μεσα στο καφενειο σημερα το απογευμα που πηγα μια βολτα και μετα στο προποτσιδικο που ειναι διπλα για λιγο Ειχε μεσα στο καφενειο 85% υγρασια γινεται μετα να μην αρωστησεις ιδια υγρασια εχει και μεσα στο σπιτι μου Εχω ενα συναχι που ειναι τοσο πηχτο οσο η πλαστελινη φυσαω στο χαρτομανυλο να βγει και αντι να βγει το συναχι βγαινει το ρουθουνι μου Βαζω το χαρτομαντιλο μεσα στην μυτη ρε παιδια μπας και κολισει εκει τιποτα παω στον νυπτιρα του μπανιου βαζω το δαχτυλο μου να τραβηξω το συναχι .. Ρε παιδια θελω ενα μερος που να μην εχει υγρασια δεν την μπορω απο το πρωι εβρεχε ολη μερα.. Και ακομα δεν αρχισε ο χειμωνας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αναψε το τζακιμεσα στο καφενειο σημερα το απογευμα που πηγα μια βολτα και μετα στο προποτσιδικο που ειναι διπλα για λιγο Ειχε μεσα στο καφενειο 85% υγρασια γινεται μετα να μην αρωστησεις ιδια υγρασια εχει και μεσα στο σπιτι μου Εχω ενα συναχι που ειναι τοσο πηχτο οσο η πλαστελινη φυσαω στο χαρτομανυλο να βγει και αντι να βγει το συναχι βγαινει το ρουθουνι μου Βαζω το χαρτομαντιλο μεσα στην μυτη ρε παιδια μπας και κολισει εκει τιποτα παω στον νυπτιρα του μπανιου βαζω το δαχτυλο μου να τραβηξω το συναχι .. Ρε παιδια θελω ενα μερος που να μην εχει υγρασια δεν την μπορω απο το πρωι εβρεχε ολη μερα.. Και ακομα δεν αρχισε ο χειμωνας
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
εδω χαρα θεου καλοκαιρι 30 βαθμουςμεσα στο καφενειο σημερα το απογευμα που πηγα μια βολτα και μετα στο προποτσιδικο που ειναι διπλα για λιγο Ειχε μεσα στο καφενειο 85% υγρασια γινεται μετα να μην αρωστησεις ιδια υγρασια εχει και μεσα στο σπιτι μου Εχω ενα συναχι που ειναι τοσο πηχτο οσο η πλαστελινη φυσαω στο χαρτομανυλο να βγει και αντι να βγει το συναχι βγαινει το ρουθουνι μου Βαζω το χαρτομαντιλο μεσα στην μυτη ρε παιδια μπας και κολισει εκει τιποτα παω στον νυπτιρα του μπανιου βαζω το δαχτυλο μου να τραβηξω το συναχι .. Ρε παιδια θελω ενα μερος που να μην εχει υγρασια δεν την μπορω απο το πρωι εβρεχε ολη μερα.. Και ακομα δεν αρχισε ο χειμωνας
αναψα το ματι τις ηλεκτρικης σομπας αν ειχα τζακι θα το αναβααναψε το τζακι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
εδω χαρα θεου καλοκαιρι 30 βαθμους
Ολες ξεβρακωτες ηταν σημερα
;)Ολες ξεβρακωτες ηταν σημερα
για σας ειναι η ζωηεδω χαρα θεου καλοκαιρι 30 βαθμους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
Παντου εισαι
Παντου εισαι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
ελα ρε κατεβα να συνελθεις απο το συναχι στο καλαμακι...για σας ειναι η ζωη
ειναι να παρω κατι λεφτα τελος του μηνος αν τα παρω θα κατεβω Πρωτα ο θεος αν δεν τα παρω υγειαελα ρε κατεβα να συνελθεις απο το συναχι στο καλαμακι...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
οκ αντε να δουμε..περαστικα κιολας...ειναι να παρω κατι λεφτα τελος του μηνος αν τα παρω θα κατεβω Πρωτα ο θεος αν δεν τα παρω υγεια
ναι θα ερθω θελω να δω και τα ανεψια αλλα θελουν και κανα δωρο αυτα οποτε αν παρω τα λεφτα που εχω να παιρνω θα κατεβω αν οχι :- στοιχημα σπιτι αυτην τι στιγμη εξω εχει 93% υγρασια ty kai gia τα περαστικαοκ αντε να δουμε..περαστικα κιολας...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
ο βιδαλ ο δικος σου εβαλε γκολναι θα ερθω θελω να δω και τα ανεψια αλλα θελουν και κανα δωρο αυτα οποτε αν παρω τα λεφτα που εχω να παιρνω θα κατεβω αν οχι :- στοιχημα σπιτι αυτην τι στιγμη εξω εχει 93% υγρασια ty kai gia τα περαστικα
ποιος αλλος αντε να φορμαριστει μπας και βγαλουμε 2πλο μεσα στην φιορεντινα Me penalnty αα θελω και ενα κανονικοο βιδαλ ο δικος σου εβαλε γκολ
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
παίδες ξέρετε τι παρατηρώ; Σε μάτσ των εθνικών λείπει ή σπανίζει το χ? ;)
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ela re νευμαρ εχαθες ντεφτας? τσιπ καλα
Έλα ρε Χρηστάρα Τι χαμπάρια;
Αύριο εκτός απο κανένα Αγγλικό για φόρτωμα, λέω να ρίξω και ένα fun bet.
Μπορεί να ρίξω τις προτάσεις του rantanplan για fun bet
ola kala file περναω μια ιωση Και ολα καλα. Ναι ρε κανε οτι γουσταρεις οτι σκφτεις και θελησεις το στοιχημα το αντιλαμβανομαστε μονοι μας το πως θα το πεξουμε ; Διαβασε και σκεψου και αποφασισεΈλα ρε Χρηστάρα Τι χαμπάρια;
Αύριο εκτός απο κανένα Αγγλικό για φόρτωμα, λέω να ρίξω και ένα fun bet.
Μπορεί να ρίξω τις προτάσεις του rantanplan για fun bet
ναι γιατι εχουν μαλλων ενα σκοπο και κανενα δεν συμφαιρει το χ γιαυτο Ετσι το αντιλαμβανωμαι μπορει να κανω και λαθος ;)παίδες ξέρετε τι παρατηρώ; Σε μάτσ των εθνικών λείπει ή σπανίζει το χ? ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
ναι γιατι εχουν μαλλων ενα σκοπο και κανενα δεν συμφαιρει το χ γιαυτο Ετσι το αντιλαμβανωμαι μπορει να κανω και λαθος ;)
Μονο η γαμημενη η Πορτογαλια που επαιξα εγω ηρθε Χ γαμω την πουτανα της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K