Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εγω το πιστευα για νικη της ατλετικο μαδριτης .
κ νικη της λυων -μεχρι στιγμης νικαει
ιδωμεν  ;)
τωρα ειδα μπηκε γκοοολλλ  :rockon: :rockon: μπραβο ατλετικο να σου αναψω λαμπαδα !
το κακο ειναι οτι δεν επαιξα το δελτιο βρε χρησταρα μου . (αυτο το διαστημα ειμαι οφ )
καταρα βρε !
να δουμε τελικο αποτελεσμα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Την έχω παίξει ανατροπή σε ένα σύστημα τελευταίας στιγμής,με την Ιντερ και την Μπορντό που τα χάνω...Έχω πιάσει όμως την ισοπαλία του Ανόβερο και περιμένω την ανατροπή της Ατλέτικο.Την έχω παίξει και σε μονό ανατροπή με 0,5€!!Απόδοση 35.00.Αλλά έχει ακόμα μισή ώρα...

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Την έχω παίξει ανατροπή σε ένα σύστημα τελευταίας στιγμής,με την Ιντερ και την Μπορντό που τα χάνω...Έχω πιάσει όμως την ισοπαλία του Ανόβερο και περιμένω την ανατροπή της Ατλέτικο.Την έχω παίξει και σε μονό ανατροπή με 0,5€!!Απόδοση 35.00.Αλλά έχει ακόμα μισή ώρα...
ορμα τυπε τουλαχιστο σωσε το μονο !
για εξηγησε μου τι εννοεις ανατροπη κ μαλιστα με τοση αποδοση γιατι εχω καιρο να συμπληρωσω δελτιο  :grin: ειναι λαιβ ?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Την είχα παίξει πριν ξεκινήσει.Ημίχρονο τελικό.Να νικάει η Μπιλμπάιο στο Α΄ημίχρονο και να το γυρίσει η Ατλέτικο στο δεύτερο και να νικήσει αυτή.Μέχρις στιγμής είναι έτσι.
Βέβαια επειδή βλέπω ότι η Μπιλμπάο πιέζει,έβαλα 1 ευρώ να νικήσει η Μπιλμπάο στο live με 21.00 απόδοση.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
τωρα ειδα μπηκε γκοοολλλ  :rockon: :rockon: μπραβο ατλετικο να σου αναψω λαμπαδα !
το κακο ειναι οτι δεν επαιξα το δελτιο βρε χρησταρα μου . (αυτο το διαστημα ειμαι οφ )
καταρα βρε !
να δουμε τελικο αποτελεσμα
υγεια  αδερφε εχει παιχνιδια μετα τις γιορτες αλλα και τις γιορτες να φανε και οι κοτες :) :) ενταξει ειναι πολλα τα παιχνιδια και καπου <ζαλιζομαστε > υπομονη μια ευκαιρια να πιασουμε φτανει :)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Την είχα παίξει πριν ξεκινήσει.Ημίχρονο τελικό.Να νικάει η Μπιλμπάιο στο Α΄ημίχρονο και να το γυρίσει η Ατλέτικο στο δεύτερο και να νικήσει αυτή.Μέχρις στιγμής είναι έτσι.
Βέβαια επειδή βλέπω ότι η Μπιλμπάο πιέζει,έβαλα 1 ευρώ να νικήσει η Μπιλμπάο στο live με 21.00 απόδοση.
ευχαριστω για το μαθημα ραντανπλαν

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κλείδωσε η ανατροπή της Ατλέτικο Μαδρίτης...1-3 μόλις τώρα

Γαμώτο η Ίντερ με τη Λάτσιο αντί να έρθουν 1/Χ θα έρθουν μάλλον 2/Χ...Και η Μπορντό με τη Λυόν Χ/2...Θα χάσω μόνο αυτά...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τον ηπιε ο βαλβερδες :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κλείδωσε η ανατροπή της Ατλέτικο Μαδρίτης...1-3 μόλις τώρα

Γαμώτο η Ίντερ με τη Λάτσιο αντί να έρθουν 1/Χ θα έρθουν μάλλον 2/Χ...Και η Μπορντό με τη Λυόν Χ/2...Θα χάσω μόνο αυτά...

Η λυών είναι 2 από ημίχρονο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ναι έχεις δίκιο.Έκανα λάθος.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
υγεια  αδερφε εχει παιχνιδια μετα τις γιορτες αλλα και τις γιορτες να φανε και οι κοτες :) :) ενταξει ειναι πολλα τα παιχνιδια και καπου <ζαλιζομαστε > υπομονη μια ευκαιρια να πιασουμε φτανει :)
ω αδελφε να σαι καλα ! :grin: απο την νεα χρονια επειγοντως επιστροφη στο στοιχημα  :rockon:
κ αν νικαω κερναω καμια πιτα με κασερια γαλοπουλες κ δαμασκηνα  :cheesy: :grin: :2funny:

τωρα βλεπω η λυων εβαλε κ αλλο γκολ  :2funny:  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ω αδελφε να σαι καλα ! :grin: απο την νεα χρονια επειγοντως επιστροφη στο στοιχημα  :rockon:
κ αν νικαω κερναω καμια πιτα με κασερια γαλοπουλες κ δαμασκηνα  :cheesy: :grin: :2funny:

τωρα βλεπω η λυων εβαλε κ αλλο γκολ  :2funny:  :rockon:
τρωω και πατατες τηγανιτες με τυροκαυτερη πανω και κετσαπ μουσταρδα με μπουκοβο η λιγο tabasco και καμια πιτα γυρου  διπλα σαν ψωμι για  συνοδεία :) οπος εφαγα σημερα με τον κολλητο μου :) μολις ήπια μια σουρωτη  να χονεψω την κατασταση μετα καμια ωρα θα φαω και 2 ξερα δαμασκηνα που ειναι και υγιεινα :grin: :grin: και πας στο μερος πιο ανετα και πιο συχνα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Στημενουα μυριζει το παινιδακι Βilbao φιλαρακια ειναι ετσι και αλλιως...οποτε χρειαζεται ο ενας βαθμους...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Βραζιλία Γυναίκες v ΗΠΑ Γυναίκες
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 21/12/2014 Κανένα 5.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  6,60  :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τρωω και πατατες τηγανιτες με τυροκαυτερη πανω και κετσαπ μουσταρδα με μπουκοβο η λιγο tabasco και καμια πιτα γυρου  διπλα σαν ψωμι για  συνοδεία :) οπος εφαγα σημερα με τον κολλητο μου :) μολις ήπια μια σουρωτη   να χονεψω την κατασταση μετα καμια ωρα θα φαω και 2 ξερα δαμασκηνα που ειναι και υγιεινα :grin: :grin: και πας στο μερος πιο ανετα και πιο συχνα :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Χρηστο μην λες τετοια ρε θα αρχιζω να ψαχνω στο ψυγειο ή κανενα ντελιβερα

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τρωω και πατατες τηγανιτες με τυροκαυτερη πανω και κετσαπ μουσταρδα με μπουκοβο η λιγο tabasco και καμια πιτα γυρου  διπλα σαν ψωμι για  συνοδεία :) οπος εφαγα σημερα με τον κολλητο μου :) μολις ήπια μια σουρωτη   να χονεψω την κατασταση μετα καμια ωρα θα φαω και 2 ξερα δαμασκηνα που ειναι και υγιεινα :grin: :grin: και πας στο μερος πιο ανετα και πιο συχνα :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ωραια διαιτα τυπε μη μου βαζεις ιδεες !

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Χρηστο μην λες τετοια ρε θα αρχιζω να ψαχνω στο ψυγειο ή κανενα ντελιβερα
εσκασα στην πατατα ο σουβλατζις ειναι γνωστος και μας εβαλε αντι 1 μεριδα 2 μεριδες πατατες με μισο τονο τυροκαυτερι ασε :grin: :grin:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Στημενουα μυριζει το παινιδακι Βilbao φιλαρακια ειναι ετσι και αλλιως...οποτε χρειαζεται ο ενας βαθμους...
στημενο η μη σκασιλα μας  :grin:
γιατι πιστευεις οτι ειναι στημενο ?
ετσι κ αλλιως το ποιο πιθανο ηταν το 2πλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom