Παντως για μενα παιδια
για σημερα ο αγωνας τις γιουβεντους με προβληματισε
Ο μονος λογος με το μυαλουδακι
μου ειναι η απόδοση.... που εχει η γιουβεντους
Και ο λογος ειναι οτι περίμενα την γιουβεντους στο 1,70 απόδοση
ο ΟΠΑΠ ανοιξε με 1,95 ο ΟΠΑΠ που κατεμε ειναι απο τους ποιο διαβασμένους μπουκ στον πλανητη και απο τους πιο τσιγκουνιδες βαση ποσοστων
η βετ365 είχε ανοιξει με 2,10 εδω εχουμε και λεμε τωρα η βετ365 εχει αποδοση 1,90
Και ο ΟΠΑΠ 1,80 Το οτι ανοιξε ο ΟΠΑΠ και η βετ365 σε τοσο μεγαλη αποδοση 1,95 ο ΟΠΑΠ την παρασκευη 2,10 η βετ365 για ενα παιχνιδι βαση την κατασταση των ομαδων και την ποιοτητα που εχουν στις μεταξυ τους διαφορες
ενω προσωπικα περιμενα τον ασσο 1,70 με προβλιματισε και με απονθαρυνε στο να παιξω γιουβεντους σημερα που ηθελα να παιξω
Δηλαδη βλεπω ασσο γιουβεντους με ενα σκορ τις ταξης του 1-0 2-0 (δεν νομιζω να γινει οπως περσι 4-2 κτλ
) αλλα δεν θα τον παιξω αυτον τον ασσο που βλεπω γιατι οι Μπουκ μεικερ πιστευω ειναι πιο εξυπνοι απο μενα
και οτι ενα παιχνιδι τις ταξης του 1,70 δεν θα το εδιναν 1,95 και 2,10 αντιστοιχα
χωρις να θελω να επιρεασω καποιον αλλον αυτη ειναι η σκεψη μου για τον σημερινο παιχνιδι που θα παιχτει απο την μαγαδασκαρη μεχρι την ανταρκτικη στον ασσο
Μακαρι να κερδισει η γιουβεντους αφου ειμαι και καργα γιουβε αλλα δεν θα την πονταρω
YG ΣΟΡΡΥ ΠΡΟΠΕΡΣΙ εγινε στην κινα το 4-2 υπερ τις γιουβε για το σουπερ καπ