master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ελπιζω να βαζεις καποτα οταν πας με πουτανα ε.Πάλι καλα που δεν προτεινες πλήρη αποχή.
Ελπιζω να βαζεις καποτα οταν πας με πουτανα ε.Πάλι καλα που δεν προτεινες πλήρη αποχή.
Εχουμε και λεμε. Οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι απο ακαποτο στοματικο ειναι
μια στις χιλιες.Μια φορα την εβδομαδα επι 54 εβδομαδες το χρονο παει 54 στις χιλιες.
Επι εικοσι ας πουμε χρονια που παμε;
τι έγινε ? αύξησε η τρόϊκα τις εβδομάδες του χρόνου ?
Εχουμε και λεμε. Οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι απο ακαποτο στοματικο ειναι
μια στις χιλιες.Μια φορα την εβδομαδα επι 54 εβδομαδες το χρονο παει 54 στις χιλιες.
Επι εικοσι ας πουμε χρονια που παμε;
θα ανοιξουν θεμα πως κολλησαν παρασημο! και θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να παιζουμε με τις πιθανοτητεςΤελικα ωραιο το παιχνιδι με τις πιθανοτητες
Να δω οσοι παιζουν μαυτες και στο τελος βρεθουν χαμενοι τι θα κανουν...
θα ανοιξουν θεμα πως κολλησαν παρασημο! και θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να παιζουμε με τις πιθανοτητες
Τελικα ωραιο το παιχνιδι με τις πιθανοτητες
Να δω οσοι παιζουν μαυτες και στο τελος βρεθουν χαμενοι τι θα κανουν...
Ετσι ειναι ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.και την υγεια του.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες που ειναι παντρεμενοι,η εχουν γκομενα και αναζητουν τα ακαποτα και με πουτανες.Εκει θελουν σφαλιαρες η δεν θελουν;Εσύ δεν έχεις δώσει ούτε μια φορά ακάποτο; Βέβαια η πρώτη ερώτηση είναι αν πηγαίνεις με πουτάνες. Φυσικά και επιλέγω που θα δώσω ακάποτο ή που θα κάνω γλειφομούνι. Το συγκεκριμένο άθλημα έχει αναπόφευκτα ένα σχετικό ρίσκο. Η πιο ασφαλής μέθοδος είναι η αποχή.
Ετσι ειναι ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του.και την υγεια του.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες που ειναι παντρεμενοι,η εχουν γκομενα και αναζητουν τα ακαποτα και με πουτανες.Εκει θελουν σφαλιαρες η δεν θελουν;
κανεις εγω μετα απο 7 ολοκληρα χρονια καταφερα φετος κ ο λογος οτι μου χαν φυγει με τις μαλακιες που χω κανει.....Μιλάμε για ακάποτο στοματικό έτσι; Το θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ ότι η διείσδυση γίνεται ΠΑΝΤΟΤΕ με προφυλακτικό. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω μπει σε γυναικείο κόλπο ασκεπής. Τώρα για τους παντρεμένους και αυτούς που έχουν σχέση είναι ένα θέμα. Αλλά και η γκόμενα ή η γυναίκα σου, είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει με κάποιον ο οποίος δεν είναι και τόσο προσεκτικός; Ξέρω πραγματικό γεγονός από γνωστό στο στρατό που άρπαξε παράσημο από κοπέλα που φαινόταν σοβαρή κιόλας!!! Άσε, σε αυτά τα ζητήματα δεν υπάρχουν στεγανά. Μπορεί κάποιος να είναι πολύ προσεκτικός και να κάνει αυστηρή χρήση προφυλακτικού και πάλι να την πατήσει με έρπη ή κονδυλώματα.
Άλλη περίπτωση. Η σύζυγος ενός γνωστού, έβγαλε κονδυλώματα στον πρωκτό. Αυτός όμως ήταν σίγουρος ότι δεν πήγε με κάποιον. Εγώ μεταξύ αστείου και σοβαρού του έλεγα ότι όχι μόνο πήγε, αλλά γαμήθηκε και από τον κώλο. Πήγαν στον γιατρό και συμπέρανε ότι κάνουν πρωκτικό και ότι μάλλον αυτός είναι φορέας. Όμως δεν έκαναν πρωκτικό, απάντησε αυτός στον γιατρό. Αυτός είπε, αποκλείεται γεμάτος απορία... Πόσο πολύ θα ήθελα να δω αυτή την σκηνή
Τελικά κατέληξαν ότι το κόλλησε από εκεί που πήγαινε και έκανε αποτρίχωση μπικίνι.
Γενικά οι κοπέλες που κάνουν σχέσεις είναι πιο απρόσεκτες από τις επαγγελματίες. Σταθμίζεις τον κίνδυνο και αποφασίζεις. Στεγανά δεν υπάρχουν ούτε στις φυσιολογικές σχέσεις. Καθένας από μας μπορεί να είναι φορέας ενός έρπη ή ακόμα και ενός είδους HPV και να μην το ξέρει. Μιας και θίξαμε το θέμα υπευθυνότητας, όπου πολλές φορές τα χώνουμε στις πουτάνες, πόσοι από μας κάνουμε εξετάσεις για ΣΜΝ, έστω μια φορά τον χρόνο;
Για την ακρίβεια 51 στις χίλιες, να αρπάξεις παράσημο μια μόνο φορά ετησίως. Ακολουθεί διωνυμική κατανομή όπου η πιθανότητα επιτυχίας είναι 0.999 (να την γλιτώσουμε) και 0.001 η πιθανότητα αποτυχίας (να αρπάξουμε παράσημο), δηλαδή: 54*p[sup]53[/sup]*(1-p) = 54*0.999[sup]53[/sup]*0.001 = 0.051
ποιά είναι όμως η πιθανότητα να την βγάλουμε καθαρή, χωρίς παράσημα στην διάρκεια ενός έτους; Είναι 0.999[sup]54[/sup]*0.001[sup]0[/sup] = 0.947
Άρα η πιθανότητα να κολλήσεις τουλάχιστον μια φορά παράσημο με την συγκεκριμένη συχνότητα συνευρέσεων, είναι 5.3% ετησίως.
Έχω όμως την εντύπωση ότι η πιθανότητα να αρπάξεις παράσημο από στοματικό χωρίς την χρήση προφυλακτικού σε μια ερωτική συνεύρεση, είναι υψηλότερη από 1 στις χίλιες. Για παράδειγμα ο έρπης έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, όπως και ο HPV. Ειδικά ο HPV έχει αρχίσει να γίνεται μάστιγα. Και κάνω και γλειφομούνι σε μερικές ο μαλάκας. Ρε πούστη ούτε αυτό δεν μπορείς να απολαύσεις...
τι εννοει ο ποιητης τυπεδεν ξερω τη λετε εσεις παντος τα ακαποτα πανε κ ερχονται κ στα μπυρδελα και εκτος τωρα τα συμπερασματα δικα σας
τηποτα μωρε κουβεντα να κανουμετι εννοει ο ποιητης τυπε
τι δικε μου?Να μιλήσω και εγώ,2 φορές απο ακάποτο τσίμπησα κάτι και ευτυχώς θεραπευσιμο και το ξεχνάς,η αφροδισιολόγος μου είπε οτι μπορει να τσιμπησεις και πιο δυνατά πράγματα,για αυτο προσοχή
Εκανες η σου εκαναν ακαπωτο τυπε;Να μιλήσω και εγώ,2 φορές απο ακάποτο τσίμπησα κάτι και ευτυχώς θεραπευσιμο και το ξεχνάς,η αφροδισιολόγος μου είπε οτι μπορει να τσιμπησεις και πιο δυνατά πράγματα,για αυτο προσοχή