House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σημαντικό αλλά όντως το μόνο.
Κατσε ρε φιλε τι θες να κανει?Να γινει το όχημα για το ξεπλυμα???Για να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας, θα πρέπει:
να έχετε κάνει ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, δηλαδή να έχετε επικυρώσει τα προσωπικά σας στοιχεία, μέσω ΚΕΠ ή στο Τμήμα Πιστοποίησης Πελατών της ΟΠΑΠ ΑΕ.
μηπως θα ζητανε και τιποτα παραβολα απο την εφορια?
"Παιχνιδια" για τις προμηθειες σαν το Ξυστο...
οτι και να λεμε νικ μια ζωη τελευταιοι θα ειναι...και μετα λενε γιατι παιζουμε ιντερνετ..."Παιχνιδια" για τις προμηθειες σαν το Ξυστο...
"Η διοίκηση του ΟΠΑΠ πρότεινε στα πρακτορεία σύμφωνα με πληροφορίες προμήθεια ίση με το 8% των ποσών που θα ποντάρουν οι παίκτες από τα πρακτορεία ενώ οι πράκτορες ζητούν 25% στο μικτό κέρδος . Οπως αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΠΠ κ. Σ.Βαρακλιώτης «στόχος της ΟΠΑΠ είναι να μετατρέψει τον επίγειο στοιχηματισμό σε διαδικτυακό εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερα κέρδη αφού στο online -όταν παίζεται χωρίς τη μεσολάβηση των πρακτορείων- δεν θα πληρώνει προμήθεια. "
Βρε μαλκες δεν μηπως θελετε και 50%???Δεν καταλαβαινετε πως το μονοπώλειο σας θα τελέιωσει??Μετα τι θα κανετε?Θα προτεινετε μονοι 1και2??
οτι και να λεμε νικ μια ζωη τελευταιοι θα ειναι...και μετα λενε γιατι παιζουμε ιντερνετ...
Ε μαΝικ να παρω καμια αδεια να ανοιξουμε παρεα η καλυτερα να το δουλεψουμε παρεα...μου δινει ενας φιλος πρακτορειο εν.λευκο...του λεω αστο δεν θα παρω...να ταλαιπορουμαστε.....
πριν δυο τρια χρονια εβγαζει τωρα μια η αλλη η μπαινει μεσα το ισσοροπει μια η αλλη πιο πολυ...εχει κατι τσακαλια υπαλληλους τι να σου πω κοιμουνται ορθιοι.....Ε μα
Μολις ερθουν οι ξενες ψηνομαι!
έριξα στον φρεντ της βραζιλιας Μετα που ειχα γραψει για τον φρεντ εδω Μετα κατι δεν με πηγαινε καλα μεσα μου γιατι ειμαι φανατικος οπαδος της εθνικης βραζιλιας Το ειδα ποιο ψύχραιμα και πήγα αργεντινη Τον ιγκουαιν σκεφτηκα πρωτα για πρωτο σκορερ Αλλα δεν με κολλούσε καλα Οταν σκεφτηκα Αγκουερο εκει δεν ειχα ενστάσεις στην σκεψη μου Το θεμα ειναι οτι ποιος θα βαρεσει τα πεναλντι ;) αν το κανει ο μεσι η οχι πχ. Ενταξει και ο αγκουερο και ο ιγκουαιν μπορει να ειναι δυσκολο και απο αυτους για το να βγει 1 απο τους 2 τους αν βαραει τα πεναλντι ο μεσι Ανν πχ βαλει γκολ καθαρο πρωτος ο αγκουερο και βαλει μετα ακομα 1 δηλαδη 2 γκολ Εκει αν ο προπονητης τις αργεντινης σεβαστε ι λεμε τωρα τα γκολ του αγκουερο να του πει να βαραει και τα πεναλντι για να σπρώξουν Για 1 Σκορερ τον Αγκουερο Θα βαλω και τον ιγκουαιν ενα 3ευρωΧρηστάρα ρίξε καλού κακού και στον ιγκουαϊν ένα τρίευρω να πάρεις 60 άμα έρθει
την επαιξα αμα δε κερδισει και αυτη..ας ελπισουμε μαζι με σεαρα την επαιξα no drow bet τη σεαρα...Αντερ τη μάλαγα στο μπάσκετ στο line του ΟΠΑΠ.
Άντζελο βάσκο ντα γκάμα;