Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Προλαβα τον ασσο ημιχρονο της αργεντινης στο 3,25 οταν ηταν στο 40στο λεπτο και χαναν οι αργεντινοι την μια ευκαιρια πισω απο την αλλη..Μου εβγαλαν την ψυχη αλλα το εβαλαν στο 46...Σε λιγο ξεκιναει το ουρουγουαη - σλοβενια.Ζητω το λαιβ. :rockon:

Σελεστε ξερο ασσο το ειχα γραψει απο προχτες... ;) ;) ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Σελεστε ξερο ασσο το ειχα γραψει απο προχτες... ;) ;) ;)

αντε με ημιχρονα-τελικα 1-1, χ-1,κτλ για να αυξηθει λιγο το κερδος...εγω το πιασα παντως το 1-1 αλλα ηταν διπλο αποδεκτο γαμω τον κλοπαπ και δευτερο εβαλα τους ελεφαντες για να τους δω λιγο επ'ευκαιριας που τους βρισκουμε μπροστα μας στη τελευταια αγωνιστικη του ομιλου και με γαμησε το δευτερο παρολι κλασσικα το κωλοκιτρινο(2) δεν ξαναγγιζω ποτε τιποτα αλλο απο κοκκινο της φωτιας ΠΑΚΕΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!

Που εισαι Υπαρχηγε μου με τα απιαστα τζοκερικα παρολια σου.... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Εχθες παρακολουθησα ολο τον αγωνα τις αργεντινης με την ομαδα τις εθνικης Τρίνινταντ και Τομπάγκο :)  Μου αρεσε η Αργεντινη  :)  Ειναι  αυτο που εχω στο Μυαλο μου  καλη άμυνα   και καλη επιθεση  :)   Ενταξει τα συμπερασματα  ειναι απο αγωνα  που  επαιζε με μια πολυ αδυνατη ομαδα :) :)   Ενταξει αλλα πιστευω και η Ιταλια που επαιξε με το  λουξεβουργο    εφερε  1-1  κεσ κε σε Λουξεμβούργο :)  Τεσπα ας παμε παλι στην αργεντινη :)   Λοιπον  ο ντι μαρια εχει πιασει φορμα που εχει χτυπήσει κόκκινο  δηλαδη ειναι ηταν ο καλυτερος παιχτης με διαφορα μεχρι που βγηκε με αλλαγη για να μην καψει την φλαντζα κεφαλης απο το τρεξιμο :) Ολη η ομαδα ηταν πολυ καλη κτλ :) :)  Και ο μεσι ασχετος που δεν εβαλε γκολ :)  Το θεμα με τον μεσι ειναι οτι οτι φαουλ δοθεί το βαραει αυτος :) Για μενα ειναι ασχημο αυτο γιατι αν βαραει τα φαουλ θα βαραει και τα πεναλντι οχι γιαυτο αλλα μαλλον θα το κανει και αυτο :)   Παμε τωρα στον Αγκουερο  που σκεφτηκα για πρωτο σκορερ του Μουντιαλ :)  Ο αγκουερο απο τον παγκο δεν σηκωθηκε ουτε για να κλασει :) :) :) Πως κανουμε εμεις οταν εχουμε μια καλη κλανια αλλα καθομαστε κατακορυφα στην καρεκλα κανουμε λιγο στο πλαι για να βγει η κλανια :) Λοιπον ο αγκουερο ουτε καν εκλασε εχθες :) :) Ειδα εναν πλουραλισμο κατα καποιον τροπο στην Αργεντινη που ο καθενας μπορει να σκοραρει  εχουν πολυ καλη μεταβιβαση τις μπαλας μου θυμισε μερικες φορες και την μπαρτσελονα τικι τακα :) :)  Ειναι καλη ομαδα πολυ ασχετος που επαιζε με μια πολυ αδυναμη ομαδα  δεν ειδα τον ιγκουαιν μαλλον δεν τον εβαλε ουτε και στον παγκο τον ειδα :) :)   Τωρα που ειδα για πρωτο σκορερ τον αγκουερο και δεν εκανε ουτε καν σταυροπόδι στον παγκο δεν ξερω :)  Ειναι τραυματιας δεν ειναι αλλα να μην τον βαλει καθολου να παιξει αυτο ειναι ανησυχητικό :)  Τωρα και να αρχιζει ο αγκουερο στην ενδεκαδα και να ειναι καλα φανηκε οτι ο Μεσι δεν αφηνει ουτε να χαιδεψει αλλος παιχτης την μπαλα στα φαουλ :grin: :grin:  Ενταξει Ετσι οπως τα ειδα τα πραγματα πρεπει να ψαξουμε για Εθνικη ομαδα που βασιζεται σε εναν παιχτη Μαλλον :) :)   και οχι σε ολοκληρη την επιθετική τις γραμμής οπως ειδα εχθες την Αργεντινη :) :) :) :) :) :)  Σε  αυτο το μουντιαλ η θα  βγει καποιος παιχτης που δεν τον ξερει η μανα του :grin: :grin: και θα παει ολο το συμπαν κουβα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:  Η να μοιραστεί σε κανα 5-6 παιχτες η Πρωτια του πρωτου σκορερ :grin: :grin: και να παρουμε εμεις το 3 το μακρύτερο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδες βλεπω την μπραζιλ να το σηκωνει ανετα...και μεσι πρωτο σκορερ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Με αυτή τη σειρά

Πόρτες 
ThroughDoorSmiley.gif

Πλακωτό  :knockinb:

Και φεύγα
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Διπλό μαϊάμι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Κροατία @ 9,50
Μονό 1 × 5,00 € (id: 31644043)
10/06/2014, 00:00 Full Bet Code 5,00 € 47,50 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Κροατία Βραζιλία - Κροατία
Αγώνες 9,50 12/06, 23:00 :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Ελλάδα ούτε ένα τέρμα δεν θα πετύχει στο Μουντιάλ,πόνταρα στο Βέλγιο 100 ευρώ για κατάκτηση

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Η Ελλάδα ούτε ένα τέρμα δεν θα πετύχει στο Μουντιάλ,πόνταρα στο Βέλγιο 100 ευρώ για κατάκτηση
θα γυρίσει ένα 2ευρω κορώνα γραμμα :grin: :grin:  σε κάθε αναμέτρηση της  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin:ΥΓ...    50000  ΕΥΡΩ    ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ... ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ :) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ :grin: :grin: :grin: ΕΠΑΙΞΑ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
ΕΧΘΕς ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΤΖΗΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΥΣΤΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Μπενει ενας στο προποτζηδικο λεει τον πρακτορα θελω 30 ξυστα των 5 ευρω. Απαντηση του πρακτορα δεν υπαρχει ουτε 1  Και ο πελατης ανταπαντά :grin: :grin: :grin: ποιο ευκολα βρισκουμε ναρκωτικα :grin: απο το ξυστο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λατίνα 1
Κόρντοβα γκολ