χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
kalhspera 3 ευρω 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο του αγωνα βουλγαρια αντερ 19 ελλαδος αντερ 19 αν δεν βγει αυτο απο την δευτερα μετα ξανα λαιβ
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδοςkalhspera 3 ευρω 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο του αγωνα βουλγαρια αντερ 19 ελλαδος αντερ 19 αν δεν βγει αυτο απο την δευτερα μετα ξανα λαιβ
man εχω δεκα ευρω στην τσεπη μου.....δωσε ενα καλο παρολι να παιξω στον μελισσανιδη να βγαλω τα τσιγαρα,ενα πακοτινι,ενα φρεντο καπουτσινο και ενα πιτα σουβλακι απο ολα για βραδυ και ενα εισιτηριο σινεμα να παω να δω τον ΘΩΡ...εκει στον θωρ θα παρω και νατσος με σως και μια κοκα κολα την μικρη....Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 2.25
Μονό: 3 @ €1 14/11/2013 12:52:40 3,00 6,75
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GB1528001510F - Flash Ώρα στοιχήματος: 14/11/2013 12:52:40 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Βουλγαρία U19 v Ελλάδα U19
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/11/2013 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
Σύνολο: 3 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 6,75 με εχει ματιαξει ο gl
10 ευρω δεν θα επαιζα θα επαιζα 2,40 ευρω οβερ 3,5 τον αγωνα σλοβακια ολλανδια απο οτι ακουσα στο προποτζηδικο ισοβαθμουν σαν χωρες απο οτι ξερω απο το live για την σλοβακια ιδιως την ολλανδια το ξερουν ολοι οτι παιζει επιθετικα και η σλοβακια παιζει επιθετικα αρα αφου ειναι ισοβαθμες παιζουν επιθετικα γιατι να μην το παιξουμε 4-6 γκολ και ας μην βγει παντως το 1,55 το διπλο δεν αξιζει εκτος εδρας και ισοβαθμες καλος χρισος ο τιγρης αλλα να μην μας πιανει τον κωλαρακι μας Μετα για λιγο που διαβασα στο matcμονευ ενας εδινε χ2 διπλη ευκαιρια την γεωργια με την σκωτια λεγοντας οτι οι σκωτσεζοι δεν εχουν την ποιοτητα κτλ κτλ και στο πρωτο παιχνιδι οι γεωριανοι επαιξαν καλα κτλ κτλ οποτε εκει χ2 απο τον μαγκα τις ματς μονευ μετα Βελγιο κολομβια θα επαιζα χ2 διπλη ευκαιρια λογο φαλκαο δεν ξερω αν παιζει δεν εχω δει τιποτα απλα ο λογος ειναι οτι η κολομβια ειναι πολυ ανεβασμενη και αν βγει στην κοντρα την ανοιχτη βελγιδα θα την σκωτοσει θα επαιζα και ενα οβερ την ατλετικο μινειρο με την ιντερνασιοναλ αλλα διαισθητικα δεν εχω δει κατι εδω απλα σαν ομαδες εχουν τους παιχτες να το βγαλουν αυτα θα επαιζα αλα 2,10 ευρω η 2,40 οχι 10man εχω δεκα ευρω στην τσεπη μου.....δωσε ενα καλο παρολι να παιξω στον μελισσανιδη να βγαλω τα τσιγαρα,ενα πακοτινι,ενα φρεντο καπουτσινο και ενα πιτα σουβλακι απο ολα για βραδυ και ενα εισιτηριο σινεμα να παω να δω τον ΘΩΡ...εκει στον θωρ θα παρω και νατσος με σως και μια κοκα κολα την μικρη....
Βάλτα κατευθείαν στον λογαριασμό στην Πειραιώς για την Αγιά Σοφιά να γίνεις μέτοχος!Μην μας κρατάει ποσοστό και ο κωλοπράκτορας!man εχω δεκα ευρω στην τσεπη μου.....δωσε ενα καλο παρολι να παιξω στον μελισσανιδη
εχει τετοιο λογαριασμο αληθεια;Βάλτα κατευθείαν στον λογαριασμό στην Πειραιώς για την Αγιά Σοφιά να γίνεις μέτοχος!Μην μας κρατάει ποσοστό και ο κωλοπράκτορας!
χρηστο με σωζεις.....αν κερδισω θα σου παρω πατατακια πρινγκλς10 ευρω δεν θα επαιζα θα επαιζα 2,40 ευρω οβερ 3,5 τον αγωνα σλοβακια ολλανδια απο οτι ακουσα στο προποτζηδικο ισοβαθμουν σαν χωρες απο οτι ξερω απο το live για την σλοβακια ιδιως την ολλανδια το ξερουν ολοι οτι παιζει επιθετικα και η σλοβακια παιζει επιθετικα αρα αφου ειναι ισοβαθμες παιζουν επιθετικα γιατι να μην το παιξουμε 4-6 γκολ και ας μην βγει παντως το 1,55 το διπλο δεν αξιζει εκτος εδρας και ισοβαθμες καλος χρισος ο τιγρης αλλα να μην μας πιανει τον κωλαρακι μας Μετα για λιγο που διαβασα στο matcμονευ ενας εδινε χ2 διπλη ευκαιρια την γεωργια με την σκωτια λεγοντας οτι οι σκωτσεζοι δεν εχουν την ποιοτητα κτλ κτλ και στο πρωτο παιχνιδι οι γεωριανοι επαιξαν καλα κτλ κτλ οποτε εκει χ2 απο τον μαγκα τις ματς μονευ μετα Βελγιο κολομβια θα επαιζα χ2 διπλη ευκαιρια λογο φαλκαο δεν ξερω αν παιζει δεν εχω δει τιποτα απλα ο λογος ειναι οτι η κολομβια ειναι πολυ ανεβασμενη και αν βγει στην κοντρα την ανοιχτη βελγιδα θα την σκωτοσει θα επαιζα και ενα οβερ την ατλετικο μινειρο με την ιντερνασιοναλ αλλα διαισθητικα δεν εχω δει κατι εδω απλα σαν ομαδες εχουν τους παιχτες να το βγαλουν αυτα θα επαιζα αλα 2,10 ευρω η 2,40 οχι 10
Ναι 10ερώ=1 μετοχή...γίνε επενδυτής!εχει τετοιο λογαριασμο αληθεια;
Οι μαλακες της Πειραιως παντως δεν ειναι ενημερωμενοι.Ναι 10ερώ=1 μετοχή...γίνε επενδυτής!
Πάρτε του μια μετοχή δώρο να γίνει άνθρωπος!!!Οι μαλακες της Πειραιως παντως δεν ειναι ενημερωμενοι.
Αν δεν ξερεις τον λογαριασμο κανουν τον μαλακα..Εκτος και αν πεσαμε
σε γαυρο και ηθελε να κανει σαμποταζ.
crespo φιλικη συμβουλη μην τα παιξεις και τα 2 ασσους στη βραζιλια!πιστευω ενα απο τα 2 σπασει και πιο πολυ φοβαμαι τη σαντος ;)
λιον δεν μ παει το χερι για διπλο!η σαντος αν δεις προσιτορια εχει 3 χ και μια ηττα στα 4 τελευταια με μπαια θα μ πεις σερνεται φετος οκ αλλα εγω πιστευω σε παραδοσεις και κατι μ λεει οτι τλχ ενα χ θα το παρει!οσο για την ατλετικο εγω το βλεπω 1 αλλα αν παει για χ το βλεπω χ-χ δυσκολο να προηγηθει η ατλετικο και να ισοφαριστει διαβασα συνθεσεις λειπου αρκετοι για την ιντερνασιοναλ!με 6 αναπληρωματικους παει