Μου έκαναν.Εκανες η σου εκαναν ακαπωτο τυπε;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου έκαναν.Εκανες η σου εκαναν ακαπωτο τυπε;
τι τσιμπησες τυπε αν επιτρεπεται? καναν ερπη?Μου έκαναν.
Στανταρτι τσιμπησες τυπε αν επιτρεπεται? καναν ερπη?
Οχι ερπη, προσέχετε οτι προτιμήσεις και νά έχετε.τι τσιμπησες τυπε αν επιτρεπεται? καναν ερπη?
Αλλα;Οχι ερπη, προσέχετε οτι προτιμήσεις και νά έχετε.
μεσσι εσυ κανα αφροδισιο?Στανταρ
Οχι εγω προσεχωμεσσι εσυ κανα αφροδισιο?
τι εννοεις???Οχι εγω προσεχω
Οχι ερπη, προσέχετε οτι προτιμήσεις και νά έχετε.
>εισαι του επαγγελματος???
ή γενικα παιρνεις πιπες μονο με σκουφι
ολοι με γριφους μιλανε εδω μεσα...
τυπε το σαιτ εχει επιπεδο εδω μεσα γιατρους δικηγορους επιχειρηματιες εμπορους τα παντα ολα ;)ολοι με γριφους μιλανε εδω μεσα...
το μονο σιγουρο ειναι οτι απο εδω μεσα βγαινεις πιο σοφος!!!!
φιλε δεν εισαι μονο εσυ με τα ακαποτο τσιμπουκι που εκανες...ειναι κι αυτοι που δεν κανουν ακαποτα γιατι ειναι αντρακλες,ομως πανε στα μπορδελα χυνουν τα βυζια της πουτανας την χυνουν στην μουρη παει ο επομενως γλειφει τα βυζια της πουτανας...αρα γλειφει τα χυσια του προηγουμενου του παταει και κανα γλωσσοφιλο η εργαζομενη εκει γραφει μετα στα post οτι εμενα η πουτανα με γουσταρε και με φιλουσε στο στομα...μπραβο τυπε εγλειφες και τα χυσια του προηγουμενου που την εχυσε στο στομα και στη μουρι που σιγουρα την εχυσες κι εσυ και ου το καθεξης...αν εχετε κανα γνωστο γιατρο επι του θεματος θα σας πει ποσοι ανθρωποι καθημερινα βρισκονται οροθετικοι στον ιο του AIDS...
Kι εσυ Σαλονικιε σταματησες πηρες τσιμπουκι πρωτη φορα που πηγαινες με τραβελι στη ζωη σου???φαντασου ποσα αλλα χυσια εχεις γλειψει ακομη,γιατι δεν θα ηταν πρωτη μαλακια της ζωης σου...
selena,εσυ περνεις τσιμπουκια μονο με καποτες?...Οχι χωρις προφυλαξη!
Δε με λενε σελενα ομορφαντρα μου!selena,εσυ περνεις τσιμπουκια μονο με καποτες?...