Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ola kala file περναω μια ιωση :grin: Και ολα καλα. Ναι ρε κανε οτι γουσταρεις οτι σκφτεις και θελησεις το στοιχημα το αντιλαμβανομαστε μονοι μας το πως θα το πεξουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ; Διαβασε και σκεψου και αποφασισε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Περαστικά Χρήστο...

Αύριο να φανταστώ θα κάνεις....διατριβή στα Αγγλικά live  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μονο η γαμημενη η Πορτογαλια που επαιξα εγω ηρθε Χ γαμω την πουτανα της  :headbang:
Πορτογαλία @ 4.50
Μονό: 1,2  @ €1 11/10/2013 22:34:22 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JS7304723710F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  11/10/2013 22:34:22 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Πορτογαλία Πορτογαλία v Ισραήλ
(Τελικό αποτέλεσμα) 11/10/2013 Κανένα 4.50 Χαμένο
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Πορτογαλία @ 4.50
Μονό: 1,2  @ €1 11/10/2013 22:34:22 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JS7304723710F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  11/10/2013 22:34:22 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Πορτογαλία Πορτογαλία v Ισραήλ
(Τελικό αποτέλεσμα) 11/10/2013 Κανένα 4.50 Χαμένο
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin:

Χρησταρα το ειδες το ματς ... παρωδια σκετη  :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Περαστικά Χρήστο...

Αύριο να φανταστώ θα κάνεις....διατριβή στα Αγγλικά live  :grin:
na σε καλα φιλε :) Θα δειξει :grin: Πρωτα ο θεος... :) γιατι θελω και να βλεπω τα στατιστικα και να τα σκεφτομαι παραληλα οταν παιζω στο live :grin: και αυτο απαιτει δουλεια εγκεφαλικη :grin: :grin:(αν εχω εγκεφαλο :grin:) Γιατι καταλαβα εκτος την ροη των γκολ που παιζω χρειαζεται να βλεπουμε και καποια δεδωμενα πχ τα τελευταια 5-6 ματς τις μιας και τις αλλης ομαδας προιστορια βαθμολογια αν οι αγωνιστικες ειναι με μια σειρα που παιζουν οι ομαδες και δεν εχουν μια παυση.. Και αυτο γιατι αν ειναι να βαραμε καποια λεφτα να τα βαραμε και συνηδιτοποιημενα απο ολες τις μεριες γιατι αν πχ ετσι βαρεσω καποιο καλο ποσο να μην βασιζομαι μονο στην ροη των γκολ αλλα να εχω στοιχεια μεσα στο μυαλο μου για το τι θελει η ομαδα η μια και η αλλη αυτο στην αγγλια χρειαζεται πιστευω πιο πολυ απο ολα τα αλλα πρωταθληματα γιατι ειναι το πιο πολυπλοκο και πρεπει το μυαλο μας να δουλευει σαν τα νραχτερ τα μοτερ στους αμερικανικους αγωνες που βαζουν κοντρα στις ευθειας με 2000 αλλογα και σταματανε με αλεξιπτοτο :grin: Η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου ιδιως οι μικρες κατηγοριες  :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα το ειδες το ματς ... παρωδια σκετη  :headbang:
δεν βλεπω ποτε τα ματς ειτε παιζω 1 ευρω ειτε 1000 :) :) :grin: :grin: Απλα θεωρισα το ποσοστο καπως καλο :) γιατι η πορτογαλια  ειναι η πορτογαλια :) και το ισλραιλ το ισραιλ :) δεν εβαλα παραπανω λεφτα γιατι δεν  ηξερα τι θελει η πορτογαλια τι θεση εχει.. τι θελει το ισραιλ :) :) :).. ΥΓ..  Ειχα διαβασει μια συνεντευξει η ειχα δει στο youtube  τον ποιο δηασιμο στατιστικολογο στην αμερικη για το στοιχημα στην αμερικι κτλ.. Οταν τον ρωτησαν αν παιζει στοιχημα την ωρα του αγωνα ειπε οτι το ματι λαθευει δηλαδη δεν δινει την πραγματικη κατασταση των ομαδων οποτε παρασυρεσε και παιζεις λανθασμενα.. Το σκεφτηκα αυτο που ειπε ο πρωτος μαγκας ο γαμιας των στατιστικων στο στοιχημα και αφου το σκεφτηκα το ζυγισα στο μυαλο μου συνειδητοποιησα οτι ο αμερικανος εχει δικιο γιατι χωρις να βλεπω το ματς αλλα με το να σκεφτομαι την ωρα του παιχνιδιου εχοντας δει τα στατιστικα το κινητρο ενεργο καλυτερα πιο ψυχρεμα και πιο αποφασιστικα :grin: :grin: Αλλα ξερω κατι ατομα που παιζουν 50 ευρω την ημερα σε κουπονια και ανοιγουν στο πψ στο προποτσιδικο που ειναι για τους πελατες 10 παραθυρα :grin: Ναι αλλα αυτοι δεν πεζουν live εχουν παιξει ηδη :grin: :grin: :grin: εγω την ωρα του live πρεπει να σκεφτω :grin: Και να βγαλω μια αποφαση για το τι πρεπει να κανω η οχι :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
δεν βλεπω ποτε τα ματς ειτε παιζω 1 ευρω ειτε 1000 :) :) :grin: :grin: Απλα θεωρισα το ποσοστο καπως καλο :) γιατι η πορτογαλια  ειναι η πορτογαλια :) και το ισλραιλ το ισραιλ :) δεν εβαλα παραπανω λεφτα γιατι δεν  ηξερα τι θελει η πορτογαλια τι θεση εχει.. τι θελει το ισραιλ :) :) :).. ΥΓ..  Ειχα διαβασει μια συνεντευξει η ειχα δει στο youtube  τον ποιο δηασιμο στατιστικολογο στην αμερικη για το στοιχημα στην αμερικι κτλ.. Οταν τον ρωτησαν αν παιζει στοιχημα την ωρα του αγωνα ειπε οτι το ματι λαθευει δηλαδη δεν δινει την πραγματικη κατασταση των ομαδων οποτε παρασυρεσε και παιζεις λανθασμενα.. Το σκεφτηκα αυτο που ειπε ο πρωτος μαγκας ο γαμιας των στατιστικων στο στοιχημα και αφου το σκεφτηκα το ζυγισα στο μυαλο μου συνειδητοποιησα οτι ο αμερικανος εχει δικιο γιατι χωρις να βλεπω το ματς αλλα με το να σκεφτομαι την ωρα του παιχνιδιου εχοντας δει τα στατιστικα το κινητρο ενεργο καλυτερα πιο ψυχρεμα και πιο αποφασιστικα :grin: :grin: Αλλα ξερω κατι ατομα που παιζουν 50 ευρω την ημερα σε κουπονια και ανοιγουν στο πψ στο προποτσιδικο που ειναι για τους πελατες 10 παραθυρα :grin: Ναι αλλα αυτοι δεν πεζουν live εχουν παιξει ηδη :grin: :grin: :grin: εγω την ωρα του live πρεπει να σκεφτω :grin: Και να βγαλω μια αποφαση για το τι πρεπει να κανω η οχι :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Stoiximan/Βετ365 έχει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ένα παιχνίδι λήξει 0-0 οπότε δεν το πονταρεις.

Επιλέγεις τα υπόλοιπα σκορ 1-0 / 2-1 / 2-0 βάζοντας στο κέρδος το ποσό που θέλεις να κερδίσεις
και στο 1-1 βάζεις σαν κέρδος το συνολικό ποσό του στοιχήματος στα 3 προηγούμενα σκορ.
Έτσι κερδίζεις ένα στάνταρ ποσό αν έρθει 1-0 / 2-0 / 2-1 και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου σε 1-1 / 0-0.

Αντζελο :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Βρίσκεστε εδώ:    | Αρχική σελίδα | ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Superleague | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πάει Αυστραλία ο Κοντρέρας
LIVE SCOR
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013, 08:38
Πάει Αυστραλία ο Κοντρέρας
Συντάκτης : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Το ενδιαφέρον της Βίκτορι, ομάδας της Μελβούρνης, για τον Πάμπλο Κοντρέρας είχε γίνει γνωστό από την περασμένη εβδομάδα και ο Χιλιανός αμυντικός θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του, με την άδεια του Ολυμπιακού, που εδώ και καιρό δεν τον υπολογίζει.

Η Βίκτορι είναι έτοιμη να πληρώσει το συμβόλαιο που έχει ο παίκτης για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό και να αποκτήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ενημερωθεί ότι ήταν εκτός πλάνων αλλά δεν είχε βρει έως τώρα ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις του και είχε μείνει στον Πειραιά.

Ο Κοντρέρας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη και φεύγει για την Αυστραλία, με τον Ολυμπιακό να απαλάσσεται από ένα συμβόλαιο άνω των 400 χιλιάδων ευρώ που θα έπρεπε να πληρώσει στον ποδοσφαιριστή έως το τέλος της σεζόν.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Χρισταρα ο επόμενος ειναι ο Γκαρσιας

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Κι έτσι για τα συχαρικια 12 ευρω
Under Αμερικα no goal Παλμειρας

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Χρισταρα θέλω την έγκριση σου για :
Μπελγκρανο πρωτη στα 2 γκολ (αυριο)
30€
:grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα ο επόμενος ειναι ο Γκαρσιας
αφου πληρωνουν οι αυστραλοι ας παει και αυτος γιατι οχι :) Ο ντελ πιερο 2 εκατομμυρια ευρω το χρονο περνει κασερι χωρις διαφημησεις κτλ . Η αυστραλια δεν εχει κριση εχει λεφτα εχει  μαμησει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρισταρα θέλω την έγκριση σου για :
Μπελγκρανο πρωτη στα 2 γκολ (αυριο)
30€
:grin: :grin:
:2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: οτι σκεφτεσαι εσυ το σκεφτηκες για καποιο λογο οποτε εσυ ξερεις εγω δεν εχω ιδεα :grin: Την βραζιλια την εχω αφησει εδω και καιρο 3 αγωνιστικες που εφηγε ο νευμαρ και μετα δεν ασχοληθικα αλλο οχι γιατι εφυγε ο νευμαρ αλλα γιατι σταματησε η βραζιλια να ειναι με ροη οπως την αγγλια και εγινε με κινητρο οπως η ελλαδα και το ελληνικο κινητρο στο οβερ 0,5 γκολ κοκ πας φυλακη απο τα χρεη που θα εχεις γιατι επαιζες στα γκολ που δεν ερχοντουσαν :grin: :grin: Εγινε η βραζιλια ελλαδα οποιος το θελει το περνει.. Οχι οτι δεν ειναι καλο αυτο παρα ειναι αλλα τωρα συνηθισα μου αρεσει για να το πω καλυτερα ομαδες τσιταρισμενες που δεν δεινουν ματς :grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
Βλέπω τρελή επίθεση εντός...θα το μελετησω νηφαλια το πρωι
Βάρυνα απο το τζατζικι :grin:
Θα την πέσω και θα κανω ριφρες το πρωι για τα βραζιλιερικα το αντερ και το Νο γκολ
Δύσκολα αλλα ψιλα έτσι κι αλλιώς..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εγω νυσταζω αλλα επειδη το βιολογικο ρολοη επαθε κολομπρα απο to live + to ξενυχτη θα βαλω μια ταινια στο ιντερνετ και θα με παρει ο υπνος εκει :grin: :grin: :grin: κουντ ναιτ :grin: :cheesy: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα :) σουπερ καπ ιταλιας στα πιτσιρικια μεσα στην εδρα τις λατσιο το σηκωσε η γιουβεντους :) Στο τελος δειτε τον γιο του δωνη να μιλαει και προσεξτε οτι στα μαγουλα ειναι ιδιος ο πατερας του με τις χαρακιες :grin: :grin: :grin: Ρε τοση ομοιοτητα τα παντα πηρε.. Ενταξει τα ιταλικα τα μιλαει σαν ιταλος :grin: :grin: Μπραβο δωνη τζουνιορς ετσι βαζε γκολακια να γινεις μεγαλος παιχτης :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 3.40
Μονό: 1,2  @ €1 12/10/2013 07:25:38 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JS2539711710I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  12/10/2013 07:25:38 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς v Γουέστερν Σίδνεϋ Γουόντερερς
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 12/10/2013 Κανένα 3.40 Ανοικτό
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  4,08   καλημερα ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο :grin: :grin: :grin: αν μπει ενα γκολ νωρις υπαρχει ενδεχομενο να μπει ακομα ενα προιστορια ειναι ολο αντερ αλλα ειπαμε ειναι αυστραλια και οχι ελλαδα :grin: εκει  βαζουν γκολ... :grin: :grin: Ειναι πρωτη αγωνιστικη γιατι να μην παιξουν πιο ελευθερα το να μπει ενα γκολ για το ημιχρονο ειναι πιθανο πολυ αλλα 1,50 πρεπει να ειμαι κατι παραπανω κερδισμενος για να το επαιζα :grin: :grin: Οποτε παμε στο λαου λαου γιατι ακομα δεν εχουν βρει ρυθμο οι ομαδες και λιγο εγκρατεια δεν βλαπτει :grin: :grin: δυσκολο τα 2 γκολ με βαση τα στατιστικα τις προιστοριας οχι τον φυλικων προετιμασιας  :grin: ας βγει με το καλο να εχουμε 3 ευρω καθαρα για να τα βαρεσουμε σε αποδωση παλι 3,40 φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
επιτελους η μεγαλυτερη ομαδα τις αγγλιας :grin: και τις καρδιας μου :grin: βρηκε τερματοφυλακα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom