Ευκαιρια για καλα λεφτακια.Πσιτ στοιχηματζιδες εχετε παρει γραμμη τι γινετε στη 365?
Betfair.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ολλανδία 2-3
Κολοράντο over
Κολοράντο over
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
καλησπερα 120=Ουγγαρια-Αλβανια=Χ, 123=Ισημερινος-Αγγλια=ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/2, 129=Κολοραντο-Σικαγο=ΗΜΙ/ΤΕΛ 1/1, 725=Παναθηναικος-Ολυμπιακος=2 Πλεονεκτημα Φιλοξενουμενου 2,5 Δωρο του ΟΠΑΠ Καρφωτα Στον ΟΠΑΠ Αξια Δελτιου 0,30 ΕΥΡΩ Μεγιστο Κερδος 22,11 ΕΥΡΩ
Andhrímnir
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πσιτ στοιχηματζιδες εχετε παρει γραμμη τι γινετε στη 365?
για το cash-out μιλας??
Εχει χρησιμοποιηθει και απο αλλες εταιρειες πιο παλια
Betfair.
Αυτη ειναι μιλια μακρια απο τους αλλους.....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
Ευκαιρια για καλα λεφτακια.
Επισκέπτης
Διπλο τον ολυμπιακο με +5.5 ολλανδια 1 ιταλια νο γκολ
και ενα συστηματακι 2/3 διπλο ολυμπιακο διπλο αλβανια χ ρουμανια
και ενα συστηματακι 2/3 διπλο ολυμπιακο διπλο αλβανια χ ρουμανια
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
καλησπερα αγκεν 120=Ουγκαρια-Αλβανια=ΣΚΟΡ 1-1, 121=Ρουμανια-Αλγερια=ΣΚΟΡ 1-1, 123=Ισημερινος-Αγγλια=ΣΚΟΡ 0-1, 129=Κολοραντο-Σικαγο=ΣΚΟΡ 2-1 Συστημα 3-4 Στον ΟΠΑΠ Αξια Δελτιου 1,50 ΕΥΡΩ Μεγιστο Κερδος 651,88 ΕΥΡΩ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
Χρησταρα εχω και εγω κατι κουπονια με το βαζελο στο.μπασκετ να τα βγαλω... αλλο το συναισθημα αλλο το στοιχιμα.... ;) υπαρχει οτι αν χασει η ομαδα σου.τουλαχιστον θα πιασεις το στοιχιμα αν κερδισειδεν θα στεναχωρεθεις ισα ισα θα χαρεις...τουλαχιστον εγω προσωπικα....εξαλλου αφου χασαμε στο σεφ το πρωταθλημα δεν υπηρχε περιπτωςη να το παρουμε στο οακα.... ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα μαι φρεντ Δεν φοβαμαι απλα σαν ποσοστα μεγαλα που εχουν τα σκορ Και θελω να παιξω 1,50 ευρω Γιατι να μην παιξω συστημα και αν χασω μια ομαδα να παρω κατι παλι πισω ..Καλησπέρα...Καλησπέρα...Χρηστάρα & Σε Όλη Την
Χρηστάρα Με Αρέσεις Που Βάζεις Συστημα 3-4 ! Φοβάσαι Μη Χάσεις Το 1 Εεε (Όπως Αυτοί Που Πιανουν Τα Άπιαστα Στον κλΟΠΑΠ) ???
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
αδερφε ετσι απολυτά να το πω ξανα γιατι μπορει καποιοι φιλοι στοιχηματατζιδες να μην διαβασανε στο θρεντ του Ολυμπιακου Στο στοιχημα Παιζουμε παιδια την ομαδα μας να χασει αν το βλεπουμε και το εχουμε εμπεδώσει μεσα μας γιατι αλλο στοιχημα και αλλο συναισθημα Εφοσον ειναι η ομαδα μας ενα παραπανω να εχουμε και γνωμη για το αν την βλεπουμε να χασει η οχι Αν δεν την βλεπουμε να κερδιζει αλλα την βλεπουμε να χασει ειναι επιβεβλημενο να την παιξουμε στο να χασει αφου το βλεπουμε Πρεπει να ειμαστε ψυχροι= Λογικοι το Στοιχημα ειναι ενα παθος που αν δεν βαλουμε την γνωση θα ειναι τυφλο Εφοσον θελουμε να παιζουμε στοιχημα και βλεπουμε την ομαδα μας να χανει γιατι να μην το εκμεταλευτουμε Τζογος = Αγαπη για την τσεπη μας με λογικη προσέγγιση Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλοΧρησταρα εχω και εγω κατι κουπονια με το βαζελο στο.μπασκετ να τα βγαλω... αλλο το συναισθημα αλλο το στοιχιμα.... ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
κιρονα Τωρα τελευταία που κανω λιγη διατροφη κτλ Πιαρνω και πολλα αυγα (χωριατικα 100%) και τρωω βραστα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να δωσω ολοκληρο βραστο αυγο στον Γατο μου μπας και παρει καμια βιταμίνη παραπανω και αντεχει πιο πολυ στον που του κανουν οι αλλοι γατοι Πριν λιγο ετρωγε τα σκουπιδια του γείτονα ενω του εχω τροφη με φρισκις διπλα στην πορτα μου Θελει ποικιλία ο φουστης απο σκουπιδια μεχρι περιστερια και στο ενδιαμεσο φρισκις
Χρησταρα η διατροφη της γατας πρεπει να περιεχει ταυρινη ,αργινινη και βιταμινη Α Οντως.κιρονα Τωρα τελευταία που κανω λιγη διατροφη κτλ Πιαρνω και πολλα αυγα (χωριατικα 100%) και τρωω βραστα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να δωσω ολοκληρο βραστο αυγο στον Γατο μου μπας και παρει καμια βιταμίνη παραπανω και αντεχει πιο πολυ στον που του κανουν οι αλλοι γατοι Πριν λιγο ετρωγε τα σκουπιδια του γείτονα ενω του εχω τροφη με φρισκις διπλα στην πορτα μου Θελει ποικιλία ο φουστης απο σκουπιδια μεχρι περιστερια και στο ενδιαμεσο φρισκις
Τα ειδες που στη 365 γινεσαι και εσυ trader?
Εχουμε πωλησεις,αγορες λεω.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
οκ αδερφε ευχαριστω θα του δινω κανα αυγο ποτε ποτε Γιατι οταν πχ βραζω κανα 10αρια αυγα για να τα βαλω στο ψυγειο Και να τρωω 1-1 Η 2-2 Αναλογα Που και που καποιο σπαει στο βρασιμο Και βγαινει το μισο εξω το ασπραδι και χαλαει σαν γευση καπως το αυγο οποτε αυτο θα το δινω στον γατο μου Για την βετ365 εχω να παιξω πολυ καιρο και δεν θα ξαναπαιξω ποτε!!! φιλε μου Μονο Στην Στοιχημαν... στο ιντερνετ ... Και στον Μόρτη τον ΟΠΑΠΧρησταρα η διατροφη της γατας πρεπει να περιεχει ταυρινη ,αργινινη και βιταμινη Α Οντως.
Τα ειδες που στη 365 γινεσαι και εσυ trader?
Εχουμε πωλησεις,αγορες λεω.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
Αδερφε μου επρεπε να ερχομουν το πασχα Αφου δεν ηρθα το πασχα στον επομενο μηνα λογο καποιας δουλειας Θα μπορω μονο σαββατοκυριακο να λείψω απο τα πατρια εδαφη μου Επρεπε να ερχόμουν το πασχα Υγεια να εχουμε καπως θα την βρουμε την ακρη Αλλα δεν ξερω πωςΧρησταρα κατεβα καμια βολτα να παμε με το νιπλ να κανουμε καμια τσαρκα.... σε κανενα μηνα....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.021
- Πόντοι
- 5.006
τρεναρε το λιγο για να γινω και εγω καλα. να βγαλω τις πατεριτσες... ;)Αδερφε μου επρεπε να ερχομουν το πασχα Αφου δεν ηρθα το πασχα στον επομενο μηνα λογο καποιας δουλειας Θα μπορω μονο σαββατοκυριακο να λείψω απο τα πατρια εδαφη μου Επρεπε να ερχόμουν το πασχα Υγεια να εχουμε καπως θα την βρουμε την ακρη Αλλα δεν ξερω πως
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
Το καταλαβα αδερφε οτι το ειπες για τις πατεριτσες Δεν ειναι οτι μπορω να το μετατοποισω για αργοτερα... Ειναι δουλεια που πρεπει να πας δεν ειναι στο χερι μου δηλαδη αν ηταν θα το εκαμνατρεναρε το λιγο για να γινω και εγω καλα. να βγαλω τις πατεριτσες... ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.636
- Πόντοι
- 606
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Προλαβα τον ασσο ημιχρονο της αργεντινης στο 3,25 οταν ηταν στο 40στο λεπτο και χαναν οι αργεντινοι την μια ευκαιρια πισω απο την αλλη..Μου εβγαλαν την ψυχη αλλα το εβαλαν στο 46...Σε λιγο ξεκιναει το ουρουγουαη - σλοβενια.Ζητω το λαιβ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K