Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ααα και σιγουρα ειναι βαζελος.το ξερω ατο

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
φιλε αν και αυτα μπορουμε να τα συζητηδουμε σε αλλο θρεντ για να μη χαλαμε το εδω θρεντ που ειναι στοιχηαμτικο,συμφωνω,δε διαφωνω,τα εχω γραψει και εγω στο θρεντ του παο,και ας ειμαι παο,απλα απο <εγκριτους δημοσιογραφους> περιμενω μια πιο σοβαρη αναλυση.για αυτο εγραψα αυτα.δε κριτικαρα την ουσια.αυτα.

θέλω να απαντήσω και εγώ σε αυτό το θεματάκι αλλά δεν θα ξεφύγω απο το στοιχηματικό... το 3-1 στον Άρη έγινε με ένα λάθος προσωπικό του Βάσκου και ένα απευθείας φάουλ... Ο παναθηναικός έχει βάλει 26 γκόλ σε 10 μάτς.... δηλαδή πάνω απο 2,5 μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι..την ώρα που ο ολυμπιακός έχει 25 εκ τον οποίον τα 6 με το φάντασμα της Δόξας Δράμας... Εκ του αποτελέσματος λοιπόν δεν στέκει τίποτα απο αυτά που προαναφέρονται... Αυτή η ανάλυση είναι καφενείου και παππούδων... Δηλαδή όλοι οι προπονητές της ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των άλλων ομάδων δεν κατάλαβαν μέχρι τώρα το <<κόλπο>> του Φερέιρα και το γατόνι του Άρη επιτέλους βρήκε τη συνταγή και απο εδω και πέρα πάει ο παναθηναικός... εεεε....δεν είμαστε με τα καλά μας.... Συμβαίνει το εξής απλό με το Ξενοφόντα.... Απο την αρχή της σεζόν έχει μια άποψη για τον Ολυμπιακό ο οπίος θα πάρει καθαρά και εύκολα το προτάθλημα και θα υποστηρίξει αυτή την άποψη μέχρι να πεθάνει ο χαιλάντερ..... και βέβαια πρώτης τάξεως ευκαιρία με την γκέλα που έγινε στον Άρη.... Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει πολλά τέτοια κολλήματα.... Απο πού να ξεκινήσω??? Απο τη Σαν Λορέντζο??? που έγραφε 4 εβδομάδες...ότι αν δεν κερδίσουν και τώρα θα φάνε ξύλο απο τους οπαδούς... και έχαναν συνέχεια??? και δώστου πάλι Σαν Λορέντζο... Απο την Ίντερ??? μέχρι που κέρδισε εχθές και ησυχάσαμε και εμείς και αυτος... Απο τη Μπορντό??? που μέχρι να κάνει την πρώτη Νίκη την πρότεινε κάθε εβδομάδα??? Απο το Αμβούργο??? τα ίδια.... εεεεεεεε  χαίρω πολύ κάποια στιγμη αν τα προτείνεις κάθε εβδομάδα κάποια στιγμή θα περάσουν... ..... Πάντως εγώ θα γελάσω με τον Φόντα... βλέπω να την πατάει με τον παναθηναικό όπως ο Γεωργίου με το euro του 2004..!!!!!

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε φλερτάρεις στενά με το μπαν

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Η Ιντερ σε μονό ματς μου εδωσε κατι καλο χθες..
Σημερα 2 παρολι..

Παναιτωλικος-Οφη       1
Τριπολη-ΑΡΗΣ           2

και..

Στουτγκαρδη-Μπαγερν  οβερ
Πανιωνιος-Παο          2
Λοριαν-Λιον            2

Καλα κερδη να χουμε..

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σαν παουλι και τοτεναμ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.Καρντασια :grin: Πιστεψτε στους εαυτους σας!!!! Kai παιξτε στοιχημα :tits2: καλη μερα να εχουμε :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
kalhspera.Καρντασια :grin: Πιστεψτε στους εαυτους σας!!!! Kai παιξτε στοιχημα :tits2: καλη μερα να εχουμε :grin:
χρησταρα να ανοιξουμε και εμεις ενα στοιχηματικο σαιτ,θα τα παιρνουμες χοντρα απο τις εταιριες με αυτα που θα προτινουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα να ανοιξουμε και εμεις ενα στοιχηματικο σαιτ,θα τα παιρνουμες χοντρα απο τις εταιριες με αυτα που θα προτινουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μαν αφου η φιλοσοφια μου ειναι να παιζει ο καθενας με αυτα που εχει στο μυαλο του..Αν δεν πιστεψεις σε εσενα κανεις δεν θα σου δωσει λεφτα..Μονο εσυ αν πιστεψεις στον εαυτο σου δεις τα λαθη σου σκεφτεις και αποφασισεις..Κανεις δεν γαμαει για τον αλλον μονο ο καθενας για τον εαυτο του..Εχθες οτι εβλεπα βγηκε δεν το επαιξα σημερα επαιξα ενα πρωταθλημα που κατεμε ειναι αμφιβολου αξιοπιστιας ο προεδρος της φενερμπαχτσε ετιμαζονται να του δωσουν 112 χρονια  :2funny: :2funny:Τεσπα το σκεπτικο μου ειναι με βαση την κατασταση τις ομαδας το κινιτρο την εδρα το υποβαθρο τις ομαδος οτι εχει τα κοτσια να παει στην πρωτη θεση να κοιταξει για πρωταθλιτισμο..Απεναντι στιν μπουγιουκσεχιρ :grin:Ο οπαπ το εχει 1.45 η βετ365 1.80 στο σαιτ τις matsmoney δειχνει μια στροφη προς τα δεξια το πονταρισμα αλλα θα παιξω αυτο που βλεπω μονο οταν χανουμε και κερδιζουμε εμεις μπορουμε να βελτιοθουμε αν ψαχουμε δεξια και αριστερα θα εχουμε την νοιμοσινη μας υπο αμφισβιτιση και θα πελαγοδρομουμε γιατι η σινιδισι μας θα λεει πεξε αυτα που βλεπεις και το παθος μας ας ακουσεμε αυτον ας δουμε τα πονταρισματα αρα εγω δεν κανω να δηνω σε σαιτ ουτε για το τι θα φαω σημερα γιατι αν το παιξει ο αλλος θα το χασει  γιατι δεν θα ειναι αυτος αλλα εγω :2funny: και εγο μπορει να κανω λαθος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πιστεψτε στον εαυτο σας μονο αυτο μπορω να πω :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παο 2πλο

οσφπ 2πλο...

:2on1:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Να μη φάει γκολ ο Γαύρος πως το βλέπετε?
Κοντά 1.90.....

Επισκέπτης
απιστευτη γκαντεμια χτες και σημερα!!!!!!!!!!!
χτες χανω τριαδα απο πιτερμπορο κολλημενο στο 1-1 απο το 70 για οβερ,ομαδα που τα ματς της ληγουν απο 5 γκολ και ανω.
το βραδυ παιζω ιντερ,μπαρτσα και βαλενθια!!!!!!!ανατροπη απο το 91 και μετα!!!!!
σημερα οβερ χιχον,μπαρι και ροντα!!!!!μενει 2-0 με χαμενο πεναλτυ στο 60!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
για απογευμα λεω οβερ τοτεναμ αλλα παιζει να ερθει 1-1 απ το 20

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Ιντερ σε μονό ματς μου εδωσε κατι καλο χθες..
Σημερα 2 παρολι..

Παναιτωλικος-Οφη       1
Τριπολη-ΑΡΗΣ           2

και..

Στουτγκαρδη-Μπαγερν  οβερ
Πανιωνιος-Παο          2
Λοριαν-Λιον            2

Καλα κερδη να χουμε..
Εγώ τον Άρη τον έχω παίξει Χ. Λίγο το ότι ο Αστέρας έχει κερδίσει πρόσφατα καλύτερες ομάδες από τον Άρη στην έδρα του, λίγο λόγω Τσιώλη...
Μάλλον εδώ παίζεις με συναίσθημα, ε; Με αυτό και με το Αγρίνιο κλείνω μια τριάδα ισοπαλιών που την ξεκίνησα με την Ξάνθη.
Να σου πω την αλήθεια και τα 5 τα φοβάμαι. Μακάρι να πληρωθείς στο δεύτερο.  ;)

Επισκέπτης
απιστευτη γκαντεμια χτες και σημερα!!!!!!!!!!!
χτες χανω τριαδα απο πιτερμπορο κολλημενο στο 1-1 απο το 70 για οβερ,ομαδα που τα ματς της ληγουν απο 5 γκολ και ανω.
το βραδυ παιζω ιντερ,μπαρτσα και βαλενθια!!!!!!!ανατροπη απο το 91 και μετα!!!!!
σημερα οβερ χιχον,μπαρι και ροντα!!!!!μενει 2-0 με χαμενο πεναλτυ στο 60!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πηρα στο live νικη αγιαξ και οβερ και χανει πεναλτυ ο αγιαξ στο 65!!!!παω για ευχελαιο στον αι νικολα.
Άγιαξ και Πάνω από 2.5 Γκολ @ 2.62
Τελικό Αποτέλεσμα και Under/Over 2.5 Γκολ Ζωντανά
0-1

Βάαλβαϊκ - Άγιαξ

Επισκέπτης
φιλε το φωντα το παρακολουθω πραγματκια σου λεω απο τοτε που ξεκινησε.
στις αρχες τον ειχα πολυ τοπ.
απλα πιστευω πως εχει καποια κολληματα.
ειδικα πχ με τις ομαδες μας οταν παιζουν στην ευρωπη κλπ.
και αν παρατηρησεις κοντραρει πολλες φορες τις μεγαλες 2 ομαδες στην ελλαδα οταν παιζουν εκτος.
επιδη βλεπω τον παρακολουθεις και εσυ τι γνωμη εχεις γενικα?
δε ξερω στις αρχες τα προγνωστικα του ηταν καλα,τα τελευταια χρονια δε μας τα λεει καλα.
(να μου πεις και ποιος τα λεει...) :rockon:
και εγω τον παρακολουθώ πάνω απο 10 χρονιά.η γνώμη μου ειναι οτι ο τύπος καταρχήν ξέρει απο μπάλα δευτερον είναι πολύ κάλος στο να σου δίνει σωστές πληροφορίες για τα ματς.στο θέμα προγνωστικών έχω μάθει να παίζω πάντα αυτά που βλέπω εγω αξιοποιώντας βεβαία πληροφορίες ειδήσεις κ.λ.π.τουλάχιστον όταν χάνω να τα βάζω με τον ευατο μου :grin: για τα κοληματα που λες θα σου πω οτι στις 10 φορες που εχει κοντράρει τις 7 εχει πέσει μέσα αυτο μπορεί να μην μας αρέσει αλλα οταν παίζουμε στοίχημα το συναίσθημα πρέπει να περισσεύει.πάντως υπάρχουν μέρες που πιάνει τα πάντα αλλα υπάρχουν και άλλες που δεν πιάνει τίποτα...αλλα οπως ειπες ποιος ειναι αυτος που εχει 100% ;)εγω πάντως τον εκτιμω και σαν δημοσιογράφο γιατί στα περισσότερα που λεει συνήθως ειναι σωστά άσχετα αν δεν αρέσουν σε ολυμπιακούς παναθηναϊκούς αεκτζηδες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom