αχαστα203-X, 210-X, 214-2, 217-X πως τα βλεπετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
203-X, 210-X, 214-2, 217-X πως τα βλεπετε?
3 προφανή Χ, και να έρθουν και τα 3,λίγο έως πολύ δύσκολο..
204. 2
213. 2
218. Χ2
Και αύριο μου καλαρέσει το διπλό του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ...
Γεγονός ότι έκραξες κάποιον επειδή με το μυαλό σου μετρούσες και τα πέναλτυ.τελικα οποιος εχει την μιγα μιγιαζετε ρωτησα τον μοντ για τον τριφτι του και αυτος μου εξεθεσε την που εχει στην κεφαλα του 20 σερι με τα χτεσινοβραδυνα !! Υ.γ 45 μοντ ενος κοκορου γνοση καλα κερδη σε ολους
Γεγονός ότι δίνεις στον εαυτό σου προγνωστικά και τα 18 τα κάνεις 20 και αύριο 25 ή 30 του 1,05.
Φαντάζομαι ότι χθες απέφυγες την Γιουβέντους και την Ατλέτικο ε; Και προχθές την Μάντσεστερ...
Γεγονός ότι δεν ξέρεις πως γράφεται ούτε καν η "μύγα". Το ότι δεν ξέρεις πως γράφεται η "γνώση" ήταν κάτι για πολλούς αναμενόμενο.
Και για να σου λυθεί η απορία drifter είναι καποιος που η δική σου ζωή είναι ένα δικό του βροχερό απόγευμα Τετάρτης που έμεινε σπίτι και δεν είχε ούτε καν Champions League για να δει.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι ασχολεισε ρε... με ολους εχει σφαχτει αυτος..Γεγονός ότι έκραξες κάποιον επειδή με το μυαλό σου μετρούσες και τα πέναλτυ.
Γεγονός ότι δίνεις στον εαυτό σου προγνωστικά και τα 18 τα κάνεις 20 και αύριο 25 ή 30 του 1,05.
Φαντάζομαι ότι χθες απέφυγες την Γιουβέντους και την Ατλέτικο ε; Και προχθές την Μάντσεστερ...
Γεγονός ότι δεν ξέρεις πως γράφεται ούτε καν η "μύγα". Το ότι δεν ξέρεις πως γράφεται η "γνώση" ήταν κάτι για πολλούς αναμενόμενο.
Και για να σου λυθεί η απορία drifter είναι καποιος που η δική σου ζωή είναι ένα δικό του βροχερό απόγευμα Τετάρτης που έμεινε σπίτι και δεν είχε ούτε καν Champions League για να δει.
;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ενα καλο μακροχρονια στοιχημα για το τσαμπιονς λιγκ ειναι το χωρα προελευσης του νικητη
1.70 εχουν οι δυο ισπανικες...
7 η γερμανικες μπαγερ και λεβερκουζεν...
δεν νομιζω οτι εκτος των ρεαλ και μπαρτσελονα ειναι καποια αλλη αξια για να το σηκωσει..
αντε και μπαγερν..
υγ
αυριο στο ντερμπυ τι βλεπετε? θα βγει οβερ?
δεν νομιζω οτι εκτος των ρεαλ και μπαρτσελονα ειναι καποια αλλη αξια για να το σηκωσει..
αντε και μπαγερν..
υγ
με ενα ευρω εχεισ καθαρο μυαλο..αφγανισταν νεπαλ το κοβω ντερμπι θα χωσω 1 ευρω τωρα στο χ στην β ετ365
1 eυρω να το κανει 2-1 ι ινδια εοχι πεναλντι ι ινδια κριμα που το εβαλα μονο ενα ευρω
βλεπω 2πλο...αλλα μπορει να ειμαι και τυφλοςενα καλο μακροχρονια στοιχημα για το τσαμπιονς λιγκ ειναι το χωρα προελευσης του νικητη
αντε και μπαγερν..
υγ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παλι διπλο?βλεπω 2πλο...αλλα μπορει να ειμαι και τυφλος
πηρε στο τσαμπιονς λιγκ, και ενα περσυ..
trogontas ερχετε η ορεξηπαλι διπλο?
πηρε στο τσαμπιονς λιγκ, και ενα περσυ..
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
νικη της σαλκε
2,3
2,3
Επισκέπτης
εμμεν-σβολε ασσος 7,00
Πέταξα άλλα δύο ευρώ. Στο ένα περιμένω να βγουν όβερ όλα τις Β' Ολλανδιάς και στο άλλο έπαξα Χ τις Τάργκου Μουρς, Μαλίν, Σαμπντόρια και 2 τις Σάλκε και Αλμερία. Κανένα δεν θα βγει αλλά το ποντάρισμα είναι ανάξιο λόγου. Με τα κέρδη της προχθεσινής τριάδας με απόδοση 8. Αλλιώς δεν θα έπαιζα τίποτα για σήμερα εκτός ίσως από την Μόναχο 1860 (που την έπιασα σε αυτό με τα όβερ της Ολλανδίας).
Μια χαρά μου ακούγεται... Εγώ το έπαιξα όβερ με τα υπόλοιπα Ολλανδικά.εμμεν-σβολε ασσος 7,00
Επισκέπτης
αξιζε καποια λιγα ευρω αλλα δεν εκατσε.τεσπα.παντως σημερα αν εξαιρεσομε την αντερλεχτ (που δεν ακουμπησα)ολα πανε πριμα.Μια χαρά μου ακούγεται... Εγώ το έπαιξα όβερ με τα υπόλοιπα Ολλανδικά.
Όντως πάνε πολύ καλά. Τα κομβικά για εμένα ήταν η Μόναχο 1860 και η Σάλκε. Έπαιξα και όλα τα Ολλανδικά μαζί αλλά και σε 3 τριάδες, μου βγήκανε οι 2 αλλά όχι η τρίτη που θα μου έδινε και ένα παρολί 13 αγώνων. Δεν πειράζει... Έπαιξα και ένα κουλό αλλά μάλλον η Αλμερία δεν θα μου κάνει το χατήρι.αξιζε καποια λιγα ευρω αλλα δεν εκατσε.τεσπα.παντως σημερα αν εξαιρεσομε την αντερλεχτ (που δεν ακουμπησα)ολα πανε πριμα.
Την Αλμερία φοβόμουν αλλά τελικά και η Μαλίν έφυγε από το Χ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K