nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλα ολα αυτα......αλλα για το γλυφομουνι δεν εχει βγει προφυλακτικο...
Εκτοs κι αν χρησιμοποιουμε σελοτειπ
ειναι εξω απ τα ενδιαφεροντα μου και δεν μπορω να βοηθησω
καλα μην βοηθας πες την αποψη σου.....ειναι εξω απ τα ενδιαφεροντα μου και δεν μπορω να βοηθησω
ρωτηστε την μπαρμπι να σας πει την γνωμη της που στην ταινια την καινουρια τα πινει του κενζοκαλα μην βοηθας πες την αποψη σου.....
καλα μην βοηθας πες την αποψη σου.....
Δε κανω χωρις προφυλαξεις και ετσι ειμαι οκ ησυχη
στοματικο διαλυμα καθε ενα τεταρτο που την χυνουν πρεπει να αδειαζει 2 κουτια στοματικο διαλυμα την ημερα τουλαχιστον κι ελαχιστη καθημερινη χρηση ειναι μια με 2 φορες την ημερα...αρα σιγα μην κανουν στοματικο διαλυμα θα τους φυγουν τα ουλα...εσεις οι καυλιαρηδες να προσεχετε γιατι αυτες και να εχουν αρρωστια σιγα μη το πουν σε κανεναν...αυτες ειναι οι επικινδυνες που κανουν ελευθερα τσιμπουκια....αιντε καντε καμια εξεταση να δειτε...και τα μπουρδελα δεν ειναι για καθημερινη χρηση ειναι μια στο τοσο,τωρα αν το κανετε συχνα τοτε εχετε προβλημα,η ειστε μικροτσουτσουνοι η ειστε απο αυτους τους αντρες λιγουρια που σας καταλαβαινουν απο χιλιομετρα μακρυα οι γκομενες και μενετε να τριγυρνατε απο μπουρδελο σε μπουρδελο...ολοσωστα τα λες,απλα λεω για μετα το στοματικο,αν ο αλλος της τα εριξε στο στομα να κανει ενα ξεπλυμα ρε παιδι μου,ενα στοματικο διαλυμα.
ειναι η ροδινη δεν την γνωριζεις?????αληθεια δεν κανεις ακαποτη πιπα ??? δεν ξερω αν εισαι νορμαλ κοριτσι η call girl γιαυτο ρωταω...
που σαι μαρη μεσσαλο...Καλη χρονια!Σε ολους χρονια πολλα!
Καλη χρονια!Σε ολους χρονια πολλα!