χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.683
- Πόντοι
- 606
θελω σημερα το καραισκακη να παρει φωτια θελω 2000 πηρσους και καπνογονα στο γκολ της ελλαδαρας θελω οι ρουμανες να σφιξουν τα βυζια τους απο την ανατριχιλα που θα πετυχει η ελλαδαρα το γκολ Ολο το μπουρδελα κομ Σημερα το θελω στο καραισκακη θελω και εξω απο το καραισκακη να εχει 10000 ατομα θα γινει σημερα του τσιπουρου ο χαμος και τις μπυρας το καγκελο
καλησπερα μπραδερ σημερα εχουμε <πολεμο> ηταν η επιτας τα παλικαρια μας θα τα δωσουν ολα ζητω το καλαμακι ωραιες γκομενες δεν ξερω μονο αν εχει Πολυ γκαυλιαρες πρεπει να ειναι στο χατζηκυριακειο
Μόνο εγω βλεπω το ματς σημερα στο 0-0?
Ένα στα τέσσερα Η/Τ σήμερα...
Έχασα το ημίχρονο στον Αποέλ στο 45+1 και τη χαζοΛυών...
Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροιΜόνο εγω βλεπω το ματς σημερα στο 0-0?
E θα ριξω ενα ποσο στο 0-0 και αλλο ενα στο 1-0.Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροι
αυτο ειναι που λενε τα λαθη πληρωνονται.Τελικά σε αυτό το δελτίο είχα πιάσει 2 στα 4.Το είχα παίξει τηλεφωνικώς στον πράκτορα και πήγα εχθές και μου λέει "έχεις ένα δελτίο εδώ" ,το περνάει στη μηχανή και κέρδιζε 14,65€
Νόμιζα ότι είχα πιάσει ένα στα 4...
Προσέξτε τι έγινε...Είχα τηλεφωνήσει και η κοπελιά που κρατάει κάποιες φορές το πρακτορείο,αντί να παίξει το 152 Ριέκα-Λυόν 2/Χ Ημίχρονο/τελικό,το έπαιξα Χ τελικό...Για την ιστορία ήρθε Χ/Χ..Με το λάθος της κέρδισα 14€
Κοίταζα τώρα το δελτίο και κάτι δε μου πήγαινε καλά χαχαχαχα.
Αν παιζεις στοιχημα ριξε ακριβες σκορ 1-0 ευκολακι ταμειο,2-0 αν σταθουμε λιγο τυχεροι