nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
κονομησαμε δικε μου
εχει κατατεθει ηδη!!!
κονομησαμε δικε μου
εχει κατατεθει ηδη!!!
>καλησπερα. Εβαλα 1 ευρω στο παρταλι την σεβιλλη να το πετυχει @@@ αλλα λεμε τωρα..Μα τι παρταλη ειναι αυτη η σεβιλλη
αμω
Βαρε επαιξες ασσο την ΑΕΚ;
μπαρο αλλανη που χαθηκες απο την πιατσα? Ετσι οπως παμε με 1000000 μελη που εχει το μπουρδελα κομ θα το κλισουμε το παρον θρεντ μονο καμια 10αρια μιλαμε οι αλλοι ειναι κριφοι να μην τουσ μαγαρισουμε τα κερδη εξω καρδια ρε πειτε την γνωμη σας δωστε προγνοστικα στον λαο να κανει χριστουγενα προτομαγια και τα φωτα
Ρε φιλε ειμαι Μπαρτσελοναρα δεν καταλαβαινω γιατι μας εχουν ξεγραψει ολη τη βδομαδαελ κλασσικο 2πλο και οβερ για μεροκαματο
ti να σου κανω τα ειπαμε φοναζε ολος ο κοσμος(εκτος των προλυπτικων με τα 1.55 και μαλακιες )το εβαλε η ιντερ πληρωθηκε ο ντουνιας βιβα λας βεγκας ..Τωρα περημενε σε 2 βδομαδες που θα εχει ματς στην εδρα του εκτος αν θες να τον βαλεις μεσα στην δοξα δραμας να την αναστησει ο παοκ και αυτηνel clasico:
τι να παιξεις τωρα? 1χ2? μακρια
η οβερ η γκολ/γκολ και καν 20αρι αν ειναι ετσι για μεροκάματο οχι πολλα λεφτα
η ρεαλ σε τρελη φορμα, η μπαρτσελόνα δε δεν εχει χασει την διαστημικη της ριζα, αλλα κατι εχει φετος
κουρασμένη ισως?
τελοσπαντων...
δεν βαζω το χερι στη φωτια να παιξω σημειο..
ενα γκολ/γκολ με δυνατοτητα εξαργυρωσης στη μπετφερ και τιποτα παραπανω..
υγ
χρηστο δεν επεξα τον παοκ > >
περιμενω να κλεισω ενα δελτιο που ειχα παιξει 1 κολωνια ματερσπουργκ και 2 αρη στο μπασκετ και περιμενω την μπαρνλει στον 1 να προηγητε 2-0 στο ημιχρονο σε σουπερ φορμα με μια ιπσουιτς που εχει να κανει νικη 8 αγωνες.και τελικα γινετε το απιστευτο τρωει 5 γκολ στο δευτερο ημιχρονο τωρα τη να πω σε στημενο επεσα στην ανασταση της ιπσουιτς επεσα ;
αν δωσω εγω προγνωστικα θα ξανακανουν χριστοιυγεννα σε δεκα χρονιαμπαρο αλλανη που χαθηκες απο την πιατσα? Ετσι οπως παμε με 1000000 μελη που εχει το μπουρδελα κομ θα το κλισουμε το παρον θρεντ μονο καμια 10αρια μιλαμε οι αλλοι ειναι κριφοι να μην τουσ μαγαρισουμε τα κερδη εξω καρδια ρε πειτε την γνωμη σας δωστε προγνοστικα στον λαο να κανει χριστουγενα προτομαγια και τα φωτα
μπαρο ειναι μια κολομπαρου <ασχημη > και με περνει τηλ να την χωσω?στο τσαμπε ενοιτε σαν γκομενοχωσιμο απο σωμα τραβας 2 μαλακιες αλλα απο φατσα ειναι σαν τον καραγκουνη... Ειναι σαν τον καραγκουνη στην φατσα με την διαθεση και το κεφι του σαντος και η φωνη τις μοιαζει με του μακη ψωμιαδη του γιγαντααν δωσω εγω προγνωστικα θα ξανακανουν χριστοιυγεννα σε δεκα χρονια
παντως γαμησι χθες γαμησι και σημερα
ευτυχως χθες με εσωσε η σαλκε
και σημερα ο παοκ και ειμαι περιπου στα λεφτα μου
αποδοση να τη πηδηξει ο χρηστος 1.28 να μη τη πηδηξει 5μπαρο ειναι μια κολομπαρου ασχημη και με περνει τηλ να την χωσω?στο τσαμπε ενοιτε σαν γκομενοχωσιμο απο σωμα τραβας 2 μαλακιες αλλα απο φατσα ειναι σαν τον καραγκουνη..
χαχαχαχχααααχαχ με τις κολοδιετες και τις γυμναστικες γαμηθικα και εχω παθει υποθερμια και ψαχνομε.. με τους γιατρους εχω κανει εξετασεις λες και θα παω στο διαστημα σε αποστολη θα το χασεις το στοιχημα μαγκες αφιστε τισ διετες φατε πιειτε γαμιστε και να γελατε...σαν την υγεια δεν υπαρχει γαμω την διετα και την γκομενα του ποπαη ..δοστε κανα σιγουρο να βγαλουμε τισ εξετασεις ανασφαλιστος δε πουτσα τρε δεν πηραζει υγεια να υπαρχει και ολα θα γηνουν... την κανω παο στο προποτζιδικο να δω λιγο την μπαρτσααποδοση να τη πηδηξει ο χρηστος 1.28 να μη τη πηδηξει 5
για να δουμε τα φαβορι σπανε