Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ενα ερωτημα :  :P

αν εισαι εταιρια στοιχηματος βγαζεις αποδοσεις και πληρωνεις απο την τσεπη σου . καλα ? καλα ...

ΑΛΛΑ στο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ οπου ΤΑΙΡΙΑΖΟΝΤΑΙ χρηματα , ποιος ειναι τοσο  :jerking: που θα κανει lay πχ στο 3-2 , για το παραπανω ματς , ετσι ωστε να ταιριαχτουν με τα back και να γινει δεκτο το στοιχημα ? Am I missing something ?  :think:  :think:  :think:

ξερεις ποσοι τοκογλυφοι υπαρχουνε, που περιμενουν ενα ματς να γινει 2-0 για να πανε να παιξουνε το 1.10??
παρα πολλοι, και δυστυχως βγαζουν μεροκαματο... να μη σου πω οτι ειναι οι μονοι στη betfair που βγαζουν μεροκαματο...
καμια φορα ομως, πεφτουν σε τετοιες στραβες... ποσο το ευχαριστιεμαι!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Γ.Γεωργιου στον ριαλ φμ live τωρα  :rockon:

υγ ρε μισελου, ρε μισελου, φορα παρτιδα ρε?  :2funny: :2funny:

καλα του ελεγε του μαλακα του φλωρου...
ο ανθρωπος ειπε τη μαλακια του αιωνα... αφου, λεει, δεν υπηρχε υπερογκος στοιχηματισμος, ολα καλα!!!
δηλαδη ενα ματς στηνεται μονο για κονομα απο το στοιχημα?? δεν υπαρχει οικονομικο ενδιαφερον οταν ο ενας περναει στους 16 του Τσου Λου και ο αλλος στους 32 του ΟΥΕΦΑ??...
καλα του εκανε ο σεντερ μπακ που του γαμουσε τη γυναικα...

Jean-François Larios, nicknamed "Turbo" (born August 27, 1956 in Sidi-Bel-Abbès, Algeria) is a retired football midfielder from France. He arned seventeen international caps (five goals) for the French national team during the late 1970s, early 1980s.

A player of AS Saint-Étienne (1978–1982), Larios was a member of the French team in the 1982 FIFA World Cup. However, he had to leave the France camp during the tournament after rumours surfaced that he was having an affair with Michel Platini's wife.[1]

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
kalhspera. σαλκε 2πλο,    τορκι οβερ,    σαμπτορια 1. Πονταρισμα 3 ευρω τα κερδη μου που απο το χ του νεπαλ και τον ασσο τισ ινδιας μετα την  ισοφαρισι τον μαλβιδον νισον μιλαμε για σιγκλονιστικα πραγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

ρε παιχταρα μου, μην παιζεις συνεχεια, θα σε φαει η διαρκεια, δεν το καταλαβαινεις?? λιγα χτυπηματα και στοχευμενα, μελετημενα και ειτε κατσουν ειτε οχι, δεν παιζεις τιποτα αλλο...

για ΣΚ η δυαδουλα ΠΣΖ και ΟΣΦΠ θα παιχτει γερα απο εμενα...
δευτερευοντα σημεια η Μαιντς και η Σιενα...
καλες επιλογες να εχετε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιχταρα μου, μην παιζεις συνεχεια, θα σε φαει η διαρκεια, δεν το καταλαβαινεις?? λιγα χτυπηματα και στοχευμενα, μελετημενα και ειτε κατσουν ειτε οχι, δεν παιζεις τιποτα αλλο...

για ΣΚ η δυαδουλα ΠΣΖ και ΟΣΦΠ θα παιχτει γερα απο εμενα...
δευτερευοντα σημεια η Μαιντς και η Σιενα...
καλες επιλογες να εχετε...
μονο σαλκε εβλεπα :2funny: αλλα το γερμανικο πρωταθλημα δεν ειναι το φορτε μου :grin: μετα διαβαζοντας εβλεπα τορκι ασσο :grin: αλλα εκανα μαλακια που το εβαλα οβερ :rolleyes: βλεποντας τα εκτος τισ φιλοξενουμενης... ενω η παραδωση ηταν στο αντερ :uglystupid:..Οσο για την σαμπτορια ηταν επιλογη παραγωγου του ραδιωφονου :booty:..Με λιγα λογια ανεπαιζα την δυαδα σαλκε και ασσο τορκι που εβλεπα στην αρχη θα κερδιζα :grin: και δεν ακουγα τον ραδιωφονατζη με την σαμπτορια :2funny: με λιγα λογια παιδια διαβαστε και παιξτε μονοι σας αλλα οταν δειτε κατι το αισθανθητε απο αυτα που διαβαζετε παιξτε.... το!!! τζεντλεμαν μιλας σωστα...Σημερα βλεπω ΠΑΟΚ 1 μπετον αρμε αλλα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ μπορει να μην βλεπω και καλα :2funny: :2funny: δεν πρεπει να παιζουμε τισ ομαδες μας οσο και να βλεπω ΠΑΟΚ :grin: ειμαι οπαδος :uglystupid: οποτε δεν θα τον  παιξω ας κερδισει με 5-0 που λεει ο λογος γιατι ειμαστε πονοψυχοι και δεν βαζουμε πολλα :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και επηδει ειμαι κουμαροσκυλο επαιξα πρωι πρωι 12,40,47,65,73,78 στο κινο απο 305666 σκορδα αστο καλο σιγα μην κερδισω τωρα ειδα πισω μου σε εχω βενζιβουλ :2funny: μεχρι 305675 10 κληρωσεις στο κινο μαντολινο σαντολινο με μισο ευρω την κληρωση :grin:Μπας και βγαλουμε 6 στα 6 και τα σκασω σε καποιο μονο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :grin: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.289
Πόντοι
1.106
Σημερις θα φαμε  :bigdick:
καλη επιτυχια παντως παιδες!

Επισκέπτης
ενα ερωτημα :  :P

αν εισαι εταιρια στοιχηματος βγαζεις αποδοσεις και πληρωνεις απο την τσεπη σου . καλα ? καλα ...

ΑΛΛΑ στο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ οπου ΤΑΙΡΙΑΖΟΝΤΑΙ χρηματα , ποιος ειναι τοσο  :jerking: που θα κανει lay πχ στο 3-2 , για το παραπανω ματς , ετσι ωστε να ταιριαχτουν με τα back και να γινει δεκτο το στοιχημα ? Am I missing something ?  :think:  :think:  :think:

φίλε και lay να μην κάνεις (το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες όταν χάνει η ομάδα με 0-2 και δίδεται στο 2,5 απόδοση είναι "ευκαιρία") παίζεις σκέτο διπλό, όπως έκανα κι εγώ και την πάτησα. Στο ημίχρονο ήταν 0-2 και έδινε 1,51 το διπλό. Έπαιξα 100 ευρώ και σε λίγο το είδα στο 1,75 (χωρίς να παιχτεί μπάλα). Έριξα άλλα 100 ευρώ και μετά από λίγο πήγε 1,82. Έριξα άλλα 100 θεωρώντας το τρελή στοιχηματική ευκαιρία, καθώς το ματσ το περιεργαζόμουν πριν καν ξεκινήσει και σκεφτόμουν ακόμη και τότε το διπλό, πόσο μάλλον όταν κέρδιζε 0-2 και ήθελε ένα ημίχρονο.
Πάρε μέσα στο ΣΚ ένα live που προηγείται μία ομάδα 0-2 στο ημίχρονο να δεις πόση είναι η φυσιολογική απόδοση στο διπλό, δεδομένου ότι ούτε η Μπάρτσα όπως είπε κάποιος βάζει εύκολα 2 γκολ σ ένα ημίχρονο.
Τέλοςπάντων, το θέμα είναι ότι στο ανταλλακτήριο όλα αυτά μπορείς να τα μυριστείς και να παίξεις ανάποδα, όμως σε κάθε περίπτωση αυτός που δεν ξέρει έχει τρελό μειονέκτημα έναντι σ αυτόν "που ξέρει" όπως γίνεται εδώ και χρόνια στο χρηματιστήριο και χάνει ο κοσμάκης τα λεφτά του
Εγώ μπορεί να έχασα 300€, αλλά αυτοί χάσαν την αξιοπιστία τους που θα μετατραπεί σε πολλά εκατομμύρια ευρώ απώλειες λόγω πτώσης τζίρου μετά από αυτό που έγινε και με τη Λυων
Έχω στείλει ωστόσο email στη betfair ζητώντας τα λεφτά μου πίσω και περιμένω απάντηση (όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά να δω τι θ απαντήσουν)

Επισκέπτης
Έχω στείλει ωστόσο email στη betfair ζητώντας τα λεφτά μου πίσω και περιμένω απάντηση (όχι ότι θα γίνει τίποτα, αλλά να δω τι θ απαντήσουν)
να σε ρωτησω κατι και θα μου απαντησεις με το χερι στην καρδια?
αν επαιζε τα 300 που εχασες αντι για διπλο στον ασσο και κονομαγες και σου ερχοταν η betfair και σου ελεγε δεν σε πληρωνω γιατι το ματς ειναι περιεργο τι θα ελεγες? καλο ειναι να παιζουμε πρωταθληματα που ξερουμε και στο live ματς που εχουμε εικονα

Επισκέπτης
να σε ρωτησω κατι και θα μου απαντησεις με το χερι στην καρδια?
αν επαιζε τα 300 που εχασες αντι για διπλο στον ασσο και κονομαγες και σου ερχοταν η betfair και σου ελεγε δεν σε πληρωνω γιατι το ματς ειναι περιεργο τι θα ελεγες? καλο ειναι να παιζουμε πρωταθληματα που ξερουμε και στο live ματς που εχουμε εικονα

Αν το ματσ είναι στημένο, σημαίνει ότι οι αποδόσεις στο ανταλακτήριο προέρχονται από τις κινήσεις των "κλεφτών" που ορμάνε στον άσσο και ρίχνουν την απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμμία έννοια της ποδοσφαιρικής πρόβλεψης (η τάδε ομάδα θα παίξει καλύτερα, θ αλλάξει πολλές πάσες ακριβείας, θα κάνει σουτ, καλή άμυνα, κλπ) που είναι η βάση του παιχνιδιού, ¨αλλά ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ
Στο διαταύτα, αν είχα παίξει τον άσσο πριν το ματσ, θα παραπονιόμουνα αν δε μου τάδινε
Αν τον είχα παίξει στο ημίχρονο "πονηρά" καθότι βρωμούσε στημένο, τότε δε θα μπορούσα να αποδείξω σε τι διαφέρω από αυτούς που το στήσαν και καλώς να μη μου τα δίναν
Σε κάθε περίπτωση το πιο σωστό είναι να ακυρωθεί το ματσ ως μη διεξαχθέν και να ακυρωθούν τα στοιχήματα, αφού πρόκειται καθαρά για απάτη και φυσικά να γίνει έρευνα με όποιες συνέπειες για τους ιθύνοντες.

όσο αφορά την υπόδειξή σου για "πρωταθλήματα που ξέρουμε", θα την λάβω υπόψη μου, έχοντας όμως υπόψη και το τί έγινε με την Λυών στο πιο έμπιστο υποτίθεται πρωτάθλημα...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
1 παοκ
μαζι με (ποσο μαζοχας πρεπει να ειμαι) με ιντερ 1 :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα. Περασα απο το πρακτορειο να παρω το κουπονι επαιξα και 5 ευρω κινο :uglystupid:Και παρατηρησα οτι οσοι εχθες.. προχθες.. δεν ειχανε δει το κουπουνι του οπαπ ενταξη προχθες ειναι λιγο δυσκολο για την μαζα..Τεσπα..Ολοι σχεδον ολοι οπαδοι ολων των ομαδων ελεγαν Παοκ 1 Με τον ατρομητο ρωτοντας στους σημερα..Με το ποσοστο του Ποακ στο 1.55 οι μισοι ειπαν οτι το 1.55 το φοβαμαι..(το πρακτορειο που παω ειναι μεγαλο εχει 4 μηχανες μεσα εχει κοσμσο απο τισ 10 τεσπα)δηλαδη ρε μαγκες ο κοσμος εχει κωλησει το μυαλο του και ειναι προλιπτικος επειδη εχει χασει μερικα 1.55 ποσοστα ποσο μαλακες ειμαστε εδω τα 1.20 1.30 1.40 που εχουν γαμησει κοσμο οταν σπανε δεν τα θυμαται κανεις αλλα θυμουντε το 1.55 :2funny: :2funny: :2funny:Μου λεει ο αλλος δεν ειδες και εχθες την αντερλεχτ 1.55 δεν βγηκε :2funny: :2funny: :2funny:Μα του λεω η αντερλεχτ εκτος εδρας αν εσυ πηγες και την επαιξες στο 1.55 οταν στην εδρα της δεν εβγαλε τον ασσο την προηγουενη εβδομαδα ε την λεουβεν ποιος σου φταει το ποσοστο η το λαθος παιξιμο σου :2funny: :2funny: :2funny:Τεσπα αυτο με τα 1.55 παιδια συμβαινει καμια φορα οπως συμβαινει με ολα τα ποσοστα ακομα και τα 1.05 σπανε στο στοιχημα δεν πρεπει να παιζουμε προλυπτικα αλλα αληθυνα με βαση τις δυνατοτητες της καθε ομαδας..Τωρα ο οπαπ το εβαλε μονο αποδεκτο δεν ειναι μαλακας το εχει για δυσκολο συμφωνω ειναι δυσκολο αλλα το βλεπω ασσο...Αλλα στο στοιχημα δεν μπορεις να εισαι για τιοτα σιγουρος μπορει να μην βγει μετα ομως οι προλυπτικοι θα αρχισουν ειδες 1.55 δεν βγηκε ειναι κατι μαλακες :2funny:Που οταν το 1.55 το ριχνει ο οπαπ τοτε πανε και το παιζουνε :2funny: :2funny: :2funny:Τεσπα εχω χασει ακουγοντας :uglystupid: στους πολλα 1.55 που τα εβλεπα αλλα οι φιλοι προλιπτικοι με εκαναν επιρεασαν να μην το παιξω που ηταν τσιμεντο!!!..Μην ακουτε κανεναν καντε το παιχνιδι σας οτι βλεπετε αξιολογιστετο και καντε τις επιλογες σας..Παιξτε για τον εαυτο σας... :grin: :grin: ΥΓ.. Δεν θα τον παιξω τον ΠΑΟΚ γιατι ειμαι οπαδος αυτης τις ομαδας οσο και να το θελω δεν μπορω να δω το παιχνιδι τελειως αντικιμενικα :2funny: :2funny:Αν ημουν φιλανδος θα τον επαιζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Υγ2 οτι ποσοστο βλεπεται!!!!! να το παιζεται...

jori1991

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εδω ειναι το site με τα  στιμενα αλβανικα ματσακια

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.289
Πόντοι
1.106
Ξεκιναω με Σαουθαμπτον 14:45 :referee:
κι ο θεος βοηθος...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. 1 ευρω στο 2πλο τις μπλακπουλ :grin:(απο τα κερδη που ειχα απο ενα μονο αποδεκτο ξεχασμενο με την σαλκε που την επαιξα εχθες 2 ευρω :2funny:)

Επισκέπτης
ΥΓ.. Δεν θα τον παιξω τον ΠΑΟΚ γιατι ειμαι οπαδος αυτης τις ομαδας οσο και να το θελω δεν μπορω να δω το παιχνιδι τελειως αντικιμενικα :2funny: :2funny:Αν ημουν φιλανδος θα τον επαιζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Υγ2 οτι ποσοστο βλεπεται!!!!! να το παιζεται...
αν ησουν φιλανδος εκει ειναι που δεν θα το επαιζες.παιζει ο εβδομος με τον τεταρτο και θα επαιζες 1,55 ασσο?με μολις μια ηττα εκτος του τεταρτου?
οσο για αυτο που λες για το 1,55 σπανε θα σου πω οτι το κουπονι του οπαπ ειναι σαν τον κωδικα νταβιντσι.
συμβουλη μου απομακτυνσου απο τα πρακτορια του οπαπ γιατι
α)πετας λεφτα σε ακυρα κινο,σκυλοδρομιες κτλ
β)επηρεαζεσε απο τελειωμενους τυπους που δεν παιζουν στοιχημα αλλα προσπαθουν να βρουν λυση στην μιζερη ζωη τους
γ)δεν συχναζουν γκομενες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
παιχτε αντερ ξανθη-λειβαδια
      1 το παοκ-ατρομητος
      χ αεκ-γιαννενο