Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ο δευτερος τι ειναι;
ο Σκρουτζ
Ο δευτερος τι ειναι;
Η ΑΕΚ είναι υπεράνω του Μπάγεβιτς και του κάθε Μπάγεβιτς.
Εντάξει ο Δημητράκης είναι καβουράκιας,αλλά είδαμε και τους άλλους που είχαν περισσότερα λεφτά..Με πρώτο και καλύτερο τον Πέτρο Παππά που είναι στους 11 μεγαλύτερους πλοιοκτήτες με 139 πλοία πόσο ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΚ...
κ γω ΑΕΚ !Η ΑΕΚ έχει πολύ λαό φίλε μου.Απλώς πολλοί δεν πάνε στο γήπεδο πλέον για πολλούς λόγους.Εγώ σιχαίνομαι το ΟΑΚΑ.Δε γουστάρω να είμαι π.χ στην 1,να μπαίνει το γκολ απέναντι και να μη βλέπω πώς μπήκε...Στη Φιλαδέλφεια είχα διαρκείας κάθε χρόνο.Και θα πάρω ξανά όταν και αν γίνει το γήπεδο
Ίντερ γκολ, μπορντό νο γκολ
ειχα πριν καιρο διαβασει την λιστα με τους εφοπλιστες δε θυμαμαι ο παπας να χε τοσο υψηλη θεσηΕντάξει ο Δημητράκης είναι καβουράκιας,αλλά είδαμε και τους άλλους που είχαν περισσότερα λεφτά..Με πρώτο και καλύτερο τον Πέτρο Παππά που είναι στους 11 μεγαλύτερους πλοιοκτήτες με 139 πλοία πόσο ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΚ...
Ιντερ απο τον κωλ
και εγω θα ερχομai με τον φιλαρακη μου τον χρηστιδη για καφε και να θαυμασουμε το καινουργιο γηπεδο σαςκ γω ΑΕΚ !
rantaplan τα ημιχρονα τελικα σου αν μπορεις να τα δινεις λιγο πιο ξεκαθαρα οταν τα βγαζεις να μπορουμε λιγο να τα καταλαβενουμε πιο καλα πχ ας πουμε εμεις που πεζουμε οπαπ και βετ365 το ημιχρονο τελικο ειναι αλλιως ετσι το θυμηθικα τωρα και το λεω γιατι με λιγα λεφτα πρεπει να παμε για πολλα αυτην ειναι η λογικη του στοιχηματος η αποδοσηΜετά από πολύ καιρό που είχα να παίξω live,σήμερα με πήγε καλά...Έπιασα και το Χ στο Φράιμπουργκ-Ανόβερο.Με ποντάρισμα από το κέρδος πριν της ΑΕΚ.
Μονό
21/12/2014 19:53 EET
Φράιμπουργκ v Αννόβερο
Αποδόσεις Αγώνα
Ισοπαλία 4.00
Συνολικό κόστος: 3.67 EUR 14.68 EUR
ναι ετσι να τα βαζεις και οταν παιζεις στο ιντερνετ και εισια τζετ ;)Τι δεν καταλαβαίνεις;Είναι ξεκάθαρα νομίζω.Όταν παίζω στον ΟΠΑΠ βάζω και τον κωδικό του.Π.χ:
Κωδ Ομάδα1-Ομάδα2 1/Χ
ξεκάθαρο ότι εννοώ "Ομάδα1/Ισοπαλία.
Πηρε μπρος η ομάδα τύπε
εγω το πιστευα για νικη της ατλετικο μαδριτης .to gyrise h ατλετικο 11 την εδινε > το σκεφτικα αλλα