Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αφγανισταν νεπαλ το κοβω ντερμπι :2funny: θα χωσω 1 ευρω τωρα στο χ στην β ετ365 :)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα για σημερα εριξα ΤΟΡΚΙ-ΜΠΑΡΝΕΤ>Χ Ημιχρονο,ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ>Χ Τελικο
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ>Χ Ημιχρονο και τελος ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ>Χ Ημιχρονο.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα οποιος εχει την μιγα μιγιαζετε ρωτησα τον μοντ για τον τριφτι του και αυτος μου εξεθεσε την  :idiot: :idiot: :idiot: που εχει στην κεφαλα του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 20 σερι με τα χτεσινοβραδυνα !! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.γ 45 μοντ ενος κοκορου γνοση :grin: :grin: :grin: :grin: καλα κερδη σε ολους
Γεγονός ότι έκραξες κάποιον επειδή με το μυαλό σου μετρούσες και τα πέναλτυ.
Γεγονός ότι δίνεις στον εαυτό σου προγνωστικά και τα 18 τα κάνεις 20 και αύριο 25 ή 30 του 1,05.
Φαντάζομαι ότι χθες απέφυγες την Γιουβέντους και την Ατλέτικο ε; Και προχθές την Μάντσεστερ...
Γεγονός ότι δεν ξέρεις πως γράφεται ούτε καν η "μύγα". Το ότι δεν ξέρεις πως γράφεται η "γνώση" ήταν κάτι για πολλούς αναμενόμενο.
Και για να σου λυθεί η απορία drifter είναι καποιος που η δική σου ζωή είναι ένα δικό του βροχερό απόγευμα Τετάρτης που έμεινε σπίτι και δεν είχε ούτε καν Champions League για να δει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γεγονός ότι έκραξες κάποιον επειδή με το μυαλό σου μετρούσες και τα πέναλτυ.
Γεγονός ότι δίνεις στον εαυτό σου προγνωστικά και τα 18 τα κάνεις 20 και αύριο 25 ή 30 του 1,05.
Φαντάζομαι ότι χθες απέφυγες την Γιουβέντους και την Ατλέτικο ε; Και προχθές την Μάντσεστερ...
Γεγονός ότι δεν ξέρεις πως γράφεται ούτε καν η "μύγα". Το ότι δεν ξέρεις πως γράφεται η "γνώση" ήταν κάτι για πολλούς αναμενόμενο.
Και για να σου λυθεί η απορία drifter είναι καποιος που η δική σου ζωή είναι ένα δικό του βροχερό απόγευμα Τετάρτης που έμεινε σπίτι και δεν είχε ούτε καν Champions League για να δει.
τι ασχολεισε ρε... με ολους εχει σφαχτει αυτος..

;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενα καλο μακροχρονια στοιχημα για το τσαμπιονς λιγκ ειναι το χωρα προελευσης του νικητη

1.70 εχουν οι δυο ισπανικες...

7 η γερμανικες μπαγερ και λεβερκουζεν...

δεν νομιζω οτι εκτος των ρεαλ και μπαρτσελονα ειναι καποια αλλη αξια για να το σηκωσει..

αντε και μπαγερν..

υγ

αυριο στο ντερμπυ τι βλεπετε? θα βγει οβερ?  :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενα καλο μακροχρονια στοιχημα για το τσαμπιονς λιγκ ειναι το χωρα προελευσης του νικητη

1.70 εχουν οι δυο ισπανικες...

7 η γερμανικες μπαγερ και λεβερκουζεν...

δεν νομιζω οτι εκτος των ρεαλ και μπαρτσελονα ειναι καποια αλλη αξια για να το σηκωσει..

αντε και μπαγερν..

υγ

αυριο στο ντερμπυ τι βλεπετε? θα βγει οβερ?  :think:
βλεπω 2πλο...αλλα μπορει να ειμαι και τυφλος :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι να το παίξεις over 3,5 και να το απολαύσεις στην τηλεόραση.

Κι επειδή με ένα ευρώ όχι απλά έχεις καθαρό μυαλό αλλά κάνεις και ότι θέλεις εγώ θα ρίξω ένα ευρώ σε διπλά σε Χάνσα, Αλμ.Σίτυ και Π.Φερέιρα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. σαλκε 2πλο,    τορκι οβερ,    σαμπτορια 1. Πονταρισμα 3 ευρω τα κερδη μου που απο το χ του νεπαλ και τον ασσο τισ ινδιας μετα την  ισοφαρισι τον μαλβιδον νισον μιλαμε για σιγκλονιστικα πραγματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πέταξα άλλα δύο ευρώ. Στο ένα περιμένω να βγουν όβερ όλα τις Β' Ολλανδιάς και στο άλλο έπαξα Χ τις Τάργκου Μουρς, Μαλίν, Σαμπντόρια και 2 τις Σάλκε και Αλμερία. Κανένα δεν θα βγει αλλά το ποντάρισμα είναι ανάξιο λόγου. Με τα κέρδη της προχθεσινής τριάδας με απόδοση 8. Αλλιώς δεν θα έπαιζα τίποτα για σήμερα εκτός ίσως από την Μόναχο 1860 (που την έπιασα σε αυτό με τα όβερ της Ολλανδίας).

εμμεν-σβολε ασσος 7,00
Μια χαρά μου ακούγεται... Εγώ το έπαιξα όβερ με τα υπόλοιπα Ολλανδικά.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μπαρτσελονα β και σαμπντορια γκολ-γκολ

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αξιζε καποια λιγα ευρω αλλα δεν εκατσε.τεσπα.παντως σημερα αν εξαιρεσομε την αντερλεχτ (που δεν ακουμπησα)ολα πανε πριμα.
Όντως πάνε πολύ καλά. Τα κομβικά για εμένα ήταν η Μόναχο 1860 και η Σάλκε. Έπαιξα και όλα τα Ολλανδικά μαζί αλλά και σε 3 τριάδες, μου βγήκανε οι 2 αλλά όχι η τρίτη που θα μου έδινε και ένα παρολί 13 αγώνων. Δεν πειράζει... Έπαιξα και ένα κουλό αλλά μάλλον η Αλμερία δεν θα μου κάνει το χατήρι.

Την Αλμερία φοβόμουν αλλά τελικά και η Μαλίν έφυγε από το Χ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom