάνουν σχέσεις είναι πιο απρόσεκτες από τις επαγγελματίες. Σταθμίζεις τον κίνδυνο και αποφασίζεις. Στεγανά δεν υπάρχουν ούτε στις φυσιολογικές σχέσεις. Καθένας από μας μπορεί να είναι φορέας ενός έρπη ή ακόμα και ενός είδους HPV και να μην το ξέρει. Μιας και θίξαμε το θέμα υπευθυνότητας, όπου πολλές φορές τα χώνουμε στις πουτάνες, πόσοι από μας κάνουμε εξετάσεις για ΣΜΝ, έστω μια φορά τον χρόνο;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Μιλάμε για ακάποτο στοματικό έτσι; Το θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι η διείσδυση γίνεται ΠΑΝΤΟΤΕ με προφυλακτικό. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω μπει σε γυναικείο κόλπο ασκεπής. Τώρα για τους παντρεμένους και αυτούς που έχουν σχέση είναι ένα θέμα. Αλλά και η γκόμενα ή η γυναίκα σου, είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει με κάποιον ο οποίος δεν είναι και τόσο προσεκτικός; Ξέρω πραγματικό γεγονός από γνωστό στο στρατό που άρπαξε παράσημο από κοπέλα που φαινόταν σοβαρή κιόλας!!! Άσε, σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχουν στεγανά. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός και να κάνει αυστηρή χρήση προφυλακτικού και πάλι να την πατήσει με έρπη ή κονδυλώματα.
Άλλη περίπτωση. Η σύζυγος ενός γνωστού, έβγαλε κονδυλώματα στον πρωκτό. Αυτός όμως ήταν σίγουρος ότι δεν πήγε με κάποιον. Εγώ μεταξύ αστείου και σοβαρού του έλεγα ότι όχι μόνο πήγε, αλλά γαμήθηκε και από τον κώλο. Πήγαν στον γιατρό και συμπέρανε ότι κάνουν πρωκτικό και ότι μάλλον αυτός είναι φορέας. Όμως δεν έκαναν πρωκτικό, απάντησε αυτός στον γιατρό. Αυτός είπε, αποκλείεται γεμάτος απορία... Πόσο πολύ θα ήθελα να δω αυτή την σκηνή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά κατέληξαν ότι το κόλλησε από εκεί που πήγαινε και έκανε αποτρίχωση μπικίνι.

Γενικά οι κοπέλες που κάνουν σχέσεις είναι πιο απρόσεκτες από τις επαγγελματίες. Σταθμίζεις τον κίνδυνο και αποφασίζεις. Στεγανά δεν υπάρχουν ούτε στις φυσιολογικές σχέσεις. Καθένας από μας μπορεί να είναι φορέας ενός έρπη ή ακόμα και ενός είδους HPV και να μην το ξέρει. Μιας και θίξαμε το θέμα υπευθυνότητας, όπου πολλές φορές τα χώνουμε στις πουτάνες, πόσοι από μας κάνουμε εξετάσεις για ΣΜΝ, έστω μια φορά τον χρόνο;
κανεις    εγω μετα απο 7 ολοκληρα χρονια καταφερα φετος κ ο λογος οτι μου χαν φυγει με τις μαλακιες που χω κανει.....

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Για την ακρίβεια 51 στις χίλιες, να αρπάξεις παράσημο μια μόνο φορά ετησίως. Ακολουθεί διωνυμική κατανομή όπου η πιθανότητα επιτυχίας είναι 0.999 (να την γλιτώσουμε) και 0.001 η πιθανότητα αποτυχίας (να αρπάξουμε παράσημο), δηλαδή: 54*p[sup]53[/sup]*(1-p) = 54*0.999[sup]53[/sup]*0.001 = 0.051
ποιά είναι όμως η πιθανότητα να την βγάλουμε καθαρή, χωρίς παράσημα στην διάρκεια ενός έτους; Είναι 0.999[sup]54[/sup]*0.001[sup]0[/sup] = 0.947
Άρα η πιθανότητα να κολλήσεις τουλάχιστον μια φορά παράσημο με την συγκεκριμένη συχνότητα συνευρέσεων, είναι 5.3% ετησίως.
Έχω όμως την εντύπωση ότι η πιθανότητα να αρπάξεις παράσημο από στοματικό χωρίς την χρήση προφυλακτικού σε μια ερωτική συνεύρεση, είναι υψηλότερη από 1 στις χίλιες. Για παράδειγμα ο έρπης έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, όπως και ο HPV. Ειδικά ο HPV έχει αρχίσει να γίνεται μάστιγα. Και κάνω και γλειφομούνι σε μερικές ο μαλάκας. Ρε πούστη ούτε αυτό δεν μπορείς να απολαύσεις...

Ρε maclaud γιατί διωνυμική και όχι κανονική κατανομή?
Επίσης στο παράδειγμα του κωλό-γερου, αν η πιθανότητα είναι μια στις χίλιες, τότε κατά τη γνώμη μου σε ένα χρόνο 52 εβδομάδων (και όχι 54), υποθέτοντας ακάποτο μια φορά την εβδομάδα τότε η πιθανότητα πάει 52 στις 52.000 και σε 20 χρόνια έχουμε 1.040 στα 1.040.000 άρα και πάλι 1 στις 1.000. Η πιθανότητα μένει σταθερή, κάνω λάθος?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
821
Πόντοι
6.755
Να μιλήσω και εγώ,2 φορές απο ακάποτο τσίμπησα κάτι και ευτυχώς θεραπευσιμο και το ξεχνάς,η αφροδισιολόγος μου είπε οτι μπορει να τσιμπησεις και πιο δυνατά πράγματα,για αυτο προσοχή

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Να μιλήσω και εγώ,2 φορές απο ακάποτο τσίμπησα κάτι και ευτυχώς θεραπευσιμο και το ξεχνάς,η αφροδισιολόγος μου είπε οτι μπορει να τσιμπησεις και πιο δυνατά πράγματα,για αυτο προσοχή
τι δικε μου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκανες η σου εκαναν ακαπωτο τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom