Over 6.5 @ 2.00
Μονό: 165 @ €1 14/10/2013 21:08:21 165,00 330,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - LS1771632010F - Flash Ώρα στοιχήματος: 14/10/2013 21:08:21 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 6.5 Ισλανδία U21 v Γαλλία U21
(Γκολ Αγώνα) 14/10/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο: 165 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 330,00 αυτο παιδια το στοιχημα το εβαλα οταν ημουν ηρεμος ψυχολογικα
συνετος με βαση την παρατυρηση και την σκεψη χωρις να διαβασω κατι για το ματς απο πριν
χωρις να μελετησω
το εβαλα οταν το σκορ ηταν 3-3.. Και εδω να πω τον τροπο σκεψης μου και το ποσο χρειαζεται να ειμαστε ηρεμοι στο λαιβ.. Λοιπων ειδα εδω οτι με το που εβαλε αν θυμαμαι καλα πρωτο γκολ η ισλανδια αμεσως εγινε αν θυμαμαι καλα 1-1 μετα 2-1 μετα αν θυμαμαι καλα 2-2 μετα 2-3 και μετα3-3 σε ολα αυτα τα αποτελεσματα σκεφτηκα και καταλαβα οτι κανεις δεν θελει την ισοπαλια
αλλα και κανεις δεν κληνετε
δηλαδη και οι μεν και οι δεν θελουν νικη και μονο γιαυτην παιζουν βαση των αποτελεσματων των γκολ αλλα και το σπασιμο των 2 ισοπαλιων μεταξυ τους αν θυμαμαι καλα παντα παιδια
στο 3-3 καπου στο 85 δεν ειμαι σιγουρος μπορει και πιο νωρις λεω η εξελιξη του σκορ με δειχνει οτι καποιος πρεπει να φυγει σαν νικιτης οτι και να γινει ξαναμπαινει γκολ οποτε αν η γαλλια σαν πιο μεγαλη ομαδα που ειναι θελει την νικη το ιδιο φυσικα θελει και η ισλανδια αλλα εδω πηγα μα τον παραγοντα φανελα θα κανει μια τελευταια προσπαθεια να κερδισει η να το φαει αφου ετσι οπως πηγεναν αυτο εδειχναν και λεω χρηστο τσιφτη καραμπουζουκλη αφου το σκεφτηκες χαλαρα το επιχειρηματολογω με τον εαυτο μου εδω ρισκαρω και διακινδινευω με συνεση
Τωρα δεν την εχω ουτε για 1,5 οβερ γκολ για το 1 ημιχρονο οποτε περημενω μεχρι το παθος τις παρορμυσης χαλαρωσει μεσα μου
Και ξαναερθει η συνεση και η εγκρατεια