Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μεσα στο καφενειο σημερα το απογευμα που πηγα μια βολτα :cheesy: και μετα στο προποτσιδικο που ειναι διπλα για λιγο :grin: Ειχε μεσα στο καφενειο 85% υγρασια γινεται μετα να μην αρωστησεις ιδια υγρασια εχει και μεσα στο σπιτι μου :grin: Εχω ενα συναχι που ειναι τοσο πηχτο οσο η πλαστελινη φυσαω στο χαρτομανυλο να βγει και αντι να βγει το συναχι βγαινει το ρουθουνι μου :grin: Βαζω το χαρτομαντιλο μεσα στην μυτη ρε παιδια μπας και κολισει εκει τιποτα παω στον νυπτιρα του μπανιου βαζω το δαχτυλο μου να τραβηξω το συναχι :grin:.. Ρε παιδια θελω ενα μερος που να μην εχει υγρασια δεν την μπορω απο το πρωι εβρεχε ολη μερα.. Και ακομα δεν αρχισε ο χειμωνας :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεσα στο καφενειο σημερα το απογευμα που πηγα μια βολτα :cheesy: και μετα στο προποτσιδικο που ειναι διπλα για λιγο :grin: Ειχε μεσα στο καφενειο 85% υγρασια γινεται μετα να μην αρωστησεις ιδια υγρασια εχει και μεσα στο σπιτι μου :grin: Εχω ενα συναχι που ειναι τοσο πηχτο οσο η πλαστελινη φυσαω στο χαρτομανυλο να βγει και αντι να βγει το συναχι βγαινει το ρουθουνι μου :grin: Βαζω το χαρτομαντιλο μεσα στην μυτη ρε παιδια μπας και κολισει εκει τιποτα παω στον νυπτιρα του μπανιου βαζω το δαχτυλο μου να τραβηξω το συναχι :grin:.. Ρε παιδια θελω ενα μερος που να μην εχει υγρασια δεν την μπορω απο το πρωι εβρεχε ολη μερα.. Και ακομα δεν αρχισε ο χειμωνας :grin: :grin: :grin: :grin:
αναψε το τζακι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
εδω χαρα θεου καλοκαιρι 30 βαθμους

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οκ αντε να δουμε..περαστικα κιολας...
ναι θα ερθω θελω να δω και τα ανεψια  :) αλλα θελουν και κανα δωρο αυτα :grin: οποτε αν παρω τα λεφτα που εχω να παιρνω θα κατεβω :grin: αν οχι :- στοιχημα σπιτι :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αυτην τι στιγμη εξω εχει 93% υγρασια :grin:ty kai gia τα περαστικα :) :) :) :) :) :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
ναι θα ερθω θελω να δω και τα ανεψια  :) αλλα θελουν και κανα δωρο αυτα :grin: οποτε αν παρω τα λεφτα που εχω να παιρνω θα κατεβω :grin: αν οχι :- στοιχημα σπιτι :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αυτην τι στιγμη εξω εχει 93% υγρασια :grin:ty kai gia τα περαστικα :) :) :) :) :) :grin: :grin:
ο βιδαλ ο δικος σου εβαλε γκολ :grin:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παίδες ξέρετε τι παρατηρώ; Σε μάτσ των εθνικών λείπει ή σπανίζει το χ? ;)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ela re νευμαρ εχαθες :) :) ντεφτας? τσιπ καλα :) :) :) :grin: :grin: :grin:

Έλα ρε Χρηστάρα  :grin: Τι χαμπάρια;  :grin:

Αύριο εκτός απο κανένα Αγγλικό για φόρτωμα, λέω να ρίξω και ένα fun bet.

Μπορεί να ρίξω τις προτάσεις του rantanplan για fun bet  :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Έλα ρε Χρηστάρα  :grin: Τι χαμπάρια;  :grin:

Αύριο εκτός απο κανένα Αγγλικό για φόρτωμα, λέω να ρίξω και ένα fun bet.

Μπορεί να ρίξω τις προτάσεις του rantanplan για fun bet  :dancing:
ola kala file περναω μια ιωση :grin: Και ολα καλα. Ναι ρε κανε οτι γουσταρεις οτι σκφτεις και θελησεις το στοιχημα το αντιλαμβανομαστε μονοι μας το πως θα το πεξουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ; Διαβασε και σκεψου και αποφασισε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παίδες ξέρετε τι παρατηρώ; Σε μάτσ των εθνικών λείπει ή σπανίζει το χ? ;)
ναι γιατι εχουν μαλλων ενα σκοπο και κανενα δεν συμφαιρει το χ γιαυτο :grin: :grin: Ετσι το αντιλαμβανωμαι μπορει να κανω και λαθος ;) :cheesy: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
ναι γιατι εχουν μαλλων ενα σκοπο και κανενα δεν συμφαιρει το χ γιαυτο :grin: :grin: Ετσι το αντιλαμβανωμαι μπορει να κανω και λαθος ;) :cheesy: :grin:

Μονο η γαμημενη η Πορτογαλια που επαιξα εγω ηρθε Χ γαμω την πουτανα της  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom