Νέα

Στοματικό χωρίς προφύλαξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αν την συναντησετε ποτε,γραψτε μου!!!...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχ!!!

Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. [size=13pt]μετα τη πηδηξα κ εφυγα[/size]
Ε να μην πανε χαμενα τα λεφτα που εδωσες  :2funny:

OP
OP
T

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
EFTIAKSA ENA SOVARO POST K ESIS KANETE XAVALE TI NA PW.. ELEOS

warnwarn.gif
 Χρήση[/URL] Greeklish

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Κατά τη γνωώμη μου, αν η κοπέλα έχει καλή τεχνική στο στοματικό, δεν έχει καθόλου σημασία αν αυτό θα είναι με ή χωρίς προφύλαξη... Προσέχουμε πάντα για να έχουμε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
μετραω πανω απο δεν θημαμε και γω ποσες ακαποτες κανα εμβολιο καντε και ολα καλα οσο που τον βαζεται παντα με καποτα ποτε σπερμα α και καλα χριστουγεννα

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Κατά τη γνωώμη μου, αν η κοπέλα έχει καλή τεχνική στο στοματικό, δεν έχει καθόλου σημασία αν αυτό θα είναι με ή χωρίς προφύλαξη... Προσέχουμε πάντα για να έχουμε...
Σωστός, η τεχνική είναι πολύ σημαντική!!  :pipa2:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
περιμενε να μπει και το απολυτο αρσενικο να βγαλει πορισμα...:)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλες οι τεχνικες αδελφε,αλλα αλλη η αισθηση να νοιωθεις την γλωσσα πανω στο καυλι,και οχι την γλωσσα πανω στο πλαστικο.Πανω απο ολα η ασφαλεια οταν πατε με πουτανα,εννοειται αυτο.Αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Καλες οι τεχνικες αδελφε,αλλα αλλη η αισθηση να νοιωθεις την γλωσσα πανω στο καυλι,και οχι την γλωσσα πανω στο πλαστικο.Πανω απο ολα η ασφαλεια οταν πατε με πουτανα,εννοειται αυτο.Αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Προτείνω με προφύλαξη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Συμφωνω με το πλαστικο που λες ωστόσο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προτείνω με προφύλαξη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Συμφωνω με το πλαστικο που λες ωστόσο.
Παντα με προφυλαξη με πουτανες και γκομενες που δεν γνωριζουμε καλα,εννωειται αυτο. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom