Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δώστε κανά σημείο ρε παιδιά για το κουπόνι τους στοιχήματος,πολύ υποτονικά τα πράγματα στο συγκεκριμένο τόπικ !
Εγω εριξα δυαδα οβερ τα 2 ματς ελβετια-περου και τσεχια αυστρια ξεκινανε σε μια ωρα και δινουν μαζι 5.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.641
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Σημερα ειδα την ταινια X-MEN ενταξει η ταινια ειναι πολυ καλη :) 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εθνικη σε μιση ωρα ... πιστευω θα κερδισουμε χαλαρα !!!!  :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
η καλομοιρα να τραγουδαει τον εθνικο υμνο στο κεντρο του γηπεδου με τις ομαδες παρατεταγμενες
το τερματισανε..

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
η καλομοιρα να τραγουδαει τον εθνικο υμνο στο κεντρο του γηπεδου με τις ομαδες παρατεταγμενες
το τερματισανε..

Ωραιο το Καλομοιρακι... δεν ηξερε τον εθνικο υμνο αλλα δεν πειραζει... γουρι να μας φερει  :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δώστε κανά σημείο ρε παιδιά για το κουπόνι τους στοιχήματος,πολύ υποτονικά τα πράγματα στο συγκεκριμένο τόπικ !

Σου απαντησα στο προηγουμενο ποστ σου φιλε αλλα δεν μου απαντησε κανεις στα ποσταρισματα μου και ετσι δεν ξαναμπηκα μεχρι τωρα που βλεπω την Εθνικη εγω το παιξα το κλασσικο μου κατοσταρακι ασσο ξερο νικη Ελλαδας ειναι πελατακια μας οι νιγηρες ακουμπησα και ενα φαν μπετ στο οβερ που χε φτασει αποδοση 2,4 γιατι ολοι οι αλογομουρηδες/κινακηδεσ στα πρακτορεια παιζαν ολοι αντερ οπως τους εγραφαν οι εφημεριδες των ειδικων.. :jerking: :jerking: :jerking:..σωτηρακης και δε συμμαζευεται... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πιο πολυ σαν φιεστα ελληνοαμερικωνων της ομογενειας μοιαζει αν και εχει αρκετες φασεις για πρωτο ημιχρονο ελλαδας πολλα σουτ,κτλ..εκανε και ενα ωραιο ο φετφα αλλα την εριξε πανω στον νιγηρα κιπερ... :( :( :( :( :'( :'( :'( :'(

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πιο πολυ σαν φιεστα ελληνοαμερικωνων της ομογενειας μοιαζει αν και εχει αρκετες φασεις για πρωτο ημιχρονο ελλαδας πολλα σουτ,κτλ..εκανε και ενα ωραιο ο φετφα αλλα την εριξε πανω στον νιγηρα κιπερ... :( :( :( :( :'( :'( :'( :'(

προσπαθει παντως ο φετφας αρκετα την ιδρωνει την φανελα... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τι κανει ρε παιδια ο σαντος αλλαζει τερμα στο ημιχρονο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???? δε παμε καλα... :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Eβαλε τους παγκιτες να παιξουν
Περιμενα στο 2ο ημιχρονο να βαλει τους βασικους αλλα @@

Παω για υπνο

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το κλασσικα μας μηδενικα...0-0 παλι καλα που το χαμε παιξει και αυτο για καλυψη-αποκρυψη... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :cool2: :cool2: :cool2: :thumbsup: :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ειμαστε ΦΟΡ ΝΤΕ ΠΟΥΤΣΣΣΣΣ.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα χω παρει στο κρανιο εχω τιλταρει αγρια..(μονο εσυ θα καταλαβεις Υπαρχηγε μου αλλα που μου εισαι εξαφανισμενος και απεχεις απτο Βου Στοιχημα να με συνεφερεις... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: παρολο που δεν εχασα παρα λιγα σεντσια λογω της καλυψης/αποκρυψης με το 0-0 εχω τιλταρει τοσο που θα σπρωξω αυριο πακετο στην Σελεστε ασσο ξερο στο 1,3 και οποιον παρει ο ΧΑρος... :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.082
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Draw No Bet: Σεάρα Μπραγκαντίνο - Σεάρα
2η Κατηγορία 1,90 04/06, 01:30 Κερδισμένο
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Βάσκο Μπόα - Βάσκο
2η Κατηγορία 2,05 04/06, 03:50 Κερδισμένο  καλημερα λεοντα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πσιτ στοιχηματζιδες εχετε παρει γραμμη τι γινετε στη 365?
Betfair. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom