sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δωσε ενα τηλ κατι για συναντησηΑλλοι ομως επιτειθονται συνεχως σα να εχουν κατι μαζι μου
δωσε ενα τηλ κατι για συναντησηΑλλοι ομως επιτειθονται συνεχως σα να εχουν κατι μαζι μου
δωσε ενα τηλ κατι για συναντηση
ναι δικε μου ετσι ειναι αυτα οτι και αν ειναι εκτελειταιραντεβου στα τυφλα!!!!!
ναι δικε μου ετσι ειναι αυτα οτι και αν ειναι εκτελειται
Ε να μην πανε χαμενα τα λεφτα που εδωσεςΚαλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. [size=13pt]μετα τη πηδηξα κ εφυγα[/size]
Λεs ναναι συννεφο η μηπωs αερικο??? Η καλλικαντζαρακι ??αν την συναντησετε ποτε,γραψτε μου!!!...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχ!!!
Παντα κυκλοφορει πολυ βρωμια,Πανω απο ολα η υγεια τι λετε!
Σε καλοσοριζουμε λοιπον στην επισημη παρεα μπουρδελωνΕνταξει τωρα γραφτηκα!
μην αγχωνεσε..δεν αρπαξες τιποτα..αλλα αλλη φορα να προσεχεις,τωρα ολα καλα μην το σκεφτεσε, καλα χριστουγεννα ;)EFTIAKSA ENA SOVARO POST K ESIS KANETE XAVALE TI NA PW.. ELEOS
Συμφωνώ απόλυτα!Πανω απο ολα η υγεια τι λετε!
Σωστός, η τεχνική είναι πολύ σημαντική!!Κατά τη γνωώμη μου, αν η κοπέλα έχει καλή τεχνική στο στοματικό, δεν έχει καθόλου σημασία αν αυτό θα είναι με ή χωρίς προφύλαξη... Προσέχουμε πάντα για να έχουμε...
Καλες οι τεχνικες αδελφε,αλλα αλλη η αισθηση να νοιωθεις την γλωσσα πανω στο καυλι,και οχι την γλωσσα πανω στο πλαστικο.Πανω απο ολα η ασφαλεια οταν πατε με πουτανα,εννοειται αυτο.Αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο.Κατά τη γνωώμη μου, αν η κοπέλα έχει καλή τεχνική στο στοματικό, δεν έχει καθόλου σημασία αν αυτό θα είναι με ή χωρίς προφύλαξη... Προσέχουμε πάντα για να έχουμε...
Προτείνω με προφύλαξη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Συμφωνω με το πλαστικο που λες ωστόσο.Καλες οι τεχνικες αδελφε,αλλα αλλη η αισθηση να νοιωθεις την γλωσσα πανω στο καυλι,και οχι την γλωσσα πανω στο πλαστικο.Πανω απο ολα η ασφαλεια οταν πατε με πουτανα,εννοειται αυτο.Αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Παντα με προφυλαξη με πουτανες και γκομενες που δεν γνωριζουμε καλα,εννωειται αυτο.Προτείνω με προφύλαξη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Συμφωνω με το πλαστικο που λες ωστόσο.
Πάλι καλα που δεν προτεινες πλήρη αποχή.Παντα με προφυλαξη με πουτανες και γκομενες που δεν γνωριζουμε καλα,εννωειται αυτο.