Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Χρησταρα ο ΣΥΡΙΖΑ με πληρωσε τελικα αν κ μου βγαλε τη ψυχη στην αρχη με 1,18 κ μετα 1,15 :dancing:!

Συμπερασμα,δεν αξιζουν πονταρισματα μεγαλα ποσα με μικροσκοπικες αποδοσεις... :rockon:!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
Χρησταρα ο ΣΥΡΙΖΑ με πληρωσε τελικα αν κ μου βγαλε τη ψυχη στην αρχη με 1,18 κ μετα 1,15 :dancing:!

Συμπερασμα,δεν αξιζουν πονταρισματα μεγαλα ποσα με μικροσκοπικες αποδοσεις... :rockon:!
καλησπερα :) Για να μαθουμε να παιζουμε στοιχημα :) πρεπει πρωτα :) να κατανοήσουμε το στοιχημα :) :) :) Και το πως πρεπει να παιζουμε στοιχημα  :)  Αυτο γινεται μονο απο τα χαμηλα :) και χωρις την πίεση του χρονου :) του ιδιου μας του εαυτου ως προς το ποσοστο :) :) :) να μην πιεζουμε καταστασεις :) ειτε για τα μεγαλα ποσοστα :) ειτε για τα μικρα ποσοστα :) Δηλαδη να παίζουμε αυτο που βλεπουμε :) και οχι αυτο που μας συμφέρει είτε ειναι μικρη αποδοση :) ειτε μεγαλη :) :) :) :) αυτο θα το μαθουμε μονο οταν θα ειμαστε ήρεμοι :) με πολυ μικρα ποσα :) χωρις βιασύνες :) Αλλα με  υπομονή :) Που η υπομονη ειναι το θεμελιο της φιλοσοφιας  :) Αρα και η σκεψη μας :) μονο με την υπομονη θα βρει αυτο που θελουμε δηλαδη την αληθεια για το πως πρεπει να παιζουμε στοιχημα και τι ειναι το στοιχημα :) :) :) :) :) :) Συγχαρητήρια που σου βγηκε ο συριζα :)     

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.532
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα Καλησπέρα...Σε Όλη Την  :grouphug:

Για Δείτε Λίγο Όσοι Δεν Το Γνωρίζατε... (Περι Κλ-ΟΠΑΠ Πρόκειτε)

Αρχδι@
Απο τη στιγμη που συνεχίσει να ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΑ και ΟΛΑ τα ειδικά στοιχήματα (πχ γκολ-γκολ , οβερ κτλ) θα κάνει μια τρύπα στο νερο...Ασφαλώς θα "τονοθεί" η κίνηση (και λόγω Μουντιαλ) αλλα απο τη στιγμή που "μπλεκει" το θέμα με την προμήθεια των πρακτορίων και οι ιδιοι οι πράκτορες θα το "πολεμήσουν"
πχ
Βγαζω εγω αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ καρτα παικτη και θέλω να την γεμισω:οι πληροφορίες λένε πως ΔΕΝ θα γεμιζει με πιστωτικη/χρεωστικη/paypal παρα μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ στο παρακτορείο(ασφαλως αυτο είναι +(πλεονεκτημα) όταν κερδισω ("πιο αμεσα" μετρητα).Αν λοιπον πάω σε άλλο πρακτορείο να "φορτωσω" λεφτα το άλλο πρακτορείο δεν παιρνει πορμήθεια!!!
Φωστηρες η μόνη λύση είναι ΜΟΝΑ-ΜΟΝΑ-ΜΟΝΑ-ΜΟΝΑ-ΜΟΝΑ
Αντε και στη χειρότερη ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ κάρτες καθε λογαριασμού παικτη (ο κωδικός της συνδεδεμένος με το εκάστοτε πρακτορείο για να παιρνει προμήθεια)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
καλησπερα :)    112=Μπραγκαντινο-Βασκο Ντα  Γκαμα=Χ,      113=Ναουτικο-Αβαι=Χ,      108=Τζοινβιλ-Αμερικα Ναταλ=2,      102=Ντερι-Ντανταλκ=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/Χ      Συστημα  3-4  Στον  ΟΠΑΠ    Αξια  Δελτιου    1,50  ΕΥΡΩ :)    Μεγιστο  Κερδος    167,35  ΕΥΡΩ :)                                                          ΚΑΙ Ακομα  Ενα :grin: :)              103=Γαλλια-Νορβηγια=γκολ-γκολ,      107=Πορτουγκεσα-Σαμπαιο  Κορρεα=1,      102=Ντερι-Ντανταλκ=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/Χ,      115=ΗΠΑ-Αζερμπαιτζαν=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/Χ    Συστημα  στον  ΟΠΑΠ  3-4    Αξια  Δελτιου  1,50  ΕΥΡΩ :)    Μεγιστο  Κερδος    129,41  ΕΥΡΩ :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
καλημερα :)  Απο αυριο.. :) :) δηλαδη σημερα :grin: :grin: θα παιζω καθε μερα για 1 σκορερ του Μουντιαλ της βραζιλιας τον σερχιο Αγκουερο :)  της αργεντινής :) Εχω αρχισει να βαζω στο μυαλο μου οτι η Αργεντινη θα το σηκώσει :) :) Οταν Μπροστα εχει Αγουερο,Ιγκουαιν,Μεσι Ενταξει ειναι και μπαρουτοκαπνισμενη σαν ομαδα :)  Σκληρή και παραληλα ποιοτική :) :)  Δεν ξερω την βλεπω και διαισθητικά :) :) για να πω την αληθεια πιο πολυ :)  Τωρα γιατι βλεπω σερχιο αγκουερο και οχι πχ Μεσι η Ιγκουαιν :grin: Εδω εχω καποιο σκεπτικό :sunglasses:  Μου βγαζει ο  σερχιο αγκουερο Μια καπως καλυτερη φρεσκαδα :grin: απο τους Αλλους 2 :o το οτι ειχε τραυματιστει και δεν έπαιζε  καπως σαν πιο ξεκουραστος πιο γκαυλομενος :grin: :grin: :grin: :grin:  Ενταξει ρισκο ειναι :grin: δεν υπαρχει Τιποτα σιγουρο :) Ποσο μαλλον να προβλεψεις καποιον για 1 σκορερ  ενος Μουντιαλ :grin: :grin: :grin: :)  Αν ειναι  ΠΧ να το παρει Η  Αργεντινη :sunglasses: τοτε βλεπω και σερχιο αγκουερο ΓΙΑ Πρωτο Σκορερ :)  Μπορει να ειμαι και λαθος 100% :grin: :grin: :grin:    Ενταξει :sunglasses: :sunglasses: Θα ακολουθήσω Πάντως  την διαίσθηση μου :sunglasses:-κατα καποιον τροπο γνωση μου :grin: :)ΥΓ..  θα παιζω καθε μερα τον σερχιο 2-3 η και παραπανω ευρω :grin:  Στον ΟΠΑΠ :grin:  Την αργεντινή  σαν Νικητρια καθαρα λογο ποσοστου δεν με συμφέρει :grin: :grin:  σε σχεση με τον 1 σκορερ :) :)  θα μου πει καποιος τωρα :grin: :grin: :grin: Μπορει να βγει πρωτος σκορερ ο μεσι η ιγκουαιν και να το παρει η αργεντινη :) Το μουντιαλ :grin:  και εσυ να χασεις το στοιχημα :grin:  Ενω παίζοντας την Αργεντινη που εβλεπες εξαρχής να κερδιζες Η Μαλλον να ειχες πολυ  περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις  :) :) :):) :)  θα του πω οτι εχει δικιο και οτι θα το ρισκαρω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:           

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
brazil 2 για τους ξενυχτες καποια φαβορι δεν ειναι και τοσο δυνατα καθοτι το ποσοστο στο 1 ειναι μικρο...
braz_2.png

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.532
Πόντοι
1.206
Γινεται του μυνιυ Β!
Αγωνιστικά μονο το Ποντε βγηκε

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
Καλησπερα :)      116=Βεντ. Κοφου-Ουραβα=Χ,       117=Κασιμα-Βισσελ Κομπε=1,       118=Ναγκογια-Κασιβα=Οβερ,       121=Τοσου-Σιμιζου=2      Καρφωτα   Στον  ΟΠΑΠ    Πονταρισμα   0,90  ΕΥΡΩ  :)   Μεγιστο   Κερδος   21,14   ΕΥΡΩ :) :)   Και............             :grin: :grin:     002=ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  2014   Πρωτος  Σκορερ  Διοργανωση  ΣΤΧ 111=ΑΓΚΟΥΕΡΟ     ΑΠΟΔΟΣΗ   15.00     Αξια   δελτιου     2,10  ΕΥΡΩ   Μεγιστο  Κερδος    31,50   ΕΥΡΩ :) ;) :cheesy: :grin:  Στον ΟΠΑΠ Και αυτο :) :) :) :) :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
καλημερα :)  Απο αυριο.. :) :) δηλαδη σημερα :grin: :grin: θα παιζω καθε μερα για 1 σκορερ του Μουντιαλ της βραζιλιας τον σερχιο Αγκουερο :)  της αργεντινής :) Εχω αρχισει να βαζω στο μυαλο μου οτι η Αργεντινη θα το σηκώσει :) :) Οταν Μπροστα εχει Αγουερο,Ιγκουαιν,Μεσι Ενταξει ειναι και μπαρουτοκαπνισμενη σαν ομαδα :)  Σκληρή και παραληλα ποιοτική :) :)  Δεν ξερω την βλεπω και διαισθητικά :) :) για να πω την αληθεια πιο πολυ :)  Τωρα γιατι βλεπω σερχιο αγκουερο και οχι πχ Μεσι η Ιγκουαιν :grin: Εδω εχω καποιο σκεπτικό :sunglasses:  Μου βγαζει ο  σερχιο αγκουερο Μια καπως καλυτερη φρεσκαδα :grin: απο τους Αλλους 2 :o το οτι ειχε τραυματιστει και δεν έπαιζε  καπως σαν πιο ξεκουραστος πιο γκαυλομενος :grin: :grin: :grin: :grin:  Ενταξει ρισκο ειναι :grin: δεν υπαρχει Τιποτα σιγουρο :) Ποσο μαλλον να προβλεψεις καποιον για 1 σκορερ  ενος Μουντιαλ :grin: :grin: :grin: :)  Αν ειναι  ΠΧ να το παρει Η  Αργεντινη :sunglasses: τοτε βλεπω και σερχιο αγκουερο ΓΙΑ Πρωτο Σκορερ :)  Μπορει να ειμαι και λαθος 100% :grin: :grin: :grin:    Ενταξει :sunglasses: :sunglasses: Θα ακολουθήσω Πάντως  την διαίσθηση μου :sunglasses:-κατα καποιον τροπο γνωση μου :grin: :)ΥΓ..  θα παιζω καθε μερα τον σερχιο 2-3 η και παραπανω ευρω :grin:  Στον ΟΠΑΠ :grin:  Την αργεντινή  σαν Νικητρια καθαρα λογο ποσοστου δεν με συμφέρει :grin: :grin:  σε σχεση με τον 1 σκορερ :) :)  θα μου πει καποιος τωρα :grin: :grin: :grin: Μπορει να βγει πρωτος σκορερ ο μεσι η ιγκουαιν και να το παρει η αργεντινη :) Το μουντιαλ :grin:  και εσυ να χασεις το στοιχημα :grin:  Ενω παίζοντας την Αργεντινη που εβλεπες εξαρχής να κερδιζες Η Μαλλον να ειχες πολυ  περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις  :) :) :):) :)  θα του πω οτι εχει δικιο και οτι θα το ρισκαρω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:           

Κι ο ιγκουαίν αξίζει χρηστάρα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
Κι ο ιγκουαίν αξίζει χρηστάρα
καλησπερα ναι το σκεφτηκα στην αρχη για τον ιγκουαιν αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα :) ειχα ενστασεις μεσα μου οταν αποφάσισα για αγκουερο είδα οτι δεν είχα αλλο ενστάσεις πιστευω για 1 γκολ διαφορα να βγει ο Αγουερο 1 σκορερ :) :) :) :) με 2 τον μεσι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
καλησπερα ναι το σκεφτηκα στην αρχη για τον ιγκουαιν αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα :) ειχα ενστασεις μεσα μου οταν αποφάσισα για αγκουερο είδα οτι δεν είχα αλλο ενστάσεις πιστευω για 1 γκολ διαφορα να βγει ο Αγουερο 1 σκορερ :) :) :) :) με 2 τον μεσι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αξίζει η αργεντινή γενικά για ποντάρισμα πρώτου σκόρερ, έχει και στον όμιλο το ιράν, μπορεί να το φιλοδωρίσει με αρκετά γκολ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αυριο το μπασκετάκι πως το βλέπετε;
παράξενο μάτσ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
αυριο το μπασκετάκι πως το βλέπετε;
παράξενο μάτσ
καλησπερα αν λες για το ΠΑΟ Ολυμπιακος αν και δεν μου αρεσει το στοιχημα στο μπασκετ θα το έπαιζα χ2 :) Χ και στην παραταση να το παρει ο ολυμπιακος εδω το αντερ με το οβερ θα ειναι καπως ενδιάμεσα  2-3 γκολ αν ηταν ποδοσφαιρικο παιχνιδι :) :) :) :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
Αξίζει η αργεντινή γενικά για ποντάρισμα πρώτου σκόρερ, έχει και στον όμιλο το ιράν, μπορεί να το φιλοδωρίσει με αρκετά γκολ
Στην αρχη ειχα σκεφτει να παιξω βραζιλια οπως ειχα γραψει για τον φρεντ :grin: :grin: για 1 σκορερ :) :) κτλ κτλ :grin: αλλα πάλι μια φωνη μεσα μου :sunglasses: με ελεγε ασε την βραζιλια :grin: :grin: (αλλο που ειμαι φολα βραζιλια σαν οπαδος κτλ :)  στο στοιχημα να δουμε την πραγματικοτητα και οχι το παθος πάθη  μας :)) Και παιξε τι πραγματικα βλεπεις και οχι αυτο που θες να δεις :) :) :) ήθελα  να δω βραζιλια :) Αλλα ηταν μαλλον λογο οπαδισμου και αγαπης :) Η καθαρα λογικη μου σκεψη με λεει αργεντινη και εφοσον την βλεπω να σηκωνει το Μουντιαλ αυτονοιτο ειναι να βαλεις κατα καποιον τροπο για 1 σκορερ Αργεντινο παίχτη  εβαλε 17 γκολ με την Μαντσεστερ σιτι ο σερχιο αγκουερο ο Ιγκουαιν πολυ καλος εβαλε και αυτος 17 αλλα αλλο σιτι και αλλο ναπολι ενταξει δεν ειναι αυτο μου βγαζει ο αγκουερο οπως ειπα μια μεγαλυτερη ορεξη και φρεσκαδα :)  Αν και ο μεσι εχει να αποδείξει οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης κτλ αλλα εκει θα εχει και αγχος :) Κατα καποιον τροπο ο σερχιο αν πχ παρει η Αργεντινη το Μουντιαλ Πιστευω αν στην Αρχη πετυχει κανα 2 γκολ να βαραει και τα πεναλντι αυτος δηλαδη τι θα πουν ελα μεσι εσυ ενω εχει βαλει 2 γκολ Πχ ο αγκουερο Δεν θα ειναι και σωστο Θα ειναι και αδικία Πιστευω εκει να πριτανεψει η λογικη  και να βαλουν αγκουερο να βαρεσει και κανα πεναλντι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ειναι παιχταρας ο φουστης ας το αποδείξει :) :) Αυριο θα τον παιξω 3 ευρω :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom