Νέα

Στοματικό χωρίς προφύλαξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
Συλλογιστηκες που μπορει να εχει μπει αυτος ο πουτσος?Ουτε η φαντασια σου δεν μπορει να αναλογιστει.Σιχαμα ουστ.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα

μην ανησυχείς αν κόλλησες κάτι..

για το πισογλέντης να ανησυχείς :S

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φίλε! μην ακούς την κάθε μαλακια. Κοίτα και από το τσιμπούκι, εάν υπάρχει λίγο σπέρμα και λίγο αίμα στα ουλα, υπάρχει φόβος 60% μολύνσεις. Μπορεί να πάθει κάνεις.  Κάνε πλύσεις με αντισηπτικό! :hmm: :hmm: :hmm: :d-spam:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.379
Πόντοι
12.756
τύπε το θρεντ έπρεπε να το ανοίξεις χθες  :S
το ιατρικό team του σάιτ μόνο Κυριακές επιλύει τέτοια ζητήματα  :)

αυτο το πραγμα να ερχονται οι ασθενεις εκτος Κυριακης καταντάει κουραστικο , τι την αναβουμε την ταμπελα εφημερεύει απ εξω , για να καίμε ρευμα .... :headbang:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το εαν μπορεί να κόλλησες κάτι η οχι καθώς δεν είμαι γιατρός. (Εγκυκλοπαιδικά ναι μπορεί να εχεις κολλήσει ΣΜΝ αλλά είναι δύσκολο να έχεις κολλήσει HIV εάν δεν ήρθες σε επαφή με αίμα ή σπέρμα.(
Αλλο θέλω να ρωτήσω εγω: 1)δεν σιχάθηκες τον πούτσο του τραβελιού??? οι πούτσες αυτές είναι χειρότετρες και απο βόθρο με σκατά και απόβλητα. 2) νομίζεις οτι δεν είσαι πισωγλέντης? Πουσταράς ολικής είσαι αμα γλύφεις και γαμείς τραβέλια, κωλομπαράς λέγεσαι συγκεκριμένα. Η σεξουαλική σου συμπεριφορά θα γίνει επικύνδινη αν πας και γαμήσεις γυναίκα χωρίς πρώτα να έχουν προηγηθεί εξετάσεις. Βάζεις σε κίνδυνο αυτόν που θα την γαμήσει και μετά απο εσένα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Φίλε! μην ακούς την κάθε μαλακια. Κοίτα και από το τσιμπούκι, εάν υπάρχει λίγο σπέρμα και λίγο αίμα στα ουλα, υπάρχει φόβος 60% μολύνσεις. Μπορεί να πάθει κάνεις.  Κάνε πλύσεις με αντισηπτικό! :hmm: :hmm: :hmm: :d-spam:

Δεν νομίζω οτι είναι δυνατόν να αποδοθούν με ακρίβεια ποσοστά στις πιθανότητες. Τουλάχιστον οι έρευνες που έχω δεί εγω καταλήγουν σε θεωρητικά ποσοστά με πολλά αστεράκια και επιφυλάξεις. Ο λόγος είναι οτι σε ενα δείγμα ανθρώπων δεν είναι δυνατόν να αποφανθεί η έρευνα 100% για τους λόγους μετάδωσης γιατί συνήθως δεν κάνουν μόνο ακάποτα κατά τη διάρκεια της συνέυρεσης.

Το καλύτερο είναι το προσέχουμε για να έχουμε όπως και να έχει. Είτε οι πιθανότητες ειναι μηδαμινες είτε είναι υπολογήσιμες

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το εαν μπορεί να κόλλησες κάτι η οχι καθώς δεν είμαι γιατρός. (Εγκυκλοπαιδικά ναι μπορεί να εχεις κολλήσει ΣΜΝ αλλά είναι δύσκολο να έχεις κολλήσει HIV εάν δεν ήρθες σε επαφή με αίμα ή σπέρμα.(
Αλλο θέλω να ρωτήσω εγω: 1)δεν σιχάθηκες τον πούτσο του τραβελιού??? οι πούτσες αυτές είναι χειρότετρες και απο βόθρο με σκατά και απόβλητα. 2) νομίζεις οτι δεν είσαι πισωγλέντης? Πουσταράς ολικής είσαι αμα γλύφεις και γαμείς τραβέλια, κωλομπαράς λέγεσαι συγκεκριμένα. Η σεξουαλική σου συμπεριφορά θα γίνει επικύνδινη αν πας και γαμήσεις γυναίκα χωρίς πρώτα να έχουν προηγηθεί εξετάσεις. Βάζεις σε κίνδυνο αυτόν που θα την γαμήσει και μετά απο εσένα.
:2funny:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Επίσης, κάποιοι εδώ μέσα είναι κατηγορηματική οτι δεν αφήνουν ποτέ την πουτάνα/μασατζού να τους κάνει ακάποτα για να μην κολήσουν και μετά στις κριτικές τους περιγράφουν καταστάσεις όπου δαχτυλιάζανε. Βάζοντας δάχτυλο στον κόλπο αν υπάρχει η παραμικρή αμυχή δεν υπάρχει πιθανότητα να κολήσουν δηλαδή? Οι πιθανότητες να κολήσουν αμα τους κάνουν ακάποτο είναι μεγαλύτερες? Δεν νομίζω. Μάλλον λιγότερες είναι. Δαχτυλιάζοντας και μετά με τα χέρια πιάνοντας σε διάφορα σημεία (πχ βυζιά) τα οποία μετά γλύφουν, είναι οκ και τους αποασχολεί μην τους κάνουν πίπα χωρίς προφυλακτικό? Έλεος!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
1 στις 100 πιθανότητες είπαμε σε στοματικο -γλυφομούνι αν έχει ο άλλος-η αids.

Καλό είναι όποιος γλύφει να μην έχει πλύνει τα δόντια με οδοντόβουρτσα (πληγες κτλ) τη μερα εκείνη..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αλέσεως????  :2funny:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δικε μου αυτος που κανει τσιμπουκι υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κατι και οχι αυτος στον οποιον κανουν αλλα για να γινει η μαλακια πρεπει να υπαρξει σπερμα οποτε μην ανχςνεσαι γιαυτο.αυτο που πρεπει να σε ανχωνει οτι εγλειψες πουτσα  και ισως στην πορεια να την θες και μεσα σου καπως ετσι ξεκινησε και ο λιλας.και κατι ακομα που πρεπει να σκεφτεις ειναι μηπως αυτη η πουτσα ειχε μπει και σε καμια σουφρα ακαποτα πιο πριν και εσυ την γυαλισες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δικε μου αυτος που κανει τσιμπουκι υπαρχει περιπτωση να αρπαξει κατι και οχι αυτος στον οποιον κανουν αλλα για να γινει η μαλακια πρεπει να υπαρξει σπερμα οποτε μην ανχςνεσαι γιαυτο.αυτο που πρεπει να σε ανχωνει οτι εγλειψες πουτσα  και ισως στην πορεια να την θες και μεσα σου καπως ετσι ξεκινησε και ο λιλας.και κατι ακομα που πρεπει να σκεφτεις ειναι μηπως αυτη η πουτσα ειχε μπει και σε καμια σουφρα ακαποτα πιο πριν και εσυ την γυαλισες
καλα τα λες αλλα του εφτιαξες την μερα....

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε τιποτε χωρις προφυλακτικο!Απλα πραγματα!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πολύ εύστοχα φιλοσοφικά ερωτήματα έθεσες,αλλά μήπως τα έθεσες σε λάθος άτομο?  :idiot:  :think:  :uglystupid: Παντως,πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις,ειδικά όσον αφορά τον Λίλα και το πως ξεκίνησε  :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αντε ρε παιδια,μην παρει κανεις πιπα σε ενα τραβελο αμεσως να τον πειτε πουστη....

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Αντε ρε παιδια,μην παρει κανεις πιπα σε ενα τραβελο αμεσως να τον πειτε πουστη....
και οπως ειπε και ο Ροκος ΚΑΠΟΤΕ... ανδρας ειναι αυτος που το δοκιμασε και δεν του αρεσε..!!! :2funny: :dancing:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δε συμφωνω με την αποψη του Ροκκου εγω βεβαια αλλα για να το λεει σημαινει οτι τον εχει φαει και αυτος...

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Δε συμφωνω με την αποψη του Ροκκου εγω βεβαια αλλα για να το λεει σημαινει οτι τον εχει φαει και αυτος...

[/quote εεε μα ενοοιτε αυτο! :2funny: :2funny: τωρα αν του αρεσε η οχι δεν μας ειπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom