Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ολλανδία 2-3
Κολοράντο over

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
καλησπερα :)  120=Ουγγαρια-Αλβανια=Χ,      123=Ισημερινος-Αγγλια=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/2,      129=Κολοραντο-Σικαγο=ΗΜΙ/ΤΕΛ  1/1,      725=Παναθηναικος-Ολυμπιακος=2  Πλεονεκτημα Φιλοξενουμενου  2,5 Δωρο του  ΟΠΑΠ :)  Καρφωτα :) Στον  ΟΠΑΠ :)    Αξια  Δελτιου  0,30  ΕΥΡΩ :)  Μεγιστο    Κερδος    22,11  ΕΥΡΩ :) 

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
Διπλο τον ολυμπιακο με +5.5  ολλανδια 1 ιταλια νο γκολ
και ενα συστηματακι 2/3 διπλο ολυμπιακο διπλο αλβανια χ ρουμανια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν :)       120=Ουγκαρια-Αλβανια=ΣΚΟΡ  1-1,       121=Ρουμανια-Αλγερια=ΣΚΟΡ  1-1,       123=Ισημερινος-Αγγλια=ΣΚΟΡ  0-1,       129=Κολοραντο-Σικαγο=ΣΚΟΡ  2-1    Συστημα  3-4 :)     Στον   ΟΠΑΠ :)    Αξια   Δελτιου      1,50    ΕΥΡΩ :)     Μεγιστο    Κερδος      651,88  ΕΥΡΩ :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπέρα...Καλησπέρα...Χρηστάρα & Σε Όλη Την  :grouphug:

Χρηστάρα Με Αρέσεις Που Βάζεις Συστημα 3-4 ! Φοβάσαι Μη Χάσεις Το 1 Εεε (Όπως Αυτοί Που Πιανουν Τα Άπιαστα Στον κλΟΠΑΠ) ???  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.041
Πόντοι
5.006
Χρησταρα εχω και εγω κατι κουπονια με το βαζελο στο.μπασκετ να τα βγαλω... :grin: αλλο το συναισθημα αλλο το στοιχιμα.... ;) υπαρχει οτι αν χασει η ομαδα σου.τουλαχιστον θα πιασεις το στοιχιμα αν κερδισειδεν θα στεναχωρεθεις ισα ισα θα χαρεις...τουλαχιστον εγω προσωπικα....εξαλλου αφου χασαμε στο σεφ το πρωταθλημα δεν υπηρχε περιπτωςη να το παρουμε στο οακα.... ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Καλησπέρα...Καλησπέρα...Χρηστάρα & Σε Όλη Την  :grouphug:

Χρηστάρα Με Αρέσεις Που Βάζεις Συστημα 3-4 ! Φοβάσαι Μη Χάσεις Το 1 Εεε (Όπως Αυτοί Που Πιανουν Τα Άπιαστα Στον κλΟΠΑΠ) ???  :grin:
Καλησπερα μαι φρεντ :grin:   Δεν φοβαμαι :grin: :grin: απλα σαν ποσοστα μεγαλα :grin: που εχουν τα σκορ :sunglasses: Και θελω να παιξω  1,50  ευρω :grin: :grin: :grin: Γιατι  να μην παιξω συστημα :) :) και αν χασω μια ομαδα :) :) να παρω κατι παλι πισω .. :grin: :grin: :grin: :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Χρησταρα εχω και εγω κατι κουπονια με το βαζελο στο.μπασκετ να τα βγαλω... :grin: αλλο το συναισθημα αλλο το στοιχιμα.... ;)
αδερφε ετσι απολυτά  να το πω ξανα γιατι μπορει καποιοι φιλοι στοιχηματατζιδες να μην διαβασανε στο θρεντ του Ολυμπιακου :) :)  Στο  στοιχημα  Παιζουμε  παιδια την ομαδα μας να χασει αν το βλεπουμε και το εχουμε εμπεδώσει  μεσα μας  γιατι αλλο στοιχημα και αλλο συναισθημα :)  Εφοσον ειναι η ομαδα μας ενα παραπανω να εχουμε και γνωμη για το αν την βλεπουμε να χασει η οχι :) :)  Αν δεν την βλεπουμε να κερδιζει αλλα την βλεπουμε να χασει ειναι επιβεβλημενο να την παιξουμε στο να  χασει  αφου το βλεπουμε :)  Πρεπει να ειμαστε ψυχροι= Λογικοι το  Στοιχημα ειναι ενα παθος που αν δεν βαλουμε την γνωση θα ειναι τυφλο :)  Εφοσον  θελουμε να παιζουμε στοιχημα και βλεπουμε την ομαδα μας να χανει γιατι να μην το εκμεταλευτουμε :) Τζογος = Αγαπη για την τσεπη μας με λογικη προσέγγιση :) :)  Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
κιρονα :) :)  Τωρα τελευταία  που κανω λιγη διατροφη κτλ :)  Πιαρνω και πολλα αυγα :)(χωριατικα 100%) και τρωω βραστα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να δωσω ολοκληρο βραστο αυγο στον Γατο μου μπας και παρει καμια βιταμίνη  παραπανω και αντεχει πιο πολυ στον  :knockinb: που του κανουν οι αλλοι γατοι :grin: :grin: :grin:  Πριν λιγο ετρωγε τα σκουπιδια του γείτονα  ενω του εχω τροφη με φρισκις διπλα στην πορτα μου :)  Θελει  ποικιλία ο φουστης :cheesy: :cheesy: :cheesy: απο σκουπιδια :grin: :grin: μεχρι περιστερια :grin: :grin: και στο ενδιαμεσο φρισκις  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:   

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κιρονα :) :)  Τωρα τελευταία   που κανω λιγη διατροφη κτλ :)  Πιαρνω και πολλα αυγα :)(χωριατικα 100%) και τρωω βραστα ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να δωσω ολοκληρο βραστο αυγο στον Γατο μου μπας και παρει καμια βιταμίνη  παραπανω και αντεχει πιο πολυ στον  :knockinb: που του κανουν οι αλλοι γατοι :grin: :grin: :grin:  Πριν λιγο ετρωγε τα σκουπιδια του γείτονα  ενω του εχω τροφη με φρισκις διπλα στην πορτα μου :)  Θελει  ποικιλία ο φουστης :cheesy: :cheesy: :cheesy: απο σκουπιδια :grin: :grin: μεχρι περιστερια :grin: :grin: και στο ενδιαμεσο φρισκις   :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:    
Χρησταρα η διατροφη της γατας πρεπει να περιεχει ταυρινη ,αργινινη και βιταμινη Α :grin:  Οντως.
Τα ειδες που στη 365 γινεσαι και εσυ trader?
Εχουμε πωλησεις,αγορες λεω. :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.041
Πόντοι
5.006
Χρησταρα κατεβα καμια βολτα να παμε με το νιπλ να κανουμε καμια τσαρκα.... :boobies: :boobies: σε κανενα μηνα.... :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Χρησταρα η διατροφη της γατας πρεπει να περιεχει ταυρινη ,αργινινη και βιταμινη Α :grin:  Οντως.
Τα ειδες που στη 365 γινεσαι και εσυ trader?
Εχουμε πωλησεις,αγορες λεω. :grin: :grin: :grin:
οκ αδερφε :) :) :) :) ευχαριστω :) :) θα του δινω κανα αυγο ποτε ποτε :grin: :grin: Γιατι οταν πχ βραζω κανα 10αρια αυγα :grin: για να τα βαλω στο ψυγειο :grin: Και να τρωω 1-1 Η 2-2 Αναλογα:grin: :grin: Που και που καποιο :) :) σπαει στο βρασιμο :)  Και βγαινει το μισο εξω το ασπραδι και χαλαει σαν  γευση καπως το αυγο :) οποτε αυτο θα το δινω στον γατο μου :) :) :)  Για την βετ365 εχω να παιξω  πολυ καιρο :) :) :) και δεν θα ξαναπαιξω ποτε!!! :grin: :grin: φιλε μου :)   :grin: :grin: :grin:  Μονο Στην  Στοιχημαν... :) :) :) :) στο ιντερνετ :grin: :grin:... :)  Και στον Μόρτη :grin: :grin: τον ΟΠΑΠ :grin: :grin: :grin: :grin:  :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Χρησταρα κατεβα καμια βολτα να παμε με το νιπλ να κανουμε καμια τσαρκα.... :boobies: :boobies: σε κανενα μηνα.... :cheesy:
Αδερφε μου επρεπε να ερχομουν το πασχα :)  Αφου δεν ηρθα το πασχα στον επομενο μηνα λογο καποιας δουλειας :grin:  Θα μπορω μονο σαββατοκυριακο  να λείψω απο τα πατρια εδαφη μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Επρεπε να ερχόμουν  το πασχα :grin: :grin: Υγεια να εχουμε καπως θα την βρουμε την ακρη :cheesy: :cheesy: Αλλα δεν ξερω πως :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.041
Πόντοι
5.006
Αδερφε μου επρεπε να ερχομουν το πασχα :)  Αφου δεν ηρθα το πασχα στον επομενο μηνα λογο καποιας δουλειας :grin:  Θα μπορω μονο σαββατοκυριακο  να λείψω απο τα πατρια εδαφη μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Επρεπε να ερχόμουν  το πασχα :grin: :grin: Υγεια να εχουμε καπως θα την βρουμε την ακρη :cheesy: :cheesy: Αλλα δεν ξερω πως :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
τρεναρε το λιγο για να γινω και εγω καλα. :grin: :grin: να βγαλω τις πατεριτσες... ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
τρεναρε το λιγο για να γινω και εγω καλα. :grin: :grin: να βγαλω τις πατεριτσες... ;)
Το καταλαβα αδερφε :) :) :) :) :) οτι το ειπες για τις πατεριτσες  :) :) :) :):) Δεν ειναι οτι μπορω να το μετατοποισω για αργοτερα... :) :) :) Ειναι δουλεια που πρεπει να πας :) :) :) :) δεν ειναι στο χερι μου δηλαδη :) :) :) αν ηταν θα το εκαμνα :grin: :grin: :grin: :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Kαλησπερα αγκεν του αγκεν αγκεν :)  Στις 1,15 ξημερωματα ωρα ελλαδος  εχει τον φιλικο αγωνα Αργεντινη-Τρινινταντ σε 1 ωρα και κατι απο τωρα  :grin: :grin: :grin: :grin::)  Οποιος εχει  σκοπο να παιξει Αργεντινη :o  για Παγκοσμια πρωταθλητρια.. :) :) Αν θελει ας δει λιγο τον αγωνα :) :) :) να δει λιγο την ομαδα πως ειναι  Αν αυτο που εχει στο μυαλο του το δει καπως στον αγωνα κτλ :) :) :)  Προσωπικα αν δεν με παρει ο υπνος :grin: :grin:  Θα τον δω ολον τον αγωνα :) :)  Γιατι θα παιζω Αργεντινη :) :)  Στο μουντιαλ :) :) :) :) :)  Αυτα παω να δω καμια εκμπομπη στο γιου τουμπ :)  Του  δημοσιογραφου του αγγλου rompson με τα ψαρεματα να περασει η ωρα  Μια που γουσταρω το ψαρεμα ασχετος που δεν ψαρευω :2funny: :grin: :grin: :grin: Που και που στην  Νεα ποτιδαια  ψαρευω στο παλιο λιμανι το απογευμα οταν ειμαι χαλκιδικη  Μολις φευγουν τα μεγαλα τα καικια στης 7 το απογευμα και υπαρχει ο χωρος :) Αλλα πιανω τα @@ των ψαριων :grin: :grin:  Σιγιου λετερ εβριθινγκ :) τουμορου αγκεν :grin: :grin: :grin: αριβερντετσι :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προλαβα τον ασσο ημιχρονο της αργεντινης στο 3,25 οταν ηταν στο 40στο λεπτο και χαναν οι αργεντινοι την μια ευκαιρια πισω απο την αλλη..Μου εβγαλαν την ψυχη αλλα το εβαλαν στο 46...Σε λιγο ξεκιναει το ουρουγουαη - σλοβενια.Ζητω το λαιβ. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom