stoiximatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δυσκολα παιχνιδια και τα 2 θεωρω καλο παιξιμο και στα 2 ματς το 2-3 δυσκολα θα ανοιξουν!
δυσκολα παιχνιδια και τα 2 θεωρω καλο παιξιμο και στα 2 ματς το 2-3 δυσκολα θα ανοιξουν!
ελλαδα μ αρεσει το διπλο απλα εχει και δευτερο ματσακι γιατι να μην ερθει 1-1 η 0-0 και μετα να την παστελωσει η ρουμανια?κοιτα ειμαστε κωλοφαρδοι γενικα μπορειε να μην παιζουμε μπαλα αλλα μας καθετε!θα ριξω κατι ψιλα στο γκοαλ γκοαλ της ισπανιας για σημερα το βλεπεις?
Δεν το 'χω δει καθόλου, απ' αυτά μόνο το όβερ της σκωτίας έχω κυκλώσει
εκανες αναληψη ρε? εχουμε κερδακια παντως παρατηρω και ας σε εχουμε εξω απο τα πμ
Σιγα την Ρουμανια ρε παιδια... με τα παικτακια του αστερα τριπολης και κατι παγκιτες παιζει
Και αν εχει 2-3 καλα παιχτακια θα φανε την κλωτσια του αιωνα απο τα αλανια και θα στραβοπατανε
στανταρ ασσος η εθνικη αυριο και Under
Οι υπολοιπες ειναι υπο μελετη. Εγω παντως δεν βλεπω για αυριο νικες για Γαλλια ή Σουηδια... αντιθετως βλεπω πουτσα και Under !!!
μανιατη και σαμαρη μπορει να βαλει ο κλαψας...Πίπη δες την εντεκάδα που μάλλον θα βάλει το κλαμένο μουνί...
Μανιάτης τζιόλης κατσουράνης στο κέντρο. Κομένη στη μέση θα 'ναι πάλι η ομάδα
φαινομενικα εχουν πολλη αντερ...κλειστα παιχνιδια φαινονται...για να δουμε...Σιγα την Ρουμανια ρε παιδια... με τα παικτακια του αστερα τριπολης και κατι παγκιτες παιζει
Και αν εχει 2-3 καλα παιχτακια θα φανε την κλωτσια του αιωνα απο τα αλανια και θα στραβοπατανε
στανταρ ασσος η εθνικη αυριο και Under
Οι υπολοιπες ειναι υπο μελετη. Εγω παντως δεν βλεπω για αυριο νικες για Γαλλια ή Σουηδια... αντιθετως βλεπω πουτσα και Under !!!
μανιατη και σαμαρη μπορει να βαλει ο κλαψας...