χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.717
- Πόντοι
- 606
θελω σημερα το καραισκακη να παρει φωτιαθελω 2000 πηρσους και καπνογονα στο γκολ της ελλαδαρας θελω οι ρουμανες να σφιξουν τα βυζια τους
![]()
απο την ανατριχιλα που θα πετυχει η ελλαδαρα το γκολ
Ολο το μπουρδελα κομ Σημερα το θελω στο καραισκακη
θελω και εξω απο το καραισκακη να εχει 10000 ατομα θα γινει σημερα του τσιπουρου ο χαμος και τις μπυρας το καγκελο
![]()
![]()
![]()
καλησπερα μπραδερ
Μόνο εγω βλεπω το ματς σημερα στο 0-0?
Ένα στα τέσσερα Η/Τ σήμερα...
Έχασα το ημίχρονο στον Αποέλ στο 45+1 και τη χαζοΛυών...
Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροιΜόνο εγω βλεπω το ματς σημερα στο 0-0?
E θα ριξω ενα ποσο στο 0-0 και αλλο ενα στο 1-0.Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροι![]()
αυτο ειναι που λενε τα λαθη πληρωνονται.Τελικά σε αυτό το δελτίο είχα πιάσει 2 στα 4.Το είχα παίξει τηλεφωνικώς στον πράκτορα και πήγα εχθές και μου λέει "έχεις ένα δελτίο εδώ" ,το περνάει στη μηχανή και κέρδιζε 14,65€
Νόμιζα ότι είχα πιάσει ένα στα 4...
Προσέξτε τι έγινε...Είχα τηλεφωνήσει και η κοπελιά που κρατάει κάποιες φορές το πρακτορείο,αντί να παίξει το 152 Ριέκα-Λυόν 2/Χ Ημίχρονο/τελικό,το έπαιξα Χ τελικό...Για την ιστορία ήρθε Χ/Χ..Με το λάθος της κέρδισα 14€![]()
Κοίταζα τώρα το δελτίο και κάτι δε μου πήγαινε καλά χαχαχαχα.
Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροι![]()