τη μπετις την πιστευω παρα πολυ θα ανεβει με την μπαρτσα ειχε πανω απο δκεα τλκ και επαιξε αρκετα καλα στο πρωτο και μετα εκανε φασεις αλλα εφαγε τα μπαλακια!κοιτα απο μικρος μιλαν ειμαι με πηγε κουβα την προηγουμενη αλαλ μετα τις αποδοσκιμασιες που φαγανε θεωρω οτι θα το παρουν!τωρα για το μουρινιο τι να πω!τον ξερεις νικη και με μισο μηδεν!
κοιτα και εγω απο μικρος λιβερπουλ ειμαι και γιουβεντους αλλα αν η γιουβεντους ηταν στην θεση τις μιλαν δηλαδη οπως ειναι η μιλαν τωρα δεν θα την επαιζα 50 ευρω αλλα 5 αλλα και παλι αυτο το λεω με την δικια μου υποκιμενικη σκοπια και οχι οπως το βλεπεις εσυ
Την τσελσι θα την επαιζα γιατι εχει πολυ καλη ομαδα ανεξαρτητα την γκελα η γουεστ χαμ δεν ειναι καλη ομαδα
τωρα παλι υποκειμενικα ειναι αυτο που λεω οσον αφορα για την σεββιλη με την μπετις η σεββιλη εχει το σαντσες πινθχουαν αν θυμαμαι καλα
ειναι απο τις πιο σκληρες εδρες τις ισπανιας νομιζω
οι πιο φανατικοι φιλαθλοι
ειδα τον αγωνα μεσα στην εσπανιολ που η εσπανιολ εχει γαματη εδρα και τις πηραν τα σωβρακα οι σεβιγιανοι
Αφου λες οτι και η μπετις εχει τις τελικες που ειχε αλλα εφαγε 4 γκολ αρα μιλαμε για 2 επιθετικες ομαδες που τρωνε και βαζουν γκολ αρα θα το επαιζα οβερ
αλλα να κανεις αυτο που θες εσυ γιατι σκεφτικες πως θα το παιξεις εσυ