Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
γι αυτο παιζω στη στοιχιμαν και που και που στη βετ τωρα καθολου... :boobies: :boobies:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
γι αυτο παιζω στη στοιχιμαν και που και που στη βετ τωρα καθολου... :boobies: :boobies:

με βλέπω να ακολουθώ.

Ανάληψη τώρα μπορούμε άραγε να κάνουμε? ή θέλει και για την ανάληψη πάλι όλα αυτά τα χαρτιά?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
με βλέπω να ακολουθώ.

Ανάληψη τώρα μπορούμε άραγε να κάνουμε? ή θέλει και για την ανάληψη πάλι όλα αυτά τα χαρτιά?
bet?αν εννοεις αυτη δε νομιζω να μπορεις να κανεις αν δε δωσεις τα στοιχεια... δοκιμασε..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Τι μαλακίες είναι αυτές? Και μένα μου το στείλανε.
Θα τους στείλεις τώρα λογαριασμούς και τέτοια? ή θα τους στείλεις στο διάολο ???

Γιατί τώρα δε γίνεται κάθε τρείς και λίγο να τους στέλνω μαλακίες λες και είμαι γραφείο πληροφοριών. Τι παπαριές είναι αυτές? Δηλαδή πριν 3 μήνες που άνοιξα λογαριασμό δεν υπήρχε ο νέος κανονισμός για το ξέπλυμα χρήματος?
καλησπερα σε ολους :) :) :) :)  ναι θα στειλω οτι θελουν  :) :) :) :) :) :) αν και για να πω την αληθεια ενταξει λιγο λεω παλι τα ιδια ρε μαμοτο  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
παντως το τσατ τους εχει πεσει απο το μεσημερι λογο επισκεψιμοτητας τα πηραν οι ελληνες στο κρανιο μαλλον :) :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και τι σας πειραζει να στειλετε εναν λογαριασμο ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ για επαληθευση;Τι θα παθετε;Εγω παντως εδω και πολλα χρονια που ημουν γραμμενος στη μπι γουιν και λαιβ μπετ για να ολοκληρωθει η εγγραφη εστελνα εξαρχης φωτοτυπια ταυτοτητα και λογαριασμο μεσω φαξ και ολα καλα.Ειπαμε καχυποψια αλλα οχι κι ετσι.Το θεμα ειναι να ειναι σωστοι σε πληρωμες κλπ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Και τι σας πειραζει να στειλετε εναν λογαριασμο ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ για επαληθευση;Τι θα παθετε;Εγω παντως εδω και πολλα χρονια που ημουν γραμμενος στη μπι γουιν και λαιβ μπετ για να ολοκληρωθει η εγγραφη εστελνα εξαρχης φωτοτυπια ταυτοτητα και λογαριασμο μεσω φαξ και ολα καλα.Ειπαμε καχυποψια αλλα οχι κι ετσι.Το θεμα ειναι να ειναι σωστοι σε πληρωμες κλπ.
οτε δεν ζητανε :) :) :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Goal η Μπράγκα και τα μυαλά στα κάγκελα !

Μόλις έστειλα και τα απαραίτητα στους καριόληδες της 365

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τι γελάς Μορε και συ... :grin: :cheesy: :2funny:

Ρε παιδιά τον κωδικό ασφαλείας τον θυμάστε??? (δε λένε το πιν). Αυτόν πότε τον είχαμε χρησιμποιήσει?

Βρήκα από κάτι εμαιλ που τους είχα στείλει παλιά έναν κωδικό ασφαλείας.

Δηλαδή αν δεν είχα κρατημένο το εμαιλ που στον κόρακα θα έπρεπε να το βρώ? αφού δεν το χρησιμοποιώ και πουθενά.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Ρε παιδιά τον κωδικό ασφαλείας τον θυμάστε??? (δε λένε το πιν). Αυτόν πότε τον είχαμε χρησιμποιήσει?

Βρήκα από κάτι εμαιλ που τους είχα στείλει παλιά έναν κωδικό ασφαλείας.

Δηλαδή αν δεν είχα κρατημένο το εμαιλ που στον κόρακα θα έπρεπε να το βρώ? αφού δεν το χρησιμοποιώ και πουθενά.
όταν μιλάς ρε μαν σου λέει να τον πεις..τι έγινε ζαλιστηκες ρε συ.. :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
όταν μιλάς ρε μαν σου λέει να τον πεις..τι έγινε ζαλιστηκες ρε συ.. :grin:

Καλά μόνο στην αρχή είχα μιλήσει μαζί τους τηλεφωνικά. Λογικά τότε θα το είχα χρησιμοποιήσει.

Από κεί και πέρα όμως δεν το έχω συγκρατήσει και το β΄ρηκα τώρα σε ένα εμαιλ που τους είχα στείλει τις πρώτες μέρες για επικύρωση.

Μέσα στο προφίλ μας δε το γράφει κάπου?

Δηλαδή αν σβίσω το εμαιλ αυτό πάει το έχασα?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Καλά μόνο στην αρχή είχα μιλήσει μαζί τους τηλεφωνικά. Λογικά τότε θα το είχα χρησιμοποιήσει.

Από κεί και πέρα όμως δεν το έχω συγκρατήσει και το β΄ρηκα τώρα σε ένα εμαιλ που τους είχα στείλει τις πρώτες μέρες για επικύρωση.

Μέσα στο προφίλ μας δε το γράφει κάπου?

Δηλαδή αν σβίσω το εμαιλ αυτό πάει το έχασα?
στη live συζήτηση στο ζητάνε.τα εχεις κανει πουτανα  κοιτα τους αγωνες..τι προβληματισμοι είναι αυτοι βραδιατικα που εχεις.. :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
στη live συζήτηση στο ζητάνε.τα εχεις κανει πουτανα  κοιτα τους αγωνες..τι προβληματισμοι είναι αυτοι βραδιατικα που εχεις.. :2funny:

Εσύ συγκράτησες τον τότε αριθμό?

Έχω να θυμάμαι πιν καρτών, πιν κινητού, πιν συναγερμού, σιγά μη θυμάμαι και τη μαλακία των ηλιθίων που τη ζητάνε ανά εβδομάδα.

Παρεπιπτόντως πάμε καλά μέχρι στιγμής !!!

Χ ημίχρονο η Ρίο Άβε να έρθει και βγήκε η τριάδα. Με καλές αποδόσεις κι όλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom