LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Στην αρχη ειχα σκεφτει να παιξω βραζιλια οπως ειχα γραψει για τον φρεντ για 1 σκορερ κτλ κτλ αλλα πάλι μια φωνη μεσα μου με ελεγε ασε την βραζιλια (αλλο που ειμαι φολα βραζιλια σαν οπαδος κτλ στο στοιχημα να δουμε την πραγματικοτητα και οχι το παθος πάθη μας ) Και παιξε τι πραγματικα βλεπεις και οχι αυτο που θες να δεις ήθελα να δω βραζιλια Αλλα ηταν μαλλον λογο οπαδισμου και αγαπης Η καθαρα λογικη μου σκεψη με λεει αργεντινη και εφοσον την βλεπω να σηκωνει το Μουντιαλ αυτονοιτο ειναι να βαλεις κατα καποιον τροπο για 1 σκορερ Αργεντινο παίχτη εβαλε 17 γκολ με την Μαντσεστερ σιτι ο σερχιο αγκουερο ο Ιγκουαιν πολυ καλος εβαλε και αυτος 17 αλλα αλλο σιτι και αλλο ναπολι ενταξει δεν ειναι αυτο μου βγαζει ο αγκουερο οπως ειπα μια μεγαλυτερη ορεξη και φρεσκαδα Αν και ο μεσι εχει να αποδείξει οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης κτλ αλλα εκει θα εχει και αγχος Κατα καποιον τροπο ο σερχιο αν πχ παρει η Αργεντινη το Μουντιαλ Πιστευω αν στην Αρχη πετυχει κανα 2 γκολ να βαραει και τα πεναλντι αυτος δηλαδη τι θα πουν ελα μεσι εσυ ενω εχει βαλει 2 γκολ Πχ ο αγκουερο Δεν θα ειναι και σωστο Θα ειναι και αδικία Πιστευω εκει να πριτανεψει η λογικη και να βαλουν αγκουερο να βαρεσει και κανα πεναλντι Ειναι παιχταρας ο φουστης ας το αποδείξει Αυριο θα τον παιξω 3 ευρω
Λιγο καλύτερη άμυνα να ειχε η αργεντινή ρε γαμώτι και θα ψηνόμουν περισσότερο για κατάκτηση.