Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.687
Πόντοι
5.006
Και σημερα επαιξα απο αντιδραση οχι σημεια αλλα οβερ που πληρωνουν ετσι για το γαμωτο....κρουζειρο κορινθιας γκρεμιο οβερ... :boobies: :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγώ λέω να παίξω νιόνιο +5.5 στο μπάσκετ

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα αρρωστακια μου!! Το μονο αξιολογο σημειο θα ελεγα του σημερινου κουπονιου ειναι το 2πλο της Τρομσο σε 2.00 αποδοση... Το φορτωσα ενα πενηνταρικο εγω...Σε περιπτωση γκελας για να ρεφαρουμε μετα μου αρεσει αρκετα και το 1/1 μαζι με over 2.5 της γαλλιας.. Καλη επιτυχια σε οτι και αν παιξετε αδερφια!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
kalhspera :)  το οβερ στο μπασκετ Ολυμπιακος -Παναθηναικος ποσο ειναι στον οπαπ? Στους ποσους ποντους δηλαδη πρεπει να παει για να βγει οβερ :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.687
Πόντοι
5.006

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
ακομα και αυτος ο τυπος :) :) λεει παιδια :) οτι θα βγει πρωτος σκορερ ο αγκουερο τις Αργεντινης και μας ευχεται να τον παιξουμε για να κανουμε χρονια πολλα στις διακοπες μας :cheesy: :cheesy: δηλαδη να γιορτασουμε σαν να ήταν γιορτες :)  Ακουστε που λεει για τον αγκουερο  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ακομα και αυτος ο τυπος :) :) λεει παιδια :) οτι θα βγει πρωτος σκορερ ο αγκουερο τις Αργεντινης και μας ευχεται να τον παιξουμε για να κανουμε χρονια πολλα στις διακοπες μας :cheesy: :cheesy: δηλαδη να γιορτασουμε σαν να ήταν γιορτες :)  Ακουστε που λεει για τον αγκουερο  :grin: :grin: :grin:
χρησταρα κατι για τον λιλα και ενα αγγουρι λεει.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
 Καλησπερα αγκεν :) :) :) Με εχουν κανει τον γατο ΜΟΥ :grin: Παιδια οι αλλες γατες λες και πολεμουσε στο αφγανισταν  τους ταλιμπαν πριν πεσει το καθεστος :)  Ειναι ο γατος μου σαν να εχει πατήσει  3 ναρκες κατα πρωσοπικου να εγινε κοματια και να ξανασυναρμολογηθηκε : :)  Τον ταισα πριν λιγο τον μουμια :cheesy: :cheesy: :cheesy: γατο μου :grin:   Αυριο τον εχω για σερβις κτηνίατρο :grin:  Για αντιβιοτικά  ενταξει τα παιρνω και μονος μου αλλα ας τον κανει και καμια ενεσα  και μετα  τα χαπια σπίτι :)  Ειναι πολυ μπήχτης ο φουστης :)  με εμιασε :grin:  προχθες παλι στην πορτα μου με εφερε ενα περιστέρι :) :) Βλεπω αν πεινάει  πολυ καμια μερα :) :) να φερει κανα σκυλι στην πορτα μου και να το τρωει :) :) :)     Αυτο που με ανησυχεί  ειναι οτι δεν μεγαλωνει αλλο :)  Χωρις ογκο οι αλλες γατες θα τον κανουν σαν σουβλακι ειναι οπως στους ανθρωπους ο πιο φουσκωτός βαραει :) :)  Εναν  αλλον  γατια πραγματικο γατιας αυτος ειναι 20  χρονια γατιας εχει 20  γατες κτλ κτλ κτλ :) :)    Με λεει  ετσι ειναι το σκαρι του ειναι οπως τον ανθρωπο  αλλες γατες εχουν μικρο σκαρι αλλες ειναι θηρία :) :)  Με  εφτιαξε την ψυχολογια ο γατιας φιλος :grin: :grin:  Θα  του βαλω περιλαίμιο  σαν αυτα που βαζουν στους  σκυλους με καρφια :)  Θα  του δωσω αναβολικα  αλλιως με αυτο το σκαρι :2funny: τον βλεπω τον γατο μου να κανει παρεα  στον αγιο πετρο :) :) :)  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
 Καλησπερα αγκεν :) :) :) Με εχουν κανει τον γατο ΜΟΥ :grin: Παιδια οι αλλες γατες λες και πολεμουσε στο αφγανισταν  τους ταλιμπαν πριν πεσει το καθεστος :)  Ειναι ο γατος μου σαν να εχει πατήσει  3 ναρκες κατα πρωσοπικου να εγινε κοματια και να ξανασυναρμολογηθηκε : :)  Τον ταισα πριν λιγο τον μουμια :cheesy: :cheesy: :cheesy: γατο μου :grin:   Αυριο τον εχω για σερβις κτηνίατρο :grin:  Για αντιβιοτικά  ενταξει τα παιρνω και μονος μου αλλα ας τον κανει και καμια ενεσα  και μετα  τα χαπια σπίτι :)  Ειναι πολυ μπήχτης ο φουστης :)  με εμιασε :grin:  προχθες παλι στην πορτα μου με εφερε ενα περιστέρι :) :) Βλεπω αν πεινάει  πολυ καμια μερα :) :) να φερει κανα σκυλι στην πορτα μου και να το τρωει :) :) :)     Αυτο που με ανησυχεί  ειναι οτι δεν μεγαλωνει αλλο :)  Χωρις ογκο οι αλλες γατες θα τον κανουν σαν σουβλακι ειναι οπως στους ανθρωπους ο πιο φουσκωτός βαραει :) :)  Εναν  αλλον  γατια πραγματικο γατιας αυτος ειναι 20  χρονια γατιας εχει 20  γατες κτλ κτλ κτλ :) :)    Με λεει  ετσι ειναι το σκαρι του ειναι οπως τον ανθρωπο  αλλες γατες εχουν μικρο σκαρι αλλες ειναι θηρία :) :)  Με  εφτιαξε την ψυχολογια ο γατιας φιλος :grin: :grin:  Θα  του βαλω περιλαίμιο  σαν αυτα που βαζουν στους  σκυλους με καρφια :)  Θα  του δωσω αναβολικα  αλλιως με αυτο το σκαρι :2funny: τον βλεπω τον γατο μου να κανει παρεα  στον αγιο πετρο :) :) :)  
τυπε ξεκινα τον γυμναστηριο να γινει φουσκωτος οπως ο λαιον.....δωστου και τιποτα φαρμακα σαν τον τζεκο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
τυπε ξεκινα τον γυμναστηριο να γινει φουσκωτος οπως ο λαιον.....δωστου και τιποτα φαρμακα σαν τον τζεκο
:) :)  mamhseta :) :) :) Παντως αδερφε ετσι οπως μαλωνουν οι γατες :) :) δεν μαλωνουν τα πιτμπουλ :grin: :grin: που λεει ο λογος :) :)  Τι να κανουμε δεν τον εβγαλα τα @@ να γινει μανταμ :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και να μην το κουναει απο το σπίτι :) :) :) Οι αετοι πεθαίνουν  στον αερα :) :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.067
Πόντοι
12.756
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom