Συλλογιστηκες που μπορει να εχει μπει αυτος ο πουτσος?Ουτε η φαντασια σου δεν μπορει να αναλογιστει.Σιχαμα ουστ.Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοματικό χωρίς προφύλαξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
μην ανησυχείς αν κόλλησες κάτι..
για το πισογλέντης να ανησυχείς :S
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.379
- Πόντοι
- 12.756
τύπε το θρεντ έπρεπε να το ανοίξεις χθες :S
το ιατρικό team του σάιτ μόνο Κυριακές επιλύει τέτοια ζητήματα
αυτο το πραγμα να ερχονται οι ασθενεις εκτος Κυριακης καταντάει κουραστικο , τι την αναβουμε την ταμπελα εφημερεύει απ εξω , για να καίμε ρευμα ....
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το εαν μπορεί να κόλλησες κάτι η οχι καθώς δεν είμαι γιατρός. (Εγκυκλοπαιδικά ναι μπορεί να εχεις κολλήσει ΣΜΝ αλλά είναι δύσκολο να έχεις κολλήσει HIV εάν δεν ήρθες σε επαφή με αίμα ή σπέρμα.(
Αλλο θέλω να ρωτήσω εγω: 1)δεν σιχάθηκες τον πούτσο του τραβελιού??? οι πούτσες αυτές είναι χειρότετρες και απο βόθρο με σκατά και απόβλητα. 2) νομίζεις οτι δεν είσαι πισωγλέντης? Πουσταράς ολικής είσαι αμα γλύφεις και γαμείς τραβέλια, κωλομπαράς λέγεσαι συγκεκριμένα. Η σεξουαλική σου συμπεριφορά θα γίνει επικύνδινη αν πας και γαμήσεις γυναίκα χωρίς πρώτα να έχουν προηγηθεί εξετάσεις. Βάζεις σε κίνδυνο αυτόν που θα την γαμήσει και μετά απο εσένα.
Αλλο θέλω να ρωτήσω εγω: 1)δεν σιχάθηκες τον πούτσο του τραβελιού??? οι πούτσες αυτές είναι χειρότετρες και απο βόθρο με σκατά και απόβλητα. 2) νομίζεις οτι δεν είσαι πισωγλέντης? Πουσταράς ολικής είσαι αμα γλύφεις και γαμείς τραβέλια, κωλομπαράς λέγεσαι συγκεκριμένα. Η σεξουαλική σου συμπεριφορά θα γίνει επικύνδινη αν πας και γαμήσεις γυναίκα χωρίς πρώτα να έχουν προηγηθεί εξετάσεις. Βάζεις σε κίνδυνο αυτόν που θα την γαμήσει και μετά απο εσένα.
Φίλε! μην ακούς την κάθε μαλακια. Κοίτα και από το τσιμπούκι, εάν υπάρχει λίγο σπέρμα και λίγο αίμα στα ουλα, υπάρχει φόβος 60% μολύνσεις. Μπορεί να πάθει κάνεις. Κάνε πλύσεις με αντισηπτικό!
Δεν νομίζω οτι είναι δυνατόν να αποδοθούν με ακρίβεια ποσοστά στις πιθανότητες. Τουλάχιστον οι έρευνες που έχω δεί εγω καταλήγουν σε θεωρητικά ποσοστά με πολλά αστεράκια και επιφυλάξεις. Ο λόγος είναι οτι σε ενα δείγμα ανθρώπων δεν είναι δυνατόν να αποφανθεί η έρευνα 100% για τους λόγους μετάδωσης γιατί συνήθως δεν κάνουν μόνο ακάποτα κατά τη διάρκεια της συνέυρεσης.
Το καλύτερο είναι το προσέχουμε για να έχουμε όπως και να έχει. Είτε οι πιθανότητες ειναι μηδαμινες είτε είναι υπολογήσιμες
Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το εαν μπορεί να κόλλησες κάτι η οχι καθώς δεν είμαι γιατρός. (Εγκυκλοπαιδικά ναι μπορεί να εχεις κολλήσει ΣΜΝ αλλά είναι δύσκολο να έχεις κολλήσει HIV εάν δεν ήρθες σε επαφή με αίμα ή σπέρμα.(
Επίσης, κάποιοι εδώ μέσα είναι κατηγορηματική οτι δεν αφήνουν ποτέ την πουτάνα/μασατζού να τους κάνει ακάποτα για να μην κολήσουν και μετά στις κριτικές τους περιγράφουν καταστάσεις όπου δαχτυλιάζανε. Βάζοντας δάχτυλο στον κόλπο αν υπάρχει η παραμικρή αμυχή δεν υπάρχει πιθανότητα να κολήσουν δηλαδή? Οι πιθανότητες να κολήσουν αμα τους κάνουν ακάποτο είναι μεγαλύτερες? Δεν νομίζω. Μάλλον λιγότερες είναι. Δαχτυλιάζοντας και μετά με τα χέρια πιάνοντας σε διάφορα σημεία (πχ βυζιά) τα οποία μετά γλύφουν, είναι οκ και τους αποασχολεί μην τους κάνουν πίπα χωρίς προφυλακτικό? Έλεος!
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Αλέσεως????Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το εαν μπορεί να κόλλησες κάτι η οχι καθώς δεν είμαι γιατρός. (Εγκυκλοπαιδικά ναι μπορεί να εχεις κολλήσει ΣΜΝ αλλά είναι δύσκολο να έχεις κολλήσει HIV εάν δεν ήρθες σε επαφή με αίμα ή σπέρμα.(
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου αυτος που κανει τσιμπουκι υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κατι και οχι αυτος στον οποιον κανουν αλλα για να γινει η μαλακια πρεπει να υπαρξει σπερμα οποτε μην ανχςνεσαι γιαυτο.αυτο που πρεπει να σε ανχωνει οτι εγλειψες πουτσα και ισως στην πορεια να την θες και μεσα σου καπως ετσι ξεκινησε και ο λιλας.και κατι ακομα που πρεπει να σκεφτεις ειναι μηπως αυτη η πουτσα ειχε μπει και σε καμια σουφρα ακαποτα πιο πριν και εσυ την γυαλισεςΑλέσεως????
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλα τα λες αλλα του εφτιαξες την μερα....δικε μου αυτος που κανει τσιμπουκι υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κατι και οχι αυτος στον οποιον κανουν αλλα για να γινει η μαλακια πρεπει να υπαρξει σπερμα οποτε μην ανχςνεσαι γιαυτο.αυτο που πρεπει να σε ανχωνει οτι εγλειψες πουτσα και ισως στην πορεια να την θες και μεσα σου καπως ετσι ξεκινησε και ο λιλας.και κατι ακομα που πρεπει να σκεφτεις ειναι μηπως αυτη η πουτσα ειχε μπει και σε καμια σουφρα ακαποτα πιο πριν και εσυ την γυαλισες
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Πολύ εύστοχα φιλοσοφικά ερωτήματα έθεσες,αλλά μήπως τα έθεσες σε λάθος άτομο? Παντως,πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις,ειδικά όσον αφορά τον Λίλα και το πως ξεκίνησεδικε μου αυτος που κανει τσιμπουκι υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κατι και οχι αυτος στον οποιον κανουν αλλα για να γινει η μαλακια πρεπει να υπαρξει σπερμα οποτε μην ανχςνεσαι γιαυτο.αυτο που πρεπει να σε ανχωνει οτι εγλειψες πουτσα και ισως στην πορεια να την θες και μεσα σου καπως ετσι ξεκινησε και ο λιλας.και κατι ακομα που πρεπει να σκεφτεις ειναι μηπως αυτη η πουτσα ειχε μπει και σε καμια σουφρα ακαποτα πιο πριν και εσυ την γυαλισες
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
εεε μααα κιολας!!!!Αντε ρε παιδια,μην παρει κανεις πιπα σε ενα τραβελο αμεσως να τον πειτε πουστη....
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
και οπως ειπε και ο Ροκος ΚΑΠΟΤΕ... ανδρας ειναι αυτος που το δοκιμασε και δεν του αρεσε..!!!Αντε ρε παιδια,μην παρει κανεις πιπα σε ενα τραβελο αμεσως να τον πειτε πουστη....
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
Δε συμφωνω με την αποψη του Ροκκου εγω βεβαια αλλα για να το λεει σημαινει οτι τον εχει φαει και αυτος...
[/quote εεε μα ενοοιτε αυτο! τωρα αν του αρεσε η οχι δεν μας ειπε!