Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Καλησπερα :)    148=Μπαια-Σαντος=ΣΚΟΡ  0-2,      147=Φλαμενγκο-Φιγκειρενσε=ΣΚΟΡ  3-2,      149=Ονδουρα-Τουρκια=ΣΚΟΡ  1-0      Συστημα :)    2-3 :)  Στον  ΟΠΑΠ :)    Αξια  Δελτιου    1,20  ΕΥΡΩ :)    Μεγιστο  Κερδος    1.159,20  ΕΥΡΩ :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν :) :) :)    002=Παγκοσμιο Κυπελλο  2014     Πρωτος Σκορερ Στοιχημα 111=ΑΓΚΟΥΕΡΟ    Αξια  Δελτιου :)     2,40  ΕΥΡΩ :) :)     Στον  ΟΠΑΠ :)   Μεγιστο   Κερδος    36,00  ΕΥΡΩ :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλησπερα αγκεν :) :) :)    002=Παγκοσμιο Κυπελλο  2014     Πρωτος Σκορερ Στοιχημα 111=ΑΓΚΟΥΕΡΟ    Αξια  Δελτιου :)     2,40  ΕΥΡΩ :) :)     Στον  ΟΠΑΠ :)   Μεγιστο   Κερδος    36,00  ΕΥΡΩ :)

:rockon:

shoumundial.gif

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
τι να κανω αυτο μου υπαγορεύει η λογική μου :) :) :) :) Με Μισή καρδιά :) αλλα αλλο το  συναίσθημα(βραζιλια :)) και αλλο το στοιχημα Αργεντινη :grin: :grin: Αυτα τα 2  δεν πανε μαζι :grin: Στο στοιχημα παιζεις λογικα :rockon: :rockon: :rockon: ΒΑΜΟς ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ :2funny: ΚΑΙ ΑΓΚΟΥΕΡΟ :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
συγχωρεστε με ενα διαλειμα απο τα προγνωστικα  :grin: εχει σχεση με mundial... :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν του αγκεν αγκεν :) :) :) :) :)   Μολις  εφαγα για βραδινό :) :) 1 ντοματα σε κοματια :) σαλατας :) με λίγη  ρίγανη :)  και μια κουταλια τις σουπας ελαιολαδο :) +  1 φετα  ψωμι ολικης αλεσης + 2  ξερα συκα στο τελος :) :)  Αυτα να τα ακουει ο νιπλ :) :) να γουσταρει μασες :) :grin: :grin:  ΥΓ  Στο τελος μια καψουλα ιχθυελαιο :)  ομεγα 3  Απο  πρασινα μύδια :)  νεας ζηλανδιας :)  

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
για σου ματζεστικ αρχηγε :)  Χαθηκες μαν :) :) :) Ποτε θα παμε για κανα τσιπουρακι  και μεζε  εσυ :) εγω :grin: και ο Πιπης :sunglasses:?

Εχω μαθει χαλκιδικη γινονται ωραιες επενδυσεις χλιδατεςςςς εκει ειναι ωραια!!!!!!! :rockon: :rockon:

Ανοιγει ενα μαγαζι η ανοιξε που λεγεται coast για πεταξου να μας πεις τι παιζει.Εχει το καλυτερο ''τσιπουρο'' εκει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Εχω μαθει χαλκιδικη γινονται ωραιες επενδυσεις χλιδατεςςςς εκει ειναι ωραια!!!!!!! :rockon: :rockon:

Ανοιγει ενα μαγαζι η ανοιξε που λεγεται coast για πεταξου να μας πεις τι παιζει.Εχει το καλυτερο ''τσιπουρο'' εκει.
η καλυτερη ψαροταβερνα στην Ελλαδα(αν οχι στην ελλαδα στην χαλκιδικη 10000%) φιλε μου ματζεστικ :) :) ειναι αυτη εδω και ειναι στην ποτιδαια Νεα ποτιδαια χαλκιδικης στο παλιο λιμανι :) Ειναι πανω απο 20 χρονια εκτος αυτου  :)τα παντα ειναι τις ημερας απο ψαρια μεχρι αστακους 2 τυπων ενας με τις δαγκανες και ο αλλος χωρις :) Οτι ψαρι τρως ανεπνεει απο συναγριδα μεχρι αθερινα τους αστακους αυτους χωρις τις δαγκανες τις χτυπανε <μπουνιες> οι σερβιτοροι πανω στην πιατελα γιατι πηδάνε ψηλά  εδω τρωνε απο βασιλιαδες προεδροι κρατων μεχρι και ο εαυτος μου :) Ο καθενας μπορει να φαει ενταξει ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με καποιες αλλες ταβερνες αλλα αυτο βγαινει στην ποιοτητα στις γευσεις στην οικειότητα που αισθάνεσαι απο τους σερβιτορους τον ιδιο τον ιδιοκτήτη :)  Εχω γυρισει ολη την χαλκιδικη οταν λεμε ολη ολη εχω μιλησει με ψαραδες με κατικους αλλων περιοχων στην χαλκιδικη  ολοι μα ολοι λενε για αυτην την ψαροταβέρνα  Αυτη η ψαροταβερνα  μαλλον σε αυτην εχω πιεει και το καλυτερο χυμα τσιπουρο στην χαλκιδικη :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Παιδια η νεα ποτιδαια χαλκιδικης ειναι σουπερ εχει τα παντα  στο 1 ποδι πρεπει να ειναι στο ν1 για μενα :) αν βαλουμε τις ψαροταβερνες το ιδιο :) και τα εστιατορια :) εχει πολλους ελληνες γιατι ειναι τα σπιτια τα πιο πολλα σαν εξοχικα ιδιωτικής χρήσης :grin:  Ειναι και γαμώ τα μερη :)  για διασκεδαση ειναι χαλαρη δηλαδη club μπαρακια κτλ  γιατι οπως ειπα πιο πριν εχουν πολλοι ελληνες σαν εξωχικο διαμερισμα και αυτοι φωναζουν :) Αλλα η καλιθεα ειναι διπλα 18 χιλιομετρα οποτε βγαινουμε εκει για να πιξει το ματι μας μουνια :cheesy: :grin:  Οτι και να πω για την ποτιδαια ειναι λιγο παιδια σε αυτο το βιντακι δεν δειχνει την αλλη παραλια που ειναι απο την αλλη μερια εκει τα νερα ειναι καραιβικης η αμμος απο τα νησια φιτζι  εχει τα παντα μπορεις να κανεις τα παντα τα νεα μουδανια στα 5 χιλιομετρα απο πισω :)  20 χρονια παω διακοπες στην νεα ποτιδαια χαλκιδικης απο μικρο παιδι και ακομα δεν την εχω χορτασει αν καποιος φιλος θελει να παει διακοπες στην χαλκιδικη σε αυτο το μερος στην Νεα ποτιδαια θα παθει πλακα δεν πεζεται θαλασσα και παραλιες απο αλλον πλανητη  :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η καλυτερη ψαροταβερνα στην Ελλαδα(αν οχι στην ελλαδα στην χαλκιδικη 10000%) φιλε μου ματζεστικ :) :) ειναι αυτη εδω και ειναι στην ποτιδαια Νεα ποτιδαια χαλκιδικης στο παλιο λιμανι :) Ειναι πανω απο 20 χρονια εκτος αυτου  :)τα παντα ειναι τις ημερας απο ψαρια μεχρι αστακους 2 τυπων ενας με τις δαγκανες και ο αλλος χωρις :) Οτι ψαρι τρως ανεπνεει απο συναγριδα μεχρι αθερινα τους αστακους αυτους χωρις τις δαγκανες τις χτυπανε <μπουνιες> οι σερβιτοροι πανω στην πιατελα γιατι πηδάνε ψηλά  εδω τρωνε απο βασιλιαδες προεδροι κρατων μεχρι και ο εαυτος μου :) Ο καθενας μπορει να φαει ενταξει ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με καποιες αλλες ταβερνες αλλα αυτο βγαινει στην ποιοτητα στις γευσεις στην οικειότητα που αισθάνεσαι απο τους σερβιτορους τον ιδιο τον ιδιοκτήτη :)  Εχω γυρισει ολη την χαλκιδικη οταν λεμε ολη ολη εχω μιλησει με ψαραδες με κατικους αλλων περιοχων στην χαλκιδικη  ολοι μα ολοι λενε για αυτην την ψαροταβέρνα  Αυτη η ψαροταβερνα  μαλλον σε αυτην εχω πιεει και το καλυτερο χυμα τσιπουρο στην χαλκιδικη :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)   

δλδ τι καλυτερο εχει απο ολες τις αλλες ψαροταβερνες?? το αιγαιο μονο φρεσκο ψαρι βγαζει.
και η κυρα τασια στην κεφαλονια φρεσκο ψααρι δεν σερβιρει?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
δλδ τι καλυτερο εχει απο ολες τις αλλες ψαροταβερνες?? το αιγαιο μονο φρεσκο ψαρι βγαζει.
και η κυρα τασια στην κεφαλονια φρεσκο ψααρι δεν σερβιρει?
θα σου εξηγήσω φιλαράκι μου :) Λοιπον η ψαροταβερνα ειναι Στο λιμανι το κεντρικο απο τα 3 ποδια :) εδω ειναι τα μεγαλα ψαροκαικα που βγαινουν καθε μερα στις 7 το απογευμα και γυριζουν το αλλο πρωι :) Εκτος αυτου ειναι και παρα πολλοι ιδιωτες ψαραδες οπου και αυτοι ψαρεβουν καθε μερα :) Η ψαροταβερνα αυτη εγινε εξαρχης ψαροταβερνα πολυτελείας δηλαδη πριν 24 χρονια 25 που ιδρύθηκε :)  εγινε με τα προτυπα να γινει η καλυτερη :) και το μερος που διαλεξε στο παλιο λιμανι εκει που ειναι τα μεγαλα και τα μικρα καΐκια :) Δεν ειναι τυχαιο εκει εχει την πρωτη υλη απευθειας :) Το οτι ειναι τοσα πολλα χρονια εκει εχει δημιουργηθεί με  ολους τους ντοπιους ψαραδες μια αμοιβαία σχεση και εκτιμιση γιατι σαν η καλυτερη ψαροταβερνα θελει εξαρχης τις ίδρυσης της το καλυτερο :)  Αυτο εχει εμπεδωθεί απο τους ντοπιους ψαραδες κατοικους τις νεας ποτιδαιας και οχι μονο :) Και οτι βγαλουν απο καλα ψαρια οστρακοειδή τα πηγαινουν απευθειας στην ταβερνα οταν λεμε απευθειας τα ψαρια οι αστακοι τα οστρακα ολα ειναι ζωντανα :)  Περσι που ετρωγα σε αυτο το εστιατοριο ψαρας με μια σακουλα κυδωνια μολις τα ειχε βγαλει περναει απο μπροστα μας τα δινει στον βοηθο του μαγειρα και του λεει αφτα φτανουν η να παω να βγαλω και αλλα και του λεει ο βοηθος αυριο να πας για σημερα φτανουν να ειναι φρεσκα :) Τι να σου πω ματζεστικ αυτη η σχεση που εχει αποκτησει η ψαροταβερνα μαρινα με τους ψαραδες ειναι μοναδικη μονο οι καρχαριες μεσα  στην θαλασσα την ωρα που κολυμπαει το ψαρι και πανε και το τρωνε :) τρωνε πιο φρεσκο ψαρι απο αυτην την ψαροταβερνα :) Μονο οι καρχαριες :) Μετα το πιο φρεσκο ψαρι ειναι σε αυτην την ψαροταβερνα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
Καλησπερα σε αυτο το βιντεακι φαίνεται και η αλλη παραλια τις νεας ποτιδαιας χαλκιδικης παιδια  :)  Οτι και να πω ειναι λιγο δηλαδη ακομη και στις κυκλαδες που τις εχω γυρίσει και τις καραγουσταρω η νεα ποτιδαια σαν παραλιες τις κοντραρει κατα καποιον τροπο :)  Τι να πω οποιος φιλος απο αθηνα και γενικα νοτια ελλαδα παει νεα ποτιδαια χαλκιδικης για διακοπες θα παθει πλακα ειναι απο τα καλυτερα μέρη της ελλαδος για διακοπες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) δειτε μια και αυτο το βιντεακι οτι δειχνει ειναι νεα ποτιδαια Χαλκιδικής :) Τα παντα ειναι χαλαρα :) :) :)  ΥΓ..    ΤΟ Βιντεακι ειναι πριν  1  μήνα και κατι μερες απο σημερα :) :)  Πιο φρεσκο δεν γίνεται :) :) :) :) :) :)  Καλες διακοπες σε οποιον παει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  καλα να περασει :) :) :) :) :) :) :) :) :)   

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.638
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν :)    102=Εστερσουντ-Γιονσεπινγκ=1,      104=Αυστρια-Ισλανδια=1,      106=Βαρεζε-Σιενα=2,      107=Λατινα-Σπετσια=2,      109=Μπαρι-Νοβαρα=Οβερ    Καρφωτα :) :)  Στον  ΟΠΑΠ :) :)  Αξια  Δελτιου  1,50  ΕΥΡΩ :)  Μεγιστο  Κερδος  30,52  ΕΥΡΩ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom