gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την παλια κλασικη που μας μοιραζαν και στο σχολειοτι μαρκα?
την παλια κλασικη που μας μοιραζαν και στο σχολειοτι μαρκα?
ε πες το απο την αρχη0-1 θα ρθει
eεε ayta einai ολα ιδια αντζελο μαλλον η απο ν ημαθιας η απο νομο πελλας τωρα σαν μαρκες δεν ξερω αλλα μπορει και να εχω φαει στην ζωη μου και 2 τονους κομποστα αν βαλεις μικρος που δουλευα στα εργοστασια κομποστας ετρωγα 1 κονσερβα την ημερα 15 ετων 100 κιλλα ΥΓ.. Παντως αυτα πρεπει να τα σπρωχνουν πολυ ιαπωνια κτλ ειναι γαμαω αν ειναι κρυα στο ψυγειο με το σιροπακι Αλλα πιτσιρικας στα εργοστασια και ζεστη που την ετρωγα γαμουσε μολις εβγαινε απο την εμφιαλοση με το σιροπι αλλο πραγμα Ενταξει το φρεσκο ειναι παντα φρεσκο ας ειναι και κονσερβατι μαρκα?
κατσε θα σου λεω εγω που θα παω βολτα...Λοιπον παω να δω την μπαλα σιγα σιγα και να ζητησω επιδορπιο κομποστα τη λιγουρευτηκα
Ευτυχως εχει ΟΤΕ ΤΙΒΙ
ναι ρε συ τι ωραια ηταν...πηγαιναμε και περναμε και απο τις αποθηκες....την παλια κλασικη που μας μοιραζαν και στο σχολειο
το επαιξες ρε συ?Ρε Χρησταρα και Ατζελο πως το βλεπετε το Κροατια Γκολ Γκολ ειδα το 1.90 και μου τρεχουν τα σαλια
Με φοβιζει οτι ειμαι απο απουσιες κι οτι ο ΟΤΕΤV δεν εχει βαλει pvr ακομα...
μεσα σβουρατο απο μενα ελευθερο παιχνιδι χωρις σκοπιμοτητες...οντως ειναι καλη αποδοση....
Ναι αλλα στο 1.72 (οχι στο 2.00 η 1.90) 52€το επαιξες ρε συ?
καλα ειναι και αυτα...Ναι αλλα στο 1.72 (οχι στο 2.00 η 1.90) 52€
κανονικοτατα....σημερα αμερικα μινειρο την οποια και επαιξα....Εχει Ρεσιφε αυριο και τετοια
παλι λεφτα σας μοιρασανα σκοραρει πρωτος σλοβακος παιχτης με την εθνικη
παλι λεφτα σας μοιρασα
παλι λεφτα σας μοιρασα
εννοειται....2,5 νομιζω....αλλα θα πιασω το χ2 ;.....προβληματιζομαι.....Το χες παιξει μαν ? ποσο εδινε ?
εννοειται....2,5 νομιζω....αλλα θα πιασω το χ2 ;.....προβληματιζομαι.....
μακαρι να ρεφαρουμεγια χ παει μαλλον ...