Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αδερφια πως πηγατε σκ στο στοιχημα?πιστευω οτι χθες ηταν μια πολυ καλη μερα.αν δεν πουλαγαμε και στην 365 ολα τα δελτια υπο τον φοβο μην σπασουν θα ειμασταν καλυτερα αλλα δεν πειραζει.
ολα τα πιασα με γαμησε η σαμπντορια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την καλημερα μου στον Αδερφο χιτμαν.μετα απο απουσια παλι εδω.καλα πηγε η κυριακη.εκανα επιχειρηση σκουπα με απανωτα all in και βγηκαν ανετα οι γιορτες.Καιρος ηταν γιατι χαροπαλευαμε δεκα μερες τωρα.ψαχνω καπου να επενδυσω τα 137 ευρω  (για την ακριβεια) που υπολοιπονται ωστε να γινει αναληψιμο ολο το ποσον.κατσανε κατι οβερακια και το βραδυ και γιναμε.εχεις καμια προταση?εσυ τι κανεις?χτες τι εκανες?

Το Σ είχα μια τριάδα κερδισμένη με πολύ καλές αποδόσεις από 2.40 και πάνω. Πήγε καλά αλλά είχα μικρό ποντάρισμα βέβαια.
Κυριακή δεν έκανα κάτι και έπαιξα 10 ευρώ για το χάζι. Δεν είχα χρόνο να διαβάσω και κάτι.

Και σήμερα δε βλέπω καλές αποδόσεις. Για ημίχρονα-τελικά με βλέπω έτσι να χαζεύουμε.

Σου έχουν μείνει 137 καθαρά για τζιράρισμα? Με οποιαδήποτε απόδοση μπορείς να τα τζιράρεις? ή μήπως θέλει από 1.80 και πάνω?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Παντως για μενα παιδια :) για σημερα ο αγωνας τις γιουβεντους με προβληματισε  :) Ο μονος λογος με το μυαλουδακι :grin: :grin: μου ειναι η απόδοση.... που εχει η γιουβεντους :) Και ο λογος ειναι οτι περίμενα την γιουβεντους στο 1,70 απόδοση :) ο ΟΠΑΠ ανοιξε με 1,95 ο ΟΠΑΠ που κατεμε ειναι απο τους ποιο διαβασμένους μπουκ στον πλανητη και απο τους πιο τσιγκουνιδες βαση ποσοστων :) η βετ365 είχε  ανοιξει με 2,10  εδω εχουμε και λεμε τωρα η βετ365 εχει αποδοση 1,90 :) Και ο ΟΠΑΠ 1,80 Το οτι ανοιξε ο ΟΠΑΠ και η βετ365 σε τοσο μεγαλη αποδοση 1,95 ο ΟΠΑΠ την παρασκευη 2,10 η βετ365 για ενα παιχνιδι βαση την κατασταση των ομαδων και την ποιοτητα που εχουν στις μεταξυ τους διαφορες :) ενω προσωπικα περιμενα τον ασσο 1,70 με προβλιματισε και με απονθαρυνε στο να παιξω γιουβεντους σημερα που ηθελα να παιξω :) Δηλαδη βλεπω ασσο γιουβεντους με ενα σκορ τις ταξης του 1-0 2-0 (δεν νομιζω να γινει οπως περσι 4-2 κτλ :)) αλλα δεν θα τον παιξω αυτον τον ασσο που βλεπω γιατι οι Μπουκ μεικερ πιστευω ειναι πιο εξυπνοι απο μενα :grin: :grin: και οτι ενα παιχνιδι τις ταξης του 1,70 δεν θα το εδιναν 1,95 και 2,10 αντιστοιχα :) χωρις να θελω να επιρεασω καποιον αλλον αυτη ειναι η σκεψη μου για τον σημερινο παιχνιδι που θα παιχτει απο την μαγαδασκαρη μεχρι την ανταρκτικη στον ασσο :) Μακαρι να κερδισει η γιουβεντους αφου ειμαι και καργα γιουβε αλλα δεν θα την πονταρω :) :) :) :)  YG ΣΟΡΡΥ ΠΡΟΠΕΡΣΙ εγινε στην κινα το 4-2 υπερ τις γιουβε για το σουπερ καπ :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πάμε επιθετικά !!!

1 Μπράγκα - Μπράγκα Μπράγκα v Πάκος Φερέιρα
(Ημίχρονο/Τελικό) 22/12/2014 Κανένα 2.50 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Ρίο Άβε v Μπελενένσες
(Ημίχρονο) 22/12/2014 Κανένα 2.00 Ανοικτό
3 Over 2.5 Χασάνια Αγαδίρ v MAS Φες
(Σύνολο Γκολ) 22/12/2014 Κανένα 2.30 Ανοικτό

:tits: :tits: :tits: :tits:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το Σ είχα μια τριάδα κερδισμένη με πολύ καλές αποδόσεις από 2.40 και πάνω. Πήγε καλά αλλά είχα μικρό ποντάρισμα βέβαια.
Κυριακή δεν έκανα κάτι και έπαιξα 10 ευρώ για το χάζι. Δεν είχα χρόνο να διαβάσω και κάτι.

Και σήμερα δε βλέπω καλές αποδόσεις. Για ημίχρονα-τελικά με βλέπω έτσι να χαζεύουμε.

Σου έχουν μείνει 137 καθαρά για τζιράρισμα? Με οποιαδήποτε απόδοση μπορείς να τα τζιράρεις? ή μήπως θέλει από 1.80 και πάνω?
ναι ειναι τα τελευταια 137 για να παιχτουν σε παρολι ΄η συστημα.πρεπει να εχει τουλαχιστον ενα σημειο με αποδοση 1,5 και πανω.ακουω προταση στρατηγε μου.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πάμε επιθετικά !!!

1 Μπράγκα - Μπράγκα Μπράγκα v Πάκος Φερέιρα
(Ημίχρονο/Τελικό) 22/12/2014 Κανένα 2.50 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Ρίο Άβε v Μπελενένσες
(Ημίχρονο) 22/12/2014 Κανένα 2.00 Ανοικτό
3 Over 2.5 Χασάνια Αγαδίρ v MAS Φες
(Σύνολο Γκολ) 22/12/2014 Κανένα 2.30 Ανοικτό

:tits: :tits: :tits: :tits:
την εδωσες την προταση σου.θα την μελετησω... :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
την εδωσες την προταση σου.θα την μελετησω... :rockon:

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι η σημερινή μέρα για ποντάρισμα.

Εγώ το έπαιξα ένα 10άρικο χαλαρά αυτό.

Το δικό σου είναι άλλη περίπτωση... και για να είμαι ειλικρινής δε θα τα πόνταρα στους σημερινούς αγώνες εύκολα.

Μέχρι πότε έχεις περιθώριο?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ναι ειναι τα τελευταια 137 για να παιχτουν σε παρολι ΄η συστημα.πρεπει να εχει τουλαχιστον ενα σημειο με αποδοση 1,5 και πανω.ακουω προταση στρατηγε μου.
επειδη θα γραφτω σε λιγες μερες σε ιντερνετικο μπουκ κοιτουσα προχειρα τις προσφορες
βαζεις πρωτη καταθεση κ βαζουν κ αυτοι ενα ποσο .μα βρε οι οροι που βαζουν ειναι σκληροι
πχ στο στοιχημαν πρεπει να τζιραρεις 5φορες το ποσο για να κανεις αναληψη  :uglystupid:
στο βετ365 αν θυμαμαι καλα ειναι 3 φορες -παλι καλα -
συν του οτι ζητανε κ σημεια ανω του 1,50 1,70
εσυ πως κανεις ? που παιζεις ?
αν κανενας μπουρδελιαρης ξερει καμια ποιο σοβαρη προσφορα ας πει 

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
επειδη θα γραφτω σε λιγες μερες σε ιντερνετικο μπουκ κοιτουσα προχειρα τις προσφορες
βαζεις πρωτη καταθεση κ βαζουν κ αυτοι ενα ποσο .μα βρε οι οροι που βαζουν ειναι σκληροι
πχ στο στοιχημαν πρεπει να τζιραρεις 5φορες το ποσο για να κανεις αναληψη  :uglystupid:

Ο cobra σε αυτά είναι ψαγμένος πολύ και θα σου πεί.

Πάντως επειδή και εγώ πρόσφατα ξεκίνησα να παίζω στο ίντερνετ, στην αρχή το μπόνους μου φαινόταν απίστευτα δύσκολο να το πιάσω. Τζιράροντας τόσα λεφτά.

Τελικά αυτό ήταν το μόνο εύκολο.

Αν το καλοσκεφτείς σε ένα διάστημα τάδε θα κερδίσεις θα χάσεις θα υπάρχει αυτό το ανεβοκατέβασμα. Οπότε θα κινείται χρήμα και σου εύχομαι με θετικό πρόσημο. Πάντως γίνεται. Εγώ είχα φτάσει με σχετικά νορμάλ πονταρίσματα των 20-30 ευρώ μαξ και καμιά φορά σε εξαίρεση 50 ευρώ να έχω τζιράρει κοντά στα 600 ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα. Και ευτυχώς υπήρξε κέρδος.

Πάντως το χρήμα κάνει κύκλους και θα δείς ότι με το καλό θα πάρεις και το μπόνους.

Στην αρχή όντας φοβισμένος το μπόνους της στοίχιμαν δεν το είχα πάρει γιατί έκανα μαλακία εγώ.

Στην μπετ 365 όμως το τσίμπισα το 50άρικο !  :zfuck:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Ο cobra σε αυτά είναι ψαγμένος πολύ και θα σου πεί.

Πάντως επειδή και εγώ πρόσφατα ξεκίνησα να παίζω στο ίντερνετ, στην αρχή το μπόνους μου φαινόταν απίστευτα δύσκολο να το πιάσω. Τζιράροντας τόσα λεφτά.

Τελικά αυτό ήταν το μόνο εύκολο.

Αν το καλοσκεφτείς σε ένα διάστημα τάδε θα κερδίσεις θα χάσεις θα υπάρχει αυτό το ανεβοκατέβασμα. Οπότε θα κινείται χρήμα και σου εύχομαι με θετικό πρόσημο. Πάντως γίνεται. Εγώ είχα φτάσει με σχετικά νορμάλ πονταρίσματα των 20-30 ευρώ μαξ και καμιά φορά σε εξαίρεση 50 ευρώ να έχω τζιράρει κοντά στα 600 ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα. Και ευτυχώς υπήρξε κέρδος.

Πάντως το χρήμα κάνει κύκλους και θα δείς ότι με το καλό θα πάρεις και το μπόνους.

Στην αρχή όντας φοβισμένος το μπόνους της στοίχιμαν δεν το είχα πάρει γιατί έκανα μαλακία εγώ.

Στην μπετ 365 όμως το τσίμπισα το 50άρικο !  :zfuck:
να σαι καλα . για να δουμε τι θα γινει . καλα εκανες κ της πηρες το 50αρι της βετ365!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
να σαι καλα . για να δουμε τι θα γινει . καλα εκανες κ της πηρες το 50αρι της βετ365!

Αν έκανα καλά λέει??? Το πιο γλυκό 50άρι !

Στην αρχή εγώ ήμουν ψιλοκολλημένος με την στοίχιμαν. Καλές αποδόσεις και έυκολο interface.

Μου πρότεινε εδώ ένας φίλος την 365 όπου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σου δίνει και τη δυνατότητα να κλείνεις παιχνίδια πρίν τελειώσουν. Άλλες φορες καλό άλλες κακό...αλλά πάντα όταν έχεις πολλές επιλογές είναι καλό. Μένει το πως θα τις χρησιμοποιήσεις.

Από αποδόσεις η στοίχιμαν αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο καλύτερη από την 365.

Κάνε την αρχή κατά τη γνώμη μου πάντα με την 365 που σου δίνει λιγότερες μέρες τζιραρίσματος για να κρατήσεις το μπόνους... έτσι θα πάρεις και την κρυάδα.

Και αργότερα πας στοίχιμαν για παράδειγμα. Αλλά κάντο φίλε μου μετά τις γιορτές για να έχεις την ευκαιρία να βρείς αγώνες να παίζει. Τώρα που σταματάνε όλοι μόνο οι άγγλοι θα παίζουν.

Άντε και καλωσήρθες !  :tits:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι η σημερινή μέρα για ποντάρισμα.

Εγώ το έπαιξα ένα 10άρικο χαλαρά αυτό.

Το δικό σου είναι άλλη περίπτωση... και για να είμαι ειλικρινής δε θα τα πόνταρα στους σημερινούς αγώνες εύκολα.

Μέχρι πότε έχεις περιθώριο?
δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο αλλα ελεγα να ξεμπερδευα σημερα κιολας για να τα εχω τα λεφτα παραμονη και να τα σκορπισω τωρα τις γιορτες.για αυτο λεω να παιξω Γιουβεντους να παρει το Σουπερ καπ και καμια Τσελσι .να δωσουν3 αποδοση να παρουμε κανα 300αρι.Κατι τετοιο.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν έκανα καλά λέει??? Το πιο γλυκό 50άρι !

Στην αρχή εγώ ήμουν ψιλοκολλημένος με την στοίχιμαν. Καλές αποδόσεις και έυκολο interface.

Μου πρότεινε εδώ ένας φίλος την 365 όπου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σου δίνει και τη δυνατότητα να κλείνεις παιχνίδια πρίν τελειώσουν. Άλλες φορες καλό άλλες κακό...αλλά πάντα όταν έχεις πολλές επιλογές είναι καλό. Μένει το πως θα τις χρησιμοποιήσεις.

Από αποδόσεις η στοίχιμαν αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο καλύτερη από την 365.

Κάνε την αρχή κατά τη γνώμη μου πάντα με την 365 που σου δίνει λιγότερες μέρες τζιραρίσματος για να κρατήσεις το μπόνους... έτσι θα πάρεις και την κρυάδα.

Και αργότερα πας στοίχιμαν για παράδειγμα. Αλλά κάντο φίλε μου μετά τις γιορτές για να έχεις την ευκαιρία να βρείς αγώνες να παίζει. Τώρα που σταματάνε όλοι μόνο οι άγγλοι θα παίζουν.

Άντε και καλωσήρθες !  :tits:
το ποιο γλυκο 50αρι  :2funny:
απ οτι φαινεται κ γω στην 365 κ βλεπουμε !κ γω μετα τις γιορτες σκοπευα να ξεκινησω

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αν θες να κανεις αρπαχτη μπες και γραψου στην paddypower,statusbet.Αυτες δινουν freebet(h status μονο αν χασεις το πρωτο στοιχημα).αν θες να βαλεις λεφτα και να παιξεις αρκετα δελτια τοτε μπες βετ365,στοιχημαν,vistabet-sportingbet,mybet.αυτες για αρχη.ολες δινουν 100% bonus.η καθε εταιρια εχει βεβαια τους ορους της.η πιο ευκολη στην εκπληρωση των ορων ειναι η στοιχημαν.αν δεν γουσταρεις ορους και μαλακιες μπες και παιξε ανευ μπονους.και παλι κερδισμενος εισαι σε σχεση με κλοπαπ.θα το διαπιστωσεις ευκολα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Αν θες να κανεις αρπαχτη μπες και γραψου στην paddypower,statusbet.Αυτες δινουν freebet(h status μονο αν χασεις το πρωτο στοιχημα).αν θες να βαλεις λεφτα και να παιξεις αρκετα δελτια τοτε μπες βετ365,στοιχημαν,vistabet-sportingbet,mybet.αυτες για αρχη.ολες δινουν 100% bonus.η καθε εταιρια εχει βεβαια τους ορους της.η πιο ευκολη στην εκπληρωση των ορων ειναι η στοιχημαν.αν δεν γουσταρεις ορους και μαλακιες μπες και παιξε ανευ μπονους.και παλι κερδισμενος εισαι σε σχεση με κλοπαπ.θα το διαπιστωσεις ευκολα.
δε θελω αρπαχτες αλλα θενκς για τις πληροφοριες
πως η στοιχημαν ειναι ποιο ευκολη αφου ζηταει να παιξεις 5 φορες το ποσο πχ αν μαζι με το μπονους εχεις 100 ευρω για αναληψη πρεπει να παιξεις 500 ευρω βαζοντας κ αλλα η ανακυκλωνοντας το αρχικο ποσο  :think:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δε θελω αρπαχτες αλλα θενκς για τις πληροφοριες
πως η στοιχημαν ειναι ποιο ευκολη αφου ζηταει να παιξεις 5 φορες το ποσο πχ αν μαζι με το μπονους εχεις 100 ευρω για αναληψη πρεπει να παιξεις 500 ευρω βαζοντας κ αλλα η ανακυκλωνοντας το αρχικο ποσο  :think:
εχει σαν ελαχιστη αποδοση το 1,5 σαν γινομενο και οχι καθε γεγονος ξεχωριστα.
πχ.  αν βρεις δυο παιχνιδια του 1,25 και παιξεις τοτε μετραει στον τζιρο.πιστευω οτι ειναι σχετικα ευκολο να τα βρεις.στην 365 πρεπει να εχεις 1 παιχνιδι 1,5 και πανω αλλιως δεν μετραει στον τζιρο σου.απο αυτην την αποψη ειναι ευκολο.αν δηλαδη βαλεις 50 ευρω και σου δωσει αλλα 50 τοτε με δυο all in σε αποδοσεις τυπου 1,25 , συμπληρωσες και την εκανες.δεν ξερω αν με πιανεις..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γιουβέντους Γιουβέντους v Νάπολι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 22/12/2014 Κανένα 1.90 Ανοικτό
2 Καϊκούρ Ρίζεσπορ Καϊκούρ Ρίζεσπορ v Γκαζιάντεπσπορ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 22/12/2014 Κανένα 1.95 Ανοικτό
3 Τσέλσι Στόουκ v Τσέλσι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 22/12/2014 Κανένα 1.60 Ανοικτό
4 Over 2.5 Παναθηναϊκός v Κέρκυρα
(Σύνολο Γκολ) 22/12/2014 Κανένα 1.70 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1 5 5,00 50,62
Συνολικό στοίχημα: 5,00  αυτα ειναι ενος φιλου  :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν  :)

Ριζεσπορ-Γκαζιαντεσπορ=ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ------1/Χ

Γιουβεντους-Ναπολι=ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ------Χ/Χ

Μπραγκα-Πακος Φερειρα=ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ------Χ/1