Νέα

Στοματικό χωρίς προφύλαξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
ροδινη,το θεμα ειναι αρχικα να φυγουν τα χυσια απτο στομα της,ωστε να κανει καποιο ξεπλυμα αλλα το θεμα μου δεν ειναι αν αυτη θα κολλησει κατι μετα,το θεμα μου ειναι αν ο χ πελατης τη χυσει στο στομα τι παιζει,αν και εγω νομιζω οτι αν ειχε κατι η συγκεκριμενη δεδομενου και το ποσα χρονια ειναι εκει και οτι η μιση ελλαδα της τα εχει κερασει στο στομα,αν υπηρχε καποιο κρουσμα ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει και θα ειχε αποσυρθει και η ιδια.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ροδινη,το θεμα ειναι αρχικα να φυγουν τα χυσια απτο στομα της,ωστε να κανει καποιο ξεπλυμα αλλα το θεμα μου δεν ειναι αν αυτη θα κολλησει κατι μετα,το θεμα μου ειναι αν ο χ πελατης τη χυσει στο στομα τι παιζει,αν και εγω νομιζω οτι αν ειχε κατι η συγκεκριμενη δεδομενου και το ποσα χρονια ειναι εκει και οτι η μιση ελλαδα της τα εχει κερασει στο στομα,αν υπηρχε καποιο κρουσμα ολο και καποιος θα το ειχε αναφερει και θα ειχε αποσυρθει και η ιδια.
Αγαπητο αλεξ δε μιλαω για τη συγκεκριμενη γενικα μιλαω και εαν τυχον εχει καποια αμυχη στο
στομα της τα πραγματα δεν ειναι απλα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Έχουμε και λέμε.Αλιόνα φυλής 84Β,το γνωστό ξανθό milf.Γνωρίζει κανείς αν από τον έναν πελάτη στον άλλον,πλένει το στόμα της;Κατά πόσο πιστεύετε ότι είναι καθαρή;
καλα πλακα κανεις ετσι εννοειται πως οχι δεν χρειαζεται να γνωριζεις ....

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Αγαπητο αλεξ δε μιλαω για τη συγκεκριμενη γενικα μιλαω και εαν τυχον εχει καποια αμυχη στο
στομα της τα πραγματα δεν ειναι απλα

παντα μιλαω για την περιπτωση που δεν εχει τιποτα αυτη στο στομα,ουτε αμυχη τιποτα..

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
καλα πλακα κανεις ετσι εννοειται πως οχι δεν χρειαζεται να γνωριζεις ....
παντως το γριομιλφονι η Αντριαννα της διδυμου πιστευω οτι πληνει το στομα μετα.. γιατι οταν ερχετε στο δομα.. το στομα της μυριζει κατι σαν μεντα,,, :think:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
παντως το γριομιλφονι η Αντριαννα της διδυμου πιστευω οτι πληνει το στομα μετα.. γιατι οταν ερχετε στο δομα.. το στομα της μυριζει κατι σαν μεντα,,, :think:

Αυτό λέω ρε παιδιά,άλλο να έρχεται με τη χυσίλα στο στόμα και άλλο να κάνει ενα στοιχειώδες ξέπλυμα.Γιατί στην περίπτωση να τσιμπήσεις κάτι αν δεν έχει καμία αμυχη ή πληγή είναι τα χύσια.Απο ότι έβγαλα άκρη τουλάχιστον.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό λέω ρε παιδιά,άλλο να έρχεται με τη χυσίλα στο στόμα και άλλο να κάνει ενα στοιχειώδες ξέπλυμα.Γιατί στην περίπτωση να τσιμπήσεις κάτι αν δεν έχει καμία αμυχη ή πληγή είναι τα χύσια.Απο ότι έβγαλα άκρη τουλάχιστον.
Και εγω  σου λεω πως εαν εχει κατι ας πουμε ουλιτιδα η χαλασμενο δοντι περιπλεκεται
η κατασταση

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Και εγω  σου λεω πως εαν εχει κατι ας πουμε ουλιτιδα η χαλασμενο δοντι περιπλεκεται
η κατασταση
[/

Εστω και ετσι,αν ειναι να κολλησεις κατι θα σου βγει συντομα προφανως και θα το δεις,οσο τωρα για χοντραδια hiv κτλ το ποσοστο ειναι μικρο εως ελαχιστον αν οι συνθηκες ειναι οκ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
καλα φορα καποτα και ασε τα πολα στα μπουρδελα
Αγαπητο βατραχομουρο γνωριζεις τα παντα
τα χω δει κοπελια .....χρονια πολλα
τρωει καμια τσιχλα πως θα περασει η ωρα

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206

Καλα προφανως,απλα εχει τυχει 2,3 φορες να το δωσω ετσι στο στομα,παει καιρος βεβαια απλα ρωτησα απο περιεργεια δικη μου και ενος φιλου...και οπως ειπα και πριν αν "βρωμαγε" ασχημα η υποθεση δε θα ηταν εκει ακομα,το μονο σιγουρο.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλα προφανως,απλα εχει τυχει 2,3 φορες να το δωσω ετσι στο στομα,παει καιρος βεβαια απλα ρωτησα απο περιεργεια δικη μου και ενος φιλου...και οπως ειπα και πριν αν "βρωμαγε" ασχημα η υποθεση δε θα ηταν εκει ακομα,το μονο σιγουρο.
  :P

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ειναι καλο να πλενεις τα δοντια σου (κανονικα με οδοντοβουρτσα εννοω) κατευθειαν πριν το στοματικο. Γιατι δημιουργουνται μικροαμυχες που βοηθουν στην προσβολη απο ασθενειες. Τα λεω σωστα? Οπως και δεν ειναι καλο να ξυριζεις το πραμα σου λιγο πριν εχεις επαφη για τον ιδιο λογο παλι... Ε?

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Δεν ειναι καλο να πλενεις τα δοντια σου (κανονικα με οδοντοβουρτσα εννοω) κατευθειαν πριν το στοματικο. Γιατι δημιουργουνται μικροαμυχες που βοηθουν στην προσβολη απο ασθενειες. Τα λεω σωστα? Οπως και δεν ειναι καλο να ξυριζεις το πραμα σου λιγο πριν εχεις επαφη για τον ιδιο λογο παλι... Ε?

ολοσωστα τα λες,απλα λεω για μετα το στοματικο,αν ο αλλος της τα εριξε στο στομα να κανει ενα ξεπλυμα ρε παιδι μου,ενα στοματικο διαλυμα.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολοσωστα τα λες,απλα λεω για μετα το στοματικο,αν ο αλλος της τα εριξε στο στομα να κανει ενα ξεπλυμα ρε παιδι μου,ενα στοματικο διαλυμα.
Και με το στοματικο διαλυμα τι θα αλλαξει;

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
εγω ξερω οτι ολοι εδω το παιζουν δηθεν και οτι πρεπει να προσεχουμε και ολοι εχουμε κανει και μας εχουν κανει ακαποτα τσιμπουκια και γλυφομουνια τωρατι μαλακιες λετε δεν μπορω να καταλαβω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom