Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τυπε δεν υπαρχουν στημενα στο ποδοσφαιρο
ναι το ξερω....μου θυμιζει κατι απο το παρακατω...
2yy8c3r.jpg

:tooth:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στημενο η μη σκασιλα μας  :grin:
γιατι πιστευεις οτι ειναι στημενο ?
ετσι κ αλλιως το ποιο πιθανο ηταν το 2πλο
Το επιασα φιλε 2ιπλο αλλα αυτα που γινονται στο ποδοσφαιρο με εκνευριζουν ΑΕ με ολη την σημασια της λεξης.Χθες επιασα καρφι και το Χ το σοσιεδαδ αλλα οταν ειδα πως εγινε το πεναλτι anyway παντως υπαρχει πολυ βρωμια και αν καποιος θελει να ενημερωθει ας διαβασει το βιβλιο του καναδου συγραφεα.Σου εχουν πει για τους τσεχους που εχουν τον οπαπ τι σοι εταιρεια ειναι....?Εμενα μου εχουν πει απο υψηλο στελεχος μεγαλης ομαδας  :S

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το επιασα φιλε 2ιπλο αλλα αυτα που γινονται στο ποδοσφαιρο με εκνευριζουν ΑΕ με ολη την σημασια της λεξης.Χθες επιασα καρφι και το Χ το σοσιεδαδ αλλα οταν ειδα πως εγινε το πεναλτι anyway παντως υπαρχει πολυ βρωμια και αν καποιος θελει να ενημερωθει ας διαβασει το βιβλιο του καναδου συυγραφεα
συμφωνω οτι υπαρχειπολυ βρωμια μα πολυ  :headbang:
θα δω το πεναλτι που λες 
οσο για το βιβλιο το ειχα αλλα το χασα ... μπας κ ξερεις αν μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ  :think:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Καλο!!

Συνημμένα

• image-81acd1313f2496744aec7eddae3e6ad9e038634fe306a5ff5ff57b1a1d644c8f-V.jpg
    image-81acd1313f2496744aec7eddae3e6ad9e038634fe306a5ff5ff57b1a1d644c8f-V.jpg
    237,1 KB · Εμφανίσεις: 99

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το επιασα φιλε 2ιπλο αλλα αυτα που γινονται στο ποδοσφαιρο με εκνευριζουν ΑΕ με ολη την σημασια της λεξης.Χθες επιασα καρφι και το Χ το σοσιεδαδ αλλα οταν ειδα πως εγινε το πεναλτι anyway παντως υπαρχει πολυ βρωμια και αν καποιος θελει να ενημερωθει ας διαβασει το βιβλιο του καναδου συγραφεα.Σου εχουν πει για τους τσεχους που εχουν τον οπαπ τι σοι εταιρεια ειναι....?Εμενα μου εχουν πει απο υψηλο στελεχος μεγαλης ομαδας  :S
προσπαθησα να βρω βιντεο απο τον αγωνα αλλα κ στις 2 ιστοσελιδες που βρηκα ηταν σβησμενο  :think:
ξερεις κανενα λινκ ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλημερα εχει εξω απο το σπιτι μου  3 βαθμους πανω απο το 0 με 50% υγρασια γιατι φυσουσε εχθες ολη την ημερα :)  θα παιξω στον οπαπ ασσο γιουβεντους  40000 ευρω :)ΥΓ..  μΟΛΙς  έπαιξα  15000  ευρω στην βετ365 Ασσο παναθα με κερκυρα :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα εχει εξω απο το σπιτι μου  3 βαθμους πανω απο το 0 με 50% υγρασια γιατι φυσουσε εχθες ολη την ημερα :)  θα παιξω στον οπαπ ασσο γιουβεντους  40000 ευρω :)ΥΓ..  μΟΛΙς  έπαιξα  15000  ευρω στην βετ365 Ασσο παναθα με κερκυρα :)
γιουβε ολε

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αδερφια πως πηγατε σκ στο στοιχημα?πιστευω οτι χθες ηταν μια πολυ καλη μερα.αν δεν πουλαγαμε και στην 365 ολα τα δελτια υπο τον φοβο μην σπασουν θα ειμασταν καλυτερα αλλα δεν πειραζει.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αδερφια πως πηγατε σκ στο στοιχημα?πιστευω οτι χθες ηταν μια πολυ καλη μερα.αν δεν πουλαγαμε και στην 365 ολα τα δελτια υπο τον φοβο μην σπασουν θα ειμασταν καλυτερα αλλα δεν πειραζει.
κ η χθεσινη κ η προχθεσινη καλες ηταν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παιδια με την Παναθα σημερα δεν παιζουν ο σιντερφλεντ :) νανο :) μπεργκ :) ατζαγκουρ  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ενας φιλος που παιζει σε εμενα επερνε με την βαλενθια διπλο την προηγουμενη εβδομαδα κανα 200 ευρω το κανει η βαλενθια 0-1 μπορουσα να το κλεισω μετα εφαγε η βαλενθια το γκολ στο 1-1 δεν του το εκλεισα γιατι με εχει πει οτι οσο οσα και να περνει να μην του πηραζω το κουπονι του :cum:δηλαδη αν του το εκλεινα θα ηταν κερδισμενος κανα 150 ευρω αλλα εξαρχης με ειπε οτι οτι και αν γινει τα ματς να τελειωνουν κανονικα :) και 1000 ευρω να περνει με το κλεισημο 800 καθαρα με  ειπε να μην το κλεινω ποτε :)

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ενας φιλος που παιζει σε εμενα επερνε με την βαλενθια διπλο την προηγουμενη εβδομαδα κανα 200 ευρω το κανει η βαλενθια 0-1 μπορουσα να το κλεισω μετα εφαγε η βαλενθια το γκολ στο 1-1 δεν του το εκλεισα γιατι με εχει πει οτι οσο οσα και να περνει να μην του πηραζω το κουπονι του :cum:δηλαδη αν του το εκλεινα θα ηταν κερδισμενος κανα 150 ευρω αλλα εξαρχης με ειπε οτι οτι και αν γινει τα ματς να τελειωνουν κανονικα :) και 1000 ευρω να περνει με το κλεισημο 800 καθαρα με  ειπε να μην το κλεινω ποτε :)
η μαλακια ειναι ρε χρησταρα πως οταν το κλεινεις για να το σιγουρεψεις παντα περναει κανονικα και σε τρωει μετα.οπως εμενα χτες που μου εφαγε η 365 130 ευρω.αν παλι το παιξεις επικυνδινος και δεν το κλεισεις...τοτε συνηθως κλαις με μαυρο δακρυ.πες μου ρε χρησταρα κατι να βαλω τα 137 ευρω που πρεπει να τζιραρω ακομα ωστε να γινουν αναληψιμα?θα κερδισει ο παο?ο μουρινιο θα κερδισει?για στειλε με ταμειο μπας βγαλουμε τα κακαο των εορτων...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Ρε καλώστον !!! Καλημέρα ρε παίκτη. Πήγες καλά το ΣΚ?

Εγώ το Σ. Το Κ όχι. Αλλά γενικότερα έπαιξα πολύ χαλαρά. Δε διάβασα και πολύ οπότε ήταν χαλαρά δελτία.

Ψάχνεις αγώνα για να κλείσεις ρε παίκτη?

Έχεις δεί τίποτα για σήμερα?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τους τα πηρες αδερφε?
οχι ξαδερφε  :cheesy:
εκανα σωστες προβλεψεις αλλα δεν επαιξα  >:(  οπως εγραψα σε χθεσινοβραδυνο ποστ .   (σορυ αν εδωσα λαθος εντυπωση)
ειδα νικη λυων κ αθλετικο κ το σαββατο ειχα σωστη προβλεψη στο αγγλικο πρωταθλημα
αυτο το διαστημα δεν παιζω μετα τις γιορτες επιστρεφω .

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε καλώστον !!! Καλημέρα ρε παίκτη. Πήγες καλά το ΣΚ?

Εγώ το Σ. Το Κ όχι. Αλλά γενικότερα έπαιξα πολύ χαλαρά. Δε διάβασα και πολύ οπότε ήταν χαλαρά δελτία.

Ψάχνεις αγώνα για να κλείσεις ρε παίκτη?

Έχεις δεί τίποτα για σήμερα?
Την καλημερα μου στον Αδερφο χιτμαν.μετα απο απουσια παλι εδω.καλα πηγε η κυριακη.εκανα επιχειρηση σκουπα με απανωτα all in και βγηκαν ανετα οι γιορτες.Καιρος ηταν γιατι χαροπαλευαμε δεκα μερες τωρα.ψαχνω καπου να επενδυσω τα 137 ευρω  (για την ακριβεια) που υπολοιπονται ωστε να γινει αναληψιμο ολο το ποσον.κατσανε κατι οβερακια και το βραδυ και γιναμε.εχεις καμια προταση?εσυ τι κανεις?χτες τι εκανες?

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οχι ξαδερφε  :cheesy:
εκανα σωστες προβλεψεις αλλα δεν επαιξα  >:(  οπως εγραψα σε χθεσινοβραδυνο ποστ .   (σορυ αν εδωσα λαθος εντυπωση)
ειδα νικη λυων κ αθλετικο κ το σαββατο ειχα σωστη προβλεψη στο αγγλικο πρωταθλημα
αυτο το διαστημα δεν παιζω μετα τις γιορτες επιστρεφω .
κριμα που δεν πληρωθηκες για τις προβλεψεις σου.μακαρι να εισαι σε φορμα και οταν επιστρεψεις.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
η μαλακια ειναι ρε χρησταρα πως οταν το κλεινεις για να το σιγουρεψεις παντα περναει κανονικα και σε τρωει μετα.οπως εμενα χτες που μου εφαγε η 365 130 ευρω.αν παλι το παιξεις επικυνδινος και δεν το κλεισεις...τοτε συνηθως κλαις με μαυρο δακρυ.πες μου ρε χρησταρα κατι να βαλω τα 137 ευρω που πρεπει να τζιραρω ακομα ωστε να γινουν αναληψιμα?θα κερδισει ο παο?ο μουρινιο θα κερδισει?για στειλε με ταμειο μπας βγαλουμε τα κακαο των εορτων...
αδερφε δεν μπορω να πω καποιον τι να πονταρει :) Μπορω να συμβουλέψω αν μπορουμε να το πουμε αυτο γιατι και ποιος ειμαι εγω που να το πω αυτο :) το παραδειγμα που ειπα το ειπα σαν παραδειγμα οχι σαν συμβουλη ο φιλος που παιζει στον λογαριασμο μου εχει αυτη του είδους την φιλοσοφια   οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι στις σκεψεις και στις αποφασεις ο καθενας πρεπει να τα βρει με τον εαυτο του τοτε θα τα βρει και με το στοιχημα :) Εγω παιζω οτι να ναι στο live ενω ξερω ποιο ειναι το σωστό το σωστο ειναι το να διαβαζουμε κατι και αυτο που διαβαζουμε να το σκεφτομαστε αφου το σκεφτουμε να δουμε τι μας κανει και τι οχι ολα αυτα βλεποντας και εμεις οι ιδιοι τα στατιστικα του αγωνα και φυσικα ολες τις παραμετρους πχ το οτι σημερα η Γιουβεντους παιζει με την Ναπολι στο καταρ στην Ντοχα οτι ειναι σε ουδετερο γηπεδο οτι ειναι παιχνιδι νοκ αουτ με παρατασση και πεναλντι αν χρειαστεί περσι ειχε γινει στην κινα ο τελικος του σουπερ καπ και κερδισε η γιουβεντους 4-2 η ναπολι ειχε παραπονα απο την διαιτησια κτλ κτλ κτλ :) βασικα πρεπει να παιζουμε με συνεση με ενα παιχνιδι δεν σονομαστε φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι αποτομα κανεις δεν εγινε μαγκας ακομα και οι πολυ εξυπνοι ανθρωποι αν αφισουν τον εαυτο τους γινονται κουτοι θελει δουλεια τα αγαθα κοπτοις κτουντε πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια με ταπεινότητα :) :) :) :) :)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom