You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Δε πειραζει θα φανε γαμησι τη κυριακη κοντη γιορτη......
Ο τελικός θα είναι:
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Σωστα...αλλα και για το σεφ λεω.....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
βαι βαι σημερα?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
βαι βαι σημερα?
Την έχει φοβηθεί το μάτι μου τη βραζιλία τελευταία :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.687
- Πόντοι
- 5.006
πες το ψεματα...Την έχει φοβηθεί το μάτι μου τη βραζιλία τελευταία :S
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
καλημερα βγαινει η γκομενα στην εκπομπη του ραπτοπουλου στο 95,5 fm μετροπολις θεσσαλονικη και λεει τον ραπτοπουλο οταν εχεις εκμπομπη δεν μπορω να κανω σεξ με τον δικον μου και δαχτυλωνομαι
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Χρηστο εκτος της μαρινας εχεις να προτεινεις αλλες best5 ψαροταβερνες σε ολη τη χαλκιδικη... !η καλυτερη ψαροταβερνα στην Ελλαδα(αν οχι στην ελλαδα στην χαλκιδικη 10000%) φιλε μου ματζεστικ ειναι αυτη εδω και ειναι στην ποτιδαια Νεα ποτιδαια χαλκιδικης στο παλιο λιμανι Ειναι πανω απο 20 χρονια εκτος αυτου τα παντα ειναι τις ημερας απο ψαρια μεχρι αστακους 2 τυπων ενας με τις δαγκανες και ο αλλος χωρις Οτι ψαρι τρως ανεπνεει απο συναγριδα μεχρι αθερινα τους αστακους αυτους χωρις τις δαγκανες τις χτυπανε <μπουνιες> οι σερβιτοροι πανω στην πιατελα γιατι πηδάνε ψηλά εδω τρωνε απο βασιλιαδες προεδροι κρατων μεχρι και ο εαυτος μου Ο καθενας μπορει να φαει ενταξει ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με καποιες αλλες ταβερνες αλλα αυτο βγαινει στην ποιοτητα στις γευσεις στην οικειότητα που αισθάνεσαι απο τους σερβιτορους τον ιδιο τον ιδιοκτήτη Εχω γυρισει ολη την χαλκιδικη οταν λεμε ολη ολη εχω μιλησει με ψαραδες με κατικους αλλων περιοχων στην χαλκιδικη ολοι μα ολοι λενε για αυτην την ψαροταβέρνα Αυτη η ψαροταβερνα μαλλον σε αυτην εχω πιεει και το καλυτερο χυμα τσιπουρο στην χαλκιδικη
Ρωταω επειδη γυριζω στα μερη κ εχω φαει απειρες...μαπες !
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Στοιχηματικα Αδερφια Συναγωνιστες οποιος θελει να παει εγγυημενο ταμειο στον Ιστορικο αγωνα στο γρασιδι της Λισσαβωνας στο ιδιο μερος ακριβως 10 χρονια μετα απο το Επος του 2004 σημερον να παιξει την Ελλαδα Χ2 με την Πορτογαλλια δεν χανουμε με την καμια απ΄τους ιβηρες ειναι πελατακια μας ειτε με Χριστιανο,Πεπε ή χωρις τους εχουμε οποτε συνιστω ανεπιφύλακτα το Χ2 αν και η χρυση ισοπαλια ειναι το πιθανοτερο 0-0, 1-1, κτλ μπορει να τους καρφωσουμε κανενα προς το τελος οποτε Χ,2 και πατε ταμειο.. ;) ;) ;)!!!!!!!
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Στοιχηματικα Αδερφια Συναγωνιστες οποιος θελει να παει εγγυημενο ταμειο στον Ιστορικο αγωνα στα γρασιδια της Πορτογαλιας στο ιδιο μερος ακριβως 10 χρονια μετα απο το Επος του 2004 σημερον να παιξει την Ελλαδα Χ2 με την Πορτογαλλια δεν χανουμε με την καμια απ΄τους ιβηρες ειναι πελατακια μας ειτε με Χριστιανο,Πεπε ή χωρις τους εχουμε οποτε συνιστω ανεπιφύλακτα το Χ2 αν και η χρυση ισοπαλια ειναι το πιθανοτερο 0-0, 1-1, κτλ μπορει να τους καρφωσουμε κανενα προς το τελος οποτε Χ,2 και πατε ταμειο.. ;) ;) ;)!!!!!!!
Δεν εχω δει ακομα αποδοση για το Χ2 στον οπαπι γιατι δεν ανοιγει την αυριανη μερα στο σαιτ αλλα απο την πολυετη εμπειρια μου στους αγωνες εθνικων το υπολογιζω απο 1,8 εως 2,4..οποτε κατευθειαν καρφωτο μονο αποδεκτο Χ2 και ξεχαστε τα τρελα παρολια στοιχηματικα τζοκερ,κτλ... :S :S :S ακουτε Χρησταρα και Υπαρχηγε... ;) ;) ;) ;;;??? !!!!!!!!!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
Καλημερα 124=Κροατια-Μαλι=ΗΜΙ/ΤΕΛ 2/2, 125=Νορβηγια-Ρωσια=Χ, 132=Αλβανια-Ρουμανια=ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/Χ Συστημα 2-3 Στον ΟΠΑΠ Αξια Δελτιου 1,20 ΕΥΡΩ Μεγιστο Κερδος 120,54 ΕΥΡΩ
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
Καλημερα μαι φρεντ Λοιπον σε 1 ωρα απο τωρα ο Φιλος μου ο Πακετινιο ειναι καλεσμενος στην Νεα ποτιδαια χαλκιδικης για ροφο απο καποιους φιλους του Παμε τωρα στα Δικα μας Λοιπόν μαι φρεντ Οι καλυτερες ψαροταβερνες και οι πιο αξιολογες αξιολογες εκτος του φρεσκου ψαριου αλλα και απο το μερακι που εχουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες Πιστευω το μερακι ειναι η αγαπη γιαυτο που κανουν ειναι ακομα ενα + εκτος του φρεσκου ψαριου Αυτο το πραγμα το φρεσκο ψαρι + η αγαπη φιλε μου για την δουλεια τους το εχω δει μονο στην Νεα Ποτιδαια Χαλκιδικης Εκτος στην μαρινα που ειναι Τοπ of of de top Ολες οι υπόλοιπες ψαροταβερνερς στην Νεα Ποτιδαια ειναι κορυφεες απο πλευρας ποιοτητας και αγαπης της δουλειας απο τους ιδιοκτητες τους Με 20 χρονια διακοπες στην Νεα Ποτιδαια και στην χαλκιδικη γενικοτερα Καμια αλλη ταβερνα δεν μου εβγαλε αυτο που μου βγαζουν οι ανθρωποι ντοπιοι τις νεας ποτιδαιας Ο λογος ειναι οτι στην Νεα Ποτιδαια ειναι Κατα κυριον λογο Μονο ντοπιοι ταβερνιαριδες και οχι περιστασιακοι αρπακτηδες οπως ειναι πχ στην καλιθεα που στην καλιθεα θελουν να σε κανουν οι μαγαζατορες εστιατορες αρπαχτη ξεπετα Στην Νεα Ποτιδαια ειναι ενα χωριο που δεν εχει παρακμασει τουριστικα δεν ειναι βιτρινα ουτε μοστρα παραμενει ενα ταπεινο χωριο Με τουριστες κυρίως ελληνες Που αυτο που συμβαινει στην Νεα ποτιδαια ειναι μοναδικο δηλαδη εδω και 20 χρονια που παω δεν μπορεσε να γινει αυτο το χαοτικο που παρουσιαζει η καλιθεα γιατι? γιατι κρατανε οι παραδοσεις η μουσικη το βραδυ ειναι χαλαρη δεν εχει ξεφρενους ρυθμους σοβονται τον επισκεπτη δεν κοιταν να του βγαλουν τα λεφτα απο την τσεπη και τιποτα αλλο Να καταλαβεις οτι στις 12 το βραδυ η μουσικη ειναι χαλαρα Φιλε μου με το χερι στην καρδια αξιολογη ταβερνα με φρεσκα ψαρια με αγαπη και μερακι απο τους ιδιοκτήτες με νοστιμιά αληθινή την εχω βρει Μονο Στην νεα Ποτιδαια Χαλκιδικής Μια αλλη ψαροταβερνα που ειναι καταπληκτική ειναι τα ΚΑΣΤΡΑ λιγο πιο πισω απο την Μαρινα αλλα και στην παραλια τις Νεας Ποτιδαιας εχει και εκει καταπληκτικες ψαροταβερνες με πανφρεσκα ψαρια Φιλε μου αυτο που θα βρεις στην Νεα Ποτιδαια δεν θα το βρεις πουθενα σε ολη την χαλκιδικη Με εκτίμηση χρηστος ΥΓ.. Στην ψαροταβενρα Καστρα εχω την εντύπωση πως ο ιδιοκτήτης ειναι και ψαρας η ο γιος αν θυμαμαι καλα ΥΓ2 .. Οσον αφορα για την φρεσκαδα των ψαριων οταν οι μισοί κατικοι ειναι ψαραδες που λεει ο λογος και οταν το λιμανι τις Νεας Ποτιδαιας εχει τα μεγαλα αλιευτικα καΐκια + τους μικρους ντοπιους ψαραδες δεν ειναι δυνατόν να μην εχει και το πιο φρεσκο ψαρι στην χαλκιδικη οι ιδιοι οι ντοπιοι ψαραδες κοιταζουν πρωτίστως να τροφοδοτισουν με οτι πιο φρεσκο τις ίδιες τις ταβέρνες τους των φίλων τους των δημοτών τουςΧρηστο εκτος της μαρινας εχεις να προτεινεις αλλες best5 ψαροταβερνες σε ολη τη χαλκιδικη... !
Ρωταω επειδη γυριζω στα μερη κ εχω φαει απειρες...μαπες !
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
Σήμερα παίζουμε με Πορτογαλία?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
ναι 9,30 το βραδυΣήμερα παίζουμε με Πορτογαλία?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
τι "βλέπεις"?? να παίξουμε ένα χαλαρό Χιναράκι??ναι 9,30 το βραδυ
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
δεν μας εχουν κερδισει ποτε Δεν παιζει ο κριστιανο ροναλντο Τωρα εσυ τι βλεπεις!!! Προσωπικά δεν εχω αποψη για τον αγωνα αυτοντι "βλέπεις"?? να παίξουμε ένα χαλαρό Χιναράκι??
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Χρηστο θενκς για το αναλυτικο ριβιου... !Καλημερα μαι φρεντ Λοιπον σε 1 ωρα απο τωρα ο Φιλος μου ο Πακετινιο ειναι καλεσμενος στην Νεα ποτιδαια χαλκιδικης για ροφο απο καποιους φιλους του Παμε τωρα στα Δικα μας Λοιπόν μαι φρεντ Οι καλυτερες ψαροταβερνες και οι πιο αξιολογες αξιολογες εκτος του φρεσκου ψαριου αλλα και απο το μερακι που εχουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες Πιστευω το μερακι ειναι η αγαπη γιαυτο που κανουν ειναι ακομα ενα + εκτος του φρεσκου ψαριου Αυτο το πραγμα το φρεσκο ψαρι + η αγαπη φιλε μου για την δουλεια τους το εχω δει μονο στην Νεα Ποτιδαια Χαλκιδικης Εκτος στην μαρινα που ειναι Τοπ of of de top Ολες οι υπόλοιπες ψαροταβερνερς στην Νεα Ποτιδαια ειναι κορυφεες απο πλευρας ποιοτητας και αγαπης της δουλειας απο τους ιδιοκτητες τους Με 20 χρονια διακοπες στην Νεα Ποτιδαια και στην χαλκιδικη γενικοτερα Καμια αλλη ταβερνα δεν μου εβγαλε αυτο που μου βγαζουν οι ανθρωποι ντοπιοι τις νεας ποτιδαιας Ο λογος ειναι οτι στην Νεα Ποτιδαια ειναι Κατα κυριον λογο Μονο ντοπιοι ταβερνιαριδες και οχι περιστασιακοι αρπακτηδες οπως ειναι πχ στην καλιθεα που στην καλιθεα θελουν να σε κανουν οι μαγαζατορες εστιατορες αρπαχτη ξεπετα Στην Νεα Ποτιδαια ειναι ενα χωριο που δεν εχει παρακμασει τουριστικα δεν ειναι βιτρινα ουτε μοστρα παραμενει ενα ταπεινο χωριο Με τουριστες κυρίως ελληνες Που αυτο που συμβαινει στην Νεα ποτιδαια ειναι μοναδικο δηλαδη εδω και 20 χρονια που παω δεν μπορεσε να γινει αυτο το χαοτικο που παρουσιαζει η καλιθεα γιατι? γιατι κρατανε οι παραδοσεις η μουσικη το βραδυ ειναι χαλαρη δεν εχει ξεφρενους ρυθμους σοβονται τον επισκεπτη δεν κοιταν να του βγαλουν τα λεφτα απο την τσεπη και τιποτα αλλο Να καταλαβεις οτι στις 12 το βραδυ η μουσικη ειναι χαλαρα Φιλε μου με το χερι στην καρδια αξιολογη ταβερνα με φρεσκα ψαρια με αγαπη και μερακι απο τους ιδιοκτήτες με νοστιμιά αληθινή την εχω βρει Μονο Στην νεα Ποτιδαια Χαλκιδικής Μια αλλη ψαροταβερνα που ειναι καταπληκτική ειναι τα ΚΑΣΤΡΑ λιγο πιο πισω απο την Μαρινα αλλα και στην παραλια τις Νεας Ποτιδαιας εχει και εκει καταπληκτικες ψαροταβερνες με πανφρεσκα ψαρια Φιλε μου αυτο που θα βρεις στην Νεα Ποτιδαια δεν θα το βρεις πουθενα σε ολη την χαλκιδικη Με εκτίμηση χρηστος ΥΓ.. Στην ψαροταβενρα Καστρα εχω την εντύπωση πως ο ιδιοκτήτης ειναι και ψαρας η ο γιος αν θυμαμαι καλα ΥΓ2 .. Οσον αφορα για την φρεσκαδα των ψαριων οταν οι μισοί κατικοι ειναι ψαραδες που λεει ο λογος και οταν το λιμανι τις Νεας Ποτιδαιας εχει τα μεγαλα αλιευτικα καΐκια + τους μικρους ντοπιους ψαραδες δεν ειναι δυνατόν να μην εχει και το πιο φρεσκο ψαρι στην χαλκιδικη οι ιδιοι οι ντοπιοι ψαραδες κοιταζουν πρωτίστως να τροφοδοτισουν με οτι πιο φρεσκο τις ίδιες τις ταβέρνες τους των φίλων τους των δημοτών τους
Για τη Ποτιδαια εκλεισε το θεμα κ ξερουμε που θα παμε...ο λογος που σε ρωτησα για την υπολοιπη χαλκιδικη ειναι οτι μερικες φορες τυχαινει να ειμαι σκ σε αλλα μερη που ειναι μακρια οποτε δε βολευει ειδικα βραδυ η κ μεσημερι οταν εχει πολυ κινηση...κ εγω πιστευω οτι ο ιδιοκτητης ειναι αυτος που κανει τη διαφορα κ ειδικα αυτος που θελει να σε κανει μονιμο πελατη του κ οχι να κανει την αρπαχτη του μια φορα κ μετα σε αλλα κοροιδα να ριξει διχτυα...η καλλιθεα εχει ενα θεμα εχω φαει πολλες φορες παπα εκει περα κ ολο λεω δε θα ξαναπατησω... !
υγ.σορρυ που ρωταω τετοια στο θρεντ γ το στοιχημα αλλα μια που το βρηκαμε το Χρηστο ζεστο ας παρουμε καμια ινφο... !
υγ.2.κ γω δε βλεπω να χανουμε απο ιβηρες σημερα κ επειδη ειμαι αρρωστος με το Χ θα το τολμησω... !
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα
νορβηγια-ρωσια 2
αλγερια-αρμενια 1
κολομβια-σενεγαλη 1
νορβηγια-ρωσια 2
αλγερια-αρμενια 1
κολομβια-σενεγαλη 1
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 606
Kαλησπερα. 146=Ολλανδια-Γκανα=ΗΜΙ/ΤΕΛ Χ/1, 150=Πορτογαλια-Ελλαδα=ΗΜΙ/ΤΕΛ 2/Χ, 158=Κολομβια-Σενεγαλη=ΗΜΙ/ΤΕΛ 2/2 Συστημα Στον ΟΠΑΠ Αξια Δελτιου 1,20 ΕΥΡΩ Μεγιστο Κερδος 302,40 ΕΥΡΩ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K