Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα. Εβαλα 1 ευρω στο παρταλι την σεβιλλη να το κανει διπλο αλλα @@@ :grin: αλλα λεμε τωρα..Μα τι παρταλη ειναι αυτη η σεβιλλη :2funny: :2funny:
αμω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ligo φιλοτιμο ρε ανδαλουσιανοι γαμω την ζεστη που εχετε το καλοκερι λιγο φιλοτιμο σας εβαλα με την μπαρτσα παρεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πανε 6 ευρωπαικα ευρω 5 απο μεσοβδομαδα με ναπολι σεββιλη και μπαρτσα σημερα και 1 για ανατροπη τισ κακιασ μιρας παιδια σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βαριεμε να σκεφτομαι τα γραμματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα κανω μαλακια και θα πονταρω γκολ-γκολ την μπαρτσα :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπαρο αλλανη που χαθηκες απο την πιατσα? :2funny:Ετσι οπως παμε με 1000000 μελη που εχει το μπουρδελα κομ θα το κλισουμε το παρον θρεντ μονο καμια 10αρια μιλαμε :2funny:οι αλλοι ειναι κριφοι να μην τουσ μαγαρισουμε τα κερδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εξω καρδια ρε πειτε την γνωμη σας δωστε προγνοστικα στον λαο να κανει χριστουγενα προτομαγια και τα φωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
el clasico:

τι να παιξεις τωρα? 1χ2? μακρια

η οβερ η γκολ/γκολ και καν 20αρι αν ειναι ετσι για μεροκάματο οχι πολλα λεφτα

η ρεαλ σε τρελη φορμα, η μπαρτσελόνα δε δεν εχει χασει την διαστημικη της ριζα, αλλα κατι εχει φετος

κουρασμένη ισως?

τελοσπαντων...

δεν βαζω το χερι στη φωτια να παιξω σημειο..

ενα γκολ/γκολ με δυνατοτητα εξαργυρωσης στη μπετφερ και τιποτα παραπανω..

υγ
χρηστο δεν επεξα τον παοκ  >:( >:(  :tickedoff:

Επισκέπτης
Αυτό που γίνεται δεν είναι απλή επικράτηση των φαβορί, είναι ασέλγια επί πτωμάτων :s&m_2:
χερενφεν 0-5  :new_shocked:

Επισκέπτης
gogo Λεουμπεν!
κράτα όλε Γκερμινάλ!  :rockon:
φάε ένα Γκενκ...

Επισκέπτης
περιμενω να κλεισω ενα δελτιο που ειχα παιξει 1 κολωνια ματερσπουργκ και 2 αρη στο μπασκετ και περιμενω την μπαρνλει στον 1 να προηγητε 2-0 στο ημιχρονο σε σουπερ φορμα με μια ιπσουιτς που εχει να κανει νικη 8 αγωνες.και τελικα γινετε το απιστευτο τρωει 5 γκολ στο δευτερο ημιχρονο :headbang:τωρα τη να πω σε στημενο επεσα στην ανασταση της ιπσουιτς επεσα ;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
el clasico:

τι να παιξεις τωρα? 1χ2? μακρια

η οβερ η γκολ/γκολ και καν 20αρι αν ειναι ετσι για μεροκάματο οχι πολλα λεφτα

η ρεαλ σε τρελη φορμα, η μπαρτσελόνα δε δεν εχει χασει την διαστημικη της ριζα, αλλα κατι εχει φετος

κουρασμένη ισως?

τελοσπαντων...

δεν βαζω το χερι στη φωτια να παιξω σημειο..

ενα γκολ/γκολ με δυνατοτητα εξαργυρωσης στη μπετφερ και τιποτα παραπανω..

υγ
χρηστο δεν επεξα τον παοκ  >:( >:(  :tickedoff:
ti να σου κανω τα ειπαμε φοναζε ολος ο κοσμος(εκτος των προλυπτικων με τα 1.55 και μαλακιες :birdman: :grin:)το εβαλε η ιντερ πληρωθηκε ο ντουνιας βιβα λας βεγκας :2funny: :2funny: :2funny:..Τωρα περημενε σε 2 βδομαδες που θα εχει ματς στην εδρα του  :2funny: :2funny: εκτος αν θες να τον βαλεις μεσα στην δοξα δραμας να την αναστησει ο παοκ και αυτην :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης
περιμενω να κλεισω ενα δελτιο που ειχα παιξει 1 κολωνια ματερσπουργκ και 2 αρη στο μπασκετ και περιμενω την μπαρνλει στον 1 να προηγητε 2-0 στο ημιχρονο σε σουπερ φορμα με μια ιπσουιτς που εχει να κανει νικη 8 αγωνες.και τελικα γινετε το απιστευτο τρωει 5 γκολ στο δευτερο ημιχρονο :headbang:τωρα τη να πω σε στημενο επεσα στην ανασταση της ιπσουιτς επεσα ;

τύπε η Αγγλία δεν πιάνεται με τίποτα, εγώ μόλις παίρνω το δελτίο μουτζουρώνω Αγγλία Γ,1,2 και χω το κεφάλι μου ήσυχο. Μόνο πρέμιερ γιατί πέφτει τρελό φόρτωμα λόγω φανέλας :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
:fuck2:
μπαρο αλλανη που χαθηκες απο την πιατσα? :2funny:Ετσι οπως παμε με 1000000 μελη που εχει το μπουρδελα κομ θα το κλισουμε το παρον θρεντ μονο καμια 10αρια μιλαμε :2funny:οι αλλοι ειναι κριφοι να μην τουσ μαγαρισουμε τα κερδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εξω καρδια ρε πειτε την γνωμη σας δωστε προγνοστικα στον λαο να κανει χριστουγενα προτομαγια και τα φωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν δωσω εγω προγνωστικα θα ξανακανουν χριστοιυγεννα σε δεκα χρονια :tooth: :tooth: :tooth:
παντως γαμησι χθες γαμησι και σημερα
ευτυχως χθες με εσωσε η σαλκε
και σημερα ο παοκ και ειμαι περιπου στα λεφτα μου :rolleyes:

Επισκέπτης
Λοιπόν από τις 19.20 και μετά,παίζω σε 14 ματσ διάφορα. Έχω 3 θετικά γκολ εκ των οποίων τα 2 ανατράπηκαν και 20 23 αρνητικά... :fuck1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:fuck2:αν δωσω εγω προγνωστικα θα ξανακανουν χριστοιυγεννα σε δεκα χρονια :tooth: :tooth: :tooth:
παντως γαμησι χθες γαμησι και σημερα
ευτυχως χθες με εσωσε η σαλκε
και σημερα ο παοκ και ειμαι περιπου στα λεφτα μου :rolleyes:
μπαρο ειναι μια κολομπαρου <ασχημη :birdman: :sunglasses: :grin:> και με περνει τηλ να την χωσω?στο τσαμπε ενοιτε σαν γκομενοχωσιμο απο σωμα τραβας 2 μαλακιες αλλα απο φατσα  ειναι σαν τον καραγκουνη... Ειναι σαν τον καραγκουνη στην φατσα με την διαθεση και το κεφι του σαντος και η φωνη τις μοιαζει με του μακη ψωμιαδη του γιγαντα :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μπαρο ειναι μια κολομπαρου ασχημη και με περνει τηλ να την χωσω?στο τσαμπε ενοιτε σαν γκομενοχωσιμο απο σωμα τραβας 2 μαλακιες αλλα απο φατσα  ειναι σαν τον καραγκουνη..
αποδοση να τη πηδηξει ο χρηστος 1.28 να μη τη πηδηξει 5
για να δουμε τα φαβορι σπανε :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τωρα να σχολιασω τον αγωνα μπετις-βαλενθια η οχι
αντε γαμω το σπιτι τους ε αυτα δε γινονται ρε :tickedoff:η τουλαχιστον δε μπορει να συμβαινουν σε μενα συνεχεια :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αποδοση να τη πηδηξει ο χρηστος 1.28 να μη τη πηδηξει 5
για να δουμε τα φαβορι σπανε :grin:
χαχαχαχχααααχαχ :2funny: :2funny: με τις κολοδιετες και τις γυμναστικες γαμηθικα και εχω παθει υποθερμια και ψαχνομε.. με τους γιατρους εχω κανει εξετασεις λες και θα  παω στο διαστημα σε αποστολη :2funny: :2funny: :2funny: θα το χασεις το στοιχημα :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μαγκες αφιστε τισ διετες φατε πιειτε γαμιστε και να γελατε...σαν την υγεια δεν υπαρχει γαμω την διετα και την γκομενα του ποπαη :2funny: :2funny:..δοστε κανα σιγουρο να βγαλουμε τισ εξετασεις :2funny: :2funny: :2funny:ανασφαλιστος δε πουτσα τρε :2funny: :2funny: :2funny:δεν πηραζει υγεια να υπαρχει και ολα θα γηνουν... :2funny: την κανω παο στο προποτζιδικο να δω λιγο την μπαρτσα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom