χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 606
για σου αδερφε
για σου αδερφε
για κατακτηση ριξτε και ενα ευρω στην ελλαδα....funbet οπως το 2004.....για σου αδερφεαυριο θα παιξω παλι
![]()
σερχιο αγκουερο 3 ευρω
για Πρωτο σκορερ
![]()
![]()
![]()
Καποια στιγμη θα παιξω και αργεντινη κανα 50αρικο για Κατάκτηση μουντιαλ πριν αρχισουν τα παιχνιδια
![]()
![]()
![]()
Εσυ τι βλεπεις απο Μουντιαλ εχεις κατι στο μυαλο σου? Κατάκτηση η Πρωτο σκορερ κτλ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν παιζω ενα ξυστόγια κατακτηση ριξτε και ενα ευρω στην ελλαδα....funbet οπως το 2004.....
μονο μην το εχει ξυσει πρωτα ο αχαχουχας μαν και στο πουλησει μετακαι δεν παιζω ενα ξυστό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι που παρατήρησα με το ξυστόμονο μην το εχει ξυσει πρωτα ο αχαχουχας μαν και στο πουλησει μετα
για σου αδερφεαυριο θα παιξω παλι
![]()
σερχιο αγκουερο 3 ευρω
για Πρωτο σκορερ
![]()
![]()
![]()
Καποια στιγμη θα παιξω και αργεντινη κανα 50αρικο για Κατάκτηση μουντιαλ πριν αρχισουν τα παιχνιδια
![]()
![]()
![]()
Εσυ τι βλεπεις απο Μουντιαλ εχεις κατι στο μυαλο σου? Κατάκτηση η Πρωτο σκορερ κτλ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
etsi αδερφεδεν εχω αποφασισει ακομα αδερφε, προσπαθω να καθαρισω το μυαλο μου
, μονο φαγητο και γκομενες , πρεπει να μεινω καθαρος απο στοιχηματικη σκεψη
, για να μπουμε δυνατα στο μουντιαλ και να διαλυσουμε τα μπουκια.
![]()
Αστακομακαροναδες , κανα σουσι και τρυφετο φιλετο απο μουνι , ροζουλι και ατριχο , κανα κασονι κρασι , και βολτες εξω που ειναι ολες ξεβρακωτες τωρα και περιμενουν να σωθουν με το κορμι τους![]()
Σε ενα πρακτορειο πριν κανα δυο εβδομαδες ο πρακτορας ειχε ξυσει σχεδον ολα τα 3ευρα.Σταματαει γιατι απελπιστικε.Μπαινει καπακι μεσα ενα 50αρης παιρνει 5 των 3 και κερδιζει 200000.O πρακτορας :Sκατι που παρατήρησα με το ξυστό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι οτι μονο τα 5αευρα εχω δει να βγαζουν φωτο διαφοροι προποτζηδες στο fb στο να κερδιζουν 500 ευρω 1000 κτλ
![]()
Κανα ξυστο να κερδιζει του 1 ευρω δεν βγαζουν
![]()
Τι γινεται ο ΟΠΑΠ Μονο στα 5αευρα τα χωνει
σε αυτον που εχει 1-2 ευρω
![]()
και θελει να παιξει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο στους χωσαδες
στο 5αευρω
![]()
![]()
στο προποτζηδικο που παω εχει δωσει μεχρι 100 ευρωΣε ενα πρακτορειο πριν κανα δυο εβδομαδες ο πρακτορας ειχε ξυσει σχεδον ολα τα 3ευρα.Σταματαει γιατι απελπιστικε.Μπαινει καπακι μεσα ενα 50αρης παιρνει 5 των 3 και κερδιζει 200000.O πρακτορας :S.Μετα απο μια ωρα μπαινει στο ιδιο πρακτορειο αλλος με 3 2ευρα 100000.Ο πρακτορας :'( :'( .True story near me!!!
Συγχαρητήρια μαν![]()
![]()
![]()
καλοφαγωτα
![]()
![]()
![]()
Για την διοργάνωση του Μουντιάλ θα δίνει κανείς προγνωστικά ;
Συγχαρητήρια μαν![]()
![]()
![]()
καλοφαγωτα
![]()
![]()
![]()
Για την διοργάνωση του Μουντιάλ θα δίνει κανείς προγνωστικά ;
Μην ανησυχεις φιλε μου θα δινω εγω... ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!
δυσκολο φιλε μου...Ισπανία και Χιλή να προκριθούν απ' τον όμιλο απόδοση 2.87(να αποκλειστεί η ολλανδία δηλαδή)
δυσκολο φιλε μου...![]()