LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Χτες εβλεπα σαο παολο κοριτιμπα και ναουτικο και δε τα επαιξα και ηρθαν... μακαρι να πανε και σημερα στρωτα....
Σπαστικό αυτό
Χτες εβλεπα σαο παολο κοριτιμπα και ναουτικο και δε τα επαιξα και ηρθαν... μακαρι να πανε και σημερα στρωτα....
ναουτικο 6.50. Αποδοση... μου ετυχε μια δουλεια και το αμελησα και δε τα επαιξα...Σπαστικό αυτό
ναι ασε και μετα το σεφ και μετα παμε για μπραζιλ....Εγώ λέω να παίξω νιόνιο +5.5 στο μπάσκετ
ναι ασε και μετα το σεφ και μετα παμε για μπραζιλ....
142 και πανω και εισαι μεσα....kalhspera το οβερ στο μπασκετ Ολυμπιακος -Παναθηναικος ποσο ειναι στον οπαπ? Στους ποσους ποντους δηλαδη πρεπει να παει για να βγει οβερ
πρεπει να βγει <ανετα>(ετσι λεω ) > ty brader142 και πανω και εισαι μεσα....
πρεπει να βγει <ανετα>(ετσι λεω ) > ty brader
χρησταρα κατι για τον λιλα και ενα αγγουρι λεει.....ακομα και αυτος ο τυπος λεει παιδια οτι θα βγει πρωτος σκορερ ο αγκουερο τις Αργεντινης και μας ευχεται να τον παιξουμε για να κανουμε χρονια πολλα στις διακοπες μας δηλαδη να γιορτασουμε σαν να ήταν γιορτες Ακουστε που λεει για τον αγκουερο
ναι αγγουρι αγκουερο το ιδιο ειναι κανε οβερ τον ολυμπιακο με αυτο αρχιζωχρησταρα κατι για τον λιλα και ενα αγγουρι λεει.....
Εγώ λέω να παίξω νιόνιο +5.5 στο μπάσκετ
τυπε ξεκινα τον γυμναστηριο να γινει φουσκωτος οπως ο λαιον.....δωστου και τιποτα φαρμακα σαν τον τζεκοΚαλησπερα αγκεν Με εχουν κανει τον γατο ΜΟΥ Παιδια οι αλλες γατες λες και πολεμουσε στο αφγανισταν τους ταλιμπαν πριν πεσει το καθεστος Ειναι ο γατος μου σαν να εχει πατήσει 3 ναρκες κατα πρωσοπικου να εγινε κοματια και να ξανασυναρμολογηθηκε : Τον ταισα πριν λιγο τον μουμια γατο μου Αυριο τον εχω για σερβις κτηνίατρο Για αντιβιοτικά ενταξει τα παιρνω και μονος μου αλλα ας τον κανει και καμια ενεσα και μετα τα χαπια σπίτι Ειναι πολυ μπήχτης ο φουστης με εμιασε προχθες παλι στην πορτα μου με εφερε ενα περιστέρι Βλεπω αν πεινάει πολυ καμια μερα να φερει κανα σκυλι στην πορτα μου και να το τρωει Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι δεν μεγαλωνει αλλο Χωρις ογκο οι αλλες γατες θα τον κανουν σαν σουβλακι ειναι οπως στους ανθρωπους ο πιο φουσκωτός βαραει Εναν αλλον γατια πραγματικο γατιας αυτος ειναι 20 χρονια γατιας εχει 20 γατες κτλ κτλ κτλ Με λεει ετσι ειναι το σκαρι του ειναι οπως τον ανθρωπο αλλες γατες εχουν μικρο σκαρι αλλες ειναι θηρία Με εφτιαξε την ψυχολογια ο γατιας φιλος Θα του βαλω περιλαίμιο σαν αυτα που βαζουν στους σκυλους με καρφια Θα του δωσω αναβολικα αλλιως με αυτο το σκαρι τον βλεπω τον γατο μου να κανει παρεα στον αγιο πετρο
mamhseta Παντως αδερφε ετσι οπως μαλωνουν οι γατες δεν μαλωνουν τα πιτμπουλ που λεει ο λογος Τι να κανουμε δεν τον εβγαλα τα @@ να γινει μανταμ και να μην το κουναει απο το σπίτι Οι αετοι πεθαίνουν στον αερατυπε ξεκινα τον γυμναστηριο να γινει φουσκωτος οπως ο λαιον.....δωστου και τιποτα φαρμακα σαν τον τζεκο
Καλησπερα αγκεν Με εχουν κανει τον γατο ΜΟΥ Παιδια οι αλλες γατες λες και πολεμουσε στο αφγανισταν τους ταλιμπαν πριν πεσει το καθεστος Ειναι ο γατος μου σαν να εχει πατήσει 3 ναρκες κατα πρωσοπικου να εγινε κοματια και να ξανασυναρμολογηθηκε : Τον ταισα πριν λιγο τον μουμια γατο μου Αυριο τον εχω για σερβις κτηνίατρο Για αντιβιοτικά ενταξει τα παιρνω και μονος μου αλλα ας τον κανει και καμια ενεσα και μετα τα χαπια σπίτι Ειναι πολυ μπήχτης ο φουστης με εμιασε προχθες παλι στην πορτα μου με εφερε ενα περιστέρι Βλεπω αν πεινάει πολυ καμια μερα να φερει κανα σκυλι στην πορτα μου και να το τρωει Αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι δεν μεγαλωνει αλλο Χωρις ογκο οι αλλες γατες θα τον κανουν σαν σουβλακι ειναι οπως στους ανθρωπους ο πιο φουσκωτός βαραει Εναν αλλον γατια πραγματικο γατιας αυτος ειναι 20 χρονια γατιας εχει 20 γατες κτλ κτλ κτλ Με λεει ετσι ειναι το σκαρι του ειναι οπως τον ανθρωπο αλλες γατες εχουν μικρο σκαρι αλλες ειναι θηρία Με εφτιαξε την ψυχολογια ο γατιας φιλος Θα του βαλω περιλαίμιο σαν αυτα που βαζουν στους σκυλους με καρφια Θα του δωσω αναβολικα αλλιως με αυτο το σκαρι τον βλεπω τον γατο μου να κανει παρεα στον αγιο πετρο